Dodaj do ulubionych

SINGLE CLUB - otwarcie

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:47
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:51
      Co Wy na to mili moi by stworzyć tutaj mały klubik dla "singli" - z początku
      nieśmiała idea, ma szanse wydaje się rozrosnąć i mam nadzieję pomóc wielu
      samotnym osobom znaleźć bratnią duszę, jakkolwiek to rozumieć...

A lokalne club's ? Dlaczego nie? Pomyślcie, może warto...

Tak niewiele ludziom trzeba czasami do szczęścia, a tak bardzo się mijają
      niezauważenie...

Pozdrawiam serdecznie, ciepło, z nadzieją
      Monika
      • Gość: Cyprys Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 149.156.177.* 12.10.01, 10:48
        Witam serdecznie! Chyba mam slabosc do SINGLE (:-))Zapisze sie
        • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:04
          aha a czy trzeba byc zupełnie single? jest jakiś regulamin klubu do wglądu ? :)
          • Gość: Cyprys Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 149.156.177.* 12.10.01, 11:11
            Chyba musisz zapytac Prezeski :-p, BTW A co znaczy zupelnie single?
            • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:22
              nawet bez jakiegoś narzeczonego przemyconego w buteelce po piwie
              bezalkoholowym. dla niepoznaki :)
              • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 11:27
                to ja sobie język strzępię, a Anioł z narzeczonym???? o ja głupi ;))
                • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:28
                  uwodziłeś mnie może? :)
                  • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 11:33
                    nie, no coś Ty, taki mezalians to za Boga nie przejdzie :))))
                    • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:34
                      aha palec Boży mnie tknął. dość znaczące to było tknięcie. :)
                      • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 11:39
                        kurcze, pech to pech ;(
                        no to może przyjamniej zrób coś dla mnie i zerwij to jabłuszko z tego samotnego
                        drzewa. i tak będzie na mnie ;))))
                        • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:42
                          nie ma tu drzew w okolicy :) mogłabym w okoliczym sklepie nabyć drogą kupna
                          jakies nierobaczywe jablko o idealnych kształatach (teraz innych jablek nie
                          produkują). ale zmienimy wtedy bieg historri, chyba nie warto ;)
                          • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 11:50
                            może faktycznie nie warto, znów trza by wszystko zaczynać od początku. a ten
                            narzeczony to też drogą kupna, czy przez zasiedzenie vel. położenie ??? ;)))))))
                            • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:53
                              przez wyłudzenie ;)
                              • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 11:56
                                a czy zasiedziały na tyle, że nie do ruszenia ?
                                • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 12:00
                                  hehehe nene odmawiam odpowiedzi na podchwytliwe pytania:)
                                  • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 12:05
                                    no i jestem w punkcie wyjścia :(
                  • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 11:35
                    single to single, nieparzysty, pojedynczy...
                    czekam na dalsze samo-osób-określenia...

a potem to tylko w życie wtłoczyć trzeba pomysł nasz...z sukcesem
                    pozdrawiam,

Monika
                    • kropka! Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 11:38
                      w takim razie ja się zapisuję.

• Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:40
                        to była kropka nad I ? ;)
                        • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 11:41
                          nad i kropka, i nad z kreseczka i ogonek przy a...
                          • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:54
                            włąściwie w jakim zebraliśmy się tu celu?
                            • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 11:58
                              podobno otworzyli jakiś nowy klub. zawsze jak nowy klub otwierają, to darmowa
                              wyżerka jest. wiem coś o tym.
                          • kropka! Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 11:56
                            dokładnie ta kropka!

• Gość: Str. Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wardynski.com.pl 12.10.01, 12:00
                              No to jak, będzie w końcu ten poczęstunek czy nie?
                            • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 12:01
                              przypomniało mi się że dziś jadlam zaledwie sniadanie. pojde na lancz, woland
                              zajmij mi miejsce gazetą :)
                              • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 12:06
                                a wiecie, że krm dziś placki wieczorem smaży i gości na nie sprasza, a może by
                                mu tak je podgryźć...

ależ przebezczelny plan uknułam w tej materii, a feee...
                              • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 12:07
                                kurcze,
                                kurcze pieczone, królestwo za KFC, albo za inną zdrową żywność !
                                • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 12:10
                                  KFC - obietnica tablicy Mendelejewa, smacznego...smacznego...
                                  • Gość: starly Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:48
                                    o,jakiś nowy klub otwierają
                                    To ja bym też chciała wstąpić
                                    Nieśmiała jestem to sobie w kąciku przycupnę,posłucham,popatrzę
                                    starly@interia.pl single-30
                                    • hazir Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 12:52
                                      Darmowe jedzonko? to ja, ja też się przyłączę, ale nie mogę obiecać, że
                                      cichutko przycupnę.
                                      • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 12:55
                                        wiem skądinąd, a konkretnie z ust pierwszych że tych placków ma krm za mało.
                                        albo za liczne grono przyjaciół ma :)
                                        • hazir Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 12:59
                                          Upiec może, ale jeść nie musi. Sądząc po ilości-obfitości przekąsek między
                                          posiłkami głównymi to tylko na dobre Krzysiowi to wyjdzie.
                                          • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 13:03
                                            placki plackami, jak zawiążemy klub na kokardę to i składka będzie i na placki
                                            starczy...
                                            ale co dalej z nami singlami?
                                          • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.160.78.* 12.10.01, 13:04
                                            no to ja chyba tez sie zapisze, a z tymi plackami to prawda sama widzialam, no
                                            chyba, ze konkurecje zrobimy i sami cos upichcimy?
                                          • Gość: Ronja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.244.252.* 12.10.01, 13:14
                                            Przyłaczam się do wyżery! Mogę nawet wziąć udział w produkcji placków. No,
                                            niech stracę, i naleśników!
                                            • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:16
                                              aha ja wchodzę w konsumpcję. to mi wychodzi najlepiej.:)
                                            • hazir Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 13:16
                                              Dobrze że jesteś bo głodem straszą, niby za mało mają
                                              • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.160.78.* 12.10.01, 13:19
                                                ale wiecie co to chyba miał byc klub dla singli, a nie dla obzartuchów, bo
                                                powoli zmienia on swoj charakter, a nie wiadomo czy gospodyni się to spodoba?
                                              • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 13:20
                                                Hazir usiadłeś na gazecie ! to miejsce trzymam dla Anieli !
                                                Woland
                                              • Gość: starly Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 13:21
                                                zaraz,ja się do Koła Gospodyń Wiejskich nie zapisywałam,a Wy coś tu pichcić
                                                karzecie!Ja nie umiem!Jakbym gotować umiała to bym pewnie singlem nie była...
                                                • Gość: Ronja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.244.252.* 12.10.01, 13:27
                                                  Masz, zapchaj pyszcza nalesnikiem i nie psuj zabawy!:))))
                                                  • Gość: starly Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 13:31
                                                    nie dość,że nieśmiała to jeszcze pyszcza zapchali jej naleśnikiem...i chlipie
                                                    teraz w kąciku
                                                  • Gość: Ronja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.244.252.* 12.10.01, 13:46
                                                    Jejku, no nie chlip! :)))
                                              • Gość: ja_nek Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.ipartners.pl 12.10.01, 13:27
                                                Witam samotnych głodomorów. Ja zamiast tego co na stole, przyjrzę tym Paniom,
                                                co przy stole.....
                                                Jest na kogo popatrzeć.....

