Gość: Ala IP: 192.168.0.* / 212.244.147.* 09.10.01, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? 09.10.01, 11:54 mozna ale uwazaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.olsza.krakow.pl 09.10.01, 11:56 Alu droga, o co Tobie chodzi? W sklepie obuwniczym sa buty, w zoologicznym - zwierzaki... a tu , na Forum - normalni ludzie. I poznac mozna i ....polubic, znienawidz.... eeee chyba nie jest tak zle. krm Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? 09.10.01, 12:01 poznac mozna- ale czy na prawde?- oj chyba ludzie tutaj piszacy czesto sie z nia mijaja. Ale wiesz. W czasie pracy w ten sposob zabijaja czas w pracy. Potem wracaja do domow, do mezow, zon i dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.olsza.krakow.pl 09.10.01, 12:04 Witaj Mario. ...albo wracaja do mam, tatusiow. Albo szybuja jak ptaki po niebie. Albo...pogadaj z Motorem Ala, on cos wie. Bo... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 212.160.78.* 09.10.01, 12:12 Chcialam jedynie zauważyć to tak odnoścnie butów w sklepach, zwierzatek w zoologicznych i nas na forum to nie zawsze wszyscy sa normalni, chyba, ze Twoja wiara w czlowieka jest tak wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Kaji IP: *.olsza.krakow.pl 09.10.01, 12:17 To nie jest mala wiara. Jesli to odrzucic, w co proponujesz wierzyc? Porozmawiam o tym. Wyglada ze masz przykre doswiadczenia i nie mozesz sie doslodzic, albo moze Twoj chlodny realizm... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re do krm IP: 212.160.78.* 09.10.01, 12:27 Przykre, nie przykre ale pewne doświadczenia mam, a jezeli chodzi o slodzenie, to wole gorycz prawdy, przynajmniej pozornie mniej boli i jest bardziej realna. A co do mojego realizmu to raczej pewna rodzaj dystansu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 09.10.01, 12:15 Na powaznie to sie umiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 12:22 mysle ze mozna kogos poznac ale trzeba bardzo uwazac, niestety czesto chodzi tylko o gre slowna a nie o prawdziwego przyjaciela. Jesli chcesz pogadac naprawde to napisz ( ja jestem wprawdzie kobieta ale czasem taka znajomosc tez sie przydaje) ktlm@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? 09.10.01, 12:41 Proszę nie wprowadzać nikogo w błąd - tu nie można poznać nikogo.!.!.!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: do motor IP: 217.8.161.* 09.10.01, 12:50 Dobrze wiedzieć, że uważasz że nie można tu nikogo poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
qocur Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? 09.10.01, 12:26 Tutaj naprawdę poznać nie można. Ale na pewno można od tego miejsca zacząć poznawać. Przy odrobinie szczęścia, właściwie zastosowanej ostrożności (tzn. ani za dużo, ani za mało) i przede wszystkim cierpliwości efekty mogą być całkiem ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 212.160.78.* 09.10.01, 12:51 Nie mozesz powiedzieć, że nie można, bo nie wiesz kogo ona szuka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 12:52 moim zdaniem najłatwiej można poznać kogos pod budką z piwem. jakaż to oszczednosc czasu i energii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? 09.10.01, 12:59 ha ha nic tak nie zbliza jak wspolne przezywanie choroby morskiej po za duzej ilosci piwa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 13:04 nic tak nie zbliża ludzi jak wojsko. chyba że forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.pkobp.pl 09.10.01, 13:31 Zrobiło się jakoś smutno i bez sensu - jakaś powag grobowa - nie można nikogo poznać, bo tu nikogo nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 212.244.252.* 09.10.01, 13:59 A już wo góle to nic tak nie zbliża ludzi jak zabawa w wojsko na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 14:03 i nic tak nie zbliża ludzi jak jazda autobusem w godzinach szczytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 212.244.252.* 09.10.01, 14:05 Oraz wspólne nie dostanie się do autobusu z racji na godziny szczytu... Można sobie wówczas razem poprzeklinać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 14:29 aha i współnie pluć na chodnik w oczekiwaniu na następny autobus. społeczne to są zachowania, pożądane, socjologicznie rzecz biorąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 14:32 naprawde .. nie, a poznac .. mozna ale tylko troche... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 14:35 tzn ja np enancja poznaję. widziałam go już gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 14:39 Gość portalu: aniela napisał(a): > tzn ja np enancja poznaję. widziałam go już gdzieś... .. no ... popularny jestem, udzielam sie i mnie widac .. a gdzie ostatnio ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 14:41 pierwsze dni na lewo od tego wątku :)) aha czy to znaczy że można ogrzać się w cieniu Twojej sławy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 212.244.252.* 09.10.01, 14:48 A ja Anielę tez gdzieś widziałam. I Ronje. I Enancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 15:04 Gość portalu: Ronja napisał(a): > A ja Anielę tez gdzieś widziałam. > I Ronje. > I Enancja. .. to moze ja Was widuje codziennie, co noc , co ranek ... cioooooooo ???! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 15:02 Gość portalu: aniela napisał(a): > pierwsze dni na lewo od tego wątku :)) aha czy to znaczy że można ogrzać się w > cieniu Twojej sławy ? .. do woli poki ognisko plonie .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 15:05 aha znaczy wypala się już? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 15:10 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha znaczy wypala się już? :) .. nie zauwazylem .. wrecz czuje ze plonie calkiem calkiem ... polanko po kolanku ... chyba ze jakas beztlenowa atmosfera sie pojawi .. to moze go przydusic ... ale komu to potrzebne .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 15:12 aha wtedy też będzie można dolać oliwy do ognia przecież :) i jakoś się podtrzyma przy życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 15:14 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha wtedy też będzie można dolać oliwy do ognia przecież :) i jakoś się > podtrzyma przy życiu :) .. oliwy ,,, oliwy .. dolej czego innego to buchne gwaltownym plomieniem.... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 15:18 benzyny ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 15:24 Gość portalu: aniela napisał(a): > benzyny ? ;) .. anieli wiedzieli .. ale jej jednak nie powiedzieli ... ..umowmy sie ze oktany ... OK ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 15:28 W starym piecu diabeł pali!!!!! hehehehe.... Tylko uważaj żeby Ci zapału starczyło na długie, zimowe wieczory! > .. anieli wiedzieli .. ale jej jednak nie powiedzieli ... > ..umowmy sie ze oktany ... OK ... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 15:33 z angielska powiem .. ze POWER FLOWER .. jasminko ... cudzie anielski ( hihi ) Enancjo Gość portalu: jasmina napisał(a): > W starym piecu diabeł pali!!!!! hehehehe.... > Tylko uważaj żeby Ci zapału starczyło na długie, zimowe wieczory! > > > > .. anieli wiedzieli .. ale jej jednak nie powiedzieli ... > > ..umowmy sie ze oktany ... OK ... > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 15:49 Oooooo.... czyżby nasz Enancjo to dziecko - kwiat?! Rany, mam nadzieję że chodzisz czasem do fryzjera! Nie ma nic gorszego jak facet z lokami do pasa! A poza tym cudzie boski! Hmmmm.... W jakim kolorze masz oczy Kwiatku?! Gość portalu: enancjo napisał(a): > z angielska powiem .. ze POWER FLOWER .. jasminko ... cudzie anielski ( hihi ) > Enancjo > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > W starym piecu diabeł pali!!!!! hehehehe.... > > Tylko uważaj żeby Ci zapału starczyło na długie, zimowe wieczory! > > > > > > > .. anieli wiedzieli .. ale jej jednak nie powiedzieli ... > > > ..umowmy sie ze oktany ... OK ... > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 15:51 uwazam ze długie loki u faceta oznaczają bogatę zycie wewnętrzne i niebanalną osobowość ;) mozliwe nawet ze taki facet moglby prowadzic zycie pustelnicze z gitarą u boku tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 15:55 To ja wolę takich bardziej ubogich wewnętrznie.... Poza tym facet + loki + gitara to już jest banał! Poza tym jak już miałby prowadzić życie pustelnika to po co z gitarą!? Nie lepiej ze mną? Gość portalu: aniela napisał(a): > uwazam ze długie loki u faceta oznaczają bogatę zycie wewnętrzne i niebanalną > osobowość ;) mozliwe nawet ze taki facet moglby prowadzic zycie pustelnicze z > gitarą u boku tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 15:57 zycie z Tobą nie miałoby nic z pustelniczej ascezy sądze;) to byłoby rozpustne życie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 16:00 Ale za to jakie gorące! wręcz ascetycznie; sam gorąc i nic więcej...i odludzie.... Hmmmm..... Już mi się podoba! :-) Gość portalu: aniela napisał(a): > zycie z Tobą nie miałoby nic z pustelniczej ascezy sądze;) to byłoby rozpustne > życie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 16:00 Gość portalu: aniela napisał(a): > uwazam ze długie loki u faceta oznaczają bogatę zycie wewnętrzne i