Dodaj do ulubionych

szukam interesujacej osoby

13.02.06, 18:33
do prowadzenia rozmow na forum GW.

Chetnie poznam osobe, ktora jest otwarta na swiat, ciekawi ja wszystko od
polityki po sposoby haftowania chusteczek. Lubi ludzi, jest pozytywna, lubi
sie usmiechac, zartowac, "kacperowac" i wierzy, ze to co przezyla to jej
bogactwo, ale to co przed nia to najwiekszy skarb jaki lezy w zasiegu jej rak.

Osoby z depresja, skoncentrowane wylacznie na swoich problemach nie beda dla
mnie dobrymi adwersarzami. Nie znajdziemy punktow stycznych, wiec lepiej
bedzie nie probowac na sile stawac sie kims innym.

zapraszam!

Jesli jedyne wloczikij flaneur przyjdzie, ktore znam tez bedzie mi milo- on
zawsze przychodzi:)
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: szukam interesujacej osoby 13.02.06, 18:48
      Ty ,to masz problemy kobieto;
      • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 13.02.06, 19:11
        jedno zdanie w nim slowo "problem". Porzuc wiec temat i daj szanse innym. Moze
        kto inny, fajny sie pojawi, kto w pierwszym zdaniu nie umiesci slowa klucza z
        wlasnej podswiadomosci czyli slowa "problem".

Buzka"

k.
        • schizoo Re: szukam interesujacej osoby 13.02.06, 20:06
          więc pozostanie Ci czekać na tego oszołoma ms:)
          • wietka Re: szukam interesujacej osoby 13.02.06, 20:58
            Coś mi się wydaje Kowianeczka, że będziesz musiała na innym forum
            (np. na FK )poszukac godnych siebie adwersarzy...
    • orgullos Re: szukam interesujacej osoby 13.02.06, 22:12
      W kolejce stoją 6-letni syn i ojciec. Przed nimi stoi
      gruba baba - tak ze 150 kg minimum. Synek mówi do ojca:
      - Tato, patrz jaka ta baba jest ogrooomnaaaa...
      Ojciec się zaczerwienił, głupio mu się zrobiło i mówi:
      - Synku, nie można tak mówic o ludziach.
      - Ale ona jest taka gruuubaa... nigdy nie widziałem takiej grubej baby.
      - Dobrze, ale to niegrzecznie w ten sposób mówić o innych.
      W tym momencie kobiecie przy pasku odzywa się komórka - pi, pi, pi, pi...
      A synek z przerażeniem:
      - Tato! Uważaj! Będzie cofać!
      • orgullos Re: szukam interesujacej osoby 13.02.06, 22:13
        Gruba baba mówi do drugiej grubej baby:
        - Jem tyle co wróbelek, a jestem taaaaka gruba!
        Na to druga:
        - A ja słyszałam, że wróbelki jedzą tyle ile ważą.

• przeciwiza Re: szukam interesujacej osoby 13.02.06, 22:25
          watek wybitnie interesujacy' podobny do tej co szuka
          • bettina75 Re: szukam interesujacej osoby 13.02.06, 22:34
            Niektorzy chca zrealizowac swoje marzenie: Z jakim przystajesz, takim sie stajesz"
          • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 12:34
            Probujesz mnie zainteresowac swoja osoba robiac chamskie "kontry"?

Jesli dysponujesz jeszcze jakims dodatkowym atutem intelektualnym lub
            rozrywkowym bedziesz milej widziany- to za malo, stanowczo za malo. Nie
            wystraczy powiedziec glupia, nudna, banalna lub cos w stym stylu- musisz
            jeszcze podac co najmniej jeden argument.

Mowie tylko w trosce o dbalosc o siebie a raczej o Ciebie vel tzw. szacunek:)))

kowianeczka
        • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 12:35
          W szpitalu urodziło się troje dzieci: Murzyniątko, krakowiak i warszawiak.
          Niestety, pielęgniarki pomieszały dzieci i gdy przyszedł pierwszy tatuś, a był
          nim facet z Krakowa, mówią, że nie potrafią ustalić ich tożsamości.
          - Nie ma innego wyjścia: musi pan wybierać.
          Facet po krótkim namyśle decyduje się na Murzyniątko.
          Pielęgniarki: - Jest pan pewien?
          Na to koleś: - Przecież nie będę ryzykował warszawiaka!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • mathias_sammer Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 13:09
            Wie pani, mój mąż jest taki uczuciowy. - Naprawdę?
            - Tak. Kiedy zmywam naczynia w kuchni, on mówi: ,,Stara, zamknij drzwi. Nie
            mogę patrzeć na to, że się tak zapracowujesz''.
            • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 18:15
              Z Twojej od lat (pierwszego numeru?) ulubionej gazety:

Co to jest, leży pod brzózką i stęka?
              - Sekretarka dyrektora Brzózki.

kowianeczka
              • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 18:29
                Metoda
                Małżeństwo wybrało się na zakupy do olbrzymiego domu towarowego. Po jakimś
                czasie mężczyzna gubi z oczu swoją małżonkę, rozgląda się lekko zaniepokojony i
                nagle spostrzega niezwykle atrakcyjną, młodą kobietę. Nie namyślając się długo,
                podchodzi do niej z zalotnym uśmiechem.
                — Przepraszam, czy nie zechciałaby pani przez chwilę ze mną porozmawiać?
                — O co chodzi?
                — Zgubiłem gdzieś swoją małżonkę, a ona natychmiast się zjawia, gdy zaczynam
                rozmawiać z atrakcyjną nieznajomą.
            • kowianeczka Mathias 15.02.06, 12:32
              najpierw dla Ciebie, przeszukuje podany link. Hahahaha, no sorry musze to
              zamiescic:))))

www.dobryhumor.pl/fun.php?type=3&id=4375&show=3
              • kowianeczka Re: Mathias 15.02.06, 12:45
                Po nitce do klebka:)

www.wagenschenke.ch/
                • majki1976 Re: Mathias 15.02.06, 12:51
                  cześć , wpadłem na chwilke Was poczytac
                  • kowianeczka Re: Mathias 15.02.06, 13:45
                    Czesc!

Musze jeszcze cos znalezc adekwatnego dla orgulosa, ale strony nie otwieraja
                    sie.
                    • orgullos Re: Mathias 15.02.06, 13:59
                      dziekuję..
                      • kowianeczka Re: Mathias 15.02.06, 14:15
                        Prosze, nie ma za co. Przyjemnosc byla po mojej stronie i niech tak zostanie..

kowineczka
                        • majki1976 Re: Mathias 15.02.06, 14:21
                          hej co u Was?
                    • orgullos Re: 15.02.06, 19:31
                      www.onephoto.pl/info.php3?id=192347
              • mathias_sammer Re: Mathias 15.02.06, 15:22
                :))))))))))

Podejrzenie
                W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W
                pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta: Byłaś przy mnie zawsze,
                kiedy spotykało mnie jakieś nieszczęście, prawda? Tak, kochanie. Byłaś przy
                mnie, kiedy mnie z pracy wywalili? Tak, kochanie. A gdy moja firma
                zbankrutowała, też przy mnie byłaś? Tak, kochanie. A gdy nam się chałupa
                spaliła? Też przy tobie byłam, kochanie. Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew,
                też przy mnie jesteś? Tak, kochanie. Wiesz co? Ty mi przynosisz pecha!

:DDDDDDDDDDD
                • h2o8 Re: Mathias 15.02.06, 15:53
                  mathias_sammer napisał:

> :))))))))))
                  >
                  > Podejrzenie
                  > W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W
                  > pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta: Byłaś przy mnie
                  zawsze,
                  >
                  > kiedy spotykało mnie jakieś nieszczęście, prawda? Tak, kochanie. Byłaś przy
                  > mnie, kiedy mnie z pracy wywalili? Tak, kochanie. A gdy moja firma
                  > zbankrutowała, też przy mnie byłaś? Tak, kochanie. A gdy nam się chałupa
                  > spaliła? Też przy tobie byłam, kochanie. Teraz, gdy miałem ten cholerny
                  wylew,
                  > też przy mnie jesteś? Tak, kochanie. Wiesz co? Ty mi przynosisz pecha!
                  >
                  >
                  >
                  > :DDDDDDDDDDD

Czy to byla aluzja do Kowianeczki?
        • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 18:37
          A ten zart dla Ciebie:)))

i do nastepnego razu,

kowianeczka

Solidarność
          W Londynie odbywa się Wielki Festiwal Piwa. Czterej prezydenci największych
          browarów chcą się zrelaksować. Umawiają się więc na wieczór w pubie. Podchodzi
          kelner i pyta, co podać. Jeden z nich, z hiszpańskim akcentem, zamawia pierwszy.
          — Senior, najlepsze na świecie piwo, proszę podać Coronę.
          Drugi z nich, z jowialnym uśmiechem i niemal nie otwierając ust mówi:
          — Podaj mi chłopcze The King of Beer, Budweisera.
          Następny z ciężkim akcentem wykrzykuje:
          — Podaj mi jedyne piwo, do którego wyrobu używana jest prawdziwa ˇródlana woda
          z górskiego ˇródła Rocky Mountain. Coors poproszę!
          Ostatni z nich, szef Guinness’a, zamawia coca—colę. Przez chwilę panowie piją w
          milczeniu, ale w końcu nie wytrzymują i pytają czwartego, o co chodzi.
          — Szanowni panowie, uznałem, że skoro żaden z was nie pije piwa, to ja nie będę
          się wyłamywał.
          • orgullos Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 18:54
            www.dobryhumor.pl/fun.php?type=3&id=5207&show=3
          • majki1976 Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 10:21
            joł
      • schizoo Re: szukam interesujacej osoby 13.02.06, 22:55
        nie mogłeś mnie wcześniej ostrzec ???
      • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 12:32

Toczy się sprawa w sądzie. Na kolejnego świadka zostaje wezwana sekretarka
        szefa: młoda, urocza, filigranowa blondynka.
        - Czy wie pani, co panią czeka za składanie fałszywych zeznań? - pyta sędzia po
        przesłuchaniu kobiety.
        - Tak - odpowiada z uśmiechem dziewczyna. - Szef coś mi wspominał o dwustu
        tysiącach dolarów i futrze z norek...
        • menk.a Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 12:50
          co prawda blondynka nie jestem, ale szefo nie proponował mi ani $, ani futra;]
    • majki1976 Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 14:02
      hej , widze że tu jakas luzerska romówka
    • pazerny Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 15:29
      Ciekawa konstrukcja. Kobieta szuka punktow kontaktowych z adwersarzem...:)

A moze kolezance znaczenia slow sie pozajaczkowaly?

Poza tym, z tego co wiem gwarowo mowi sie "kacprowac", a nie "kacperowac". No
      ale u kolezanki normlka- przerost formy nad trescia :)
      • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 18:19
        Pazerny, z tego co wiem kacperowac a moze kacprowac (niezaleznei jak
        przetlumaczono na j.polski) pochodzi z j.niemieckiego, a moze nawet
        zydowskiego? Kto wie? Ja nie, Ty tez nie, ale Ty mozesz poszukac, jesli masz
        taka potrzebe:) Zatem, zamiast wymadrzac sie na forum wykorzystaj swa milosc
        do poprawnej polszczyzny poza forum np. na napisanie ksiazki lub chociazby
        nowego slownika ortograficznego (jesli pokonasz oczywiscie swoje chlopskie
        przyzwyczajenia :DDD)

kowianeczka
        • pazerny Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 19:23
          Wiec moja droga miastowko. Masz racje- slowo kacprowac jest germanizmem.
          Kacper jest w jezyku staroniemieckim nazwa pajaca. Wiec slowo kacprowanie
          mozesz odczytac jako pajacowanie. W jezyku jidisch nie znalazlem owego slowa,
          co nie znaczy , z ono w nim nie funkcjonuje. Niestety w tej galezi jezykowej
          nie jestem akurat specjalista.
          Za to ty wydajesz mi sie byc specjalistka od mielenia jezorem. Nie zawsze
          jednak to co z tego mielenia wychodzi okazuje sie byc strawna papka. Dlatego
          moja osobista sugestia- moze zacznij od lektury jakiejs ksiazki? Sadze ze te z
          serii "poczytaj mi mamo" nie okaza sie dla Ciebie zbyt trudne.
          • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 09:52
            pazerny napisał:

> Wiec moja droga miastowko. Masz racje- slowo kacprowac jest germanizmem.
            > Kacper jest w jezyku staroniemieckim nazwa pajaca. Wiec slowo kacprowanie
            > mozesz odczytac jako pajacowanie. W jezyku jidisch nie znalazlem owego slowa,
            > co nie znaczy , z ono w nim nie funkcjonuje. Niestety w tej galezi jezykowej
            > nie jestem akurat specjalista.
            > Za to ty wydajesz mi sie byc specjalistka od mielenia jezorem. Nie zawsze
            > jednak to co z tego mielenia wychodzi okazuje sie byc strawna papka. Dlatego
            > moja osobista sugestia- moze zacznij od lektury jakiejs ksiazki? Sadze ze te
            z
            > serii "poczytaj mi mamo" nie okaza sie dla Ciebie zbyt trudne.
            >

Czesc pazerny :)))))))))))))))))))))))

Sie robi! A moze polecisz mi jakas ciekawa ksiazke, ktora ostatnio
            przeczytales? Wiesz, jak wchodze do ksiegarni to tam jest tyle okladek, ze nie
            wiem, po ktora siegnac: zielona, twarda, a moze z tytulem napisanym zlotymi
            literami? No wiesz, chodzi o to po prostu, by nie mielic ozorem po
            proznicy:))))

kowianeczka
            • pazerny Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 14:26
              Dla poziomu Twej wybitnej inteligencji polecam "Dzieci z Bullerbyn!" :)
              • majki1976 Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 14:33
                Wow!
              • kowianeczka Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 14:38
                pazerny, jesli chcesz ze mna porozmawiac nie musisc czynic tego wskazujac na
                schizofrenie.. Naprawde wystarczy jeden nick, nie zaszczujesz mnie- nie udalo
                sie wtedy, tym bardziej nie uda sie teraz, ale probuj- jakis cel w zyciu trzeba
                miec. Osobiscie poradzilabym : idz zjesc cos ciplego czlowieku, przespij sie
                sem dlugim, byle nie plaskaj bez sensu. I nie usmiechaj sie falszywym
                emotikonem na koncu. Usmiechaj sie tylko wtedy, gdy naprawde Wtoja twarz
                pojasnieje w radosnym grymasie. Wiesz o czym mowie? o prawdziwym, szcerym
                usmiechu, ktory widac bez uzycia sztucznych znaczkow

Bez odbioru.

k.
                • majki1976 Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 14:40
                  widze że tu niespokojnie,
                • pazerny Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 15:52
                  Sluchaj, ty rzeczywiscie masz omamy. Nie wiem czym powodowane, ale dajace sie
                  chyba jeszcze leczyc. Polecam odwiedzic specjaliste. W twoim przypadku
                  weterynarz powinien wystarczyc :) Powiedz gdziez to, albo pod jakim nickiem
                  mialez z toba zaszczyt? Ja sobie nie przypominam. Dopiero wczoraj wpadly mi w
                  oko twoje blaskomiotne przemyslenia, wiec odpowiedzialem, a zrobilem to
                  dlatego, ze wiekszych sofizmatow, a takze tautologii, to ja w zyciu nie
                  czytalem. Bylem ciekaw coz to za intelektualistka pisze sama nie rozumiejac
                  co :)
                  Dzieki za twoje pouczenia odnosnie usmiechu. Czynie to czesto i szczerze.
                  Najbardziej ciesza mnie malpki usilujace nasladowac czlowieka. Totez czesto
                  odwiedzam je w zoo. Byc moze natkne sie tam kiedys na ciebie? Kto wie, oze i ty
                  zejdziesz kiedys z drzewa? :)
                  • mathias_sammer Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 16:11
                    Jestes zwyklym zalosnym prostakiem (nie mylic z czlowiekim prostym)i prosze ja
                    jak wczesniej juz proszono nie trac czasu na kowaineczke. Na mnie tez nie
                    musisz- szanuj to, co z kazda minuta ucieka.

M.S.
                    • pazerny Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 16:17
                      Nie bede na nia tracil czasu, bo nie interesuje mnie plankton. Od tego jest
                      inny rodzaj naukowcow. Zainteresowala mnie jako przypadek istoty nadmuchanej
                      pycha tak jak sie dmucha zabe przez slomke. Dostrzeglem u niej nawet owe wola
                      godowe. Mam nadzieje, ze na resztki mozgu jej sie to nie rzuci.
                      A tak swoja droga, to i Twoja skladnie podziwiam, a tok mylenia zapiera mi dech
                      w piersiach. Prosze - pisz duzo i czesto, a na pewno dziennikarze GW beda sie
                      czesciej do Ciebie zwracali, a ja bede mial codzienna porcje mojej obowiazkowej
                      higieny psychicznej pod postacia niepohamowanego smiechu. Spelnisz tym samym
                      dobry uczynek :)
                      • ala-a Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 16:22
                        pazerny napisał:

> Nie bede na nia tracil czasu, bo nie interesuje mnie plankton. Od tego jest
                        > inny rodzaj naukowcow. Zainteresowala mnie jako przypadek istoty nadmuchanej
                        > pycha tak jak sie dmucha zabe przez slomke. Dostrzeglem u niej nawet owe wola
                        > godowe. Mam nadzieje, ze na resztki mozgu jej sie to nie rzuci.
                        > A tak swoja droga, to i Twoja skladnie podziwiam, a tok mylenia zapiera mi
                        dech
                        >
                        > w piersiach. Prosze - pisz duzo i czesto, a na pewno dziennikarze GW beda sie
                        > czesciej do Ciebie zwracali, a ja bede mial codzienna porcje mojej
                        obowiazkowej
                        >
                        > higieny psychicznej pod postacia niepohamowanego smiechu. Spelnisz tym samym
                        > dobry uczynek :)

Pazerny ,czlowieku!
                        nie widzisz ze Kowianeczka ma na drugie Matijas.
                        Po co dajesz sie obrazac?
                        • pazerny Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 16:33
                          Oj Marhias na pwnoo nie jest Kownianeczka. :)
                          Obrazac sie? A niby na co, lubo na kogo i za co?

Mnie obrazic moze tylko madrzejszy ode mnie- wiec tych dwoje odpada :)
                          • ala-a Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 16:40
                            pazerny napisał:

> Oj Marhias na pwnoo nie jest Kownianeczka. :)

nie??
                            a ja bym dala sobie wlosy za to obiac;)

poznales kogos z nich w realu?
                            jak nie,to niczego pewienb byc nie mozesz;)

> Obrazac sie? A niby na co, lubo na kogo i za co?
                            >
                            > Mnie obrazic moze tylko madrzejszy ode mnie- wiec tych dwoje odpada :)

unioslam sie ,ale Twoje podejscie do tematu jest o wiele madrzejsze;)
                            • pazerny Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 16:47
                              Kwestia doswiadczenia. lata praktyk na Forum :)
                              Po prostu, to tutaj to tylko zabawa. Zycie realne jest gdzies indziej :)
                              • ala-a Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 17:17
                                pazerny napisał:

> Kwestia doswiadczenia. lata praktyk na Forum :)
                                ?
                                Nie chce sie klocic,ale nie widze zwiazku.Uwazam ze jest pare osob piszacych
                                do samych siebie,to widac.

> Po prostu, to tutaj to tylko zabawa. Zycie realne jest gdzies indziej :)

tez uwazam ze ktos sie bawi;)i niech sie bawi,ale w sposob przyjemny dla innych.
                                • pazerny Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 17:19
                                  Tym razem to ja sie dobrze bawie
                                  Tamtych dwoje jest smiertelnie powaznych, chociaz usiluja pozowac na luz
                                  • mathias_sammer pazerny 15.02.06, 17:26
                                    sorki, ze pytam, ale dlaczego jeszcze tutaj piszesz? chodzi o to, zeby
                                    przeczytac co masz do powiedzenia, czy o co chodzi?

M.S.
                                    • pazerny Re: pazerny 15.02.06, 17:37
                                      1) jest to forum publiczne, wiec mam prawo tu pisac. I wcale nie musze sie
                                      tlumaczyc dlaczego to robie
                                      2) Nie musisz mnie czytac, wystarczy, ze wciagniesz mnie na liste osob
                                      ignorowanych
                                      3)skoro cos pisze, to chce niektorym ta droga przekazac co mam do powiedzenia.
                                      To sie nazywa komunikacyjna funkcja jezyka pisanego. Moze juz kiedys slyszales
                                      o tym?
                                      • mathias_sammer Re: pazerny 15.02.06, 17:43
                                        Hehehe, no prosze wiesz do czegfo sluzy forum publiczne, hehehe

No to pisz sobie, mnie rybka:)))))))))))))
                                        • pazerny Re: pazerny 15.02.06, 17:44
                                          Z tego wynika, ze to ty tego nie wiedziales, ale niech bedzie. Z jakim
                                          przestajez, takim sie stajesz. Wplyw Kownianeczki na ciebie jest bardzo
                                          wyrazny :)
                                          • mathias_sammer Re: pazerny 15.02.06, 17:48
                                            No coz tak bywa. Nawet plankton moze oddzialywac na innych, ktorzy zezra
                                            wszystko:)

M.S.
                                            • pazerny Re: pazerny 15.02.06, 17:51
                                              A teraz skup sie i napisz o co ci dokladnie chodzi. Nie wiem o co chodzi z tym
                                              zzeraniem planktonu? czyzbys to czynil skazujac wieloryby na smierc glodowa?
                                              • mathias_sammer Re: pazerny 15.02.06, 18:08
                                                Es tut mir Leid, ich hab nix verstanden.

M.S.
                                                • pazerny Re: pazerny 15.02.06, 18:10
                                                  Tja. Ich bin daran nicht schuld

Poza tym nie wymiguj sie. Walisz byki po polski i po niemiecku. Ortograficzne,
                                                  gramatyczne i logiczne. Smutno mo z tego powodu
                                                  • mathias_sammer Re: pazerny 15.02.06, 18:13
                                                    daran?

Paranpanpan

Nikt nas nie pragnie

Paramapapam

Na raie spadam do reala (a Ty idz umyj zabki, bo Ci plakton wszedl pomiedzy,
                                                    slownik pol-niem tez wze ze soba), wpadne jeszcze do Was:)))

M.S.
                                                  • pazerny Re: pazerny 15.02.06, 18:15
                                                    widze, ze mieli Cie za co z Veterlandu wywalic.
                                                    Niemiecka jezyk trudna byc, nie? :)
                                                  • mathias_sammer Re: pazerny 15.02.06, 21:16
                                                    Widzisz pazerny- przewidzialem, ze po napisaniu przez mnie pojdziesz sie
                                                    upewnic, czy nie zrobiles bledu. Nie pomylilem sie.

Klaniam sie,

M.S.
                          • schizoo Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 16:42
                            pazerny napisał:

>
                            > Mnie obrazic moze tylko madrzejszy ode mnie- wiec tych dwoje odpada :)

no to już wiem dlaczego 3 lata mi pyskujesz:)
                            • pazerny Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 16:48
                              Bo i tak nie potrafisz mnie obrazic, wiec se dalej pyskuj :)
    • kejcak Re: szukam interesujacej osoby 14.02.06, 17:55
      Hihihi, to moze jakis automat by sie przydal? ;)
      Na gg co jakis czas taki mnie zaczepia, moge podac numer ;)
    • mathias_sammer Re: szukam interesujacej osoby 15.02.06, 16:08
      Kowianeczko, przed okolo miesiacem napisal do mnie na prywatna tutejsza
      skrzynke dziennikarz GW. Zanim odpisalem na jego list postanowilem upewnic sie
      czy adres, spod ktorego pisze ta osoba jest prawdziwy. Administratorzy GW
      dwukrotnie potwierdzili prawdziwosc adresu oraz prawdzowosc danych
      dziennikarza. Tego samego dnia odpisalem, on odpisal ponownie, wymienilismy
      bardzo sympaytczne uwagi i listy. Mozemy kontynuowac dalej, poprosil mnie tez o
      dalsze pisanie na forum i podziekowal za dotyczczasowa rzeczowosc. Dlaczego o
      tym pisze? Dlatego, zeby odpowiedziec na pytanie o sens pisania na forum, czy
      czytania artykulow w gazecie.

Ta korespondencja duzo mi dala dlatego postanowilem teraz o tym napisac.

M.S.
    • mathias_sammer Re: szukam interesujacej osoby 17.02.06, 09:48
      Snilas misie dzisiaj

www.northrup.org/photos/flowers/white-rose-closeup.htm
      Nuce.

Milego weekendu kowianeczko.

M.S.
      • orgullos Re: szukam interesujacej osoby 17.02.06, 09:52
        www.nickcaveandthebadseeds.com/
        :-)
        • ecler1 Orgullos 17.02.06, 13:07
          Znow uratowalem Ci dupsko:))) chociaz nic, ale to nic zlego nie zrobiles.
          Powiedz tej zazdrosnej jedzy (tfu! na psa urok, trzy razy przez lewe ramie),
          zeby poszla sie leczyc! W soboty tez mozna umowic sie na wizyte u psychologa!
          Im szbyciej namowisz babe do leczenia tym lepiej, moze chociaz te kilka lat
          zlotej starosci bedzie miala spokojne lub spokojna starosc zlota? Tfu, tak czy
          odwrotnie. tfu! tfu! tfu!!

Buzka!:)

to tylko ja-stary znajomy-ecler! :o)
    • ecler1 Re: szukam interesujacej osoby 17.02.06, 12:14
      plfoto.com/zdjecie.php?picture=848159
      :o)
      • ecler1 Re: szukam interesujacej osoby 17.02.06, 13:02
        Kowianeczko- teraz ja jestem orgulosem, zeby inne kobietki nie byly zazdrosne
        skrecajac sie wtoalecie z bolu zoladka i robiac kupki gdzie popadna:)

W tej weekend bedziesz gwiazda swiecaca w sercach forumowiczow. Bez Ciebie
        magiel zdycha, robotnice nie maja co mielic.

Zyj nad dlugo i szczesliwie dajac mezczyznom nadzieje a robotnica prace!

Voila!

ecler

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka