Dodaj do ulubionych

Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu

08.03.06, 17:05
No właśnie? Co robi?
Bo ja właśnie poznałam jednego takiego męża który przyjechał do Polski na rok.
Jeszcze tydzień temu był w ramionach żony i dzieci a teraz dzwoni do mnie
codziennie i zaprasza mnie na kawę. Grzecznie odmawiam, bo czuję o co mu
chodzi.
Przywróćcie mi wiarę w człowieka i powiedzcie, że to odosobniony przypadek.
Obserwuj wątek
    • screen Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 08.03.06, 20:07
      Przywróćcie mi wiarę w człowieka...:)) Czy Ty Fantko oglądałaś wczoraj M jak
      Miłość??:)))
      • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 08.03.06, 20:42
        M jak Miłość? dlaczego?
        • screen Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 09.03.06, 10:19
          bo w tym wtorkowym odcinku dwa razy padło takie zdanie:))
          • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 10.03.06, 16:30
            A co odpowiesz na tytułowe pytanie?
            • laferme Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 13.03.06, 14:30
              eeee nie kazdy facet tak ma...
              tylko wiekszosc hihi
              • screen Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 13.03.06, 15:58
                Taaaa, niektórzy to tylko za róg wyjdą i komórkę wyciągają, żeby smsy wysyłać;)))
                • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 13.03.06, 17:44
                  Ten mój żonaty znajomy nadal codziennie dzwoni. Nie zawsze odbieram. Grzecznie
                  odmawiam, wykręcam się. Na razie nie rozumie. Ja też udaję, że nie rozumiem.
                  I tak na razie się bawimy. Nie chcę odpalić mu z grubej rury, bo to by zerwało
                  znajomość a tego nie chcę. Ciekawa jestem kiedy się zniechęci?
    • kosma9 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 13.03.06, 19:05
      Nie każdy musi wyjeżdżać do innego kraju wystarczy, że zjedzie windą !!!!!!
      "Twój" przypadek jest niestety normalny i nie ma takiej siły która by mnie
      przekonała, że jest inaczej.
      Ja swojemu dałam do słuchania "Modlitwę" Brekaut - nie wiem czy zrozumie. jak
      nie znasz to posłuchaj naprawdę warto.
      • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 13.03.06, 19:19
        Nie licz na to, ze facet sam coś zrozumie.

Czy to znaczy, że swoich mężczyzn musimy bez przerwy pilnować ???????
        To straszne. Może panowie się też wypowiedzą.
        • kosma9 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 13:35
          nie pilnuj bo i tak nie upilnujesz.nie wiem jak to się robi ale najlepiej
          zachować stoicki spokój, oni się cieszą naszą zazdrością po prostu czują się
          dowartościowani.
          • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 17:30
            Stoicki spokój, łatwo powiedzieć! Spokój można zachować pod warunkiem jeśli nie
            zauważymy odznak zdrady.
            • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 21:55
              Uświadomiłam sobie w tej chwili, że mój żonaty facet dzisiaj nie zadzwonił.
              Może dlatego że dzwonił regularnie przez 12 dni, to 13 wolał nie dzwonić.
              Ciekawe co dalej będzie?
              • screen Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 21:57
                Już się zaczynam gubić w tych Twoich absztyfikantach:) Ten żonaty to nie ten z
                samolotu??
                • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 22:02
                  Nie, jest taki żonaty facet który dzwoni/dzwonił do wczoraj codziennie. Ciągle
                  zapraszał na kawę. A mnie kawa z żonatym nie smakuje.
                  On zostawił żonę i dwoje dzieci i przyjechał do Polski do pracy, na rok czasu.
                  • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 22:10
                    Ten z samolotu wyglada na bardzo porządnego, a że nie wierzę że tacy istnieją,
                    no to zobaczymy. No i on jest wolnego stanu.
                    • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 22:11
                      Ty sie juz gubisz w moich apsztyfikantach, a ja nadal śpię sama ;(
                      • screen Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 22:13
                        To jest nas dwie
                      • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 22:15
                        No właśnie. O to chodzi, że świnia. Tylko czy wszyscy faceci tak mają?
                        Rozmawiał ze mną o żonie, dzieciach, rodzinie i jednocześnie ....?????????
                        Ten żonaty, to wie że jestem sama, więc liczył na łatwą zdobycz.
                        • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 22:16
                          Ty to przynajmniej nie zawsze sama śpisz :)
                          • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 17.03.06, 18:26
                            Dwa dni było przerwy z telefonami. Wczoraj znowu dzwonił. Dwu telefonów nie
                            odebrałam. Jak zadzwonił po raz trzeci to odebrałam i powiedziałam że jestem w
                            Zakopanym i że wyjechałam na kilka dni. Powiedział aha i że zadzwoni jak ja
                            wrócę. Interesujące. Ciekawa jestem bardzo kiedy się zniechęci.
                            • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 24.03.06, 17:36
                              No proszę! Cisza z telefonami. Chyba dał sobie spokój.
                              • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 24.03.06, 21:01
                                Jednak zadzwonił przed godziną. Po co dzwoni? Nie mam pojęcia.
                        • sereni Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 14:30
                          fantka napisała:

> Ten żonaty, to wie że jestem sama, więc liczył na łatwą zdobycz.

Dla zonatych najłatwiejszą zdobyczą jest mężatka. Bez zobowiązań, bez
                          rozbudzania jej złudzeń.Prostsze dla obu stron:)
                          • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 15:08
                            Sereni, możliwe że jest tak jak mówisz/piszesz.
                            Wiem tylko, że panowie na delegacjach dostają małpiego rozumu ;-)
                            • sereni Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 15:13
                              fantka napisała:

> Sereni, możliwe że jest tak jak mówisz/piszesz.
                              > Wiem tylko, że panowie na delegacjach dostają małpiego rozumu ;-)
                              >
                              Nie wszyscy :)
                              Ale patrząc na to z innej strony.. gdyby w domu mieli to czego potrzebuja nie
                              dostawaliby małpiego rozumu :)
                              Nie bronię Panów, zdrada oznaczałaby dla mnie koniec.
                              • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 15:17
                                Nie wszyscy!
                                No pewnie że nie wszyscy.
                                A czy to zależy od tego czy w domu mają wszystko to nie wiem.
                  • screen Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 14.03.06, 22:11
                    A to swinia!!! Ren żonaty oczywiście
                  • sereni Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 14:28
                    A dlaczego wychodzisz z załozenia,ze chodzi mu tylko o seks? Znam wielu
                    żonatych, którzy są z dala od domu i tęsknia po prostu zeby z kims pogadać, nie
                    pić kawy w samotności, popatrzec na ładna kobiete z bliska.Oni podobnie jak my,
                    lepiej czują się na kawie z płcią przeciwną.

P.S.
                    A nawet jakby chodziło mu tylko o seks..Nie trzeba się od razu zakochiwać a
                    można przeżyc cos niezapomnianego. Jesteśmy dorośli i życie takim właśnie jest.
    • kloss51 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 11:15
      Nie zgodzę się ze wszystkimi Twoimi opiniami.Często jest tak,że facet chce
      sobie tylko pogadać.Nie można we wszystkim szukać podtekstów.Czy rozmowa jest
      czymś złym?Ja też lubię rozmawiać,szczególnie z osobami obcymi.Latwiej mi wtedy
      żyć.Poza tym taka rozmowa,czy to telefoniczna,czy na kawie może pozwolić
      facetowi się odreagować.Może chce od Ciebie usłyszeć to,czego mu żona nie
      powie.Taka rozmowa nie musi prowadzić do rozkładu małżeństwa.Pozdrawiam
      serdecznie,trzymaj się ciepło.Odezwij się.Pa.
      • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 11:21
        Nic nie pisałam o rozkładzie małżeństwa.
        Facet chce odreagować...
        Chce odemnie coś usłyszeć...

Są tacy faceci, co jak tylko z domu się urwą to od razu szukają okazji.
        Nie wiem od czego to zależy. To znaczy taka postawa tych słomianych...
      • screen Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 11:22
        Właśnie Fantko!!! Co z tym z samolotu?????????????
        • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 11:27
          Nie spotkaliśmy się.
          Dzwonił dwa razy.
          Takie okrągłe grzeczne rozmówki.
          Na święta życzenia przysłał.
          I to by było na tyle...
          ;-)
          • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 07.05.06, 11:34
            A ten "żonaty mężczyzna co to do mnie dzwoni", to wczoraj też dzwonił.
            Ale zanim odebrałam, to już się wyłączył ;-)
            hahaha
            • misbaskerwill Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 08.05.06, 13:15
              Taaaa....
              Do mojej zony tez taki zonaty mezczyzna pisal maile...
              3 lata sie nie poddawal... I moja zona tez "nie chciala zrywac znajomosci" czy
              "byc chamska"...
              No i w koncu poszli na "kawe"... A nawet na wiele "kaw":-)))
              Wiec jak dalej chcesz byc dla niego taka grzeczna, to moze przejdz od razu do
              sedna... Po co sie tak meczyc:-)))
              • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 08.05.06, 17:02
                Ależ ja się nie męczę.
                Traktuję to jako urozmaicenie w monotonii życia ;-)
                • malgosia403 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 08.05.06, 22:13
                  Wiesz,Ty jestes jednak głupia..a ten żonaty naiwniaczko fajnie się z Tobą
                  bawi-ha,jak kot ugania się za myszą...aż w końcu ją złapie w chwili
                  nieuwagi..ale tego juz nam moja zarozumiała naiwniaczko nie napiszesz...
                  • sereni Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 08.05.06, 23:49
                    malgosia403 napisała:

> Wiesz,Ty jestes jednak głupia..a ten żonaty naiwniaczko fajnie się z Tobą
                    > bawi-ha,jak kot ugania się za myszą...aż w końcu ją złapie w chwili
                    > nieuwagi..ale tego juz nam moja zarozumiała naiwniaczko nie napiszesz...

Oj, oj...żonka takiego co się w delegacji z inną na kawę umawiał ?
                    Heh...
                    • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 09.05.06, 07:13
                      malgosia403 napisała:

> Wiesz,Ty jestes jednak głupia..a ten żonaty naiwniaczko fajnie się z Tobą
                      > bawi-ha,jak kot ugania się za myszą...aż w końcu ją złapie w chwili
                      > nieuwagi..ale tego juz nam moja zarozumiała naiwniaczko nie napiszesz...

Różnych ta Ziemia ma lokatorów ;(
                      Niektórym powinna wymówić lokum ;(
                      • malgosia403 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 09.05.06, 08:04
                        nie jestem żadną żoną,nie jestem chora z zazdrości czy nienawiści...po prostu
                        już to przeszłam nieraz-to o czym piszesz...lecz moja strona medalu to taka,że
                        ja na tym wyszłam lepiej niż ci żonaci...i wbrew pozorom jestem z Tobą, fantko
                        :--)))
                        • sereni Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 09.05.06, 09:26
                          i zrozum tu Kobiety ;)
                          Dobrze mówi mój przyjaciel: Kobiety się albo kocha albo rozumie :))
                          • wesola_kicia Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 09.05.06, 10:27
                            mój kolega mówił inaczej
                            "kobiet nie można rozumieć je trzeba kochać"
                            • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 09.05.06, 16:07
                              malgosia403 napisała:
                              > nie jestem żadną żoną,nie jestem chora z zazdrości czy nienawiści...po prostu
                              > już to przeszłam nieraz-to o czym piszesz...lecz moja strona medalu to taka,że
                              > ja na tym wyszłam lepiej niż ci żonaci...i wbrew pozorom jestem z Tobą, fantko
                              > :--)))

Mam wrażenie że nie do końca zrozumiałaś co piszę.
                              Ja się z tym facetem ani razu nie spotkałam. Dzwoni od czasu do czasu.
                              Ani mnie to nie ziębi, ani nie grzeje. Nie potrzebuję wsparcia w tym zakresie.
                              Interesuje mnie samo zjawisko.
                              • malgosia403 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 09.05.06, 17:00
                                no tak..skądś znam to zaciekawienie..tylko wiesz jak to wciąga? Jak nie
                                zadzwoni,to Ci brakuje..takie oczekiwanie..ale na co? Fantko,ja już jestem taka
                                zmęczona tą ciekawością,że już 4-ty rok odpoczywam po pewnym skomplikowanym
                                związku..a tego pana juz nie ma..może jestem wstrętną czarownicą,zwyzywałam
                                dziada,życzyłam wszystkiego co najgorsze..no i Go nie ma..no kurcze może dlatego
                                odpoczywam?.Wiesz,a jak ktos mi podpadnie i rzucę litanię pod jego adresem?
                                Koniec z tym,tfu,na psa urok!!!Wolę juz siedzieć w domu i klikać w klawiaturę!
                                Pozdrawiam Cię serdecznie.
                                • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 09.05.06, 17:16
                                  No to masz ciekawe doświadczenie w tym zakresie.
                                  Powiedz coś o mechanizmach działania takich panów.
                                  Może pozwoli to komuś ustrzec się przed kłopotami.
                                  • malgosia403 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 09.05.06, 21:32
                                    Fantko odezwę się pózniej,,chwilowo brakuje mi czasu na-sorry
                                  • malgosia403 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 10.05.06, 10:00
                                    Fantko troszeczkę opisałam w poście Majki-powyżej-,,zakochałam się w mężu
                                    przyjaciółki''.Facet,który chce zdobyć kobietę będzie udawał
                                    biednego,nieszczęśliwego małego chłopca którego żona(potwór)nie rozumie.Będzie
                                    twierdził,że tylko Ty jestes jego miłością,że na stare lata spotkał tą
                                    miłość..będzie zadręczał Cię telefonami,sms-ami,będzie sprawdzał co robisz i
                                    gdzie jesteś-powoli będzie Cię osaczał..do momentu,ze nie bedziesz miała swojego
                                    zdania,staniesz się jego niewolnikiem.Będzie ingerował w Twoje decyzje,a sam
                                    będzie nadal kochającym mężem,będzie spacerował z zoną pod rączkę..Mój był tak
                                    perfidny,że odwoził mnie pod dom,dzwonił na stacjonarny,czy jestem na pewno w
                                    domu,a sam wychodził na spacer z żoną-mieszkaliśmy na tym samym
                                    osiedlu.Oczywiście były wyjazdy za miasto na łono natury,były spotkania w
                                    hotelikach-najpierw kolacyjki.....a ja zaciekły wróg zdrady dałam się oszustowi
                                    podejśc-wziął mnie na mojego,autystycznego syna..łukasz go uwielbiał.Na
                                    spacerach nie zwracał oszust na mnie uwagi,tylko na syna..no i tym mnie gnojek
                                    uwiódł!
                                    • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 10.05.06, 15:00
                                      Sposób na dziecko jest bardzo skuteczny - niestety.
                                      • malgosia403 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 10.05.06, 16:26
                                        Kurcze,jeszcze zionę z nienawiści!! Chociaż już nie powinnam-o zmarłych się zle
                                        nie mówi..lecz nie mogę-skrzywdził mnie,moją rodzinę a najbardziej mojego
                                        synka...w czasie naszej znajomości znikał na 2 miesiące ,potem znowu się zjawiał
                                        a mój synek cierpiał..kiedy się zabił, to Lukasz przez pół roku się
                                        moczył-12-sto letni wówczas chłopiec.Przy jego chorobie taki straszny stres
                                        wpłynął na niego katastrofalnie-nastąpiło zaostrzenie choroby..
                                        • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 10.05.06, 16:47
                                          Mam nadzieję, że z Łukaszem już jest lepiej.
                                          A jego ojciec zajmuje się nim?
                                          • malgosia403 Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 10.05.06, 16:58
                                            Fantko,jego tato wyjechał za,, chlebusiem''.Przyjeżdża 1 raz na 2 miesiące.Taka
                                            to oto opieka..a ja zaszyłam się z nim w domu i siedzimy-Lukasz boi się sam
                                            gdziekolwiek wychodzić-tylko do szkoły,a ja mam juz serdecznie dosyć fałszu na
                                            swiecie-czuję się jak emerytka bez przyszłości
                                            • fantka Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 10.05.06, 17:59
                                              Mało wiem na temat autyzmu, więc moje pytanie może jest głupie,
                                              ale czy musisz z Łukaszem zaszyć się w domu?
                                              Z fałszem na świecie trzeba się pogodzić.
                                              Nie ma rady.
                                              To tak jakby nie chcieć się pogodzić z brzydką pogodą.
                                              Do emerytury jeszcze masz chwilę czasu.
                                              A życie tylko jedno, i trzeba je z pożytkiem wykorzystać.
                                    • misbaskerwill Re: do małgosi 15.05.06, 19:27
                                      Głupia sprawa...Moją żonę załatwił dokładnie tak samo...Nawet teksty...
                                      Też bardzo interesował się moim dwuletnim synem.
                                      A jego żona jest psychologiem dziecięcym - wie o zdradzie, przebaczyła mu
                                      (ciekawe, który to raz)
                                      Ciekawe, czy Twój też ma na imię Jacek?:-)))
                                      Niestety, pewnie takich gości jest wielu... Kul by nie starczyło:)))
                                      • fantka Re: do małgosi 15.05.06, 20:26
                                        Czy oni (ci żonaci podrywacze) robią to z premedytacją?
                                        Czy też są "tacy uroczy" i "tak im wychodzi"?????
    • tapatik Re: Co robi żonaty mężczyzna jak wyjedzie z domu 16.05.06, 09:49
      Dawno, dawno temu zdażyło mi się trafić na żaglówkę. Był tam też pewnien góral,
      co pierwszy raz ze swoimi synami góry swoje opuścił. CODZIENNIE wspominał swoją
      żonę, którą zostawił w górach, by pilnowała gospodarstwa.
      Dla tych co zaraz wrzasną, że mógł Ją zabrać - oni oboje prowadzili pokoje do
      wynajęcia - ktoś musiał zostać. Żona puściła więc męża, aby wraz z dwoma synami
      popływał, a sama została z najstarszym synem na gospodarstwie.

Poza tym znam dziewczynę, która spała z każdym, kto miał spodnie, a miała
      kochającego męża.
      • misbaskerwill ot i cała mądrość 16.05.06, 12:18
        Ludzie są tak różni... Trzeba dobrze wybadać człowieka, zanim mu się odda serce,
        bo ono (serce) bardzo wrażliwe jest. Jak się raz stłucze, trudno potem skleić...
        I pomyśleć, że moja żona też góralską krew miała... Nie z tych góroli widoć:)
        • fantka Re: ot i cała mądrość 16.05.06, 19:01
          Dlaczego tak jest że ci uczciwi trafiają na nieuczciwych.
          Dlaczego nie jest tak, żeby trafił swój na swego?
          • fantka Re: ot i cała mądrość 17.07.06, 20:53
            Przed chwilą zadzwonił...
            a już o nim zapomniała ;)
            wypytałam o żonę i dzieci,
            spotkania już nie zaproponował ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka