Dodaj do ulubionych

interes o2

07.03.06, 03:14
w interesie o2 jest poprawa owej frekwencji poprzez zwiekszanie uzytkownikow
samego komunikatora.. jako ze w komunikatorze pokazuja sie reklamy.. a na
czacie nie, czat trzeba traktowac jako dodatek.. jesli ktos tu teraz dziala na
szkode firmy od to pan proces kierujac takowe oskarzenia i czeste pomowienia w
strone o2

pozdr
Obserwuj wątek
    • douma Re: interes o2 07.03.06, 03:23
      staram sie bardzo ale naprawde nie obiecuje ,że zrozumiem pana procesa <mhihi
      Pozdrawiam
      • proces7 Re: interes o2 07.03.06, 05:49
        Bosze! Jak Ty skończyłaś douma te Twoje 7 klas?
    • proces7 Re: interes o2 07.03.06, 05:47
      priard napisał:

> w interesie o2 jest poprawa owej frekwencji poprzez zwiekszanie uzytkownikow
      > samego komunikatora.. jako ze w komunikatorze pokazuja sie reklamy.. a na
      > czacie nie, czat trzeba traktowac jako dodatek..

Pisałem już o tym, ze Wy tam myślicie loginami, a nie mózgami. By wejść na czat,
      trzeba zainstalować komunikator. Ja na ten przykład, zainstalowałem komunikator
      właśnie tylko po to, by wejść na czat. Cały urok komunikatora o2 polega właśnie
      na tym, że ma on czat jako dodatek. Gdyby nie on, wielu wybrałoby inny komunikator.

> jesli ktos tu teraz dziala na
      > szkode firmy od to pan proces kierujac takowe oskarzenia i czeste pomowienia w
      > strone o2

Kieruję moje oskarżenia w kierunku konkretnych administratorów i operatorów. Nie
      w kierunku firmy. Idiotyczna demagogia, jeśli skrytykuję działania jakiegoś
      członka rządu (administracji państwowej), to będzie to działalność antypaństwowa?
      Paradoksalnie działam na korzyść o2. Tyle, co ja im narobię reklamy, choćby tu,
      to w całej historii o2, gdyby zebrał wszystkich administratorow, to nie zrobili
      oni tyle darmowej kampanii medialnej, co właśnie ja, ja banowany przez idiotkę
      doumę vel abaddonkę. Doumę- administratorkę czatów o2.
    • chatnews24 Re: interes o2 07.03.06, 10:01
      Mamy kolejny dowód na "profesjonalizm" fioletów. toratoratora złożył donos na
      Mikosza, że ów zdjął bany. Przyszedł fiolet- Petronius vel navision i zdjął z
      Mikosza zieleń operatora. Starypryk nadał uprawnienia operatora Mikoszowi.
      Fioletowy zdjął. Gdzie dowody na to, że Mikosz zdjął? Najprawdopodobniej zdjął
      je sam toratoratora, by pogrążyć Mikosza.
      Starypryk tylko stracił, bo cóż znaczy taki admin- red, którego decyzje podważa
      toratoratora- op?

CN24
      • proces7 Re: interes o2 07.03.06, 10:16
        Istotnie skandal! Precz z donosicielem czatowym toratoratora! No i jak teraz
        wygląda Starypryk? Komedia to jest, wczoraj Pryk nadaje Mikoszowi zieleń,
        wczoraj są zdjęte bany, Pryk to akceptuje. Dziś przychodzi fioletowy navision i
        zdejmuje Mikosza. Paragraf22. Po donosie toratoratora.
    • proces7 Re: interes o2 07.03.06, 10:26
      10:23:40 ~Babka_Stefa: tora zapytalam sie grzecznie jak narazie dlaczego mi kopa
      dalesM
      10:23:53 ~Mikosz: Babka - on tak ma
      10:23:55 ~gacia: Babko, nie zadawaj głupich pytań
      10:24:02 ~toratoratora: Babka Stefa przepraszam , błąd tlenu

Czyli kto tu działa na szkodę o2 sp.z.o.? Kopie toratoratora Damę już niemłodą
      przecież i stwierdza, że to sprawa Tlenu.
      • mikosz8 Re: interes o2 07.03.06, 11:45
        Dzisjaj przekonałem się na własnej skórze co znaczy podstępność Tory. Zdumiewa
        mnie naiwność fioletowego Petroniusza . Dziwi niemoc Staregopryka.
        Ale wiecie co najbardziej mnie zaskoczyło??
        11:01:58 ~paskuudna: mikosz ,,mam wrazenie ze sam jestes ,,,sorry
        upierdliwy....a staje w obronie tory,,,bo masm przyjemnosc znac go dobrze.

Sam jesteś!!! uzerzy mają w dupie co się dzieje na czacie , grunt że im jest
        dobrze , ze mogą wyrywac na priv takich samych frustratów jak oni sami i gadać,
        gadać, gadać...o szarym życiu i niezrozumieniu:)
        Doprawdy zadziwiająca jest bigoteria i obłuda naszego społeczeństwa. Nawet w
        tym zadupiu na czacie.:)))
    • proces7 Re: interes o2 07.03.06, 13:24
      No comments:
      proces.superhost.pl/blog/media/blogs/b/woow.htm
      • miia1 Re: interes o2 07.03.06, 13:54
        Uważam,że ten zrzucik śmiało może wziąć udział w konkursie na "kompromitację
        roku", ba.. nawet stulecia. Kretynizm fioletów w połączeniu z najtępszą
        prowokacją tory... piękne, jestem zachwycona. Tak trzymać! No i ta ugruntowana
        pozycja Starego jako opiekuna pokoju... Cacucho!
    • yetq Re: interes o2 07.03.06, 13:51
      ale ten priard, orginalny, i jakby znajomy;)
    • czatowykaleka Re: interes o2 09.03.06, 22:49
      a może tak jest!? czym wiecej ludzi założy sobie nowy login ,tym wiecej reklam
      bedzie wysyłanych do skrzynek e-mailowych, a tym samym zarobicie więcej "kasy"
      ja na waszym miejscu banowałbym wszystkich wtedy zarobicie jeszcze
      więcej.próbowałem kiedyś dodzwonić się do was tzn do portalu o2 do głownej
      siedziby w-wwie ale niestety nie ma u was człowieka odpowiedzialnego za czaty,za
      to są operatorzy ,administratorzy i "fiolety" reprezentujacy waszą firmę.
      codzienną działalność i jak ona wygląda mozna zobaczyć,ocenić wchodząc na czat w
      komunikatorze tlenu o2.i na marginesie dzięki takim osobom jak "proces7"jeszcze
      nie skasowałem sobie całkowicie z pamięci komputera waszego komunikatora!i tak
      pewnie nikt nie odpowie na moje uwagi bo macie w dupie czat i to co sie na nim
      dzieje na co dzień.to smutne ,że dla wielu liczy się tylko "kasa" ,a ludzie są
      podmiotem w ich zyciu.
      • czatowykaleka Re: interes o2 09.03.06, 22:56
        jeśli już jacyś naprawde fajni ludzie zostają administratorami lub operatorami
        ,to zazwyczaj szybko sie ich pozbywacie !dlaczego?przykład
        ladymakbet,proces7,oczywiście z nielicznymi wyjatkami.ale takich jest naprawde
        bardzo mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka