olesia.z 14.03.06, 20:17 I Hanusia znowu tradycyjnie poleciala MOJA WINA!!!! Hurra! Az sie groszkiem ze szczescia zaksztusiłam! Bo ta WINA taka piękna była!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falka32 Re: Ooo moja wina!!! 14.03.06, 20:19 że za mało zrobiła dla Chorych Dzieci, buuuu, bo za mało przebojowa. To rzeczywiście jej wina. Też czekam na następne winy dziesiaj, ta jedna tylko mi zaostrzyła apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Ooo moja wina!!! 14.03.06, 20:20 zaraz bedzie Teriza i sie zacznie ta to dopiero jest winna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Ooo moja wina!!! 14.03.06, 20:24 Zauważyliście, że na razie Maryja zwleka nieprzyzwoicie długo z przyznaniem się do winy za wpędzenie męża do grobu? Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Ooo moja wina!!! 14.03.06, 20:28 No to nam Hania teraz pokazała co potrafi!! Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Ooo moja wina!!! 14.03.06, 20:48 Mam wrażenie, że oni dzisiaj czytają to forum;)) Zabiły go moje marzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Ooo moja wina!!! 15.03.06, 12:51 falka32 napisała: > Zauważyliście, że na razie Maryja zwleka nieprzyzwoicie długo z przyznaniem się > do winy za wpędzenie męża do grobu? > no jak to? przecież wczoraj powiedziała,że to wszystko przez nią,że jej marzenia zabiły Gazelę! Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Ooo moja wina!!! 15.03.06, 14:54 romana_polka, zwróć uwagę na datę i GODZINĘ cytowanego postu (posta?) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ooo moja wina!!! 15.03.06, 15:14 to już nie jest ŚŚŚŚŚSSMIESZNE czy my już tak będziemy drzeć te szaty maryjne przez najbliższy miesiąc? KURDE niech ją WRESZCIE TEN SANTANA PRZELECI bo ja już nie mogie... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Ooo moja wina!!! 15.03.06, 17:16 Ale to moja wina, że wczoraj początku nie widziałam i dziś _specjalnie_ zerknęłam na powtórkę... Dlaczego, dlaczego nikt z Was mi nie powiedział, że Santamaryja tak strasznie zaszlochała, przeraźliwie, że chłopu mojemu kubek z kawą wypadł ! Chochoł z jajami powiedział, że trzeba żyć dalej. a Santamaryja na to: "Wiem, że trzeba, ale nie wiem, jaaaaaak!"- i szloch. Toż to wszystkie nagrody świata się należą za tę żałość przerażającą. I czy Państwo zauważyło, że Santany nie pokazują, odkąd wieść hiobową Santamaryi przyniósł? Kotta pokazali, a Santany nie... Co z nim? Pije z radości, że Santamaryja do wzięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ooo moja wina!!! 15.03.06, 17:19 zaleca się.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=38335259 pocieszanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Ooo moja wina!!! 15.03.06, 17:28 Dżejmsie, mnięu tutaj oczu pocieszankami nie zamydlaj! Ja popadnę w takąż depresję, jaką ma Santamaryja! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Ooo moja wina!!! 15.03.06, 17:35 "ciesz się, ze nie jesteś talibem" ..... słodziutkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ooo moja wina!!! 16.03.06, 09:45 bo to wszystko to NASZA WINA..gdybyśmy byly yntelygentniejsi tobyśmy tego CHŁAMU nie oglądaly..a jak byśmy nie oglądaly to uny by nie kręciły następnych odcinków...tylko robylyby w tym czasie np...GOŁĄBKY cobynamwyszło na zdrowie! i to bez actimela!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Ooo moja wina!!! 16.03.06, 11:56 O, gołąbki chyba zrobię na niedzielę... Odpowiedz Link Zgłoś