ulalka 19.11.02, 09:50 i zmykam, bo koniec tego dobrego... ;)))))) dobrego dzionka zyczem wszystkim :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Witam Was :)))))))))) 19.11.02, 09:54 a czemu juz uciekasz, U-lalala?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Witam Was :)))))))))) 19.11.02, 09:56 śpiewając- pojawiam się i znikam ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witam Was :)))))))))) 19.11.02, 10:04 a co Mawyrku: masz na mym punkcie bzika?? ;)))))) pozdrooveczki :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witam Was :)))))))))) 19.11.02, 10:03 robotka czeka... koniec wolnego i pisania do Was tak czesto, i czytania w domku :(( ale pozdroovkujem niezmiennie, Szakunia :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Witam Was :)))))))))) 19.11.02, 10:08 aha, pisz pisz, bo ja o tym sweterku pamietam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witam Was :)))))))))) 19.11.02, 10:11 no no no.. ofkorz, ze bedzie sweterek :)))))))) szukaj juz welny i wzorka, wedle ktorego bendziem dziergac :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Ulalka zegna i pozdrawia :))))))))))) 19.11.02, 10:18 ulalka napisała: > i zmykam, bo koniec tego dobrego... ;)))))) > dobrego dzionka zyczem wszystkim :))))))) pa pa pa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ulalka zegna i pozdrawia :))))))))))) 19.11.02, 10:46 buzka i szybko wracaj:)) ps. szukam welny i wzoru, MArtucha kombinuje druta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ulalka zegna i pozdrawia :))))))))))) 19.11.02, 10:52 co prawda jezdem dziś zły i wkurwiony ale druta moge wam baby załatwić!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ulalka zegna i pozdrawia :))))))))))) 19.11.02, 10:53 na tym drucie to chyba tylko kolnierzyk mozna zrobic, a ja chce caly sweterek!!! :)) o co ta zlosc, Pregowany, co? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ulalka zegna i pozdrawia :))))))))))) 19.11.02, 11:13 spox Szaki!! zrobisz ze 100 swetrów na nim!!:)) ,..a bo mnie w pracy wkurwiają dziś na maxa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Szakunia :)))) 19.11.02, 15:29 wzor nie musi byc dokladny, wystarczy dobre zdjatko wzorka :))))))) bendzie sweterek, czy z Tygryskowym, czy bez drutem ;)))))) buziaczki dla obojga :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szakunia :)))) 19.11.02, 15:48 to ja trzymam kciuki z obrone:)) boszszeee, materialistyczny prosiak ze mnie wylazi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Szakunia :)))) 19.11.02, 15:56 bosssssszzzzzz.. nawet zeby obrona byla dopir we wrzesniu nastepnym, to ja chce miec wakacje ;)))))) nio, a w wakacje, mogem robic :))))))) nio i nie "prosiak", tylko Wamipiór :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś