sprawa7 12.03.06, 02:28 W tym wątku interesuje mnie fizyczna strona kobiety. Dla mnie ideałem kobiecego piękna jest Audrey Hepburn, ale też Linda Ewangelista. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprawa7 Re: Idealna kobieta 12.03.06, 05:10 Oczywiście nie Linda Ewangelista, tylko Linda Evangelista;). Odpowiedz Link Zgłoś
curtisek Re: Idealna kobieta 12.03.06, 06:52 Liv Tyler za kształt ust ,a za całość Monica Bellucci i Elizabeth Hurley........Stanowią esencję kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
kruska Re: Idealna kobieta 12.03.06, 07:52 Zmyslowa , delikatna , ciepla o wielkim poczuciu humoru - Beata Tyszkiewicz - lobuziara z klasa:))...ale , zdecydowaniwe bardziej interesuje mnie fizycznosc mezczyzn:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Idealna kobieta 12.03.06, 12:57 Boska (przepraszma za słowo);)) Marlin Monroe ale również Anna Dymna, Olga Jackowska- i Angelina Joli też...(chociaż osobiście wolę, stworzoną przez Eidos Larę Croft);)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Idealna kobieta 12.03.06, 19:53 Monica Bellucci, była żona Żuławskiego Sophie, nie napiszę nazwiska, bo jak walnę byka to.... :p, Liv Tyler, a jest taki wątek o mężczyznach?? jak nie ma, to proszę - idealny mężczyzna: Bruce Willis, Kevin Costner, Andy Garcia,Dustin Hoffmann - w ogóle Żydzi są bardzo przystojni :) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Idealna kobieta 12.03.06, 21:48 Monica Belucci, za kroplę potu w "Łzach słońca", malutkie kurze łapki koło oczu, luźny stosunek do wyfiokowanego Merowinga w "Matrixie" i kwintesencje kobiety w "Mallenie". Kurcze chciałbym ją zobaczyć grającą w teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Idealna kobieta 12.03.06, 22:07 Cudownie dziewczęca Salma Hayek i klasyczne piękno Beaty Tyszkiewicz... Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: Idealna kobieta 13.03.06, 00:50 gwiazda filmów Aldomovara ta z wytrzeszczem,a tak naprawde podoba mi sie Sharon Stone,Meg Ryan.i aktorki,które grały w filmie >waleczne serce.tylko,że zapomniałem ich nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Idealna kobieta 14.03.06, 13:18 Beata Tyszkiewicz, Aneta Kręglicka, Marzena Trybała Uma Thurman, Lauren Hutton, Susan Sarandon;) Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Idealna kobieta 14.03.06, 13:23 proca, wydaje mi się że piszemy o kobietach idealnych a nie banalnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Idealna kobieta 14.03.06, 13:35 yetq napisała: > proca, wydaje mi się że piszemy o kobietach idealnych a nie banalnych;) Niebanalna, to taka, co nie banuje? Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Idealna kobieta 14.03.06, 13:38 dobrze rozumujesz proca, choć niekoniecznie to miałam na mysli;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Idealna kobieta 15.03.06, 01:08 yetq napisała: > proca, wydaje mi się że piszemy o kobietach idealnych a nie banalnych;) Jezuuu, jaka podła, wredna baba i w dodatku fałszywa, ohyda! przyjaciółka, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
weszlam Re: Idealna kobieta 15.03.06, 07:30 Madziu, byłaś na urlopie? Bo coś dawno nikomu nie dowalałaś... Madzia, bądź chociaż obiektywna... Albo nie mów nic... To będzie moja JEDYNA do Ciebie uwaga, nie zamierzam polemizować, zaznaczam tylko moje zniesmaczenie wkładaniem Twoich ślicznych paluszków wszędzie gdzie znajdziesz dziurkę (lub jej nie znajdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Idealna kobieta 16.03.06, 00:28 jakże mi przykro. wyrażam swoją opinię na temat powiewających chorągiewek. ot, tyle. przestałąm pisać i od razu powiało nudą Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: Idealna kobieta 16.03.06, 15:09 magdojedyna,a "widzisz" zaczynasz kumac o co w tym wszystkim chodzi,jednak "nasza"praca w twoim przypadku nie poszła na marne!tylko mniej złosliwości,a może jeszcze bedziesz "kochana". Odpowiedz Link Zgłoś
candy29 Re: Idealna kobieta 15.03.06, 09:01 Nicole Kidman, Julia Roberts, ale esencja piękna to Michelle Pfeiffer:/ Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Idealna kobieta 15.03.06, 10:33 candy29 napisała: > Nicole Kidman, Julia Roberts, ale esencja piękna to Michelle Pfeiffer:/ Jesteś do którejś z nich podobna? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Idealna kobieta 15.03.06, 11:07 Krótko: Marlin Monroe i Sharon Stone. Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: Idealna kobieta 16.03.06, 09:14 Zdecydowanie Juliette Binoche - za piękno uduchowione, ciepłe, poruszające uśmiechem i łzą. Piękno naturalne, nieostentacyjne i mimo całej umowności jej filmowych kreacji - tak bardzo prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś