Dodaj do ulubionych

czesc dziewczyny!

20.02.06, 15:32
jestem nowa na 4um, powiedziala mi o was kolezanka, ponoc calkiem tu sympatycznie.
nie mam jeszcze swojego motorka, ale bardzo bym chciała jeździć. Podziwiam
wszystkich na 2 kółkach, obracam sie w tym srodowisku i nie ukrywam, ze wybor
ukochanego zpośród moturzystów nie byl przypadkowy, ale ciiiii o tym ani mru mru.
Na razie jezdze z tylu Honda chlopaka razem z nim. podobają mi się ścigacze i
sama zamierzam takiego kupic. Najpierw jednak musze zrobic prawko, a nie
bardzo wiem jak sie do tego zabrac. chlopak niestety mi nie pomoże, bo jest
przeciwny temu abym jeździła sama:(
a idzie wiosna i tak marze sobie, ze stawiam moto na koło!
Obserwuj wątek
    • yamaha1 Re: czesc dziewczyny! 21.02.06, 08:10
      Nie przejmuj się, w końcu zrobisz prawko i bedziesz smigać, ja się zbierałam do
      tego 4 sezony żeby się przełamać:-) Mój facet tez miał na poczatku problem z
      faktem że bede jezdzic sama(mysle że z troski o mnie), ale w końcu sie
      przekonał no bo ile mozna jezdzić we 2?Pakowałam mu sie na motor jak tylko
      widziałam że idzie odpalać maszynę, no i w końcu stwierdził że nawet sam z
      kolegami nie może pojezdzić...no i pojawił sie drugi motorek:-) dla mnie.Hi
      hi.Zobaczymy co z tego wyjdzie :-)
    • goha66 Re: czesc dziewczyny! 21.02.06, 10:33
      witaj na formu :)
    • aprilia33 Re: czesc dziewczyny! 21.02.06, 11:54
      Witaj.Proponuję na poczatek zgłosić się na kurs jazdy,a potem zdać
      egzamin.Przecież w tym chłopak nie musi Ci pomagać,zrób to sama.A potem
      zrozumie,że jego opory zdają się na nic.Nie oglądaj się na nikogo,działaj!
      Powodzenia!
      • moje.marzenia Re: czesc dziewczyny! 24.02.06, 16:02
        Hej, zaglądam tu od dwóch dni tak z doskoku.
        Forum znalazłam przez przypadek, ale całkiem mi się tu podoba. Co do jazdy na
        motorze, to u mnie jest trochę inaczej. Jeździ mój facet aktualnie jeden motor
        sprzedany na jesieni szykuje się na drugi na wiosnę i planujemy trochę się
        powycieczkować i do pracy pojeździć. Dla mnie szykuje się miejsce pasażera.
        Jechałam już w zeszłym sezonie parę razy i przyznam, że mimo strachu jest w tym
        taki miły dreszczyk. Prawka na motor nie planuję robić, chociaż mnie namawia,
        może kiedyś... na razie nie widzę siebie za kierownicą a mimo to bliższe
        spotkanie z motorami zaczyna mi się podobać.
        Tym wstępem chciałam się przywitać. Może będziecie miały jakieś rady dla
        takiego zielonego ludzia jak ja :)
        Pzdr. Anka
        • hun660 Re: czesc dziewczyny! 03.03.06, 13:13
          Powiedz swemu facetowi żeby założył z tyłu kufer ale taki z oparciem. Moja
          żonka mowi że jak siedzi pomiędzy mną a kufrem to pewniej się czuje. Poprzednio
          miałem H&B ale teraz założyłem Givi E45 właśnie z oparciem.
          • moje.marzenia Re: czesc dziewczyny! 07.03.06, 15:41
            dzięki, na pewno będzie oparcie na początek :)
            jedziemy w piątek obejrzeć motor do kupienia Yamahę Warrior, szykujemy się na
            wiosnę :)
            • jacgues1 Re: czesc dziewczyny! 08.03.06, 22:35
              No to Warriorze sobie nie pojeżdzisz, bo z tyłu nie ma miejsca nawet na bardzo
              małą kobitkę.
              Pozdrawiam serdecznie
              • moje.marzenia Re: czesc dziewczyny! 09.03.06, 12:53
                No właśnie... w związku z tym nastapiła zmiana koncepcji :)
                Teraz na tapecie mamy Hondę VTX 1800 Retro.
                A przy okazji czytam sobie posty z przeszłości i patrzę na czym jeździcie
                samodzielnie. Niektóre warianty całkiem przypadają mi do gustu. Może jednak dam
                się przekonać do zrobienia prawa jazdy na motor - w przyszłym roku ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka