menk.a 08.03.06, 10:37 warto obejrzeć? nie warto?? w ramach lekcji poglądowej;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nezja Re: ***** Wyznania gejszy 08.03.06, 11:03 o, mlesniewska ....jak ja za Tobą teskniłam , nie masz pojecia ...serio hehehe;-P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** Wyznania gejszy 08.03.06, 12:49 heheheheh jak ty się Zezjo Droga Siostro Forumowa za mną stęskniłaś to ja juz czuję ten wyrastający kaktus na lewej ręce:P Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ***** Wyznania gejszy 08.03.06, 12:52 tak sie steskniłam za Tobą " droga sis" jak głeboka była moja wiara w to ze miałas sie stad ewakuować w chwili mojego powrotu;p;-) Wiedziałam , ze zmadrzejesz i ze na mnie zaczekasz dochodząc do wniosku , ze miejsca dla nas tu wystarczy:-)dla mnie i dla Ciebie słonko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** Wyznania gejszy 08.03.06, 13:33 hehheh oczekuję na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o pozytywne rozpatrzenie azylu tam i ówdzie;) Nie bądźmy pochopne w opinia nt. mojego zmądrzenia.;)))) A poza tym, tak poważniej: tu naprawdę bywam rzadziej, duzo rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś