Dodaj do ulubionych

łożeczko czy tapczanik

07.02.06, 11:41
Gdzie spią Wasze sierpniaczki?
Nie spadają z tapczanika?
Obserwuj wątek
    • monika_lwo Re: łożeczko czy tapczanik 07.02.06, 18:07
      Moja śpi ze mną na tapczanie i teź potrafi zlecieć!!! Nie wyobrażam sobie, zeby
      mogła w związku z tym sama spać...:-( Ona jest z tych spacerujacych po łóżku:-(
      • aolka Re: łożeczko czy tapczanik 07.02.06, 19:46
        my juz dawno przebudowalismy malemu lozeczko i na poczatku podkladalam mu na
        noc materac, ale tylko raz zlecial :) i od tego czasu wszytsko ok. nauczyl
        sie...a tez "wedruje" w nocy i najczesciej do gory nogami spi :)
        • barbamama Re: łożeczko czy tapczanik 07.02.06, 22:51
          Macius spi jeszcze w łóżeczku, ale dziewczynki w jego wieku spały już: Ala na
          tapczanie, Zuzia na parterze łozka piętrowego- nie spadły
    • jasma76 Re: łożeczko czy tapczanik 08.02.06, 15:29
      Hmmm to u nas dziwnie jest, bo Jasiek od urodzenia spał ze mna na wersalce, a
      łóżeczko się kurzyło nieużywane. Jakies 2 tyg temu stwierdził, że chce spać w
      łóżeczku!!!!! a ono jest jakies krótkie i już mu nóżki wyłażą przez szczebelki
      ale spi tam ładnie, sam usypiając........czego też do tej pory nie robił,
      zawsze było z mamą i na duzym łózku - nigdy nie spadł z wersalkki i śpi
      spokojnie, więc myślę, że po przeprowadzce będzie juz tapczanik z jakąś miękką
      podkładką na podłodze na początku:-))
    • serducho_m Re: łożeczko czy tapczanik 09.02.06, 03:28
      Oliwka spi na lozku, normalny rozmiar, takim z materacem, pod jedna strone ma
      podlozona specjalna barierke i nie wypada:)
      • agusia02 Re: łożeczko czy tapczanik 10.02.06, 21:59
        Gabryś śpi w Łóżeczku ale w nocy czasem go bierzemy do naszego łóżka w środek .
        On w ogóle od małego spała niespokojnie . Całą no przespłą dopier jak miał
        prawie dwa latka.
        Ale z łóżka jeszce nigdy nie spadł , a złóżeczka może wyjść sam bo ma
        wyciągnięte 3 szczebelki!
        Aga Mama Gabrysia
    • mamaszyma Re: łożeczko czy tapczanik 12.02.06, 18:33
      szymek spi na tapczaniku. Spadł tylko raz, ale nawet sie nie obudził. W
      najblizszym czasie planujemy zakup prawdziwego, dorosłego łózka, bo czasem w
      nocy szymek woła mnie (no może nie czasem, bo dość często;-)) więc musze sie z
      nim kłaśc, a tapczanik długo juz nie pociągnie jesli bedzie musiał znosić moje
      kilogramy. pomijam fakt, że nie do końca jest mi wygodnie.... Myslałam o takim
      łózku- samochodzie. Wygląda to ładnie tylko nie wiem czy jest funkcjonalne. No
      i straaasznie drogie.
      • yvi1 Re: łożeczko czy tapczanik 13.02.06, 08:24
        Kai ma od paru dni normalne lozko dla starszych dzieci.Sasiedzi spilowali od
        lozka pietrowego nogi i drabinke.Lozko ma normalna wysokosc,ale dookola wysoki
        brzeg i dwuszczeblowa drabinke.Ich synek z niego wyrosl i zaproponowali
        nam ,czy go nie chcemy.Dokupilismy duzy materac i Kai ma lozko jak
        marzenie.Wypasc nie moze,a niska drabinka jest wspaniala atrakcja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka