men_ 20.11.02, 18:44 I koniec gadania - jak wam pozwolić gadać, to znowu będzie tyle propozycji, że g...o z tego wyjdzie !!! Jak w sejmie 25 lat temu - 99,99 % za !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjo2 Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 20.11.02, 18:52 Mmmm, co za stanowczość! Men, czy wiesz? Bardzo Ci w tym do twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 20.11.02, 18:55 A jakże - skromnie przyznam, że wiem o tym :)) p.s.: wystarczy, że poczytałem juz pojekiwania na innym wątku, O ! maryjo2 napisała: > Mmmm, co za stanowczość! > Men, czy wiesz? Bardzo Ci w tym do twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 20.11.02, 21:02 0nly mnie juz pokazala gdzie Viking :))))))) bardzo chetnie siem spotkam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 21:50 bedem, a oplatek przyniesiesz???? toz to moze i wigilijne spotkanie za jednym zamachem zrobisz??? a o ktorej? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 20.11.02, 21:53 aaaaaa!... to mi siem wreszcie uda i Ciebie spotkac :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 21:55 woland potwierdzil tyz swoje przybycie:) menus ale ty honory domu czynisz! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 20.11.02, 22:06 no jak ladnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 20.11.02, 22:08 menik zamiast oplatka moze wniesc oplate za impreze.....he he eh.....nie bedzie juz trza sie dzielic.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 pomoglybyscie menikowi.................. 20.11.02, 22:13 babolinki kpiarskie:( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: pomoglybyscie menikowi.................. 20.11.02, 22:16 pomagac menikowi to bedzie trzeba po imprezie......a do samochodu zaniesc to tez sztuka...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 abstynentka sie odezwala.......................... 20.11.02, 22:17 jakim numerkiem, mysmy, wtedy onlontko jechali, Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a Kitus bedzie?? :))))) 20.11.02, 22:21 czy jednak mnie czeka podroz do Wrocka?? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a Kitus bedzie?? :))))) 20.11.02, 22:25 no trudnos stwierdzic ulalka.... menik teraz nie potrzebuje w promocjach grzebac....... no chyba ze ktos inny mu cos wygrzebie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta cudna data! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 22:49 2 dni przed wigilia! Chyba po to zeby zamiejscowi przypadkiem nie przyjechli,nie?Kij wam w oko! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: cudna data! 20.11.02, 22:58 Samantko :)))))) z Toba tez bylo by milo siem spotkac :))))) pozdrooveczki :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly no wiesz, samanta..... 20.11.02, 23:04 nawet po karpia do wawy sie nie wybierzesz????? a po makrele to moglas, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zmartwienia czarnego......... 21.11.02, 06:42 Co czuje Afroamerykanin, gdy dowiaduje się, że jest w 5 procentach biały? Popada w głęboką depresję. To nie jest kiepski dowcip, to rezultat najnowszych osiągnięć nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ pierdu, pierdu.., ja się zdrzemnę, 21.11.02, 06:18 tak w temacie biadolenia o dacie Vikinga ! Co to, qwa, lata osiemdziesiąte, że zakupy robiło sie kilka dni lub tygodni przed świętami ? Zarcia w sklepach pod dostatkiem, a chałupę, jak się chce, to w jeden dzień sie uporządkuje, O ! Dla malkontentów każdy termin niedobry: - a to powódź, czy mróz; - a spotkanie wieczorem przy świecach; - i takie tam trele morele, O ! p.s.: a w ogóle dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a zawsze, jak sie wawawka znudzi.................. 21.11.02, 06:25 moga wszyscy do samantki pojechac, a w swieta, na pewno nikogo nie wyrzuci, tradycjonalistka jedna, siemanko:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: pierdu, pierdu.., ja się zdrzemnę, 21.11.02, 07:48 menik, ta raza siem z tobom zgadzam!!!! i z kitkiem!!! nie ma zlej drogi i zlej pory by dotrzec do wikinga:) dla chcacego nic trudnego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta pierd**** kotka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 11:21 przy pomocy mlotka! dobrze gadac jak sie mieszka w wa-wce. A Ty durny czortu dobrze wiesz ,ze mam jechac po swietach do ciem ,wiec mogliscie jakos popchnac to spotkanko do przodu,ale jak juz wspomnialam wczesniej kij wam w oko.Nie,szyszka wam w dupe:-P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara a moze rzeczywiscie byloby lepiej 21.11.02, 11:39 spotkanie przesunac? bo na czym nam bardziej zalezy? na tym, zeby spotkanie odbylo sie dokladnie tego samego dnia co last year czy zeby wiecej osob przyjechalo? ja bym sie chetnie z Tigerem i Samcia spotkala, pewnie reszta osob z polszczy bedzie miala ten sam problem i wydaje mnie sie ze to ludzie przyjezdzajacy do wawki powinni ustalic jakas date a my miejscowi bysmy sie dostosowali... dla nas to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: a moze rzeczywiscie byloby lepiej 21.11.02, 11:54 oki, a nie mogom byc dwa? jedno wigilijne w rocznicem a drugie pozniej??? i wszyscy byliby zadowoleni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: a moze rzeczywiscie byloby lepiej 21.11.02, 12:05 moga byc dwa, ale to i tak nie zalatwia sprawy bo wszyscy chcieliby sie spotkac razem a nie po kawalku na jednym lub drugim spotkaniu! i juz wtedy nie bedzie kolejnej blondi z klopa bedacej wspolnym wspomnieniem z wikinga 2001! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta dajcie szaki wody! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 12:10 dobrze kobita gada! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dajcie szaki wody! 21.11.02, 19:08 no fakt, specjalnie bym jechala, bo takiego terminu nam nikt nie wymyslil, zeby studiowac.. topra.. ale ja chcem byc!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ocho, babole juz zaczęły, 22.11.02, 07:43 teraz kolej na ramoli - gdzie jesteście ??? To może w barbórkę, albo na koniec karnawału, a może na powitanie wiosny, hę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 przeciez, to sie pochlastac mozna............... 22.11.02, 09:24 zanim czlowiek, z babolinkami sie dogada:( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przeciez, to sie pochlastac mozna............ 22.11.02, 10:21 ja tam moge przyjechac.. tak tylko myslalam o innych, ktorzy maja moze problem z takowym dojazdem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ a do d.py z tym .., 22.11.02, 10:57 wypisuję się z roli organizatora, O ! Qrwa mć, to było do przewidzenia, niezaleznie, jaki sie dzień poda, to i tak będzie niedobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! IP: *.handel.tgory.pik-net.pl 22.11.02, 15:22 czy zawsze najwiecej do powiedzenia beda mieli ci najmniej zainteresowani? Przeciez Men jasno pisze, ze to spotkanie rocznicowe. Jesli ktos z mlodych chce przyjsc- prosze bardzo- jesli nie- to niech sie nie wpierdala z palcem miedzy drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 22.11.02, 15:25 dlaczego "najmniej zainteresowani"? bo nie byli poprzednio? lubie podzialy na rownych i rowniejszych i to tylko dlatego ze ja, jako krocej piszaca od "starej gwardi" chcialabym zeby na takim spotkaniu bylo jak najwiecej ludzi. i nie wpierdalam sie tylko rzucilam propozycje i podalam swoje argumenty. kazdy moze podac swoje, ktorych wyslucham. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i tak sobie pitolic, do konca swiata.............. 22.11.02, 15:29 i jeden dzien dluzej, zaproponuj swarka, inny konkretny termin i czekaj na odzew, rzuca sie, na ciebie, jak na menika:( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara kitek, zdaje sobie sprawe ze leje wode na mlyn 22.11.02, 15:33 ale widze tez ze kilka osob potwierdzilo ze np tydzien wczesniej lub tydzien pozniej byliby na pewno. czy to nie jest powod zeby zgiac troche kark? nie chce sie madrzyc, rozumiem MArysia, Czort rowniez upiera sie przy tej dacie. ok, rozumiem, ale mozna przeciez przegadac temat, dosjc do wniosku ze jednka bardziej zalezy nam na dacie a nie ludziach i koniec piesni. data 21 zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w sumie 21 ja tez nie moge................ 22.11.02, 15:35 bo za m-c mam dzien babci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! IP: *.handel.tgory.pik-net.pl 22.11.02, 15:44 Nikt nikomu nie przeszkadza sie spotykac tydzien, dwa, trzy wczesniej. My CHCEMY 21 grudnia, bo tak sie rok temu umowilismy. jesli ktos nie chce i mu nie pasuje- niech paraduje po warszawce wczesniej. Nikogo sie przeciez zmuszac nie bedzie. P.s. Malkontentom przypominam, ze rok temu 21 grudnia tez bylo 3 dni przed Wigilia, a narodu w liczbie 30 sie na spotkaniu zjawilo i to z calej Polski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 22.11.02, 15:51 Marys dziekuje za wyjasnienie. nie wiedzialam ze byla taka umowa ze to bedzie 21 grudnia. w takim ukladzie koniec dyskusji z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 22.11.02, 16:06 dobra, to ja juz tez nic nie dodam.. niech kazdy za siebie decyduje.. ja bede :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ja tam Marys nie byłem na pierwszym 22.11.02, 17:14 spotkaniu tylko na drugim, ale chcę rocznicowo zrobić, to co obiecałem Ci rok temu, O !:) Gość portalu: mario2 napisał: > czy zawsze najwiecej do powiedzenia beda mieli ci najmniej zainteresowani? > Przeciez Men jasno pisze, ze to spotkanie rocznicowe. Jesli ktos z mlodych chce > > przyjsc- prosze bardzo- jesli nie- to niech sie nie wpierdala z palcem miedzy > drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly najbardziej obecnym.... 