aga_ata 20.02.06, 18:56 Już nie mogie się doczekać, po ostatnim kulisie aż mi ciar przebiegł po plecach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 19:15 Zapadła mi jedynie scena spoliczkowania Don Kamila i jestem bardzo zaciekawiona przyczyną tego jakże haniegnego czynu. Poza tym, to nie wiem dokładnie, ale na pewno coś interesującego było:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 21:44 > scena spoliczkowania Don Kamila i jestem bardzo zaciekawiona > przyczyną tego jakże haniegnego czynu prawie cytat "ale ja z nim (ojcem) nie sypiam !!!" ; "znając jego i ciebie długo na to nie trzeba będzie czekać" Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 20:52 Najapetyczniej wygladala scena klepania kotleta przez Elke z rozwianym wlosem. Dam sobie leb uciac, ze kotlet byl caly w klakach, tfu! W ogole odcinek jakis taki wyjatkowo poszkodowany, durna Hanka, zawzieta, z kaczym dziobem, ten koles co niby to robil za tlum i szedl za Kinga a okiem weza pilnie wpatrywal sie w kamere i sie (w Warszawie!!) przechodniom na ulicy klanial, zdenerwowali mnie tylko! Aha, i te koszmarne spodnice pan kelnerek, jak ja bym miala takie nogi to chyba bym sie zastrzelila! A jakbym przypadkiem chybila, to chociaz w dalszej kolejnosci poprzestrzelalabym nabojami te spodnice, zeby mi czasem do lba nie wpadlo taka zalozyc!!! Tfu! Po trzykroc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 21:21 czekaj, co tam bylo...? na pewno byla scena z Kinga i Magda...O, aha, Filarski sie spotkal z Gazela w jakiesc mordowni i go opierdzielal w intencji przeprosin, hahaha, tak jak to tylko on potrafi, byla Kinga w jakiejs czerwonej koszulinie, rozmawiala z mezusiem (swoim), czyli nic wcale nie bylo, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 21:24 Hanuś robi niezłe miny, podobnie jak Chochoł. W ogóle chciałabym to indywidualne nauczanie Natalki przez Hankę zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 22:09 czy dzisiaj sie wczesniej zaczelo? jakos poczatek przegapilam a zauwazyliscie ze owad najpier mial grzywke w oczach a wnastepnej scenie juz krotsza? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 22:15 dzisiejszy odcinek był tak niewiarygodnie nudny, że aż mi sie nie chce o nim gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 22:21 A mię się wydaje,iż przytył nam Owadzik w biuście, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 22:27 a Hanka ma straszliwe wory pod oczami... O! Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 22:34 A Chochoł zdecydowanie powinien się leczyć. Nerwy ma w strzępkach. Drze paszczę bez powodu, podobnie jego brat - bez kija nie podchodź. Tudzież Owad - rozdarła się na biedaka Kamilla i tyż nie wiem czemu..... Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Dzisiejsze mjm 20.02.06, 22:45 ale Kamil się coraz bardziej dramatyczny robi. Przestał się zgrywać, zaczął grać. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: żebyśmy nie żałowały jak odejdzie ;) 21.02.06, 19:10 Mucha wygląda okropnie jak weźmie włosy na uszy i ta grzywa jej opada na twarz :) taka dygresyjka ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: żebyśmy nie żałowały jak odejdzie ;) 22.02.06, 01:37 Tak całkiem nudny odcinek to nie był - były lekarskie pogaduszki przy whisky i poznaliśmy pewne fregmenty przeszłości Artura vel Santany - jakaś pielęgniarka, jakaś stażystka, te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: żebyśmy nie żałowały jak odejdzie ;) 22.02.06, 07:48 ale wiecie co mnie ujęło? Jak chłopaki umawiały sie na "zajrzenie na górę i porozmawianie" i Santana zastrzegł rzeczowo "Ale na szytywno?" Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond JAK ONA ŚLICZNIE WYGLADA 22.02.06, 10:04 bożżżżżżżżż, jak ona ślicznie wygląda.. no nie mogę, no ślicznie po prostu, no tak ślicznie to jeszcze, KURRRRRRRRRRRRRR nikt nie wyglądał, no ślicznie, no... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: JAK ONA ŚLICZNIE WYGLADA 22.02.06, 11:10 Drzejms, opanuj się! jeszcze ty? mało Maryja ma adoratorów? A teraz nie apropos. Troszku się scenarzystom czasoprzestrzeń pomieszała. Bo Big Bombelos przyjechała na kilka dni i ma wracać do Lądka. W tym czasie urodziło się Papuziątko, podrosło, nawet główkę trzyma a to wszystko w pięć,no może sześć dni. Tak sobie obliczałam w wolnej chwili. Nie mam racji? Ja wiem, że to TYLKO film, ale lubię się czepiać szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Eeeee tam.... 22.02.06, 11:12 Eeee tam, Dzidzia, czepiasz się, ja ci mówię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: JAK ONA ... 22.02.06, 12:08 ale te porty to mogliby jej wymienić na jakąś kusą spódniczkę, jakie to zwykle piguły noszą. No bo żeby chociaż na guzik były, a nie na gumie, to moze i Śliczna by jakoś wyglądała, a tak to jej się nadymają i wygląda aseksualnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JAK ONA ... 22.02.06, 12:16 ależ tak ślicznie jej było, no ślicznie... zupełnie jak odcinek wczesniej tej TIRóWIE W MINI... ciekawe czy Maryni w takiej miniówie też byłoby równie pięknie.. chociaż JEJ to we wszystkim tak pięknie .. a wczoraj to szczególnie ŚLICZNIE, no SLICZNIE MÓWIĘ WAM!!! (już myślałem,że cały odcinek o tym będzie) Marynia przechadzająca się po alei 3 maja w Zalesiu i sprawdzajaca swe lico w kolejnych szybach aut..achhhh to by było śśśśśśśśśśślicznie, śśśśśśśślicznie mówię wam Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JAK ONA ... 22.02.06, 12:27 no bo ona tak śliiiiiiiiiiiicznie wygladała? widzieliscie? nigdy tak ślicznie nie wygladała jak wczoraj..no ślicznie, ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JAK ONA ... 22.02.06, 12:31 ja27-09 napisała: > Boshe, jeszcze mu tak zostanie... > dałby bóg!! zachowałbym wtedy obraż jakże śśśśśśśśślicznej maryni NA ZAWSZE!!! bożżż,jak ona ślicznie wygladała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: żebyśmy nie żałowały jak odejdzie ;) 22.02.06, 23:29 falka, też mi sie ten text spodobał, aż go polubiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 12:29 a właściwie to dlaczego BOMBELOS nie przyjedzie z tym bachorem jangielskim do polski? przeciez to dziecię jest autystyczne, to jemu nie bedzie wszystko jedno gdzie jest? a jego matka i tak lata do ameryk... taką mam koncepcję! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 12:30 a ja mma koncepcję ze Chochoł zapyli Bombelosa zeby w domu siedziala i własnego bachora bawiła a nie po hamerykach sie szlajała tylko wtedy co z reklamą plasterków ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 12:31 tylko martwie sie czy on DA RADĘ ????? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 12:32 no fakt..ma taki ŚŁOMIANY ZAPAŁ :-D) po mamuni!!! ach jak ona ślicznie wygladała... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 12:41 a jakby tak we dwoch ? wespól w zespół ? jak jeden mąż ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 12:43 wesół w zespół by rządz moc móc wzmóc? wszak oni jednojawowi więc rachunek by się zgadzał! to by trzeba spytac mamy o to... bożżżżżz jak ona ślicznie wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 12:49 drzejms przestań, bo mnie coś...mgli Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 13:12 w sumie??? co za różnica, który by zapylił, nie?? A jakby była dzieczynka do Maryni podobna??? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 13:52 no jak podobna by była do Marysi, to nie miałaby wyjścia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 13:33 Może trzeba Drzejmas, pardą, walnąć? Może mu pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 14:03 walnąć w sensie pierdyknąć??? że niby innych mgli??? a jak mnie zemgliło wczoraj to dobrze??? TRAUME MAM!!! bożżż jeszcze jedna piękna chocholanka? ja nie wiem czy ona byłaby równie śliczna-piękna co marynia wczoraj... bożżże jaka ona śliczna była Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 15:33 Trauma? Trauma. To Ty na jakiśiś odwyk się nadajesz. A może terapię szokową? Wszystkie objawy na to wskazują. Nie można w stanie traumy oglądać mjmu. A może ...... czopka? Tylko przypadkiem nie od Santamaryji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 14:49 A jak Wam się podobało "argumentowanie" Chochoła, coby jego żonka nie wyjeżdzała z powrotem do Lądyna? Nosz takiej perwersji to jeszcze w Mjm chiba nie było! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 22:05 A co powiecie na "Pomożecie? Pomozemy!" Normalnie powrót do przeszłości :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Dzisiejsze mjm 22.02.06, 22:25 To chyba miał być kolejny psikus odcinka. Mnie nie rozśmieszył:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dzisiejsze mjm 23.02.06, 10:10 woooooooogóle sypali żartami cały odcinek... az miło było patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś