kokolores 12.02.06, 01:52 Nie jestem pewna ,ale zdaje mi sie ,ze ty masz dzisiaj urodziny:))) Jezeli tak ,to wszystkiego najlepszego Ci zycze!Zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia:))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaandzia Re: Dociek:)))))) 12.02.06, 12:23 Dociek jak najbardziej ma urodziny i ja Mu życzę tego,co On sobie najbardziej wymarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dociek:)))))) 12.02.06, 12:38 I ja i ja sie dołączam :):) STO LAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Dociek:)))))) 12.02.06, 15:12 To i ja nie będę gorszy :) Wszystkiego najlepszego!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dociek:)))))) 13.02.06, 00:26 Dzięki za pamięć. Jest mi nadzwyczajnie miło. Własnie kończę ten dzień ważny z Czarną i osobą towarzyszącą from Warsaw. Chlejemy razem wóde i wino z nadzieją na lepszą przyszłość. Podbiegłem do nich prosto z pociągu ok.22. Dwie laski i pociąg i flaszki... Niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dociek:)))))) 15.02.06, 07:19 (3 dni to jeszcze nie tak straszne spóźnienie:)) Doćku... spełnienia... w ogóle i w szczególe:)) Odpowiedz Link Zgłoś