gosiak_75 18.02.06, 14:33 Mam za dwa tygodnie taką imprezę, ale wymigałam się od niej. Powinnam pojechać, czasy trudne, należałoby się pokazać, pogadać mniej oficjalnie. A Wy jeździcie na takie imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malmoni20 Re: wyjazdy firmowe 18.02.06, 17:57 u mnie na szczęście nie ma takich wyjazdów, są tylko imprezy na miejscu, i to rzadko :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2727 Re: wyjazdy firmowe 18.02.06, 20:39 a u nas są i zwykle jest świetna zabawa.. mamy kikla oddziałów, rozrzuconych po całej Polsce, zatem nie możemy doczekać się współnych spotkań, bo przecież z niektórymi osobami znamy sie tylko telefonicznie.. spotkania bywają dwa, trzy razy w roku i zwykle jest super ;) początkowo jakieśzawody , hihihi ubaw po pachy, a potem balanga :) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: wyjazdy firmowe 19.02.06, 00:16 Tak.Jeżdżę zawsze.Kilka ray w roku.Za każdym razem nie mogę się doczekac.Lubię ludzi z mojej firmy.Zawsze brakuje nam nocy na rozmowy i zabawe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: wyjazdy firmowe 19.02.06, 00:42 Jeździmy bo musimy, ale szczerze tego nienawidzimy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
olowa Re: wyjazdy firmowe 20.02.06, 09:51 nasze spotakania są zazwyczaj nader przyjemne i nie jeździmy na nie z jakiegokolwiek przymusu...a firma dba o nas baardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: wyjazdy firmowe 01.03.06, 18:37 z jednej strony jezdze bo musze z drugiej - zawsze jade w jakies fajne miejsce, a kolezenstwo w firmie fajne wiec nie narzekam. Poza tym na takim wyjezdzie dmozna sie dowiedziec nieoficjalnie tego czego oficjalnie nikt nigdy glosno nie powie. Odpowiedz Link Zgłoś
adams_kip Re: wyjazdy firmowe 01.03.06, 19:19 u nas wyjazdy sa bardzo zadko ale i tak sa niezle :) sa tak zadko ze sam sobie wyszukuje roznych konferencji i bawimy sie z ludzikami z calego kraju i jest naprawde swietnie :) Odpowiedz Link Zgłoś