IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 01:13
Obserwuj wątek
    • Gość: Rayoff Re: Umieram IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 01:14
      Ale jak feniks powstane :)
      • onlyania Re: Umieram 29.11.02, 01:34
        organizujesz czy organizowales jakies powstanie zbrojne na terenia miasta
        warszawy ze umierasz i masz sie zamiara podnosic?????
        • Gość: pom Re: Umieram IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 01:37
          On tak się odgraża leżąc na krawężniku...
          • onlyania Re: Umieram 29.11.02, 01:43
            a moze odkrywajac przykrywe od kanalu na skrzyzowaniu marszalkowskiej z
            jerozolimskimi......
            • Gość: oona Re: Umieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 01:58
              Last action hero:))
      • silvii Re: Umieram 29.11.02, 11:26
        Gość portalu: Rayoff napisał(a):

> Ale jak feniks powstane :)

Witam... umieram z Tobą ale ja już nie powstanę... ;(
    • Gość: krecha Re: Umieram IP: *.hwr.arizona.edu 29.11.02, 03:03
      dobra - bedzie jednego mniej
      • martucha_ Re: Umieram 29.11.02, 10:35
        Rayoff, nie umieraj!!!!!!!!
    • saqqara ja mam JEDNO pytanie techniczne 29.11.02, 10:39
      czy TY sie mnie spytales o zgode? gdzie jest podanie i 2 zdjecia? gdzie
      lapowka? kwiaty i czekoladki (zauwaz ze nie wspominam o tej kasie, ktora mi
      wisisz a ktorej po Twoim umarnieciu na pewno nie dostane)!!! wiec??!!!
      prosze mi sie tu wytlumaczyc albo nici z umierania!!!
      no!;)
      • Gość: rayoff Kłamałem, niestety kłamałem... IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 10:43
        Dopiero dziś naprawdę umieram. To co wczoraj to tylko żałosnej jakości
        preludium się okazało. Dziś umieram pełną gębą...
        • saqqara Re: Kłamałem, niestety kłamałem... 29.11.02, 10:46
          pilo sie?
          • martucha_ Re: Kłamałem, niestety kłamałem... 29.11.02, 10:59
            chyba duzo :))))) ale od tego, podobno, sie nie umiera :)))))
            • saqqara Re: Kłamałem, niestety kłamałem... 29.11.02, 11:08
              to zalezy od stanu watroby;)
              • iwusia Re: Kłamałem, niestety kłamałem... 29.11.02, 11:10
                a jak się jej nie ma?
                :)
                • saqqara Re: Kłamałem, niestety kłamałem... 29.11.02, 11:13
                  to sie umiera:))
                  • mathildae Re: Rayoff umiera??? 29.11.02, 11:27
                    chyba w stylu pilkarzy brazylijskich;)
                    lezy taki, jeczy, a jak nikt sie nie interesuje, to szybciutko wstaje i chyzo
                    dolacza do reszty druzyny;PPP
                    a kilka godzin pozniej, jak ktos sie zapyta, co mu bylo, odpowiada: 'drobiazg,
                    nie warto wspominac'
                    to jak, Sunshine, wstajesz sam, czy Ci pomocna dlon podac?;)))
                    • Gość: Rayoff Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 11:33
                      Właśnie się jednak umiera okazuje się
                      I nie wstanę sam, ale żadnej dłoni do pomocy nie chce. Tak sobie na leżąco
                      pozdycham, o
                      • mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 11:40
                        ok, wpasuje sie w obowiazujaca konwencje;)

biore laptopa i spisujemy Twoja ostatnia wole...

Rayoff urodzony ..... bla, bla, bla, itp, itd.... Bedac w pelni sil fizycznych
                        i umyslowych.... hahahahaha!;) o, sorry, zapomnialam o zachowaniu powagi;)
                        jakies dobra materialne posiadasz?
                        • Gość: Rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 12:56
                          Jakies. I dobra wole. Dobrą wolę.
                          • mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 14:20
                            dobra wola czy chceciami to jest pieklo wybrukowane wiesz?;)

a kozetka np.? ja pomozesz komus w spadku zapisac;)))
                            • Gość: rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:26
                              kozetka z leasingu ;)
                              • mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 14:49
                                co Ty? chcesz rodzinie w spadku raty leasingowe zostawic?!

kombinuj dalej, cos na pewno masz, co mozna zapisac. tylko nie mow, ze Twoje
                                zlote mysli;PPP
                                • Gość: Rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:54
                                  Ostatnią koszulę?
                                  • mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 15:23
                                    a czysta chociaz?;)))
                                    czy to ta, w ktorej aktualnie lezysz?;)))
                                    • Gość: rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 15:40
                                      a czysta chociaz
                                      ta, w ktorej aktualnie leze
                                      ;)
                                      • mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 15:53
                                        jak czysta jak w rynsztoku lezysz?;)

ok, ok, juz bede Cie mniej dobijac - cross my heart!;)
                                        choc poloz sie wygodnie na wyleasingowanej kanapie i opowiedz mi wszystko...
                                        • Gość: Rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 16:09
                                          alejakto?
                                          • mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 16:27
                                            takto:tymowicjasluchac;)))
                                            • rayoff Re: Rayoff umiera 29.11.02, 16:37
                                              masz jakies papiery na to? :)
                                              • mathildae Re: Rayoff umiera 29.11.02, 16:40
                                                te, biurokrata!
                                                mam uszy - wystarczy. i Cie troche lubiem, malutki;)
                                                • Gość: Ronja Cześć, Rejofik, Malutki:)))) (n/txt) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.02, 16:50
                                                  • mathildae Re: ojejejej!!! 29.11.02, 16:54
                                                    Ronka;)))
                                                    jestes znow w W-wie? a jak nie to kiedy bedziesz?
                                                    pozdroffka i buziaki*)
                                                  • Gość: Rayoff Re: Cześć, Ronja, Słonko! :) IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 16:57
                                                    Rooonjaaaa:)))))))
                                                    ---
                                                    A ja cały czas na maila czekam...
                                                    ---
                                                    Buziakow masa!
                                                  • Gość: Ronja Cześć, misiaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.02, 17:06
                                                    Na razie nie jestem i w ogóle mnie tam nie ciągnie no chyba żeby się spotkać z
                                                    Wami:))))
                                                    Przed Świętami na pewno się wybiorę!
                                                  • Gość: Rayoff Re: Cześć, misiaki IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 17:12
                                                    Tylko nie zapomnij nas o tym poinformowac ;)
                                                  • Gość: Ronja Re: Cześć, misiaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.02, 17:23
                                                    hehe:)
                                                    i o mejlu tez postaram się nie zapomnieć:)))
                                                    A w ogóle to gratulacje, magistrze!!!!!!!!!:)))))))))
                                                    Strasznie się cieszę!
                                                  • Gość: Rayoff Re: Cześć, misiaki IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 17:50
                                                    Ija sie ciesze :) Iomejlu nie zapomnij! :) Ikoniecznie napisz co slychac, bo
                                                    jednak ciekawosc gniecie przeokropna :)
                                                    Aha, zarezerwowalem miejsce w kalendarzu, znaczy czas zarezerwowalem ;)
                                                • Gość: Rayoff Re: Rayoff umiera IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 16:58
                                                  Troche to moze byc za mauo jak na moje opowiesci... :)
    • saqqara Ray, me Slonce 29.11.02, 12:06
      nie umieraj, wiem, zle Ci, slychac to, ale nie rob mi tego! kto mnie bedzie do
      porzadku psychicznego doprowadzal? bez Ciebie D-k zemrze i juz! bedziesz go
      mial na sumieniu, no! S-r, nie rob mi tego, chcesz kawalek mojej watroby?:))
      • Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 12:57
        Nie, dziekuje, ja dzis nic nie bede jadl raczej ;)
        Hm, znajdziesz sobie jakiegos innego Rejofa, tak to juz z rejofami jest ;)
        • randia_ Re: Ray ........................ 29.11.02, 13:06
          plizzzzzzzz nie umieraj, kogo będę częstować młoteczkiem ??? :)))
          • Gość: Rayoff Re: Ray ........................ IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 13:23
            Ale ja i tak absolutnie odmawiam picia i jedzenia ;)
        • saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 13:25
          jesc moja watrobke?? Ray, pogielo? chcesz umierac, oki, ale truc sie jeszcze?
          po kiego?:))

nie, ja chce Ciebie i juz, zaden inny rayoff nie pasuje, tylko TY!:)
          • Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 13:29
            To co ja mam z ta Twoja watroba robic? Przeciez se szmelcu nie wszczepie
            (chyba troche lepiej sie czuje ;))
            Zaden inny Rayoff tylko ja! :)
            • saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 13:32
              widzisz, jak ja na Ciebie dobrze wplywam, od razu odzyles:)))

tak, tylko Ty i zaden inny, S-r:))
              • Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 13:34
                To jednak chwilowe bylo, jednak chwilowe...
                • saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 13:34
                  dobra dobra... wiem ze chcesz mnie wziac pod wlos..:)
                  • Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 13:56
                    Pod co? Po co? :)
                    • saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 14:17
                      a skad ja mam wiedziec po co to robisz? Ty to robisz, nie ja:)
                      • Gość: rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:26
                        jem! :)
                        • saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 14:41
                          dobra, tylko nie zwracaj:)
                          • Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:49
                            Chyba, ze kaza zaplacic :)
                            • saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 14:54
                              mam nadzieje ze nie kaza, jakby co to lyknij:))
                              • Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 14:55
                                Spoko, nie w takich sytuacjach sobie radzillem ;)
                                • saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 15:30
                                  hehehe, pomagales sobie palcem?:))
                                  • Gość: Rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 15:38
                                    w zyciu
                                    • saqqara Re: Ray of fuckin sunshine 29.11.02, 15:43
                                      juz Ci wierze:)
                                      • Gość: rayoff Re: Ray of fuckin sunshine IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.11.02, 15:49
                                        senks :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka