09.02.06, 20:44
Tak się zastanawiam, jakby to było wziąść przykład z IPN-u i ujawnić swoje
archiwum? Przepatrując je, dochodzę do wniosku że wywołało by ono nie mniejsze
poruszenie niż w/w teczki.

A WY, ujawnilibyście własne, wiedząc że to wywoła ogormne poruszenie?
Obserwuj wątek
    • lejdik Re: Archiwum 09.02.06, 21:43
      yetka- co Ty tam masz zapisane?:>I kto na kogo donosił i czy to Ci sami
      konfidenci, którzy i u mnie na priv wysiadywali?:>:D
      • yetq Re: Archiwum 09.02.06, 21:47
        lada, zgodze się że częśc loginów mamy tych samych w archiwum, a co mam
        zapisane?? kobieto Ty szybko radio Maryja albo TV włacż, bo inaczej nie
        zniesiesz tej wiedzy;)
    • magdajeden Re: Archiwum 09.02.06, 22:11
      yetq napisała:

> Tak się zastanawiam, jakby to było wziąść przykład z IPN-u i ujawnić swoje
      > archiwum? Przepatrując je, dochodzę do wniosku że wywołało by ono nie mniejsze
      > poruszenie niż w/w teczki.

WZIĄĆ.
      boszsz, proc pogoń tego nieuka bez kręgosłupa, bo jest chyba bardziej śliski od
      ciebie - a tego chyba nie chcesz, żeby ktoś byl w czymkolwiek "bardziej" niż ty?
      >
      >
      > A WY, ujawnilibyście własne, wiedząc że to wywoła ogormne poruszenie?
      • lejdik Re: Archiwum 09.02.06, 22:21
        asz nudziara jesteś dzisiaj MagdalenoProcesowoJedyna, zawiodłam sie na Tobie!
        • magdajeden Re: Archiwum 09.02.06, 22:25
          lejdik napisała:

> asz nudziara jesteś dzisiaj MagdalenoProcesowoJedyna, zawiodłam sie na Tobie!

znowu??
          czyli nic odkrywczego.
          jedyne co mogę dodać to: i vice versa >>> ale to już daaawno temu.
          • lejdik Re: Archiwum 09.02.06, 22:35
            No niestety Madziu z żalem stwierdzam- Nic odkrywczego, masz rację- bez względu
            na to ile postów napiszesz- codziennie ten sam spamerski, nudny, denny
            klimacik;/
            • yetq Re: Archiwum 09.02.06, 23:09
              bo jedyna , nie potrafi nic od siebie, tylko przczepić się i by zaistnieć:/
              • woow2306 Re: Archiwum 09.02.06, 23:41
                ja tylko na chwilkę... korzystając z wakatu na etacie korektorki wpadłam...
                archiwa mam wyłączone... więc nic pikantengo tu nie dorzucę, ale muszę
                zauważyć, że nieomylna magda jedyna na psy nam schodzi u cylonów bo i z
                językiem polskim ostatnio na bakier... coraz więcej błędów droga magdo...
                piszemy "wziąć"... nie "wziąść"...
                • proces7 Re: Archiwum 10.02.06, 00:37
                  Woow, a Ty może najpierw przeczytaj, a potem się odnoś, co? "Wziąść" napisała
                  etQóó. Mam wrażenie, że Ty tylko piszesz, wcale nic a nic nie czytasz.
                • magdajeden Re: Archiwum 10.02.06, 01:08
                  ale to chyba nie do mnie ta uwaga, proszę przeczytać to o czym piszesz uważniej.
                  moze jakieś źródło?
              • magdajeden Re: Archiwum 10.02.06, 01:07
                yetq napisała:

> bo jedyna , nie potrafi nic od siebie, tylko przczepić się i by zaistnieć:/

od ciebie sie nauczylam??
                • proces7 Re: Archiwum 10.02.06, 01:30
                  magdojedyna, a czy Ty nie uważasz, że to jednak hipokryzja? Kiedy ja widzę, jak
                  Cię tu wszyscy atakują, to nawet jakoś podświadomie zaczynam się z Tobą
                  solidaryzować. Budzisz we mnie jakieś dziwne uczucie, które jest ciepłe. Za
                  chwilę zerkam do cylonów i tam mnie smarujesz, nie zostawiając na mnie suchej
                  nitki. Powiedz, czy aż tak zależy Ci na akceptacji, że musisz włazić tej
                  Michalinie w jej obleśne dupsko? Akceptacja albo śmierć? Tylko pomyśl, u kogo
                  szukasz tej akceptacji i po co.
                  Aceptación o muerte?
                  • magdajeden Re: Archiwum 10.02.06, 12:11
                    przykład podaj. nie potrzebuję niczyjej akceptacji - czy z tego co piszę
                    naprawdę nie potrafisz tego wyczytać?

a ci wszyscy atakujący to yeti i lady one robią już za tłum? szarą masę? no
                    tak, to by sie nawet zgadzało.
                    • yetq Re: Archiwum 10.02.06, 15:08
                      Tłumowa, szara masa czyli ja, yeti , przyznaje że faktycznie sama napisałam
                      "wziąść", popełniłam "błąd zaniechania"
                      Ale lepiejnapisac swój błąd niż przepisać obcy;)
                      • magdajeden Re: Archiwum 10.02.06, 15:40
                        jak mówisz tak piszesz.
                        szkoda,że cie nie poznałam osobiscie, byłabys pierwszą osobą, która nie umie
                        mówić poprawnie po polsku jaką znam.
                        pewnie włanczasz tv
                        • agaciora2 Re: Archiwum 10.02.06, 16:06
                          cie, osobiscie, byłabys.... jedyna, zacznij może sama sprawdzać to co piszesz,
                          powinno być cię, osobiście, byłabyś, a i twój styl jest tak samo jak Ty
                          niezrozumiały.
                          • magdajeden Re: Archiwum 10.02.06, 16:25
                            znowu pudło. to nie są błędy ortograficzne.
                            to niedoskonałość klawiatury. czasami jest z polskimi znakami, czasami nie ma
                            polskich znaków. puuuudło.
                            • yetq Re: Archiwum 10.02.06, 16:37
                              tak się tłumacz, ja pewnie napisał "wziąść" przez Ó, albo Ż?. Tylko że ja się
                              przyznaje że popełniłam błąd, a nie zwalam wszystkiego na klawiature;)
                              • woow2306 Re: Archiwum 10.02.06, 18:39
                                osz... faktycznie... powinnam była spać wczoraj o tej porze, a nie za forum się
                                brać... ale ten się nie myli co nic nie robi... gdyby Yetka nie pisała to by
                                literówki nie "załapała"... a ja padłam ofiarą stereotypów... dziwne kwiatki
                                gramatyczno-stylistyczno-ortograficzne raczej rodem z "tamtego" forum mamy
                                okazję oglądać... za swą nieścisłość przepraszam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka