Dodaj do ulubionych

administrowanie czatem

21.02.06, 19:09
Nie macie pojęcia jak skomplikowane jest administrowanie czatem. Ile trzeba
mieć doświadczenia i wiedzy żeby to wszystko ogarnąć.
Czasami musimy podejmować drastyczne i nie popularne kroki ale to dla dobra
większości czatującach.
Obserwuj wątek
    • grzes_wies Re: administrowanie czatem 21.02.06, 19:43
      No tak i jeszcze teraz mamy cię załować abadonko.
      Nie radzisz sobie , męczy cię administrowanie to zrezygnuj z niego.
      To nie jest obowiązkowe i niezbedne do życia.
      Userzy są niedzadowoleni z administracji. Mądry administrator rezygnuje ze
      swojej funkcji , mając świadomość ze jego działania
      nie spotykają sie z przychylnością społeczności czatowej.
      Działacie na szkodę czatu niestety.
      Niepopularnym i drastycznym krokiem który powinnaś zrobić , jest zrezygnacja z
      funkcji którą obięłąś.
      Oczywiście żałowałabyś tego kroku (co zorumiałe) i prawdopodobnie nie znalazła
      sie w społecznosci czatowej na nowo jako "szary" user.
      Sama chyba sobie zdajesz sprawę co stałoby się gdyby Saddam Husajn miałby stać
      się normalnym szarym obywatelem Iraku. Rozszarpaliby go pręczej niż zdołałby
      pierwszy raz zachłystnąć powietrzem wolności.
      Więc nie pozostaje ci nic innego jak wtórowac dyktatowi o2.
      A za to że przyszłaś się tu użalać powinni cię rozstrzelać:)
      :)
    • grzes_wies Re: administrowanie czatem 21.02.06, 20:57
      abaddonka napisała:

> Nie macie pojęcia jak skomplikowane jest administrowanie czatem. Ile trzeba
      > mieć doświadczenia i wiedzy żeby to wszystko ogarnąć.
      > Czasami musimy podejmować drastyczne i nie popularne kroki ale to dla dobra
      > większości czatującach.

Abadonko:)
      O to jak administrujecie czatem , rzeczywiście w doświadczony sposób ,
      gratuluje wiedzy jaka zdobyliście jako userzy a potem administratorzy czata.
      To jedna z Waszych "drastycznych" reakcji spowodowana dobrem userów czata.

Pokój "Pomoc" :

02:55:26 ~tse-tse: moze nastapic likwidacja pokoju prywatnego, którego nazwa
      lub sposób prowadzeni rażšco
      narusza zasady netykiety.

02:56:33 ~Pindzia Czatowa:): tse co było w nazwie nie tak?

02:58:49 ~Mulier Amanda: pytałam o likwidację pokoju, czy w pokoju "pomoc"
      można oczekiwać odpowiedzi na moje pytanie?

02:59:13 ~tse-tse: amando podalam ci juz

02:59:30 ~Mulier Amanda: tse tse.. wybacz.. pewnie przeoczyłam , możesz
      powtórzyć?

02:59:35 ~tse-tse: : moze nastapic likwidacja pokoju prywatnego, którego nazwa
      lub sposób prowadzeni rażšco
      narusza zasady netykiety.

02:59:54 ~Mulier Amanda: aha... tse tse, nazwa nie mogła razić z pewnością

03:00:18 ~Mulier Amanda: co do sposobu prowadzenia... netykieta nie zawiera
      ostrych pojęć tse tse

03:00:44 ~tse-tse: amando dokladnie tak wlasnie

03:01:02 ~Co system połšczył...: wg słów jednego z fioletów (nie wiem, którego,
      bo zbyt często zmieniacie nicki) w pokojach prywatnych można robić wszystko.

03:01:09 ~Mulier Amanda: tse tse.. znam wiele pokoi, które odbiegajš od tych
      zasad a jednak istniejš, mój pokój nie zawierał rażšćych tre�ci, a jednak go
      zlikwidowano

03:01:31 ~Pindzia Czatowa:): dlaczego nie zlikwidowano pokoju :dziwki suki
      prostytutki?

03:01:36 ~Pindzia Czatowa:): ładna nazwa?

03:01:46 Powiadomienie: Zostałe� wyrzucony z tego pokoju. Powód to: "wulgaryzm"
      Możesz wej�ć ponownie po 2006-02-18 08:58:17
      03:01:46 Powiadomienie: Utracono połšczenie z pokojem
      • woow2306 Re: administrowanie czatem 21.02.06, 21:16
        abacoś tam.... moje wyrazy współczucia.. weź urlop kobieto... rzuć
        wypowiedzenie czatowi czy zrób co chcesz tylko daj spokój i nie pogrążaj się
        już więcej...
        Nawiasem mówiąc, jeśli o daminów chodzi to chyba nie są potrzebne żadne
        komentarze tudzież inne skargi czy biadolenia... wystarczą gołe zrzuty, jak ten
        grzesia powyżej. BRAWO Grześ!!! Po raz kolejny admini ukazali swój geniusz i z
        wdziękiem nasrali we własne gniazdo...
        • zuckerbaby Re: administrowanie czatem 21.02.06, 21:24
          Abaddonko, czy te trudy administrowania są wedlug Ciebie porównywalne z trudami
          życia codziennego? Na przykład z trudami wychowania dzieci czy zarobienia
          wystarczającej ilości pieniędzy na utrzymanie rodziny.. albo z trudami
          osiągnięcia czegoś w życiu, dającego satysfakcję i pożądany status społeczny ?
          Jeśli tak, to bardzo współczuję administracji...Mam nadzieję Abaddonko, że
          ustosunkujesz się do mojego pytania..
    • proces7 Re: administrowanie czatem 22.02.06, 00:37
      No właśnie, proponuje Ci pójść do szkoły i zdobyć nieco wiedzy, w Twoim wieku
      już ludzie zdają maturę, a Ty nawet nie masz skończonego gimnazjum. To jest
      totalna kpina, byś pisała regulamin dla Starych Pryków.
      Ale to nie ośmiesza Ciebie, tylko właśnie tych dorosłych głąbów, którzy Cię po
      prostu nie ignorują.
      Mnie normalnie od razu kojarzy się z "Catch 22" jak widze Staregopryka stojącego
      przed Tobą na bacznosć i toratoratora, który wysyła Ci i objaśnia zapisy z czata.
      Może im też rozbierasz się w kamerce? Jak Twoim fioletowym kumplom? Wszyscy na
      czacie wiedzą, za co masz kolorek. Wstyd!
      • abaddonka Re: administrowanie czatem 22.02.06, 18:56
        proces,smieszy mnie fakt ze umieszczasz swoje bany " niby" nie słuszne..
        wywieszasz rowniez jak jedzie kogos.. a jesli ktos jedzie po tobie, wstydzisz
        sie i nie zamieszczasz? doskonale wiesz za co masz bana, jesli powtorzy sie
        sytuacja, bedziesz stale banowany jak tylko sie skonczy kara..
        Przypomnialam sobie jak wszyscy sie smiali na zlotach interii, a wtedy nie
        wiedzialam o co chodzi. Poznalam procesa i rozumiem czemu cała interia sie z
        niego smieje, tak jak teraz o2. lol
        • miia1 Re: administrowanie czatem 22.02.06, 21:55
          Na pierwszej Wystawie Światowej w Paryżu, na której impresjoniści po raz
          pierwszy wystawili swoje dzieła, krytycy śmiali się z Moneta, aż im się brzuchy
          trzęsły. Drwili z "nieba w kolorze masła" i drzew w kolorze "fioletowych sińców".
          Przedmiotem kpin wielu w historii było... o czym to abaddonko świadczy Twym
          zdaniem? Lub o kim?
          • proces7 Re: administrowanie czatem 22.02.06, 22:11
            Chyba nie chcesz stawiać tego tlenowego trolla- abaddonki w jednym szeregu z
            błądzącymi, jednakże uznanymi krytykami ówczesnej sztuki, miia?
            • zuckerbaby Re: administrowanie czatem 22.02.06, 22:19
              qrwa..i znów mnie 'administracja' zignorowała.. to nie wiem teraz.. czy to ja
              nie jestem z TEGO poziomu, czy odpowiedź na moje pytanie sprawia trudności :|
              • proces7 Re: administrowanie czatem 22.02.06, 22:43
                Olej tego doumowato- naviśnego trolla, zucker;-).
    • alinka64 Re: administrowanie czatem 30.09.06, 09:05
      Nie jestem taką nałogową userką jak niektórzy tu wypowiadający się. Jednak
      doprawdy współczuje abadonce, iż tak się poświęca społecznie dla dobra tępych
      głąbów. Pilnuje, aby nie szerzyło się zepsucie i demoralizacja w pokojach,
      nawet sukach i prostytutkach, i gejach, i jeszcze jakiś tam innych o dziwnych i
      jednoznacznych nazwach. Uważam, że powinna dostać medal za wytrwałość i
      poświecenie dla sprawy ;)
      • gagatka8 Re: administrowanie czatem 30.09.06, 10:35
        Falstart, alinko. Abaddonka już się nie poświęca i nie pilnuje.
        • alinka64 Re: administrowanie czatem 30.09.06, 10:42
          Skąd wiesz Gaciu, czyżbyś miała z nią coś wpólnego ?
          huum...
          jesteś widze na bieżaco, jak kupie zmywarkę i laptop też bedę ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka