chlopak_z_muranowa 25.11.02, 20:07 się pytamy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: My najpierw lejemy w dziob, a potem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 20:08 a my z dokow portowych najpierw kasujemy a pozniej wiejemy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a my .., IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 20:10 a my mamy to...w tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
chlopak_z_muranowa w jakim tyle ?? 25.11.02, 20:12 Gość portalu: samanta napisał: > a my mamy to...w tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: w jakim tyle ?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 20:20 "mam wszystko w tyle są czasem takie chwile że się nie mylę choć wcale nie wiem ile" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 20:10 zabraklo mu woli do walki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a gdzie, menik zwial...................... IP: *.arcor-ip.net 25.11.02, 22:47 Przestańcie może pierdolić o głupotach i postawcie kwacha dla wujka. Potem możemy tłuc się po ryjach ile wlezie,nawet na Stegnach,w Muranowie albo w dokach,byle kto dojazd opłacił. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 22:52 hehe, Leziu. widze, ze Ty i do bitki i do wypitki jestes :)))) nawet mi to pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 22:56 Tylko nie próbuj chować łezia do szafy, jakby co :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 22:58 sadze, ze do mojej szafy sie nie zmiesci, ale przewidzialam juz dla niego lokum zastepcze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:14 Wieszak ścienny? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:17 nieeee, moglby odpasc z kawalkiem sciany. dziure w chalupie bym miala :)) ale zgaduj dalej ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:20 Komórka na prztwory? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:21 juz blisko, tzn cieplo, cieplej..... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:24 Piwnica?! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:28 etam, w piwnicy to ja starego zamkne zyczac sobie wpierw okupu za wypuszczenie w postaci kilku workow marychy, jak mnie tu bedziecie ojca bez mojego pozwolenia obrabiac...... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:29 jakby byla piwnica w planie to powiedzialabym, ze zimno ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:31 Schowek na drabinę? Chyba dziś nie stać mnie już na nic więcej:( Czas do łóżka - bo jutro nie wstanę. Dobranoc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:35 i juz maryjka odkryla wszelkie karty co do przechowania mi starego: w lozku! he he he, w schowku na posciel rzecz jasna..... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:33 oooo, to juz sa nawet jakies plany widze....a czemu ja ich do zatwierdzenia nie otrzymala, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:36 Maryjko, dobrej i spokojnej nocki zycze :)))) obudz mnie jutro ciagnac za warkoczyki :))) Only, jak do konkretow dodziemy, to wszystko Ci wyznam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:40 wpierw zaliczka, o konkretach porozmawiamy pozniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:45 na jaka sume mam sie szykowac? i na kiedy ma byc ta sumka zebrana? bo musze kweste zorganizowac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:49 no jak najszybciej....ja tam przyjme kazda ilosc nawet i jutro, o ile mnie tylko zadowoli i w gotowce bedzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:54 nio dobra, to zaczne od sciagania haraczy i brania lapowek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:58 no kurna ponoc w szkole pracuje, to niby co tam robisz niz to powyzsze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 26.11.02, 00:00 wlasnie, trzeba jakos dorobic :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 26.11.02, 00:03 acha, dorabiasz uczac w sensie....ale ja mam na mysli twoja glowna dzialalnosc w szkole na duzych przerwach, i przed klasowkami, ale pewnie i tak najwieksze wplywy osiagasz pod koniec roku szkolnego....no ale ja do konca roku szkolnego czekac nie moge, moze zagroz juz kilka klas nie przepuszczeniem, co????? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 26.11.02, 00:06 poczekaj, konczy sie semestr zaraz, zdazysz jeszcze zakupy swiateczne zrobic i prezenty do kraju przytargac :) Odpowiedz Link Zgłoś