Dodaj do ulubionych

Piękna, inteligentna Muchia

15.03.06, 21:00
Taaa....
Jak mnie dzisiaj wkurzyła wrrr...!!
Poza tym wkurzyła mnie: Gosza, Iza, Karolina vel Karolina, barman, Kinga,
odkurzacz,Marysia, Kotowicz, Janina (pójdzie na urlop, ale kasa będzie płynąć)
i Ewunia przez telefon.
Nie wkurzył mnie: Maciek vel Gawliński
Obserwuj wątek
    • rozmowy_kontrolowane Re: Piękna, inteligentna Muchia 15.03.06, 21:01
      Ewuni przez telefon nie było, to była ściema na użytek santamaryjny:> Taką
      intrygę uknuła Nożycoręka:)
      • aga_ata Re: Piękna, inteligentna Muchia 15.03.06, 21:09
        Właśnie o to chodzi. Nawet jak jej nie ma, a usłyszę jej imię to mnie wkurza.
      • anieczkapoleczka Re: Piękna, inteligentna Muchia 16.03.06, 10:41
        tia, i ciekawe u kogo Janina_Nożycoręka ten urop wzięła. Bo o ile się orientuję to szefem jest dr Kott, a una do niego wlazła i oświadcza że wzięła sobie parę dni wolnego....
    • iza232 I zgrabna!! 15.03.06, 21:17
      I zgrabna, Aga i zgrabna, opuściłaś. Tylko,że w/w zalety widzi tylko Bombelos i
      nikt inny. A Nożycoręka jest straśnie sumienna - tak orzekł Kot. Zwłaszcza jak
      się wiecznie spóźnia do roboty albo wcześniej wyjść musi.
      • aga_ata Re: I zgrabna!! 15.03.06, 21:18
        i zgrabna! ale przytyła dwa kilo :)
        dlaczego ona chodziła w szaliku po domu? nie grzali?
        • iza232 Re: I zgrabna!! 15.03.06, 21:23
          Chyba przez te dwa kilo właśnie. Dopatrzyłam się u niej fałd na brzuchu w tej
          obcisłej bluzce, które próbowała pod tym szalikiem schować.
          • aari Re: I zgrabna!! 15.03.06, 21:48
            To wszytsko przez Ryżyka Ojca .. tak ją utuczył na tem sfojem wikcie, jak
            sieciągle po knajpach szlajali ... a potem jeszcze w depresyję wpędził, ze
            dziewczyna pewnie żarła co w ręce wpadło bo sie otruć chciała .. a tu tylko
            kilogramy przybyły ...
          • rozmowy_kontrolowane Re: I zgrabna!! 15.03.06, 21:48
            I ten dowcip: a waga na to: niemożliwe, huehue:)
          • anies75 Re: I zgrabna!! 16.03.06, 13:20
            tak
            juz w ksiegarni bylo widac te fałdeczki :)
    • aari Re: Piękna, inteligentna Muchia 15.03.06, 22:20
      A Gośka to sama życia sobie nie potrafi urzadzić a innymi miesza .. jak oOna
      tej biednej Izie wykrzyczala . no mogła jakoś delikutaśniej no ... no mogła czy
      nie mogła ???
      • aga_ata Re: Piękna, inteligentna Muchia 15.03.06, 22:23
        W ogóle ja nie rozumiem jej potrzeby rajdu po Europie. pamiętam jak kiedyś (za
        czasów Tulipana) Papuga chciała z nim jechać w wycieczkę szlakiem ludów
        germańsko-słowiańskich dzisiejszej Europy, ale nie wyszło, może Goszy też nie
        wyjdzie..
        • laferme Re: Piękna, inteligentna Muchia 16.03.06, 07:50
          zalamie sie, zapomnialam o wczorajszym odcinku noszkurnachata ;)
          a tu takie zwroty akcji aj aj niedobrze
          • mozambique Re: Piękna, inteligentna Muchia 16.03.06, 10:16
            i to czołganie sie autokarem po 12 godz. dziennie to to ma być ta LUKSUSOWA
            rajza ????
            • laferme Re: Piękna, inteligentna Muchia 16.03.06, 10:41
              a to nie fligrem ta wycieczka?
              • mozambique Re: Piękna, inteligentna Muchia 16.03.06, 11:37
                nie normalka, 12 godz w busie do Budapesztu, nastepnego dnia 12 godz.dop
                Wiednia, potem to samo do Wenecji ( IZa na dzwiek slowa Wenecja wykonała sik w
                majtki) , i potem jeszce 6 tysiecy kilmetrow w góre

luksus jak cholera
                • rozmowy_kontrolowane Re: Piękna, inteligentna Muchia 16.03.06, 12:05
                  I ona tyle kasy puszcza na wycieczkę, a tam Cebula z Papugą się zżymaja, że im
                  nie oddała kasiory i Cebula nawet wygłosi w następnym odcinku kwestię, ze
                  decyzja o dziecku była pochopna. Sobie uświadomił, że Papuziątko kosztuje, a ta
                  siostra żony kasy nie oddaje, no to teraz żałuje Papuziątka.
                  • drzejms-buond Piękna, zgrabna,inteligentna,autoironiczn a Muchia 16.03.06, 12:18
                    ostatnio przytyłam
                    :-D)))))))))
                    przez te BLASTERKI KONCEPCYJNE!!!
                    • rozmowy_kontrolowane Re: Piękna, zgrabna,inteligentna,autoironiczn a 16.03.06, 12:19
                      Ja też przyklejam, ale nie przytywam od nich:D
                      • blubelle Re: Piękna, zgrabna,inteligentna,autoironiczn a 16.03.06, 12:27
                        Siem boksuję ze sobą. Okres kaca po odstawiemu minął bezboleśnie i mogłabym się
                        zasadniczo obyć bez atrakcji MjM, ale kusi ...perełki aktorstwa, mielizny
                        scenariusza, diamenciki scenografii (pamiętacie wypożyczalnię gazeli-diament
                        czystej wody). Skarb na dnie...ech chyba się jednak obendem...
                        • around_the_sun Re: Piękna, zgrabna,inteligentna,autoironiczn a 16.03.06, 12:29
                          Mucha przytyła bo ten cały cukier ze stołu zlizała w akcie rozpaczy.
                  • dama_karo Re: Piękna, inteligentna Muchia 16.03.06, 22:00
                    jaka decyzja, jaka decyzja?
                    Ktoś tu o czymś decydował?
    • ja27-09 Re: Piękna, inteligentna Muchia 16.03.06, 21:13
      Ja postuluję, aby Mucha byla wiecznie w depresji.
      Przynajmniej wtedy nie krzyczy.... Zauważyliście jaki ostatnio spokój jest??
      • drzejms-buond Re: Piękna, inteligentna Muchia 20.03.06, 01:07
        bo blasterki odstawiła :-{
        • rozmowy_kontrolowane Policja u Muchi 20.03.06, 21:11
          Policaj przyszła przeszukac mieszkanie, w którym zamieszkuje Mucha, ale czy
          Policaj miała prawo grzebać w rzeczach Bombelosa i Chochołów oraz Rydżyka?
          W końcu sprawa dotyczy Muchi, nie ich wszystkich.
          Ktoś wie, czy tak można?
          • aga_ata Re: Policja u Muchi 20.03.06, 21:12
            Też mi to przeszło przez myśl, ale może traktują mieszkanie bardziej ogólnie :)
            • rozmowy_kontrolowane Re: Policja u Muchi 20.03.06, 21:14
              Jak dla mnięu, to to naciągane mocno...
              • romana_polka Re: Policja u Muchi 20.03.06, 21:18
                no nie wiem
                nakaz przeszukania mieszkania to chyba nakaz przeszukania mieszkania, a nie pokoju Owada,przecież ona się wszędzie poniewiera i wszędzie może te dragi poupychac
                nie mówiąc już o tym,że to w ogóle szajka zbrodnicza może byc
                • rozmowy_kontrolowane Re: Policja u Muchi 20.03.06, 21:20
                  Ale policaje do przeszukania też jacyś dziwni, jakby wysoko postawieni. A jak
                  mnięu mieszkanie przeszukiwali, to mundurowi przyszli:-)
                  • romana_polka Re: Policja u Muchi 20.03.06, 21:22
                    bo to dedektywi od przestępczości zorganizowanej
                    • rozmowy_kontrolowane Re: Policja u Muchi 20.03.06, 21:23
                      Owad jest zorganizowana:D
                      No i jak im tam na komendzie nakręciła, że mieszkała, nie mieszkała, to nic
                      dziwnego, że przyszli:-)
                      • romana_polka Re: Policja u Muchi 20.03.06, 21:25
                        albo chcieli zobaczyc BB w szlafroczku różowym
                        • aga_ata Re: Policja u Muchi 20.03.06, 22:40
                          Jak to Tobie mieszkanie przeszukiwali? Tos Ty gangster? :-D
                          BB się pięknie wydarła na Petera, rzeczywiście jakby conajmniej jej ubrania
                          zdzierali.
                          • rozmowy_kontrolowane Re: Policja u Muchi 21.03.06, 07:35
                            aga_ata napisała:

> Jak to Tobie mieszkanie przeszukiwali? Tos Ty gangster? :-D

Gangster ze mua żaden. Mnięu się do domu kiedyś włamali gangsterzy i ukradli
                            telewizor oraz ręczniki i wtedy przyszła policaj i przeszukiwała:-)
                            • mozambique Re: Policja u Muchi 21.03.06, 14:11
                              a po co gansterom twoje ręczniki????
                              • rozmowy_kontrolowane Re: Policja u Muchi 21.03.06, 16:33
                                mozambique napisała:

> a po co gansterom twoje ręczniki????

Telewizor ręcznikami przykryli, żeby sąsiedzi nie widzieli, co złodzieje
                                wynoszą;-)
                          • rozmowy_kontrolowane Re: Policja u Muchi 21.03.06, 07:37
                            aga_ata napisała:

> BB się pięknie wydarła na Petera, rzeczywiście jakby conajmniej jej ubrania
                            > zdzierali.

Bo wiesz, Chochoł studiuje na 1 roku prawa, to ona go od razu na pomoc wezwała,
                            żeby sprawdził, czy nakaz przeszukania dobrze napisany, czy policaj może
                            przeszukiwać... Ma męża prawnika, nie?;-)
                    • aari Re: Policja u Muchi 20.03.06, 22:45
                      hej a czyje te świństewka w torybkach znaleźli uni byli?
                      • romana_polka Re: Policja u Muchi 20.03.06, 22:50
                        na bank Chochoła,skąd niby u niego taka energia w Tańcu z gwiazdami
                      • rozmowy_kontrolowane Re: Policja u Muchi 21.03.06, 07:36
                        aari napisała:

> hej a czyje te świństewka w torybkach znaleźli uni byli?

Rydżyka, Rydżyka.
                        • drzejms-buond może to chodzi o to samo? 21.03.06, 10:06
                          sie ubawiłem..
                          BOMBELOS
                          -moją ciotkę wezwali kiedyś , bo ktoś ukradł ciotce konfitury z piwnicy...
                          MOŻE TO CHODZI O TO SAMO???
                          ta ! o końńńfitury ciotki!!!
                          :-D)))
                          • laferme Re: może to chodzi o to samo? 21.03.06, 10:10
                            najlepsze były miny Chochołów jak znalezli te ziółka
                            no prawie spadłam z tapczanu ze smiechu :D
                            • rozmowy_kontrolowane Re: może to chodzi o to samo? 21.03.06, 12:49
                              Chochoły wyglądały, jakby się chciały przyznać, że to ich:-)
                              • around_the_sun Re: może to chodzi o to samo? 21.03.06, 12:56
                                tam konfitury, rower ukradli!
                                Sasza to by miał na pewno Ukrainę- oridżinalkę!
                                Jest co ukraść
                                :-D
                                • mozambique Re: może to chodzi o to samo? 21.03.06, 14:12
                                  a to w torebkach to wyglądalo jak pokarm dla rybek .. te, no, dafnie ...
                                  • drzejms-buond Re: może to chodzi o to samo? 21.03.06, 16:03
                                    ...więc to JEDNAK nie był cuker!!!!!
                                    :-{
          • moniq_c Re: Policja u Muchi 21.03.06, 16:13
            można można.
            nakaz jest na przeszukanie mieszkania więc mają prawo przetrzepać całe - bo np
            jakby bandzior Rydżyk coś skitrał w kuchni a panowie szukali by tylko w pokoju
            to na cholerę takie przeszukiwanie??
            a niemundurowi też spokojnie mogli być bo to mógł być np. wydział kryminalny, a
            oni nie noszą :)
            się wyrwało kiedyś takiego jednego to się niejedno słyszało :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka