neita 15.03.06, 16:57 cyferki :( i jak ja się teraz ludziom na oczy pokażę? no jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neita Re: Urwało mi...... 15.03.06, 16:59 Łatwo powiedzieć,trudniej zrobić ;)) Czuję się jakbym była naga....... Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio To mnie odebralo by... 15.03.06, 17:17 neita napisała: > jakbym była naga....... To mnie odebraloby na ten widok... rozum. Ale pokazac Ci sie spokojnie bym mogl :) Glupota ani nie boli, ani nie jest widoczna - gdy sie nic nie mowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: To mnie odebralo by... 15.03.06, 17:24 Skąd wiesz,czy na ten widok nie padłbyś z przerażenia. Ale póki co,zagrożenia nie ma,bom okryta figowym listkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio Re: To mnie odebralo by... 15.03.06, 17:30 neita33 napisała: > Skąd wiesz,czy na ten widok nie padłbyś z przerażenia.< - skaut zawsze wie swoje :) > Ale póki co,zagrożenia nie ma, bom okryta figowym listkiem < - a z dodatkiem tego figowego listka ochoczo ugotowalbym Ci zupe na gwozdziu :) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: To mnie odebralo by... 15.03.06, 17:43 frostinio napisał: > - a z dodatkiem tego figowego listka ochoczo ugotowalbym Ci zupe na gwozdziu :) Z przykrością musiałabym odmówić spożycia Twej zupy. Lekarz zabronił mi przyjmowania żelaza,pod jakąkolwiek postacią :) Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio Re: To mnie odebralo by... 15.03.06, 17:46 neita33 napisała: > Z przykrością musiałabym odmówić spożycia Twej zupy. > Lekarz zabronił mi przyjmowania żelaza,pod > jakąkolwiek postacią :) Jakis marny ten lekarz. Zelazo jest przeciez dobre na krew :) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: To mnie odebralo by... 15.03.06, 17:51 Moja krew żywo krąży (czasem się nawet gotuje) hemoglobina wysoka erytrocyty i leukocyty w normie Także widzisz...nie mam powodów do niepokoju :) Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio Re: To mnie odebralo by... 15.03.06, 17:56 neita33 napisała: > Także widzisz...nie mam powodów do niepokoju :) To ja zaczynam sie czuc niespokojnie... gdyz nie wiem, jak spozytkowac ten figowy listek :) Odpowiedz Link Zgłoś
neita Re: To mnie odebralo by... 15.03.06, 20:51 frostinio napisał: > To ja zaczynam sie czuc niespokojnie... Może zaaplikować jakieś kropelki,na uspokojenie..??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Urwało mi...... 15.03.06, 16:59 a moje odpoczywają -pa;p;-) Pamietaj prześlij mi piosenki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita Re: Urwało mi...... 15.03.06, 17:01 nezja napisała: > Pamietaj prześlij mi piosenki :-) Muszę widzieć poprawę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Urwało mi...... 15.03.06, 17:02 Dziwię się Tobie jak w ogóle mogłaś się tu pokazać :PP Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Urwało mi...... 15.03.06, 17:25 Już się ubrałam /wcześniej miałam z tym problemy/ Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Urwało mi...... 15.03.06, 20:08 neita napisała: > cyferki :( > > i jak ja się teraz ludziom na oczy pokażę? > no jak? też jestem po takiej operacji,na szczęście nie było powikłań:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Urwało mi...... 15.03.06, 20:18 Noi mnie jakby urwało to bym je potem zamontował odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
neita Re: Urwało mi...... 15.03.06, 20:54 nieswietymikolaj napisał: > Noi mnie jakby urwało to bym je potem zamontował odwrotnie W moim przypadku zawsze trójka....z przodu :D Odpowiedz Link Zgłoś
neita Re: Urwało mi...... 15.03.06, 20:52 schizoo napisał: > też jestem po takiej operacji,na szczęście nie było powikłań:) Schizuś,nie trzeba było się tych cyferek pozbywać, tak miło się kojarzyły...;) Odpowiedz Link Zgłoś