22.11.02, 18:47 21 grudnia zeszlego roku byl men....... powiedz men gdzie lezales, bo chyba cie nie zauwazylam...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Only, wolę już mózg blondi, niz twój ptasi 22.11.02, 18:55 móżdżek - niestety nie znam dowcipu o blondynce, której sie mówi, że kogoś nie było, a blondynka pyta sie w którym rzędzie mnie nie było ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Only, wolę już mózg blondi, niz twój ptasi 22.11.02, 18:57 no czy to wychodzi na to ze to moja wina bo cie nie zauwazylam......no jak moglam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: No tak, chyba źle napisałem .., 22.11.02, 19:00 jakie znowu figi, w sensie czyje????? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly a w wikingu !!!!!!! 22.11.02, 19:06 to zamontowali drzwi do izby..... i babcia sie zmienila, pewnie ta inna wnuczka pilnuje........ a do kibla to trzeba tasme klejaca przyniesc, bo tam sie wszytko na tasme trzyma klejaca..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Cos tym razem wyniosła z wikinga Only ??? 22.11.02, 19:30 może dlatego tasmami obkleili ?:) 0nly napisała: > to zamontowali drzwi do izby..... > i babcia sie zmienila, pewnie ta inna wnuczka pilnuje........ > a do kibla to trzeba tasme klejaca przyniesc, bo tam sie wszytko na tasme > trzyma klejaca..... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Cos tym razem wyniosła z wikinga Only ??? 22.11.02, 19:40 ostatnia rzecza ktora wynosilam z wikinga byl niejaki menik.....:)))) no chyba ze to bylo wczesniej, przed tym jak kilka szkielek wynioslam...... ciekawe co jest cenniejsze....:))) ps. menik, miejmy nadzieje ze tym razem napiszesz adres na kartce przed przyjsciem do lokalu, ewentualnie podaj go przed przyjsciem do lokalu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kubki, szklanki, parasole, porpome 22.11.02, 19:58 tki, portfeliki (tylko z fotkami) - gdzie jeszcze mam naklejki nalepić, bo już klep(tom)ie bzdury chiba :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Kubki, szklanki, parasole, porpome 22.11.02, 20:08 jasne, jasne...teraz sie zglosza wszyscy ktorym kasy braknie ze im porponetki poginely.....no powiedz menik, ilu poginelo???? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ nie mnie to pytać, nie mnie to liczyć .... 22.11.02, 20:10 ten twój kunta-kinte potrafi liczyc do stu ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: nie mnie to pytać, nie mnie to liczyć .... 22.11.02, 20:13 jak zwykle schodzisz men do poziomu blazna...... oszczedz to sobie..... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ale nie do lokaja, 22.11.02, 20:26 men, nie naduzywaj tych produktow do koserwacji bo jeszcze zmienisz kolor na fioletowy...... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ a ty olejowy kolor przywdziejesz, sardynkowy, czy 22.11.02, 20:28 kawa z mlekiem ciebie interesuje ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a ty olejowy kolor przywdziejesz, sardynkowy, 22.11.02, 20:30 men, a tak jasniej mozesz....bo juz sciemniasz....(sie)..... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a ty olejowy kolor przywdziejesz, sardynkowy, 22.11.02, 20:30 men, a tak jasniej mozesz....bo juz sciemniasz....(sie)..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ To przez to, że zbyt "czarno" ostatnio 22.11.02, 20:35 widzisz świat - nie kupuj więcej sardynek w puszce :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: To przez to, że zbyt 'czarno' ostatnio 22.11.02, 20:38 ty sam sie wez i zapuszkuj......takiego konserwanta jak ty swiat juz tylko potrzebuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta saqqi! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 23:21 dzieki ci za wstawiennictwo ,ale jak widzisz data jest wazna a nie samo spotkanie.Coz,niektorzy zapominaja ,ze sa tacy co to maja dzieci i obowiazki i nie moga sobie ot tak skoczyc do stolicy .Ale nic to,pierdole to dokladnie:))) Pa slonko:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: VIKING 21 GRUDNIA ROCZNICOWO !!!!!!! 23.11.02, 22:54 25 lat temu? nie pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: No i muzyka gra .., IP: *.za-tp.digi.pl 25.11.02, 09:58 a Crimek i Aroska tez beda...:o) Oni nie musza sprzatac przed Swietami...:o) Odpowiedz Link Zgłoś