niebanalną > osobowość ;) mozliwe nawet ze taki facet moglby prowadzic zycie pustelnicze z > gitarą u boku tylko. .. oczy piwne .. zycie ... takie samo .. loczki ... no tak szare komorki tak dlugo kreca beretka .. az wyjdzie z tego loczek .. .. a jak dlugi muis byc ten no powiedzmy "loczek" by to bylo "szczegolnie bogate zycie wewnterzne i szczegolnie niebanalna ososbowosc" ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 16:02 Enancjo zadziwiasz mnie! Z tak bogatą wyobraźnią powinieneś zostać fotografem! No chyba że takowych nie lubisz! :-) Gość portalu: enancjo napisał(a): > Gość portalu: aniela napisał(a): > > > uwazam ze długie loki u faceta oznaczają bogatę zycie wewnętrzne i niebana > lną > > osobowość ;) mozliwe nawet ze taki facet moglby prowadzic zycie pustelnicz > e z > > gitarą u boku tylko. > > .. oczy piwne .. zycie ... takie samo > .. loczki ... no tak szare komorki tak dlugo kreca beretka .. az wyjdzie z tego > > loczek .. > .. a jak dlugi muis byc ten no powiedzmy "loczek" by to bylo "szczegolnie bogat > e > zycie wewnterzne i szczegolnie niebanalna ososbowosc" ? > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 16:05 tzn nie mam akurat dziś przy sobie centymetra ani ekierki żeby zmierzyć i Ci powiedzieć dokładnie :) w przybliżeniu długi jak włos anielski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunidlo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.10.01, 15:48 ponieważ mam lekko rozdwojoną osobowość, próbuje przy pomocy forum, poznać i zaprzyjaźnić się ze sobą, obu moim osobowością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 15:49 aha moje osobowości sa skłócone i nie chcą ze sobą gadać. twierdzą że nie mają o czym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 15:52 eeee... pozniej ... wychodzi z tego osobowosc do kwadratu !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 15:56 osobowość siln(i)a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 15:57 Eeeeeeeeeeeeenancjo nie wybrzydzaj! Tu same oryginały nie widzisz?! Gość portalu: enancjo napisał(a): > eeee... pozniej ... wychodzi z tego osobowosc do kwadratu !!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 16:00 znaczy ja jestem tandetna kopia wykonana przez chinskich więźniów politycznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 16:04 Aniela zbierz się do kupy! Każda z nas jest jedna na milion! Żadnych kopii!!! Gość portalu: aniela napisał(a): > znaczy ja jestem tandetna kopia wykonana przez chinskich więźniów > politycznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 16:07 chyba że takie kopie do kruszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 16:08 .. FOTOGRAF ... amatorom to whiskas trzeba dac.. .. jezeli juz to pelny profesjonalizm jest Ci potrzebny ... czyz nie !!!! pozniej sni sie po nocach spac nie daje , az sie wylazi z skory ... itp/itd Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 16:14 Czasami jest jeszcze gorzej: taki nie dość że nie daje spać, to jeszcze potrafi uciec np do łazienki! I weź go później wyciągnij stamtąd! Profesjonalizm kurcze; pmieszało się w tych głowach od nadmiaru szczęścia... A Whiskas dobry na futerko; w cenie zwłaszcza u pomocy domowych! Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. FOTOGRAF ... amatorom to whiskas trzeba dac.. > .. jezeli juz to pelny profesjonalizm jest Ci potrzebny ... czyz nie !!!! > pozniej sni sie po nocach spac nie daje , az sie wylazi z skory ... itp/itd > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 16:17 .. lazienka + szczescie + ucieczka = ZABOJCZA BRON odcinek XX .. kocica .. jako pomoc domowa ... oniesmielasz ... nie smiem marzyc !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 16:22 Marzenia nic nie kosztują.... Zawsze możesz spróbować... Tylko czy aby starczy Ci wyobraźni?! Sprzątanie nie jest moją najmocniejszą stroną! Wystarczy, że będę Cię drapać za uszkiem?! Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. lazienka + szczescie + ucieczka = ZABOJCZA BRON odcinek XX > .. kocica .. jako pomoc domowa ... oniesmielasz ... nie smiem marzyc !!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 16:24 .. NIE WYSTARCZY !!!!! Gość portalu: jasmin napisał(a): > Marzenia nic nie kosztują.... Zawsze możesz spróbować... Tylko czy aby starczy > Ci wyobraźni?! > Sprzątanie nie jest moją najmocniejszą stroną! Wystarczy, że będę Cię drapać za > uszkiem?! > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > .. lazienka + szczescie + ucieczka = ZABOJCZA BRON odcinek XX > > .. kocica .. jako pomoc domowa ... oniesmielasz ... nie smiem marzyc !!! > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 16:28 Cooooo??? Może zaraz zczniesz gryźć!? Ok, dogadajmy się: raz na kwadrans drapania 1 buziak! Więcej nie dam; nie ma mowy! Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. NIE WYSTARCZY !!!!! > > Gość portalu: jasmin napisał(a): > > > Marzenia nic nie kosztują.... Zawsze możesz spróbować... Tylko czy aby sta > rczy > > Ci wyobraźni?! > > Sprzątanie nie jest moją najmocniejszą stroną! Wystarczy, że będę Cię drap > ać za > > uszkiem?! > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > .. lazienka + szczescie + ucieczka = ZABOJCZA BRON odcinek XX > > > .. kocica .. jako pomoc domowa ... oniesmielasz ... nie smiem marzyc > !!! > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 16:35 .. M A L O !!!!!!!!!! wrrrrRRRRRRRRR !!!! Gość portalu: jasmina napisał(a): > Cooooo??? Może zaraz zczniesz gryźć!? > Ok, dogadajmy się: raz na kwadrans drapania 1 buziak! Więcej nie dam; nie ma mo > wy! > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > .. NIE WYSTARCZY !!!!! > > > > Gość portalu: jasmin napisał(a): > > > > > Marzenia nic nie kosztują.... Zawsze możesz spróbować... Tylko czy ab > y sta > > rczy > > > Ci wyobraźni?! > > > Sprzątanie nie jest moją najmocniejszą stroną! Wystarczy, że będę Cię > drap > > ać za > > > uszkiem?! > > > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > > > .. lazienka + szczescie + ucieczka = ZABOJCZA BRON odcinek XX > > > > .. kocica .. jako pomoc domowa ... oniesmielasz ... nie smiem ma > rzyc > > !!! > > > > Enancjo > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: 194.181.38.* 09.10.01, 17:11 Co jeszcze buhuhuhuhu....... Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. M A L O !!!!!!!!!! wrrrrRRRRRRRRR !!!! > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > Cooooo??? Może zaraz zczniesz gryźć!? > > Ok, dogadajmy się: raz na kwadrans drapania 1 buziak! Więcej nie dam; nie > ma mo > > wy! > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > .. NIE WYSTARCZY !!!!! > > > > > > Gość portalu: jasmin napisał(a): > > > > > > > Marzenia nic nie kosztują.... Zawsze możesz spróbować... Tylko c > zy ab > > y sta > > > rczy > > > > Ci wyobraźni?! > > > > Sprzątanie nie jest moją najmocniejszą stroną! Wystarczy, że będ > ę Cię > > drap > > > ać za > > > > uszkiem?! > > > > > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > > > > > .. lazienka + szczescie + ucieczka = ZABOJCZA BRON odcinek > XX > > > > > .. kocica .. jako pomoc domowa ... oniesmielasz ... nie smi > em ma > > rzyc > > > !!! > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 17:37 .. kochana Wlascicielko ... to TY nie wiesz i probujesz to lezkami zalatwic .... a gdzie sa moje jabluszka .. cioooooo .. chyba trzeba Ci krotki kurs dla Wlascicieli psiakow... Enancjo Gość portalu: jasmin napisał(a): > Co jeszcze buhuhuhuhu....... > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > .. M A L O !!!!!!!!!! wrrrrRRRRRRRRR !!!! > > > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > > > Cooooo??? Może zaraz zczniesz gryźć!? > > > Ok, dogadajmy się: raz na kwadrans drapania 1 buziak! Więcej nie dam; > nie > > ma mo > > > wy! > > > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > > > .. NIE WYSTARCZY !!!!! > > > > > > > > Gość portalu: jasmin napisał(a): > > > > > > > > > Marzenia nic nie kosztują.... Zawsze możesz spróbować... Ty > lko c > > zy ab > > > y sta > > > > rczy > > > > > Ci wyobraźni?! > > > > > Sprzątanie nie jest moją najmocniejszą stroną! Wystarczy, ż > e będ > > ę Cię > > > drap > > > > ać za > > > > > uszkiem?! > > > > > > > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > > > > > > > .. lazienka + szczescie + ucieczka = ZABOJCZA BRON od > cinek > > XX > > > > > > .. kocica .. jako pomoc domowa ... oniesmielasz ... ni > e smi > > em ma > > > rzyc > > > > !!! > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 16:12 .. nie ma to jak europejska norma dla "loczka ", .. dlugosc anielska .... byleby nie przerosla odleglosci !!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 16:14 limuzyna podjechała :) przypnę sobie skrzydła i zlecę w dół prosto :) ale wrócę, takie jak ja zawsze wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy myslicie ze tutaj mozna poznac kogos naprawde? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 16:20 Gość portalu: aniela napisał(a): > limuzyna podjechała :) przypnę sobie skrzydła i zlecę w dół prosto :) ale > wrócę, takie jak ja zawsze wracają. .. niezle sie powodzi ... ale co sie dziwic w koncu dwie osobowosci pracuja na jedna stad limuzyna.. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś