romy_sznajder 10.02.06, 14:32 Ta z Chłopów tyłkiem orzechy zgniatała. Jagny potęzne. Kompleksy mi ulatują:) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3157689.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 14:37 po nic. zwalczam. ale udziska umiesnione mam tez. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 14:41 przez grzeczność, nie spytam od czego? :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 14:44 ogolnei lubie Jagne ale teraz mam warzenie ze ta sesja (oprócz forsy) to jeden z mechanizmów walki z byłym męzem Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 14:44 Uau, chciałabym mnieć take udziska. Ryli. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 14:59 od biegow na dlugie dystanse ww wczesnej mlodosci, od sportow w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 15:21 To ja mam takie ambitne plany, że jak tylko śnieg stopnieje i będzie więcej niż osiem stopni zaczynam codziennie biegać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 19:45 ja tylko zaznaczę, że orzechy rozgniatała Jagienka z "Krzyżaków" Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 20:50 a co robila z Chlopow? [nie upieram sie, tak napisalam:)] Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 20:56 ta z chłopów to na wozie z gnojem jeździła :)i ślipia miała, i włosy jak len jasne, których mama jej nie pozwalała obcinać(kończę, bo zaczynam chyba konfabulować :) ) a w tym opisie z orzechami chodziło o przeciwstawienie hożej Jagienki eterycznej Danusi(tej od mój ci on) Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: Udziska Jagny M. 10.02.06, 21:02 a jeszcze dokładniej rzecz ujmując wywieźli Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 19:19 Ja tez nie rozumiem. Kij wie jakie ma te uda w rzeczywistosci ale na zdjeciach rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 19:36 18_lipcowa napisała: > że co? > normalne uda ma przeciez > > nie są normalne są mniamm do schrupania;) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 19:46 No i od paradowania naguśko niemal przed fotografem siem przeziembiła i flagi nie niosła, znaczy chrążą nie była, czy jakoś tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 19:50 Uda Jadzi są jak najbardziej w porządku, aż jej zazdraszczam, no ale ileż ona litrów potu na stoku musiała zostawić...Urodziwa górolka z niej... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 20:03 w zasadzie same uda, jakby odciac bylyby ok. ale w polaczeniu z reszta jagny sa jak od innej osoby. chude raczki, biust mikry, a uda potezne. kontrast. jedno udo jest niewiele mniejsze od talii. Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 20:10 Romcia, może snowbordzistki tak mają, ja tam nie widzę odstępstwa od normy:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 20:37 ale ona wystepuje jako snowboardzistka, czy jako piekna gola baba:)? [polgola, nie calkiem gola]. chyba jako snowboardzistka, ktora - voila! krolik z kapelusza! - znienacka ma sie okazac piekna gola baba? a okazuja sie gola baba z udami snowboardzistki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 20:40 Przyjmijmy tę ryzykowną hipotezę, że ma uda snowbordzistki. Skądinąd ma uda snownordzistki, tyle, że wg mnie one nie wyglądają jak uda snowbordzistki, jakkolwiek są....;) Ale goło baba to niej zdrowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 20:45 romy_sznajder napisała: > ale ona wystepuje jako snowboardzistka, czy jako piekna gola baba:)? > [polgola, nie calkiem gola]. jako piekna gola baba-snowbordzistka:) > chyba jako snowboardzistka, ktora - voila! krolik z kapelusza! - znienacka ma > sie okazac piekna gola baba? a okazuja sie gola baba z udami snowboardzistki:)) > ) swietnie wyglada - kobieca góra i przejscie w mocniejszy dól ale bez zadnej przesady, jak na mój gust ale nie wiem, to lepiej by pasował do tych jej udek solidny piwny brzusio zwisający, tzw. maciek czy odwrotnie do delikatniejszej góry powinna miec nózki jak patyczki?? - zadna opcja mnie nie pociaga;)) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 21:05 "gola baba to z niej zdrowa" hmmm. juz kiedys sie wahalam, czy przyniesc cos z innego forum i wydalo mi sie, ze nie powinnam. a teraz mi pasuje jak ulal, i...prosz: www.insomnia.pl/2/images2005/20050108222703.jpg przypomnialo mi sie, ze ta osoba mowila o swoich fotkach w playboyu, ze rachityczna blondynka to ona nie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 21:21 romy_sznajder napisała: > "gola baba to z niej zdrowa" hmmm. juz kiedys sie wahalam, czy przyniesc cos z > innego forum i wydalo mi sie, ze nie powinnam. a teraz mi pasuje jak ulal, > i...prosz: > www.insomnia.pl/2/images2005/20050108222703.jpg > przypomnialo mi sie, ze ta osoba mowila o swoich fotkach w playboyu, ze > rachityczna blondynka to ona nie jest:) to Jagna M. jest??:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 21:23 forumowicz_pospolity napisał: > to Jagna M. jest??:) > popatrz na jej ramie to sie dowiesz, co ona za jedna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 21:32 to jest artystka z serialu KLAN. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 21:43 ale co owa artystka ma wspólnego z udami Jagny M? Całkiem zresztą normalnymi i w porządku jak na moje oko. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 21:58 podobnie jak jagna rozebrala sie dla gazety. i podobnie poteznie wygladala tylko, ze sama o tym powiedziala. mnie sie foty holtz podobaly [ w playboyu]. ale nie mam linka, natomiast to zdjecie [wklejone] zapamietalam i wkleilam na zasadzie dosc luznego skojarzenia. a co ud. juz na koniec, bo to zaczyna byc chore:) sadze po prostu, ze kobiety w takich gazetach powinny byc albo bezbledne, albo niech nie redaktorzy oszczedzja na fotoszopach. te uda sa zbyt wielkie, jagna wyglada jak z dwoch kawalkow - drobna gora, wielki dol. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 21:59 > niech nie redaktorzy oszczedzja na fotoszopach. niech redaktorzy nie oszczedzaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:04 romy_sznajder napisała: > podobnie jak jagna rozebrala sie dla gazety. i podobnie poteznie wygladala > tylko, ze sama o tym powiedziala. mnie sie foty holtz podobaly [ w playboyu]. > ale nie mam linka, natomiast to zdjecie [wklejone] zapamietalam i wkleilam na > zasadzie dosc luznego skojarzenia. > > a co ud. juz na koniec, bo to zaczyna byc chore:) > sadze po prostu, ze kobiety w takich gazetach powinny byc albo bezbledne, albo > niech nie redaktorzy oszczedzja na fotoszopach. te uda sa zbyt wielkie, jagna > wyglada jak z dwoch kawalkow - drobna gora, wielki dol. to jest pismo dla mężczyzn zasadniczo, Romy:) i ja, meżczyzna (mam tak w dowodzie, przynajmniej:)) mówie ci ze to zdjecie jest wiecej niz OK, zgoda??:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:05 no, ja nie wiem... ono jest dla mezczyzn w zalozeniu, ale po co jest info o tym w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:09 romy_sznajder napisała: > no, ja nie wiem... ono jest dla mezczyzn w zalozeniu, ale po co jest info o tym > w GW? bo mezczyzni tez GW czytaja o dziwo i moga byc zainteresowani informacją kto figuruje na okładce najnowszego numeru magazynu dla mezczyzn:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:16 ale kobiety tez czytaja GW i moga miec inne estetyczne preferencje. ba! moga nawet dac temu wyraz:) to, ze info o tym jest w GW to raczej dowod na to, ze to ma byc rodzaj "wydarzenia" medialnego, daleko poza tematyke meskich gazet wykraczajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:28 romy_sznajder napisała: > ale kobiety tez czytaja GW i moga miec inne estetyczne preferencje. ba! moga > nawet dac temu wyraz:) na razie Romy ty jedna masz inną estetyczną preferencję:) rzeczywiscie nudno by było jak bysmy sie wszyscy zgodzili w tej kwestii;) > to, ze info o tym jest w GW to raczej dowod na to, ze to ma byc rodzaj > "wydarzenia" medialnego, daleko poza tematyke meskich gazet wykraczajacego. dziwna teoria GW jest czytana przez wielu mezczyzn, stad CKM tutaj i juz bo jakos mi sie nie chce wierzyc zeby kobiety rzucały sie do kiosku po CKM zeby ogladac Jagne Marczułajtis:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:35 moje obserwacje w pobliskim supermarkecie: jak jest znana osoba w playboyu albo ckmie, to jesli ktos przeglada - to sa babki. i ogladaja wlasnie uda, biusty, ewentualnie komentuja uzycie programow graficznych. mozliwe, ze panowie czytaja [czy to dobre jest slowo?] te pisma w zaciszu domowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:41 az weszlam na forum pod ta informacja. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=36572727&a=36572727&v=2&wv.x=0 mnostwo kobiet sie wypowiada, nawet ktoras dala linka do innych zdjec [nieretuszowanych?]: www.jagnamarczulajtis.pl/galeria/disp_img.php?id_img=46 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:44 romy_sznajder napisała: > moje obserwacje w pobliskim supermarkecie: jak jest znana osoba w playboyu albo > ckmie, to jesli ktos przeglada - to sa babki. i ogladaja wlasnie uda, biusty, > ewentualnie komentuja uzycie programow graficznych. ta metoda badawcza mnie nie przekonuje jakos:) moze patrzą na wzorce i trendy zeby sie potem w pocie czoła dopasowywac albo sie zawistnie poznecac nad jakims pryszczem czy czymstam?? nie mam pojecia > mozliwe, ze panowie czytaja [czy to dobre jest slowo?] te pisma w zaciszu domow > ym:) to jest dwustuprocentowo pewne, a nie mozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 21:40 Nie wiem co ma wspólnego jej ramię, ale po ćfarzy widać, że to Paulina H. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 21:42 ja27-09 napisała: > Nie wiem co ma wspólnego jej ramię, ale po ćfarzy widać, że to Paulina H. jakby wiecej snowboardu uprawiała to moze by to ją troche lepiej wymodelowało ale nie narzekajmy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:38 Nie narzekajmy :) Swoją drogą jak tu się wątek rozwinął :) Oglądałam ja Showa, wracam patrze, a tu tyle do czytania :) Akurat to zdjęcie Pauliny H. (pierwszej uwodzicielki polskiego dziennikarstwa) jakoś mnie się nie podoba :) Ale to i tak nie płci żeńskiej chiba skierowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:42 bo zdjecie pauliny h. wyglada na fote z jakiegos...nie wiem... teatru offowego? jest koszmarne, to druga strona tego, co moze czlowiekowi zrobic aparat fotograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:41 uda ma Jagna na tych fotach całkiem zacne i w ogóle w całości dobrze jest skomponowana, nie wiem co tamm znalazłaś romy nie tego, chyba że znasz kuleżanę osobiście i widziałaś jej uda przed komputerową obróbką zdjęcia ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:44 Matko... Ja bym żadnego zdjęcia naszych celebsów, sportowców, piosenkarzy etc. przez obróbką bym widzieć nie chciała ... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:45 > /.../ widziałaś jej uda przed komputerową obróbką zdjęcia. no wlasne wklielam link. nie, nie znam Jagny, piszę tylko o informacji o sesji i moim odbiorze fotki. napisalam tez, ze akurat uda to moja pieta [!] achillesowa, i zwracam uwage, bo sama mam udziska - w moim odbiorze - zbyt umięsnione. Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 22:51 jeśli masz takie jak Jagna, to naprawdę nie ma sie czym przejmować, znaczy się, że ty romy nie byle jaka laska jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 23:24 A męczyźni to podobno uwielbiają mocne uda, bo przecież co te uda moga w PEWNYCH sytuacjach wyprawiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 23:30 setorika napisała: > A męczyźni to podobno uwielbiają mocne uda, bo przecież co te uda moga w PEWNYC > H > sytuacjach wyprawiać.... no:) zdobyć złoty medal olimpijski dla POlski;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Udziska Jagny M. 11.02.06, 23:50 taaaak, medal, ale w GIMNASTYCE ARTYSTYCZNEJ! Odpowiedz Link Zgłoś