Dodaj do ulubionych

My najpierw lejemy w dziob, a potem

25.11.02, 20:07
się pytamy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: My najpierw lejemy w dziob, a potem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 20:08
      a my z dokow portowych najpierw kasujemy a pozniej wiejemy! :)
      • chlopak_z_muranowa a my .., 25.11.02, 20:09
        kasujemy tę rozmowę :)
        • Gość: samanta Re: a my .., IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 20:10
          a my mamy to...w tyle:)
          • chlopak_z_muranowa w jakim tyle ?? 25.11.02, 20:12
            Gość portalu: samanta napisał:

> a my mamy to...w tyle:)
            • Gość: samanta Re: w jakim tyle ?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 20:20
              "mam wszystko w tyle
              są czasem takie chwile
              że się nie mylę
              choć wcale nie wiem ile" :)

• kitek1 a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 20:10
        zabraklo mu woli do walki:)
        • Gość: leziox Re: a gdzie, menik zwial...................... IP: *.arcor-ip.net 25.11.02, 22:47
          Przestańcie może pierdolić o głupotach i postawcie kwacha dla wujka.
          Potem możemy tłuc się po ryjach ile wlezie,nawet na Stegnach,w Muranowie albo w
          dokach,byle kto dojazd opłacił.
          • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 22:52
            hehe, Leziu. widze, ze Ty i do bitki i do wypitki jestes :))))
            nawet mi to pasuje!
            • maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 22:56
              Tylko nie próbuj chować łezia do szafy, jakby co :)
              • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 22:58
                sadze, ze do mojej szafy sie nie zmiesci, ale przewidzialam juz dla niego lokum
                zastepcze :)))))
                • maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:14
                  Wieszak ścienny?
                  • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:17
                    nieeee, moglby odpasc z kawalkiem sciany. dziure w chalupie bym miala :))
                    ale zgaduj dalej ;)))))))
                    • maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:20
                      Komórka na prztwory?
                      • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:21
                        juz blisko, tzn cieplo, cieplej..... :)))))
                        • maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:24
                          Piwnica?!
                          • 0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:28
                            etam, w piwnicy to ja starego zamkne zyczac sobie wpierw okupu za wypuszczenie
                            w postaci kilku workow marychy, jak mnie tu bedziecie ojca bez mojego
                            pozwolenia obrabiac......
                            • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:29
                              jakby byla piwnica w planie to powiedzialabym, ze zimno ;))))
                              • maryjo2 Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:31
                                Schowek na drabinę?
                                Chyba dziś nie stać mnie już na nic więcej:(
                                Czas do łóżka - bo jutro nie wstanę.
                                Dobranoc.
                                :)
                                • 0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:35
                                  i juz maryjka odkryla wszelkie karty co do przechowania mi starego: w lozku!
                                  he he he, w schowku na posciel rzecz jasna.....
                              • 0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:33
                                oooo, to juz sa nawet jakies plany widze....a czemu ja ich do zatwierdzenia nie
                                otrzymala, co????
                                • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:36
                                  Maryjko, dobrej i spokojnej nocki zycze :)))) obudz mnie jutro ciagnac za
                                  warkoczyki :)))
                                  Only, jak do konkretow dodziemy, to wszystko Ci wyznam :))))
                                  • 0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:40
                                    wpierw zaliczka, o konkretach porozmawiamy pozniej.....
                                    • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:45
                                      na jaka sume mam sie szykowac? i na kiedy ma byc ta sumka zebrana? bo musze
                                      kweste zorganizowac ;)))
                                      • 0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:49
                                        no jak najszybciej....ja tam przyjme kazda ilosc nawet i jutro, o ile mnie
                                        tylko zadowoli i w gotowce bedzie.....
                                        • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:54
                                          nio dobra, to zaczne od sciagania haraczy i brania lapowek :))))
                                          • 0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 25.11.02, 23:58
                                            no kurna ponoc w szkole pracuje, to niby co tam robisz niz to powyzsze??????
                                            • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 26.11.02, 00:00
                                              wlasnie, trzeba jakos dorobic :))))))
                                              • 0nly Re: a gdzie, menik zwial...................... 26.11.02, 00:03
                                                acha, dorabiasz uczac w sensie....ale ja mam na mysli twoja glowna dzialalnosc
                                                w szkole na duzych przerwach, i przed klasowkami, ale pewnie i tak najwieksze
                                                wplywy osiagasz pod koniec roku szkolnego....no ale ja do konca roku szkolnego
                                                czekac nie moge, moze zagroz juz kilka klas nie przepuszczeniem, co?????
                                                • martucha_ Re: a gdzie, menik zwial...................... 26.11.02, 00:06
                                                  poczekaj, konczy sie semestr zaraz, zdazysz jeszcze zakupy swiateczne zrobic i
                                                  prezenty do kraju przytargac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka