Gość: Rayoff IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 01:13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rayoff Re: Umieram IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 01:14 Ale jak feniks powstane :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Umieram 29.11.02, 01:34 organizujesz czy organizowales jakies powstanie zbrojne na terenia miasta warszawy ze umierasz i masz sie zamiara podnosic????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Umieram IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 01:37 On tak się odgraża leżąc na krawężniku... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Umieram 29.11.02, 01:43 a moze odkrywajac przykrywe od kanalu na skrzyzowaniu marszalkowskiej z jerozolimskimi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Umieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 01:58 Last action hero:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Umieram 29.11.02, 11:26 Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Ale jak feniks powstane :) Witam... umieram z Tobą ale ja już nie powstanę... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Umieram IP: *.hwr.arizona.edu 29.11.02, 03:03 dobra - bedzie jednego mniej Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ja mam JEDNO pytanie techniczne 29.11.02, 10:39 czy TY sie mnie spytales o zgode? gdzie jest podanie i 2 zdjecia? gdzie lapowka? kwiaty i czekoladki (zauwaz ze nie wspominam o tej kasie, ktora mi wisisz a ktorej po Twoim umarnieciu na pewno nie dostane)!!! wiec??!!! prosze mi sie tu wytlumaczyc albo nici z umierania!!! no!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Kłamałem, niestety kłamałem... IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 10:43 Dopiero dziś naprawdę umieram. To co wczoraj to tylko żałosnej jakości preludium się okazało. Dziś umieram pełną gębą... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Kłamałem, niestety kłamałem... 29.11.02, 10:59 chyba duzo :))))) ale od tego, podobno, sie nie umiera :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Kłamałem, niestety kłamałem... 29.11.02, 11:08 to zalezy od stanu watroby;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Kłamałem, niestety kłamałem... 29.11.02, 11:10 a jak się jej nie ma? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Rayoff umiera??? 29.11.02, 11:27 chyba w stylu pilkarzy brazylijskich;) lezy taki, jeczy, a jak nikt sie nie interesuje, to szybciutko wstaje i chyzo dolacza do reszty druzyny;PPP a kilka godzin pozniej, jak ktos sie zapyta, co mu bylo, odpowiada: 'drobiazg, nie warto wspominac' to jak, Sunshine, wstajesz sam, czy Ci pomocna dlon podac?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 11:33 Właśnie się jednak umiera okazuje się I nie wstanę sam, ale żadnej dłoni do pomocy nie chce. Tak sobie na leżąco pozdycham, o Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 11:40 ok, wpasuje sie w obowiazujaca konwencje;) biore laptopa i spisujemy Twoja ostatnia wole... Rayoff urodzony ..... bla, bla, bla, itp, itd.... Bedac w pelni sil fizycznych i umyslowych.... hahahahaha!;) o, sorry, zapomnialam o zachowaniu powagi;) jakies dobra materialne posiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 12:56 Jakies. I dobra wole. Dobrą wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 14:20 dobra wola czy chceciami to jest pieklo wybrukowane wiesz?;) a kozetka np.? ja pomozesz komus w spadku zapisac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:26 kozetka z leasingu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 14:49 co Ty? chcesz rodzinie w spadku raty leasingowe zostawic?! kombinuj dalej, cos na pewno masz, co mozna zapisac. tylko nie mow, ze Twoje zlote mysli;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:54 Ostatnią koszulę? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 15:23 a czysta chociaz?;))) czy to ta, w ktorej aktualnie lezysz?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 15:40 a czysta chociaz ta, w ktorej aktualnie leze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 15:53 jak czysta jak w rynsztoku lezysz?;) ok, ok, juz bede Cie mniej dobijac - cross my heart!;) choc poloz sie wygodnie na wyleasingowanej kanapie i opowiedz mi wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 16:09 alejakto? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 16:40 te, biurokrata! mam uszy - wystarczy. i Cie troche lubiem, malutki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Cześć, Rejofik, Malutki:)))) (n/txt) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.02, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ojejejej!!! 29.11.02, 16:54 Ronka;))) jestes znow w W-wie? a jak nie to kiedy bedziesz? pozdroffka i buziaki*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Cześć, Ronja, Słonko! :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 16:57 Rooonjaaaa:))))))) --- A ja cały czas na maila czekam... --- Buziakow masa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Cześć, misiaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.02, 17:06 Na razie nie jestem i w ogóle mnie tam nie ciągnie no chyba żeby się spotkać z Wami:)))) Przed Świętami na pewno się wybiorę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Cześć, misiaki IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 17:12 Tylko nie zapomnij nas o tym poinformowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Cześć, misiaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.02, 17:23 hehe:) i o mejlu tez postaram się nie zapomnieć:))) A w ogóle to gratulacje, magistrze!!!!!!!!!:))))))))) Strasznie się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Cześć, misiaki IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 17:50 Ija sie ciesze :) Iomejlu nie zapomnij! :) Ikoniecznie napisz co slychac, bo jednak ciekawosc gniecie przeokropna :) Aha, zarezerwowalem miejsce w kalendarzu, znaczy czas zarezerwowalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 16:58 Troche to moze byc za mauo jak na moje opowiesci... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Ray, me Slonce 29.11.02, 12:06 nie umieraj, wiem, zle Ci, slychac to, ale nie rob mi tego! kto mnie bedzie do porzadku psychicznego doprowadzal? bez Ciebie D-k zemrze i juz! bedziesz go mial na sumieniu, no! S-r, nie rob mi tego, chcesz kawalek mojej watroby?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 12:57 Nie, dziekuje, ja dzis nic nie bede jadl raczej ;) Hm, znajdziesz sobie jakiegos innego Rejofa, tak to juz z rejofami jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Ray ........................ 29.11.02, 13:06 plizzzzzzzz nie umieraj, kogo będę częstować młoteczkiem ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Ray ........................ IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 13:23 Ale ja i tak absolutnie odmawiam picia i jedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 13:25 jesc moja watrobke?? Ray, pogielo? chcesz umierac, oki, ale truc sie jeszcze? po kiego?:)) nie, ja chce Ciebie i juz, zaden inny rayoff nie pasuje, tylko TY!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 13:29 To co ja mam z ta Twoja watroba robic? Przeciez se szmelcu nie wszczepie (chyba troche lepiej sie czuje ;)) Zaden inny Rayoff tylko ja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 13:32 widzisz, jak ja na Ciebie dobrze wplywam, od razu odzyles:))) tak, tylko Ty i zaden inny, S-r:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 13:34 To jednak chwilowe bylo, jednak chwilowe... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 13:34 dobra dobra... wiem ze chcesz mnie wziac pod wlos..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 13:56 Pod co? Po co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 14:17 a skad ja mam wiedziec po co to robisz? Ty to robisz, nie ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:26 jem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:49 Chyba, ze kaza zaplacic :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 14:54 mam nadzieje ze nie kaza, jakby co to lyknij:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:55 Spoko, nie w takich sytuacjach sobie radzillem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 15:30 hehehe, pomagales sobie palcem?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 15:38 w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 15:49 senks :) Odpowiedz Link Zgłoś