mnietka.kokietka 10.02.06, 22:35 okładką: www.wirtualnemedia.pl/document,,695506,REM_zgorszona_okladka_Machiny_-_uciekaja_reklamodawcy.html oczywiście wiecie o kim sobie pomyślałam, ze sporym zdziweniem - around? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: REM zgorszone 10.02.06, 22:50 Rada Etyki Mediów a R.E.M. to dwie różne instytucje. R.E.M. nie ma żadnej szefowej i nie o zespół tu chodzi. mnietka, co Ty mi tutaj zapodawasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: REM zgorszone 10.02.06, 23:07 bosz przeciez wiem..... ja sięm omysliłam najpierw ale widać tylko mnie to rozśmieszyło..... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: REM zgorszone 10.02.06, 23:08 a, więc to był żart, matkobusko, całe szczęście :) wiesz, ja wszystko co dotyczy ICH traktuję smiertelnie serio. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: REM zgorszone 11.02.06, 00:13 przepraszam że się ośmielam, ale jakaś niedoświecona jestem :/ kto to są ci ONI ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka748 Re: REM zgorszone 11.02.06, 09:27 No ale bądzmy obiektywni.Dla większości nas obraz jasnogórski jest siętością.Co tam robi Madonna?I dlaczego?To już nie ma pomyslów na okladki?ALbo na karykatury? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: REM zgorszone 11.02.06, 11:50 Rzeczywiście around traktujesz R.E.M z nizwykłą powagą :) Ale ten drugi REM też należy tak traktować:-D Odpowiedz Link Zgłoś