chloe30 28.02.06, 09:00 No panienki (i panowie, którzy nas zaniedbują) śledziki stawiam, wódeczka (fuuuj ) się mrozi. Musimy zacząć juz teraz bo wieczorem z wami jak zwykle nie poświętuję. No to chlup! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kruger Re: Śledzik!! 28.02.06, 10:44 śledź to jednakowoż najgorSIEjsze świństwo ze wszystkich paskudztw ale wódki lej i to sporo bo mnie jakieś przeziębienie goni Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Śledzik!! 28.02.06, 10:54 Ja tam śledzika się doczekac nie mogę, wódki leję szklanicę! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Śledzik!! 28.02.06, 11:06 katimai napisała: > czyzbysmy świetowaly? urodziny? > :)) Hehe, ostatki :))))))) Jutro Popielec moje panny, włosienica, zero alkoholu i seksu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Śledzik!! 28.02.06, 11:10 iiiieeeee... ostatki phi, myslalam ze jakies "powazne" ucztowanie, i tak wóde z rane serwowac - wstydziłabys sie Chloe :))) a z tym seksem to do kiedy wolne ;P? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Śledzik!! 28.02.06, 11:26 katimai napisała: > iiiieeeee... > ostatki phi, myslalam ze jakies "powazne" ucztowanie, ja mam zamiar dzisiaj poważnie sie schlać :))) > i tak wóde z rane serwowac - wstydziłabys sie Chloe :))) Bo ja mam mocny łeb :) > > a z tym seksem to do kiedy wolne ;P? > Dzisiaj ostatnie bzykanko Katimai, całą noc sobie poużywaj bo od jutra się umartwiamy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Śledzik!! 28.02.06, 12:08 "Jak dobrze wstac skoro swit....." od rana mrozona wodeczke polewaja i sledzikiem czestuja;-)))ja tam zawsze mam wypucowana musztardowke gotowa na polewanie;-))) tu u nas to nawet z tego powodu oficjalne wolne jest. A w temacie umartwiania..."sa pewne granice, ktorych przekraczac nie wolno";-), ja tam sie bede seksic, nawet w konspiracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Śledzik!! 28.02.06, 12:12 ulinha napisała: > ja tam sie bede seksic, nawet w konspiracji!!! Bo Ty szczęściaro pod okiem Ojca Derechtóra nie mieszkasz! Ja od jutra do pracy popylam w moherowej włosienicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Śledzik!! 28.02.06, 12:26 nio w sumie to masz racje... jednakze jestem z wami zawsze myslami, no moze nie w czasie kiedy "konspirujemy":-) Polej chloe, bo pic od rana to jedno, ale miec mysli o "konspirowaniu" to co innego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Śledzik!! 28.02.06, 12:28 ja w ramach umartwiania się mam dwoje dzieci,męża i dwa psy zepsutą pralke i katar odmawiam noszenia ciasnych staników, włosiennicy i zakazu seksu na który i tak mam mało czasu ps: wiem dlaczego mało kto ma troje dzieci...dwoje dzieci to dosyć skuteczny środek antykoncepcyjny. Abstynęcję powoduję mocną bardzą Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Śledzik!! 28.02.06, 12:33 Ja od pół roku pralke miewam co któryś weekend, kiedy jade do domu, albowiem właściciel krakowskiego mieszkania, centuś jeden nie nabył owego sprzętu. Ostatnio udeptywałam skarpetki w brodziku, fajnie było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Śledzik!! 28.02.06, 13:00 bo królik w przeciwieństwie do dzieci.....sam o swoje futro dba :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Śledzik!! 28.02.06, 13:16 r.kruger napisała: > bo królik w przeciwieństwie do dzieci.....sam o swoje futro dba :) Czesem z pomocę chusteczek pampers - jak mu się miękkie gó...nko do dupki przyklei :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Śledzik!! 28.02.06, 19:43 ja wole piwko...poproszę Redds'a po wódce mało nie zdechałm Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Śledzik!! 01.03.06, 09:14 jeanne_ne napisała: > ja wole piwko...poproszę Redds'a > po wódce mało nie zdechałm Ja zdecydowanie nie cierpię wódy, no ale cóż.. śledzik musi pływać :) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Śledzik!! 28.02.06, 21:37 r.kruger napisała: > śledź to jednakowoż najgorSIEjsze świństwo ze wszystkich paskudztw Co prawda to prawda... Dobrze gadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Kretyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 28.02.06, 16:33 ja za to musze z nienormalnym codziennie obcowac. przydalyby mu sie zolte papiery, wtedy mialabym jasnosc sytuacji a tak... on udaje normalnego a ja, ze jest normalny:( bosz... taki lajf. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Kretyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 28.02.06, 16:36 ludziska, komputadora mi zwariowala!!! post od kretyna przykleila do sledzika... bosz... nawet i na tym czlowiek nie moze polegac:( a sledzika i wodziunie to z checia, choc juz pozno i pewno wszystkie juz zapite geby maja, ale nic. przylacze sie do baletow, bo co by nie. za wlosiennice, grube gaciochy, brak seksu, kawy, wina i nieprzeswitujace bluzki oraz sprosne staniki - serdecznie dziekuje i mowie na zdrowie! ojcu DEREKTOROJU niech na zdrowie ida wszystkie dziwki a my spokojnie do swoich zadan. nalezy dbac o przyrost naturalny, chocby tylko miedzy wierszami;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Kretyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 28.02.06, 21:56 ja jeszcze na warcie, cholernie trzeźwa Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 I po śledziku 01.03.06, 09:16 Nawet mnie głowa nie boli, no no. I mimo sporej ilości jadła pochłoniętej wczoraj, brzucho mi się jakby mniejsze wydaje - pozytywny wpływ zbliżającej śię wiosny??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: I po śledziku 01.03.06, 13:59 Ja tez dzis weszlam na wage a tam.... mniej!!! coz moze lepiej wplynac na poranny nastroj???;-) a nastroj mam taki, ze sie zaraz za ogolne sprzatanko zabiore;-) takie przedwiosenne moze zrobie, jesli sie rozpedze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: I po śledziku 01.03.06, 17:59 powymiatac zimowe gorsze nastroje, pogode, smrodki wieksze i mniejsze, kurze itd.:) ja po moich wojazach w spa postanowilam zakupic taki fajny tygielek do palenia pachnidla. nie jest to typowe palenie olejkow eterycznych. to bardziej wodniste jest, co podgrzewaja. a zapach pikny, oj pikny sie roznosi i delikatny, nieoduzajacy:) ale na sprzatanie to nie mam sily... no nie mam kurnia. choc ostatnio o 1.30 zawieszalam firany w sypialni. bo tak sie pranie skonczylo. a jakbym poczekala do dnia nastepnego to by takie pomiete byly, ze...bym musiala prasowac. a tak zaoszczedzilam sobie przynajmniej tego:):) Odpowiedz Link Zgłoś