Pozdrowienia
                                                Janek
                                                • hazir Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 13:30
                                                  Przepraszam, to krzesło jest moje, ze smoczej jamy aż tu je przyniosłem. Ot
                                                  tak, bez niczego mam je oddać?
                                                  • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:39
                                                    bo zmęczyły mi się skrzydła od latania :)
                                                  • hazir Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 13:43
                                                    Woland, faktycznie jest za wolny, takie nic, krzesło a upilnować nie potrafi!
                                                  • Gość: Str. Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wardynski.com.pl 12.10.01, 13:43
                                                    Wszystko zeżarli!
                                                    Was to na chwilę zostawić...
                                                  • Gość: Ronja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.244.252.* 12.10.01, 13:46
                                                    Strzyguniu naleśniczek nadziewany bananem polany sosem toffi specjalnie dla
                                                    Ciebie!:)
                                                  • Gość: Str. Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wardynski.com.pl 12.10.01, 13:49
                                                    Ronju! Druhu niezawodny! Mlasku mlasku :-)

No to co, może teraz jakąś potańcówkę urządzimy?
                                                  • Gość: Ronja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.244.252.* 12.10.01, 13:50
                                                    Dobra, Ty poprowadzisz poloneza, tylko najpierw stań przy patelni...:)
                                                  • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 14:20
                                                    choć Aniela na kolana, bo przecież nie wypada tak latać i latać nad stołem, i
                                                    jedzenie wystygnie ;)
                                                  • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:23
                                                    aha wygodne masz kolana ?:) tak wygodne jak dajmynato prezesowski fotel>?
                                                  • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 14:34
                                                    jak nie dość wygodne, to zawsze mogę Ci ustąpić miejsca, jeśli bardzo chcesz :(
                                                  • motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 14:36
                                                    Chęt5nie usiądę - dzięki
                                                  • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:42
                                                    nene woland zmieścimy się oboje :) Ty odepniesz rogi ja skrzydła, to nas
                                                    wyszczupli :))
                                                    motorowi nie ufałabym sądząc po napędzie jaki ma pkobpsa ;)
                                                  • Gość: Str. Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wardynski.com.pl 12.10.01, 14:43
                                                    Włączam telewizor - walczą o stołki, otwieram gazetę - walka o stołki, włażę na
                                                    forum - walczą o stołki!
                                                    A miało być spotkanie towarzyskie, zapoznawcze!
                                                  • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 14:43
                                                    nie no motor, liczenie liczniem, ale takich numerków się nie robi. kropka
                                                    zabieraj go stąd, bo mi wszystko zepsuje.
                                                    Woland
      • Gość: vera Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.*.*.* 12.10.01, 15:10
        to ja sie zglaszam na ochotnika....
      • Gość: josua Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 148.81.91.* 12.10.01, 17:22
        Myśle że chętnie bym się przyłączył ;-)))
    • Gość: 2001 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.10.01, 14:42
      No dobra wpisuje sie, na wszelki wypadek, ja mnie ktos kantem pusci.

• motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 14:45
        Niech się Państwo teraz nie gramolą na to siedzenie - Pan ustąpił, a Pani się
        wahała więc teraz jak już się zdrożyła, to zapraszam na kolana
        • Gość: 2001 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.10.01, 14:48
          motor napisał(a):

> Niech się Państwo teraz nie gramolą na to siedzenie - Pan ustąpił, a Pani się
          > wahała więc teraz jak już się zdrożyła, to zapraszam na kolana

Pan niech sobie nie pozwala, zaraz na kolana, postoje, dumna jestem i poczekam
          jak jaki gentelmen sie znajdzie gdzies w okolicy.
        • kropka! Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 14:52
          nakazano mi Cie stąd zabrać ! więc : liczenie czeka !!!

motor napisał(a):

> Niech się Państwo teraz nie gramolą na to siedzenie - Pan ustąpił, a Pani się
          > wahała więc teraz jak już się zdrożyła, to zapraszam na kolana

• woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 14:46
        ...do Londynu nie polecę, nie ma mowy !
        • Gość: 2001 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.10.01, 14:50
          woland? napisał(a):

> ...do Londynu nie polecę, nie ma mowy !

No pewnie, ze nie, jeszcze jacy terorysci Cie po drodze dopadna :)))
        • motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 14:51
          A co to jest Londyn?
          Londek Zdrój, to wiem
          • Gość: 2001 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.10.01, 14:54
            motor napisał(a):

> A co to jest Londyn?
            > Londek Zdrój, to wiem

£ondyn to taka prowincjonalna, nudno-marudna okolica na Wschodzie.
          • kropka! Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 14:54
            pozwól no na słówko !

motor napisał(a):

> A co to jest Londyn?
            > Londek Zdrój, to wiem

• Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 15:13
              może ktoś właczy muzykę poczyta wiersze czy cos... albo chociaz telewizor;
              • motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 15:21
                A to już wiem, w programie rolniczym można się dowiedzieć coś o tej prowincji
                • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.160.78.* 12.10.01, 15:24
                  Moze zaczniemy cos robic, bo troche nudą powiało, czyż nie?
                  • Gość: aniela Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 15:26
                    poobmawiamy nieobecnych?
              • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 15:28
                Samozwańczy prezes "klubu nieparzystych" zgłasza się na posterunku.

Zainteresowanie mą inicjatywą zrodzoną z bezsenności przerosło moje najśmielsze
                oczekiwania, ale drodzy moi czy nie zbaczamy z kursu?
                Może to nie był tylko nocny zwid-jęk wydany ze zbolałej duszy ale potrzeba
                wyartykułowana we własnym i Was imieniu...

pomyślmy o tym poważnie, czy może za poważną chcę być...

z klubowym zaśpiewem, acz cichutkim,
                Monika
                • motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 15:31
                  Pani Prezes - czy są już usalenia co do miejsca?
                  I czasu otwarcia tej placówki?
                  • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 15:36
                    Mili moi, czy coś przeciwko bedziecie mieli by tu gdzie pomysł się zrodził i
                    jego realizacja trwała - co powiecie o królewskim mieście Kraków, jak zawsze
                    gościnnym i otwartym...
                    To ze spraw organizacyjnych...a może pójdżmy dalej, może gazeta pomoże
                    wyodrębnić nasz wątek z pozostałych i niechże powstanie osobne forum
                    "NIEPARZYŚCI"
                    Co wy na to? Myślicie, że da się zrobić, toż nas siła wielka - może i
                    redaktorzy ugną się pod naporem tłumu skandującego: klubu, klubu, klubu!!!

Pozdrowienia,
                    Monika
                    • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 15:41
                      chwyleczkę , to niby ja z motorem mamy taki kawał drogi pogynać w końcu jak
                      stolyca to stolyca, no nie ?
                      • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 15:48
                        Ja morza bym przepłynęła, góry przeszła, siebie na lewą stronę wywróciła - gdy
                        wiedziałabym, że ktoś czeka i tęskni i kompana do kawki wieczornej i pogaduchy
                        nocnej potrzebuje...

Warto...to wiem na pewno...
                  • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 15:38
                    płoponuję Lądek, albo inszą inszość.
                    • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 15:40
                      hłabio, veto? tak od razu?
                      • motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 15:58
                        Może w związku z tym, że nie stanowi to dla Ciebie żadnego problemu, to
                        podjedziesz do Warszawy na małą czarną?
    • Gość: 2001 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.10.01, 15:58
      No fajnie wszystko juz jest, wolni, pojedynczy, sigle, tylko gdzie jest w koncu
      znajduje sie ten podwojny pokoj? Czy w koncu ustaliliscie ? Czy mamy wszyscy
      razem jak w sronisku?

• Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.160.78.* 12.10.01, 16:05
        ale to miała byc tylko kawa, a Ty już o pokoju?
        • Gość: m. Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 12.10.01, 16:08
          Gość portalu: kaja napisał(a):

> ale to miała byc tylko kawa, a Ty już o pokoju?

a co, bedziemy te kawe na stojaco pic? trzeba usiasc w fotelu wygodnym lub
          wyciagnac sie na kanapce rozlozystej.....
          • Gość: 2001 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.10.01, 16:12
            Gość portalu: m. napisał(a):

> Gość portalu: kaja napisał(a):
            >
            > > ale to miała byc tylko kawa, a Ty już o pokoju?
            >
            > a co, bedziemy te kawe na stojaco pic? trzeba usiasc w fotelu wygodnym lub
            > wyciagnac sie na kanapce rozlozystej.....

Przemawia przez Ciebie doswiadzcenie, w nagrode kawe z rumem dostaniesz !!!
            • Gość: m. Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 12.10.01, 16:39
              Gość portalu: 2001 napisał(a):

> Gość portalu: m. napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: kaja napisał(a):
              > >
              > > > ale to miała byc tylko kawa, a Ty już o pokoju?
              > >
              > > a co, bedziemy te kawe na stojaco pic? trzeba usiasc w fotelu wygodnym lub
              >
              > > wyciagnac sie na kanapce rozlozystej.....
              >
              > Przemawia przez Ciebie doswiadzcenie, w nagrode kawe z rumem dostaniesz !!!

2001, kawe mi z rumem serwujesz? z wrazenia usiade chyba tam gdzie stoje;-)
              • Gość: 2001 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.10.01, 18:24
                Gość portalu: m. napisał(a):

> Gość portalu: 2001 napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: m. napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: kaja napisał(a):
                > > >
                > > > > ale to miała byc tylko kawa, a Ty już o pokoju?
                > > >
                > > > a co, bedziemy te kawe na stojaco pic? trzeba usiasc w fotelu wygodny
                > m lub
                > >
                > > > wyciagnac sie na kanapce rozlozystej.....
                > >
                > > Przemawia przez Ciebie doswiadzcenie, w nagrode kawe z rumem dostaniesz !!
                > !
                >
                > 2001, kawe mi z rumem serwujesz? z wrazenia usiade chyba tam gdzie stoje;-)

Ja nienawidze kawy z rumem, po niej, pozostaje upasc z otwartymi oczami i
                przyspieszonym biciem serca.
      • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 16:07
        niecierpliwość wielką wyczuwam w Twym głosie, pomóż - zaproponuj, nic samo nie
        przychodzi...
        • Gość: 2001 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.10.01, 16:10
          Kawa najlepsza na swiecie juz probowalam i na kawe nie przyjade. Ot co!
          • Gość: . Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 213.77.81.* 12.10.01, 16:11
            Gość portalu: 2001 napisał(a):

> Kawa najlepsza na swiecie juz probowalam i na kawe nie przyjade. Ot co!

a czego nie probowalas??

• Gość: 2001 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.10.01, 16:13
              Gość portalu: . napisał(a):

> Gość portalu: 2001 napisał(a):
              >
              > > Kawa najlepsza na swiecie juz probowalam i na kawe nie przyjade. Ot co!
              >
              > a czego nie probowalas??
              >

Ratunku, same baby wokol, czy ja mowilam, ze chce z baba spac w pokoju, czy co ?
          • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 16:11
            raki moje kochane - w ucieczkę zaangażowane, jeśli zapał Wasz tak szybko
            wygasa, cóż może trud mój daremny, szkoda...
            • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 16:19
              Pożegnam Was na godzin kilka...
              Liczę na was, że wymyślicie - jak by tu ten tego i wogóle lub tak dalej...
              A teraz lecę sobie kupić nowe eleganckie butki - na uroczyste otwarcie klubu
              będą jak znalazł...
              Monika
            • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 16:20
              co masz do raków ? znak jak każdy.
              ja mogę przygarnąć kogoś do swego pokoju, ale żeby mi był nie większy niż
              wiewiórka ... Basia, Basia, Basia...
              • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 12.10.01, 16:22
                raki pojawiły się na horyzoncie jako zwierzątko wybitnie uzdolnione w ruchu
                zwanym "w tył zwrot i w nogi"...
                raki - znaki - uwielbiam pasjami, pasja, pa
                • Gość: starly Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 16:37
                  no,wszyscy sobie poszli to się odezwę-tylko do kogo??
                  • Gość: . Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 213.77.81.* 12.10.01, 16:39
                    moze byc do kogokolwiek lub badz kogo ;)))
                    • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 16:42
                      no to ja też spadam, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                • Gość: freya Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 16:41
                  Zgłasza się rak, do tego rudy jak wiewiórka. Bardzo, bardzo single!
                  • kropka! Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 16:45
                    a nie rak, ale za to single może być?
                  • Gość: starly Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 16:46
                    bardzo,bardzo...och,jak to wzruszająco zabrzmiało!
                    • kropka! Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 16:48
                      bo taki był zamiar...
                  • Gość: Bizon Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.abo.wanadoo.fr 12.10.01, 16:47
                    Witam, witam wszystkich Forumowiczow ! Nie bardzo wiem o czym rozmawiacie, ale
                    to niezwykle pasjonujace. Chodzi o placki krm-a, moje zeberka z piwem czy o
                    tegoroczny deficyt PKP w wysokosci 19000000 PLN, o czym wlasnie donioslo RMF
                    FM ? Bardzo prosze o wiadomosc na moj e-mail: cos tam@cos tam.fr Z gory pieknie
                    dziekuje Paniom, Panom i kotom. Wasz B.
                    • kropka! Re: SINGLE CLUB - otwarcie 12.10.01, 16:49
                      to ja odezwę się w poniedziałek!
                      • Gość: m. Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 12.10.01, 16:55
                        to 'widzimy' sie w poniedzialek, ni w piec, ni w dziewiec;-))))
                        milego, wiecie czego, czego i Wam, i sobie zycze!
                        pozdr.
                        m.
    • Gość: Jacek11 Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 22:17
      Pomysł stary jak świat- biura matrymonialne itp, ale także Korynt itp. Jak ten
      pomysł ma szansę powodzenia w takim śmietniku jak internet?????????????
      • Gość: krm Re: SINGLE CLUB - otwarcie Jackowi 11 IP: *.olsza.krakow.pl 15.10.01, 08:39
        Stary nie znaczy chyba niedobry?
        Lepszy masz ? Czemus wiec tak cichy?
        A jesli chodzi o idee nowe, pomysly ,
        proby... Jacku one wszystkie musza miec poczatek
        w wymianie mysli . Smietnik internetowy to przeciez
        nic innego jak nieco inna forma , sprawniejsza technicznie,
        spotkania rozmaitych ludzi. To forma nieobowiazkowa.
        Mozna spotykac sie przy kominku, na wernisazach, w knajpach,
        na ulicy, w tramwaju, na kazdym innym ludzkim smietniku.
        To niekoniecznie wysypisko bezuzytecznosci i jesli
        zalozyc, ze sa tacy ktorym taka forma wlasnie odpowiada,
        to czemu Jacku nie tolerowac zjawiska?
        Mam wrazenie , ze Twoje skojarzenia sa dosc jednostronne,
        nie podzielalbym pogladu, ze najwlasciwsze, jednak prawa do i takich nie
        zamierzam Ci odbierac. Tak wolisz to pewnie szukasz adwersarzy w innych
        miejscach. Powodzenia.
        krm
        • Gość: fiona Re: SINGLE CLUB - Do:Moniki IP: 217.8.178.* 15.10.01, 09:09
          Ja chcę do Krakowa!!! Na kawę w klubie Singli!!!
          Mogę przywieźć ruskie(pierogi).
          :-)))
          • Gość: Gero Re: SINGLE CLUB - Do:Moniki IP: *.mcps.com 15.10.01, 10:19
            To ja bedę skarbnikiem klubu. Składka członkowska od dzis wynosi 20 zł, Zniżka
            10 % dla dlugoletnich singli za wysługę lat.
            • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - Do:Moniki IP: 212.160.78.* 15.10.01, 10:24
              to moze ustalmy gdzie na kawe???
              • Gość: T. Re: SINGLE CLUB - Do:Moniki IP: *.polkomtel.com.pl 17.10.01, 13:58
                NA kawe? moze do szpilki?
            • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - od MONIKI IP: 195.116.253.* 15.10.01, 10:30
              No i jestem mili moi, choć na chwileczkę to z wielką nadzieją na nieprzerwaność
              i nieprzemijalność ( czy to neologizmy? ) naszego pomysłu...
              Warto mieć coś trwałego w tym internetowym szaleństwie ( ukłony dla krm ) i
              dlaczegóżby choć pomysł stary jak świat nie chołubić go.
              Czyż nie jest tak, że wielu z nas przychodzących tutaj w rozmowach ulotnych, i
              jakże wiele mówiacych o sobie o innych o życiu - poszukuje...
              Celu w życiu, celu dnia, celu...
              Albo po prostu by ktoś Cię przytulił i ciasno objął - tak byś mógł/mogła
              zatracić się w cieple drugiej osoby i zapomnieć o tym jak bardzo wszystko jest
              obok Ciebie, daleko, obco...
              Skulić się i schować i nie wstydzić już więcej - ani siebie, ani łez, ani
              radości wszechogarniającej, że już nie sama, że już z kimś...

Pozdrawiam zadumkowo, nadziejnie, słonecznie ( było nie było - jesień mamy
              piekną ).

Monika
            • woland? Re: SINGLE CLUB - Do:Moniki 15.10.01, 10:49
              co do wysokości składki, to ja ubiegam się o warunkowe zwolnienie z płatności
              za wysługę lat i za niewątpliwe uprawnienia kombatanckie nabyte w rozlicznych
              bojach. jednocześnie zaoszczędzone w tenże sposób parę zet jestem gotów
              dobrowolnie oddać na załatanie dziury budżetowej.
              Woland
              • Gość: krm Re: Moniko IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 15.10.01, 10:56
                Moniko, lubie Cie spotkac
                krm
                • Gość: Janek Re: Moniko IP: *.ipartners.pl 15.10.01, 11:21
                  Moniko, jest kolejny chętny by poznać Cię bliżej.
                  Wśród czerwieni liści, żółci bladego słońca, by bliżej być, przytulić bez
                  przyczyny.....

Pozdrowienia
                  Janek
                  • Gość: Ronja Re: Moniko IP: 212.244.252.* 15.10.01, 13:10
                    To co dzisaj druga impreza z okazji otwarcia klubu singli?:)))
                    • Gość: aniela Re: Moniko IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:13
                      aha ja wejde na "krzywy ryj". zmyle ochronę, kuchennymi si dostanę do Was
                      drzwiami :)
                      • Gość: m. Re: Moniko IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 15.10.01, 14:59
                        co jest? juz dawno po 13-tej, a tu taka towarzyska 'posucha':o)
                      • Gość: Monika Re: Moniko - zwrotnie do Anielki IP: 195.116.253.* 15.10.01, 15:11
                        Anielko,

Cała przyjemność po naszej stronie, ten ryjek chyba nie taki krzywy, a i schody
                        wiodą do najmilszego miejsca w domu - kuchni...
                        Od kuchni podobno wszystko się zaczyna.

Pozdrawiam niegotująco,

Monika
                  • Gość: Monika Re: dla Janka IP: 195.116.253.* 15.10.01, 16:45
                    Miły Janku,

Twój list cieszy me oko i duszę, i słońce jakby goręcej grzeje - złoto, złoto...
                    Lecz przecież ja tu dla innych chcę, dla innych, żeby było tak jak pragną, do
                    czego tęsknią, o czym marzą...
                    Siądę sobie w kąciku i będę się z lubością przyglądać, jeśli ktoś z kimś,
                    dlaczegoś i dalej razem...

A ja?...czy to takie ważne...
                    Pozdrawiam z wdzięcznością,

Monika

• Gość: Monika Re: do krm IP: 195.116.253.* 15.10.01, 15:01
                  Krzysztofie,

Lubię spotykaną być, lubię lubianą być, lubię lubieć Ciebie...
                  Wciąż zaskakująco gorące jak na tę jesień pozdrowienia,
                  Monika
              • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB -dla wolanda IP: 195.116.253.* 15.10.01, 15:07
                Miły Wolandzie,

Jako samozwańczy prezes(ka) rzeczonego klubu, niniejszym zwalniam Cię ze
                składki za pierwszy rok, ale przyrzeknij wyjątkową aktywność w materii
                wspierania klubu - wystarczy jak na początek wkład duchowy...

Pozdrawiam serdecznie,
                Monika
    • Gość: maria zbyt głośna samotność IP: *.filg.uj.edu.pl 15.10.01, 15:02
      Jakaoś nie chce mi się wierzyć w możliwość odnalezienia się w sieci.
      Pozdrawiam Kraków
      maria
      • Gość: Monika Re: zbyt głośna samotność - cichosza !!! IP: 195.116.253.* 15.10.01, 15:09
        Mario miła,

Polecam tekst krm kilka linijek wcześniej...pyszny...
        Nie trać nadziei.
        Pozdrawiam wspierająco,

Monika
        • motor Re: zbyt głośna samotność - cichosza !!! 16.10.01, 09:12
          Zachęcam wszystkich do zapisywania się na listę w celu spotkania się w
          najbliższy piątek
          • Gość: kaja Re: zbyt głośna samotność - cichosza !!! IP: 212.160.78.* 16.10.01, 09:26
            w najblizszy piatek na kawci i ciasteczku, a ja namawiam goraco na spotkanie w
            Krakowie, gdyż on taki piekny, jesienny, złocisty..... choć pewnie i tak
            stolica będzie obstawać przy swoim miescie, no ale cóz moze sie uda, a zresztą
            to u nas są zaczarowane dorożki......
            • motor Re: zbyt głośna samotność - cichosza !!! 16.10.01, 09:32
              To bez znaczenia Kraków, czy W-wa i tak nie ma specjalnego entuzjazmu - lista
              wciąż pusta
              • Gość: kaja Re: zbyt głośna samotność - cichosza !!! IP: 212.160.78.* 16.10.01, 09:58
                co za ludzie, najpier napaleni jak nie wiem co, robia składki, kłócą sie co kto
                ugotuje, a potem cisza, sami nie wiedzą czego chcą, wiec moze moi mili
                zdecydujecie sie, co?
                • motor Re: zbyt głośna samotność - cichosza !!! 16.10.01, 10:08
                  Dzięki za wsparcie - ale sama widzisz - cisza, ani jednej Damy!
                  • Gość: kaja Re: zbyt głośna samotność - cichosza !!! IP: 212.160.78.* 16.10.01, 10:15
                    to takie typowe polskie zachowanie, jak ktos "biedzi" to zaraz ma cały chórek
                    który mu pomaga, ale jak ktos zaczyna działac, to wszyscy udziekaja, no bo
                    jeszcze musieli by cos zrobic, a przedziez najlepiej jest biadolic. Istny
                    koszmar
    • Gość: Halinka Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 62.233.138.* 16.10.01, 10:30
      Wpisuję się. Cóż robić.
      • motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 16.10.01, 10:35
        Wystarczy się zapisać - mamy już pierwszą Damę - Kropka się zapisała, więc
        Helenko nie będziesz sama
        • motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 16.10.01, 10:37
          Halinko - przepraszam
          • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.160.78.* 16.10.01, 10:40
            a ja, ja tez się zapisałam :-(
            • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie i do dzieła!!! Zapisy otwarte!!! IP: 195.116.253.* 16.10.01, 10:47
              Mili moi,

Nie opuściłam Was, bynajmniej...
              Ciesze się, ba radość mi serduszko rozpiera, że tyle Was ( choć z drugiej
              strony martwi, że aż tyle nas singli zdeklarowanych ) ale cóż - zaradzimy mam
              nadzieję na to jakoś.

Duch w narodzie nie ginie więc do boju...

Motoku miły, piątek? dlaczego nie...
              w Krakowie mam nadzieję...
              Czy jakieś propozycje w kwestii lokalu?
              Czekam - a potem robimy listę, potem robię rezerwację i mam nadzieję na ciekawe
              spotkanie.
              Czego i Wam życzę,

Pozdrawiam mgliście,

Monika
              • woland? Re: SINGLE CLUB - otwarcie i do dzieła!!! Zapisy otwarte!!! 16.10.01, 11:45
                serdecznie Pani szanownej dziękuję za zwolnienie mnie z obowiązku uiszczania
                składek. obiecuję, że będę Panią wspierał w wysiłkach jednania rezydentów forum
                nieustannie: myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem. <a tym ostatnim szczególnie>

Woland
                • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - dla Wolanda IP: 195.116.253.* 16.10.01, 12:07
                  Zaniedbaniem? ajajaj, niedobrze, niedobrze, a takie nadzieje w Tobie
                  pokładałam...
                  Składam to na karb nieśmiałości, ale myślę, że warto nad tym popracować...
                  Pozdrawiam nadziejnie,

Monika
          • Gość: Halinka Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 62.233.138.* 17.10.01, 03:15
            Radość moja z powodu niebycia samą w klubie doprawdy mnie przerasta. I w ogóle
            w takim klubie to żyć nie umierać. Czy członkostwo jest dożywotnie (tzn. czy
            single singlami pozostają na wieki wieków)?
            • Gość: Ronja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.244.252.* 17.10.01, 07:34
              No to i ja zastanowię się nad piątkiem...
              • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 17.10.01, 08:43
                Ronjo miła/miły...

Gorąco zapraszam, choć widzę, że krakowianie, którzy są bądź co bądź dość
                licznie tu reprezentowani jakby ucichli na dłuższy czas i nie podsyłają
                pożytecznych sugestii co do miejsca czrownego spotkania jakie mam nadzieję
                nastąpi już w piątek, a więc może Ty ? Jakaś propozycja?

Pozdrawiam cieplutko choć mgliście nadal krakowsko,

Monika
              • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - PIERWSZE SPOTKANIE W KRAKOWIE IP: 195.116.253.* 17.10.01, 08:45
                MILI MOI,

Czekam na propozycje miejsca - gdzie w Krakowie chcielibyście się spotkać,
                jeśli się nie doczekam odzewu to jako samozwańczy "prezesuncio" tego clubu sama
                oznaczę miejsce i czas...

Do roboty ludkowie mili, do roboty, panta rei...

Monika
            • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 17.10.01, 08:40
              Halinko miła,

Broń Boże, toż to club tworzymy po to by w niedalekiej przyszłości stał się
              klubem parzystym...
              Ciepło pozdrawiam i nie trać nadziei...

Monika
              • motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 17.10.01, 08:54
                Zamysł zaiste słuszny - pozdrawiam
                • ronja Re: SINGLE CLUB - otwarcie 17.10.01, 08:59
                  Moniczko!
                  Niestety, na co dzień przebywam w stolycy, ale jak będę w krakowie, to się
                  zgłoszę!
                  Ale żeby nam było obydwom trudniej - może by tak w Lublinie?

Pozdrawiam,
                  Ronja
                  • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 17.10.01, 09:03
                    Z miłą chęcią, może może...

Z nadzieją na spotkanie i mglistymi nadal pozdrowieniami z Krakowa ( u nas dziś
                    iście londyńskie mgły...)
                    Monika
                    • Gość: maria Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.filg.uj.edu.pl 17.10.01, 16:05
                      Droga Moniko!
                      Czy mogę się przyłączyć?
                      Pozdrawiam z Krakowa
                      maria
    • Gość: SnowDog Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.polkomtel.com.pl 17.10.01, 09:05
      Poznam panią, wiek nie gra roli, ale musi mieć 20-24 lata. Koziorożce,
      Bliźnięta i Wagi odpadają, sorry, ale same wiecie dlaczego.
      • motor Re: SINGLE CLUB - otwarcie 17.10.01, 09:11
        Co za wymagania
      • Gość: fandanco Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 155.158.218.* 17.10.01, 14:14
        Oj,wpisałabym się,wpisała...ale czy mnie przyjmą? Spotykać sie chcą,jeść
        tańczyć...i co jeszcze chcą?A o czym chcą mówić? A jest o czym? A co za tematy?
        A na co chcą patrzeć? A jest na co patrzeć? Na jakie kobiety? Dziewczyny? A jak
        chcę zobaczyć, popatrzeć,pomarzyć....to idę do kina,ha!Lubię ładne obrazy...
        Serdeczne pozdrowienia dla tych z nadzieją!
        • krzysztof.r.m Re: SINGLE CLUB - otwarcie 17.10.01, 20:18
          Prosze o uwzglednienie faktu, ze pisze tu jako 151 wystepujacy glos watku.
          To oznacza, ze rozpoczynam nowa 150. Fakt jest doniosly i sam o nim donosze
          uroczyscie.
          Pozdrawiam serdecznie Monike i pozostalych glosodawcow.
          Teraz dobranoc , ide na spacerek bo dosc sie natyralem.
          Chyba zajrze do Magnolii na Jana.
          Z uklonami krm
          • Gość: Monika Krzysztofie miły... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 22:26
            Witam serdecznie i tylko duchem jak się domyślam, bo Ty zapewne krążysz gdzieś
            w okolicach serca naszego miasta...
            Pozdrowienia przyjmuję i odwajemniam ze zdwojoną mocą...
            Doceniam równocześnie jakże chwalebny czyn w postaci rozpoczęcia kolejnej 150-
            tki, a serce me raduje, że to ja pierwsza gratulacje Ci składam z tej okazji.
            Wątek się snuje, snuje rozrósł się ponad moje oczekiwania, ale coś nie może się
            zmaterializować...a piątek coraz bliżej...
            Krzysztofie zadziałaj - wierzę w Twoją siłę perswazji i autorytet, wiem, że
            ludzie chcą ale chyba się boją.
            A może to te mgły poranne tak ich zakutały albo i śpią już co poniektórzy
            lekkim bo jeszcze nie zimowym snem...
            Krzyknijmy więc razem - Ludzie mili w piątek spotkanie. Dołączysz się?
            Bardzo bym rada była uwidzieć Twe oblicze jak i wszystkich tu zaglądających
            krakusów...
            Jest nadzieja? Piątek coraz bliżej...

Pozdrawiam bardzo pracowicie i koncepcyjnie ( siedzę i tłukę właśnie jakąś
            ambitną umowę ).

Monika
            • Gość: kaja Re: Krzysztofie miły... IP: 212.160.78.* 18.10.01, 09:02
              A tu piatek juz za dzien a singli co raz mnie- nawet mi się zrymowalo, ale to
              oczywiscie szczera prawda, Pan krm nie doczekawszy sie piatku, sam wedruje po
              nocnym Krakowie, inni przypomnieli sobie, ze do Krakowa to jednak
              daleko.....itd.
              Wiec Droga Moniko nie wiem, czy przypadkiem nie wystarczy malutki stoliczek, w
              jakies malutkiej, cichutkiej krakowskiej knajpeczce, bo i tak bedzie nas o ile
              ktokolwiek przyjdzie, mala garsteczka... no ale cóz spadamy teraz na bruk
              realnego swiata, pozdrawiam serdecznie
              • Gość: krm Re: Kaja IP: *.olsza.krakow.pl 18.10.01, 09:18
                czemus Panna tak dzis smutna z rana?
                Nie trzeba Kaja , nie trzeba.
                Juz ladnych pare lat po nocnym i nienocnym Krakowie , zdarza mi sie wedrowac.
                To nie zawsze samotne wedrowki, a samotne czasem sa niezbedne.
                Czasem to nawet malutki stoliczek pomiescic moze duzo tych co to spotkac sie
                chca, czasem i stoliczek chcacym niepotrzebny...
                Obiecuje dzis wpasc tu na Forum choc chwilami, tez mam troche jakby
                nienadazonych zajec. nie lubie jesli zrobi sie duzo zaleglosci , wiec musze sie
                troszeczke pogonic...
                Pozdrawiam i Ciebie , juz niespiaca Kaju i oczywiscie pewnie niespiaca Monike...
                krm
                • Gość: Monika Re: wszyscy wątpiący... IP: 195.116.253.* 18.10.01, 17:31
                  Mili moi,

Nie traćcie ducha, nie zarzucajcie mysli o konsolidacji wewnątrz forumowej.
                  Wybaczcie jedynie, że tak was zaniedbuję - praca, upiorna choć ukochana praca
                  trzyma w objęciach ciasno i wypuścić nie ma zamiaru...nawet teraz...
                  Ale czyż piątek, który już się czai za progiem nie będzie dobrym dniem
                  na "świety spokój" - miło byłoby go pocelebrować razem, nawet w małym gronie,
                  nawet przy mikroskopijnym stoliku a chocby na stojąco lub chodzonego po
                  jesiennym Krakowie...
                  Ktoś za? Nie widzę lasu rąk...
                  No cóż jeszcze kilka godzin zostało, zapraszam - piątkowa wieczorna kawa z
                  niezłym ciachem ( ciasteczkem..., muzyczką w tle, zadumą a jak się rozszalejemy
                  to i może spojrzeniem w świetlaną przyszłość...to jest coś co w piątki lubię
                  najbardziej...
                  A więc?
                  Czekam mili moi...
                  Pozdrawiam nieustannie nieustannego Krzysztofa...
                  Monika
    • a2 Zgłoszenie 18.10.01, 09:47
      Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie w poczet Klubu Singli, filia w
      Krakowie. Prośbę swą motywuję tym, co to każdy singiel wie, a reszta się
      domyśla :-)) Pomysł uważam za wspaniały, Moniko! Ale, czy dobrze mi się zdaje,
      że jesteśmy tu -prawie-same kobitki????? Czyżby moje straszliwe podejrzenia
      były słuszne, że większość interesujących Forumowiczów płci męskiej siedzi
      przed monitorami w Warszawie?! Co robimy z tym fantem?

P.S. Jeśli piątek-jutro nie wypali, to może w piątek 2.11, po święcie? Wtedy
      dużo ludzi ma wolne, bo np. odrobili kiedy indziej. A do tej pory możemy
      prowadzić gorrrącą agitację. Co Wy na to?
      Ja się teraz muszę wyłączyć na parę godzin, ale po południu tu zajrzę, zżerana
      ciekawością, co wymyśliliście. Pozdrawiam wszystkich nieparzystych!

Agnieszka
      • Gość: Janek Integracja IP: *.ipartners.pl 18.10.01, 11:13
        Zróbcie wypad integracyjny do Warszawy.....

Każdy z nas na pewno będzie zachwycony tą perspektywą.

Pozdrowienia
        Janek
        • a2 Re: Integracja 18.10.01, 17:15
          Nie chcę, żeby to zabrzmiało jak licytacja, ale co by się stało, gdybyście to
          Wy przyjechali do Krakowa??? Na nas, słabe białogłowy, zawsze może w stolicy
          czyhać więcej niebezpieczeństw... i jak tu wracać po nocy... Zresztą sam wiesz,
          jak np. ja mam daleko do stolicy :-(((

Agnieszka
      • Gość: Krakuska Re: Zgłoszenie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 11:57
        Witam wszystkich,
        Monika, Kaja, Agnieszka, Krzysztof, a wiec mamy juz zarzad klubu SINGLI.
        Jak przyciagnac klubowiczow dla rownowagi plci.
        Obserwowalam tworzenie a teraz dzialanie podobnego klubu, ktory istnieje od
        roku, a obecnie liczy ponad 50 osob doslownie z calej Polski. Atmosfera u nich
        jak w rodzinie. Zaczelo sie od internetowych kontaktow, a teraz urzadzaja
        weekendowe zjazdy w miastach, w ktorych mieszka wiekszosc klubowiczow.
        A POLACZYLA ICH WSPOLNA PASJA, ZAINTERESOWANIA.
        Jest nawet kilka mocno zakochanych par. Co to bedzie w walentynki.
        Klubowiczow zawsze laczy sposob spedzania czasu. To moze drogie panie
        poszlybysmy tak na spacer z Krzysztofem (sam pisze ze chodzi na spacery,
        wstepuje do Magnoli-"jest tam wspanialy czarny las", ktory uwielbiam tak bardzo
        jak spektakle teatralne, piosenki autorskie,taniec towarzyski). I spacer z
        poszumem jesiennych lisci.
        Pozdrawiam serdecznie.
        Barbara (Krakowianka)

• Gość: tomek Re: Zgłoszenie IP: *.polkomtel.com.pl 18.10.01, 13:53
        Agnieszka,
        w warszawie sa faceci!! zapraszam!

tomek.
        • Gość: 2mi Re: Zgłoszenie IP: *.mofnet.gov.pl 18.10.01, 14:04
          Całe szczęście bo już zaczynałam tracić nadzieję!
          • Gość: Tomek Re: Zgłoszenie IP: *.polkomtel.com.pl 18.10.01, 15:21
            Gość portalu: 2mi napisał(a):

> Całe szczęście bo już zaczynałam tracić nadzieję!

?? ze niby nie mam facetow?

Tomek
            psj@poland.com

• a2 Re: Zgłoszenie 18.10.01, 17:18
          Ja w to nigdy nie wątpiłam... Nawet kilku już poznałam na tym Forum, ukłony dla
          wszystkich, już oni będą wiedzieli, dla kogo ;-)) Tylko mam do Warszawy
          taaaaaaak daleko! Tak mi nie po drodze! Wymyśl coś!

Agnieszka
    • a2 Do Moniki i Krakuski 18.10.01, 17:32
      Trochę dziś podróżowałam i dopiero teraz dotarłam do jakiegoś miejsca z
      Internetem. No, kochani/kochane, zmrok zapada, a tu jeszcze żadne decyzje nie
      zapadły, co jest? Krakusko, dzięki wielkie za Twój post, myślę, że wlał on
      otuchę nie tylko w moje samotne serce ;-) Skoro już jakaś iskierka się tu
      zatliła, nie pozwólmy jej zgasnąć, na Jowisza!!! Moniko, hop, hop! Przecież to
      Ty zainicjowałaś ten wątek...
      Pozwólcie, że samozwańczo podsumuję: na razie ukonstytuowała się nieśmiała
      grupa >krakowska< (z przewagą płci pięknej), a w stolicy i przyległościach czai
      się już dość silna i okrzepła grupa >warszawska< z co najmniej kilkoma
      forumowymi supermenami, o paniach już nie wspomnę.
      I co dalej? Jaka miejscowość jest w połowie drogi między Krakowem a Warszawą?
      A może by zorganizować jakieś >andrzejki<?

Czekam na odzew, myślę, że nie tylko ja. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i
      wzywam Monikę, bo ja na kierowniczym stanowisku nie czuję się zbyt pewnie...

Agnieszka
      • Gość: Monika Re: Do Agnieszki IP: 195.116.253.* 18.10.01, 17:41
        Moje usprawiedliwienie mam nadzieję widzisz wcześniej "wszyscy wątpiący"- praca
        goni, goni, stąd i moje nieczęste wizyty tutaj...
        Jak zauważyłaś grono popleczników dosyć liczne - ale jakby tylko w mowie i
        piśmie, więc albo nie jest tak źle z tymi singlami, albo aż tak źle, że boją
        się z mysich norek wyściubiać nosa.
        No panowie, boż to o was głównie chodzi - czy można liczyć na wasze
        współdziałanie w imię naszej idei?
        Bo jeśli nie to musimy sie dziewczyny przekwalifikować - dzierganie, wyplatanki
        lub garncarstwo to nas czeka...( z całym szacunkiem dla cechu rzemiosł różnych )

Pozdrawiam Agnieszko, nie pozostaje nam nic innego niż czekanie...

Monika
        • Gość: Tomek Re: Do Agnieszki IP: *.polkomtel.com.pl 18.10.01, 20:05
          Monika,
          po takim apelu to ja do Ciebie i do Krakowa przyjade!!!
          tomek.

Gość portalu: Monika napisał(a):

> Moje usprawiedliwienie mam nadzieję widzisz wcześniej
          "wszyscy wątpiący"- praca
          >
          > goni, goni, stąd i moje nieczęste wizyty tutaj...
          > Jak zauważyłaś grono popleczników dosyć liczne - ale
          jakby tylko w mowie i
          > piśmie, więc albo nie jest tak źle z tymi singlami,
          albo aż tak źle, że boją
          > się z mysich norek wyściubiać nosa.
          > No panowie, boż to o was głównie chodzi - czy można
          liczyć na wasze
          > współdziałanie w imię naszej idei?
          > Bo jeśli nie to musimy sie dziewczyny przekwalifikować
          - dzierganie, wyplatanki
          >
          > lub garncarstwo to nas czeka...( z całym szacunkiem dla
          cechu rzemiosł różnych
          > )
          >
          > Pozdrawiam Agnieszko, nie pozostaje nam nic innego niż
          czekanie...
          >
          > Monika

• ja_nek Do ........... 18.10.01, 21:18
            Muszę i ja rozważyć wypad pod Wawel.....

POzdrowienia
            Janek
            • Gość: kaja Re: Do ........... IP: 212.160.78.* 19.10.01, 09:34
              Tu nie ma nad czym myslec, bo czy to wypada, aby damy za panami do stolicy
              jechały? no nie! to się w głowie nie mieści, jeżeli panom sie nie chce, lub
              maja jakieś wątpliwości to prosimy mówic otwarcie, bo Kraków to nie wioska i tu
              też panowie po ulicach chodzą, wiec jezeli zaistnieją jakieś problemy
              warszawsko- krakowskie to my się na swoim podwóreczku porozgladamy, tylko zeby
              potem płaczów i rozpaczy nie było.
              A tak na marginesie to pociąg z warszawy do Krakowa jedzie godzin 2,40 min,
              wiec tragedii wielkiej nie ma.
              Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych :o)
              • Gość: Tomek! Re: Do ........... IP: *.polkomtel.com.pl 19.10.01, 11:19
                Panowie,
                konkurencja w Krakowie na pewno istnieje i basta.
                Kto jedzie?

tomek.
            • Gość: Monika Re: Do Janka IP: 195.116.253.* 19.10.01, 09:42
              Miły Janku,

Zapraszam, zapraszam, Kraków zawsze był gościnnym miastem, a krakowianki - nic
              dodać nic ująć - najmilsze pod słońcem ( bez fałszywej skromności...)

Pozdrawiam ciepło,
              Monika
          • Gość: Monika Re: Do Tomka IP: 195.116.253.* 19.10.01, 09:45
            Tomku,
            Obiecanki cacanki czy przyrzeczenie złozone na forum publicznym?
            Waż słowa, bo poszły w eter...

Pozdrawiam z nadzieją,

Monika
            • Gość: Tomek Do Moniki IP: *.polkomtel.com.pl 19.10.01, 11:08
              Monika,
              gdzie sie umawiamy? Tylko prosze, nie dzis. Mieszkam w
              Warszawie i w Krakowie moge byc o 22 najwczesniej.
              Chyba, ze od razu sie w sobie zakochamy, to nie bede
              musial myslec o hotelu, powrocie i innych
              przyziemnosciach, ale na razie mysle...

Tomek.
              • Gość: kaja Re: Do Moniki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 11:24
                Monika jako prezes klubu, ustal dzien, godzine i miejsce, bo jak widac nie ma
                innego wyjscia, a kto chce to przyjdzie, nie ma co się prosić, jak komus nie
                pasuje to nikogo na sile ciagnac za uszy nie będziemy, no bo i po co. Wiec do
                dzieła!!!
                • Gość: 2mi Re: Do Moniki IP: *.mofnet.gov.pl 19.10.01, 11:53
                  A może jakaś kontrpropozycja z opcją spotkania w Warszawie, tylko bardzo
                  proszę - w tygodniu !!!
                  • Gość: Tomek Re: Do Moniki IP: *.polkomtel.com.pl 19.10.01, 11:56
                    Gość portalu: 2mi napisał(a):

> A może jakaś kontrpropozycja z opcją spotkania w
                    Warszawie, tylko bardzo
                    > proszę - w tygodniu !!!

Tak, w tygodniu w Warszawie, weekend w Krakowie.
                    tomek.
                • Gość: Tomek Re: Do Moniki IP: *.polkomtel.com.pl 19.10.01, 11:54
                  Tak, ja tez prosze!
                  Jesli moge zasugerowac termin, to uwzglednij w miare
                  mozliwosci czas mojego dojazdu z Warszawy.

tomek.
                  • Gość: kaja Re: Do Moniki IP: 212.160.78.* 19.10.01, 12:41
                    Oj chyba nic z tego nie wyjdzie, a moze umówimy sie w jakims miejscu miedzy
                    Krakowem a Warszawa? Ale teraz zostaje kwestia dnia, czy ma być to weekend, czy
                    jakis dzień w tygodniu?
                    • Gość: Tomek. Re: Do Moniki IP: *.polkomtel.com.pl 19.10.01, 12:53
                      Kaja, to moze okazac sie zbyt skomplikowane.
                      Ja, proponuje Krakow mimo, ze mieszkam w Warszawie.

Tomek.
    • a2 Re: SINGLE CLUB - otwarcie 19.10.01, 13:12
      Nie dotarłam do Was wcześniej, bo mi mówiło coś o jakimś przeładowywaniu
      danych. Ale witam wszystkich serdecznie w piątek po trzynastej ;-)! Tylko, że
      coś mi się tu nie podoba. Tomek przysłał mi maila, że to wygląda na >próżne
      gadanie ludzi zmęczonych pracą< - co Wy na to? No, niestety, tak to wygląda!
      Słuchajcie, a może Wy tak naprawdę wcale nie chcecie nikogo poznać? Może
      faktycznie po prostu nudzicie się w pracy i tylko dlatego wchodzicie na ten
      wątek?
      Dzięki, Moniko, że się odezwałaś. Ja ciągle pełna zapału i gotowa na imprezę
      pełną interesujących singli. Ale reszta? Słowa, słowa, słowa, słowa. Trzeba
      chyba dyktatorsko wyznaczyć datę i miejsce, z niewielkim marginesem czasu, żeby
      ludzie mogli dostosować swoje plany - i czekać! Liczę na ciebie, bo ja jestem
      tylko >podrabianą< krakowianką - ale powiedz tylko, co trzeba zrobić, jak
      pomóc, jestem gotowa. Poza tym podtrzymuję tezę, że wszystkie krakowianki są
      urocze, i te prawdziwe i te przyjezdne :-)))))

Agnieszka
      • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.160.78.* 19.10.01, 13:23
        ja juz to proponowałam wczesniej, ale Monika milczy, Tomek !!! jak możesz
        mysleć, ze my tylko tak sobie gadamy, czesc pewnie tak, i zaczyna krecic nosem,
        ze Kraków, ze daleko...itd, ale sadze ze na pewno znajdzie się nas jakas spora
        garstka, która bedzie się miło bawiła, czas zreszta pokarze....
        Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Tomek Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.polkomtel.com.pl 19.10.01, 13:30
          Kaja,
          probowalem sie dowiedziec czegos o spotkaniu, miejsca i
          terminu, zadeklarowalem chec przyjazdu do Krakowa i
          niczego sie nie dowiedzialem.
          Czy moglbym Ciebie prosic o poinformowanie mnie o
          terminie i miejscu spotkania?
          Tomek.

• Gość: kaja Do TOMKA IP: 212.160.78.* 19.10.01, 14:05
            Drogi Tomku od wczoraj prosze, żeby zrobiła to Monika jako prezes klubu ale
            jakos cisza, nie wiem czy moge, ale zaproponowałabym przyszły piatek, lub
            sobote, zeby kazdy miał jeszcze czas przemyslec co i jak , i czy aby na pewno
            chce, godziny raczej wczesno popołudniowe, zeby chętni z warszawy mogli do domu
            w normalny sposób wrócić, nie wiem co na to reszta czekam na odzew
            alebo niech kazdy napisze kiedy moze lub chciałby i moze z tego da się uzyskac
            jakis termin odpowiadajacy wiekszosci ?
            lapin7@poczta.onet.pl
          • Gość: 2mi Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.mofnet.gov.pl 19.10.01, 14:08
            No i wygląda na to że nam panowie z Warszawy do pań z Krakowa pojadą-
            powodzenia, ale może w zamian panowie z Krakowa do nas zechcą przybyć?????
      • Gość: krakuska Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 13:38
        a2 napisał(a):

> Nie dotarłam do Was wcześniej, bo mi mówiło coś o jakimś przeładowywaniu
        > danych. Ale witam wszystkich serdecznie w piątek po trzynastej ;-)! Tylko, że
        > coś mi się tu nie podoba. Tomek przysłał mi maila, że to wygląda na >próżne
        > gadanie ludzi zmęczonych pracą< - co Wy na to? No, niestety, tak to wygląda!
        >
        > Słuchajcie, a może Wy tak naprawdę wcale nie chcecie nikogo poznać? Może
        > faktycznie po prostu nudzicie się w pracy i tylko dlatego wchodzicie na ten
        > wątek?
        > Dzięki, Moniko, że się odezwałaś. Ja ciągle pełna zapału i gotowa na imprezę
        > pełną interesujących singli. Ale reszta? Słowa, słowa, słowa, słowa. Trzeba
        > chyba dyktatorsko wyznaczyć datę i miejsce, z niewielkim marginesem czasu, żeby
        >
        > ludzie mogli dostosować swoje plany - i czekać! Liczę na ciebie, bo ja jestem
        > tylko >podrabianą< krakowianką - ale powiedz tylko, co trzeba zrobić, jak
        >
        > pomóc, jestem gotowa. Poza tym podtrzymuję tezę, że wszystkie krakowianki są
        > urocze, i te prawdziwe i te przyjezdne :-)))))
        >
        > Agnieszka

Do Agnieszki i wszystkich powaznie myslacych o SINGLE CLUB w Krakowie.
        Tak sie sklada, ze po szalenczej pracy prawie 20 godzin na dobe mam nareszcie
        troche wolnego czasu i czesciowo moglabym go poswiecic na organizacje klubu.
        Na poczatek moge jezeli bedzie zainteresowanie w tym przedmiocie wykonac klubowa
        strone internetowa.
        Pozdrawiam i czekam na odzew.
        Barbara
        krakuska@poczta.gazeta.pl
        • Gość: Lisa Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 213.77.81.* 19.10.01, 14:27
          ludzie!! ja chetnie ale nie dam rady dzisiaj!! proponuja sobote za tydzien
          wieczorem i przeciez mozna zostac do rana a w razie czego przyjezdnych gdzies
          sie przenocuje!!
          • Gość: MONIKA JESTEM!!!JESTEM!!! IP: 195.116.253.* 19.10.01, 15:19
            Wybaczcie mi zaniedbanie, praca, życie, praca, praca - wszystko mi staje na
            drodze ku Wam.
            Ale jestem, jestem...
            Tomku miły - brawo za odwagę, doceniam i szanuję zdecydowanie...
            Ok, więc jeśli chcemy się naprawdę umówić, dajcie znać mi na mój adres mailowy.
            Czekam, pozdrawiam,

Monika ( mzm@net.e.pl )
          • Gość: Tomek Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.polkomtel.com.pl 19.10.01, 15:38
            Gość portalu: Lisa napisał(a):

> ludzie!! ja chetnie ale nie dam rady dzisiaj!!
            proponuja sobote za tydzien
            > wieczorem i przeciez mozna zostac do rana a w razie
            czego przyjezdnych gdzies
            > sie przenocuje!!
            Lisa, tez jestem za przyszla sobota. Tylko to "gdzies"
            malo zachecajaco wyglada... Porponuje godziny poludniowe.
            Tomek
            • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.160.78.* 19.10.01, 15:47
              Wiec chyba dogadalismy sie juz co do dnia SOBOTA 03.11.2001 Kraków ale jeszcze
              kwestia dokładnego, milutkieo miejsca i godziny :o)
              • Gość: kaja przepraszam przyszła sobota to przeciez 26.10.2001 wybaczcie IP: 212.160.78.* 19.10.01, 15:54
                Przepraszam
                • Gość: Tomek Re: przepraszam przyszła sobota to przeciez 26.10.2001 wybaczcie IP: *.dial.plusgsm.pl 21.10.01, 23:11
                  Kaja, a co? Nie mozesz? To ja z Warszawy specjalnie
                  przyjade, a Ciebie nie bedzie? .... bUUUUUUUUUUUU!!!!
              • Gość: Lisa Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 213.77.81.* 19.10.01, 16:09
                Kaja , ja myslalam o sobocie 27.X , bo na 1 XI wiele osob moze wyjezdzac
                gdzies do rodziny i zostac na dluzej - ale ja moge byc i 3XI , wiec pytanie do
                reszty ktory termin pasuje ??

Tomek- nie sprecyzowalam lokalu bo wpadlam tu na szybko , teraz zaczynam myslec
                nad uscisleniem tego ... bo trzeba by zrobic rezerwacje...wybor duzy...

hej?! kto z Krakowa? gdzie lubicie bywac najbardziej??
                • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.160.78.* 19.10.01, 16:16
                  ja jestem z Kraka, ale proszę o pomoc, okreslcie się co chcecie robić, czy
                  tylko siedzieć, czy tańcować....
                  • Gość: kaja do Tomka!!! IP: 212.160.78.* 19.10.01, 16:27
                    • Gość: kaja Re: do Tomka!!! IP: 212.160.78.* 19.10.01, 16:31
                      Drogi tomu odpisałam, ale emil cały czas wraca, wiec nie wiem czy doszedł czy
                      nie, ale zgadzam się, pozdrawiam do poniedziałku
                  • Gość: Krakuska Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 16:28
                    moze na siedzaco zapoznanie a potancowac tez pozniej mozna.

Barbara
                • Gość: Krakuska Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 16:38
                  Gość portalu: Lisa napisał(a):

> Kaja , ja myslalam o sobocie 27.X , bo na 1 XI wiele osob moze wyjezdzac
                  > gdzies do rodziny i zostac na dluzej - ale ja moge byc i 3XI , wiec pytanie do
                  > reszty ktory termin pasuje ??
                  >
                  > Tomek- nie sprecyzowalam lokalu bo wpadlam tu na szybko , teraz zaczynam myslec
                  >
                  > nad uscisleniem tego ... bo trzeba by zrobic rezerwacje...wybor duzy...
                  >
                  > hej?! kto z Krakowa? gdzie lubicie bywac najbardziej??

Miejsc jest duzo:C.K.Browar, Dym, Pod Gruszka, Miasto Krakoff, itp.
                  Barbara
                  • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 212.160.78.* 19.10.01, 17:00
                    ja proponuje Miasto Krakoff i Drukarnie duzo miejsca i rózne muzyka każdy
                    znajdzie cos dla siebie, mozna tańczyć
                    • Gość: Monika Re: SINGLE CLUB - otwarcie IP: 195.116.253.* 19.10.01, 17:38
                      Popieram w całej rozciąąąąąąągłości.
                      Data? Jakaś data?

pozdrawiam,
                      Monika
                      • anamnesis Re: SINGLE CLUB - otwarcie 19.10.01, 18:13
                        A może porozmawiamy na czacie w pokoju Kraków? Łatwiej ustalimy termin i
                        miejsce.
                        maria
                        • Gość: MONIKA Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 17:57
                          Mili moi,

Powolutko się zbieramy - zatem krótko: czekam na zgłoszenia najpóźniej do
                          czwartku z ewentualnymi propozycjami charakteru miejsca ( ulubiona muzyka,
                          ulubiona kuchnia...) - ale pozwólcie by nie przedłużać sama na końcu zdecyduję
                          gdzie i dokonam rezerwacji, która zapewne będzie nieodzowna, gdy zbierze się
                          nas więcej osób...

Pozdrawiam serdecznie i czekam na zgłoszenia

Monika
                          • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE IP: 212.160.78.* 22.10.01, 11:48
                            Ja tak dla utrzymania watku, zeby nie skonczylo sie ze umówimy sie razem z
                            Monika na kawe i pogadamy sobie jak 2 baby od serca, bo to nie o to chyba
                            chodzi, choc pewnie byłoby przyjemnie. No wię Mili moi kto chce sie spotkać w
                            26.10 to jest piatek, lub 27 sobota w Krakowie w celu... :o) to kwestia do
                            uzgodnienia?
                            pozdrawiam
                            P.S. moze jakaś lista chytnych?
                            • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE IP: 212.160.78.* 22.10.01, 12:29
                              Moniak prosze o kontakt :lapin7@poczta.onet.pl
                              • Gość: kaja Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE IP: 212.160.78.* 24.10.01, 14:01
                                Ja z pytaniem, czy wszyscy znalezli swoje drugie połówki bo jak widać spotkania
                                juz nikt nie chce?
                                • ronja Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE 24.10.01, 14:05
                                  Kaja!!! A tam Neo wspomina o Tobie na naszym wątku, a Ty się tu włóczysz??? Już
                                  mi tam!:)
                                  • ja_nek Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE 24.10.01, 15:17
                                    Z przykrością stwierdzam, że mnie nie będzie. Ale chętnie przyjadę innym razem.

Pozdrowienia
                                    Janek
                                    • aniela_ Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE 24.10.01, 15:19
                                      podpisuję się na liście nieobecnych. również z przykrością. łza rozmyła
                                      atrament nawet.
                                    • ronja Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE 24.10.01, 15:20
                                      A właśnie się miałam się pytać, czy się panowie warszawscy wybierają...
                                      • Gość: drwal Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE IP: *.bci.net.pl 25.10.01, 19:47
                                        Pozdrawienia dla krakowskich singli.
                                        drwal
                                        <na wyrębie w terenie... :)))>

ronja napisał(a):

> A właśnie się miałam się pytać, czy się panowie warszawscy wybierają...

• Gość: maria Re: SINGLE CLUB - I SPOTKANIE 26.10. 20:00 W KRAKOWIE IP: *.filg.uj.edu.pl 24.10.01, 16:35
                            Droga Moniko!
                            Niniejszym zgłaszm się.
                            Pozdrawiam
                            maria
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka