ulalka 05.12.02, 16:48 podobno jestem na liscie wymiany prezentow :)) nie widze przeciwskazan.. prosze mi tylko wyjasnic dokladnie w czym rzecz, bo sie zgubilam.. troche mnie tu nie bylo, jakby... z gory dziekuje :))))) cmok :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 marys, cos miesza z jakimis prezentami............ 05.12.02, 18:35 a kto bedzie mial glowe, zabrac je do domu??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Nie lubisz Kituś prezentów z wawy do chałupy 05.12.02, 18:51 zabierać ?:) kitek1 napisał: > a kto bedzie mial glowe, > zabrac je do domu??? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wiesz meniku, ze mam slabosc do.............. 06.12.02, 17:37 wawiaczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ A do jakich ...czek z Polski nie masz 06.12.02, 17:47 słabości Kitus, hę ?:) kitek1 napisał: > wawiaczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no nie wiem.............. 06.12.02, 18:15 ale z wawki, to chyba wawiaczke sobie na swieta wezme:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No dobra, juz nie bede plotkował Kituś, 06.12.02, 18:18 ale warunek: tylko rodowita wawiaczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Nie rozumiem, masz być Prezentem 05.12.02, 20:49 men_ napisał: > Ulalko, hę ?:) nic mi o tym nie wiadomo, Men :))) ale wiem, ze nastapi jakas wymiana prezentami, podobno bedziemy je sobie losowac.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Nie rozumiem, masz być Prezentem IP: *.stacje.agora.pl 05.12.02, 21:03 Czy lista wikingowców jest jednocześnie listą prezentowców? Też nic nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Nie rozumiem, masz być Prezentem IP: *.dialo.tiscali.de 05.12.02, 21:03 No to wylosujcie sobie po takiej małej bombce dla każdego i zdetonujcie się razem z tym całym jebanym Vikingiem. Będzie wtedy można założyć nowe forum towarzyskie ze świeżymi psychopatami,a nie z towarami co ich data przydatności do spożycia minęła jeszcze za Gierka. Idąc dalej tym tropem życzę jak najbardziej obrzyganej i rozrywkowej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Nie rozumiem, masz być Prezentem IP: *.stacje.agora.pl 05.12.02, 21:04 Gość portalu: leziox napisał(a): > No to wylosujcie sobie po takiej małej bombce dla każdego i zdetonujcie się > razem z tym całym jebanym Vikingiem. > Będzie wtedy można założyć nowe forum towarzyskie ze świeżymi psychopatami,a > nie z towarami co ich data przydatności do spożycia minęła jeszcze za Gierka. > Idąc dalej tym tropem życzę jak najbardziej obrzyganej i rozrywkowej zabawy. Zazdrośnik:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Nie rozumiem, masz być Prezentem IP: *.chello.pl 05.12.02, 21:08 Flo, milo Cie czytac, pozdrawiam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Nie rozumiem, masz być Prezentem IP: *.stacje.agora.pl 05.12.02, 21:09 Buziaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Nie rozumiem, masz być Prezentem 05.12.02, 21:15 Gość portalu: leziox napisał(a): > No to wylosujcie sobie po takiej małej bombce dla każdego i zdetonujcie się > razem z tym całym jebanym Vikingiem. > Będzie wtedy można założyć nowe forum towarzyskie ze świeżymi psychopatami,a > nie z towarami co ich data przydatności do spożycia minęła jeszcze za Gierka. > Idąc dalej tym tropem życzę jak najbardziej obrzyganej i rozrywkowej zabawy. bombki moga byc.. pozyczymy od dziadunia ;)) a w Vikingu fajniascie tylko bedzie, o!.. :))))) ps. a tak w ogole to ja nie rzygam, tylko sie rozrywkuje, czasem cierpia przez to inni :((( :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Nie rozumiem, masz być Prezentem 05.12.02, 21:50 Gość portalu: leziox napisał(a): > No to wylosujcie sobie po takiej małej bombce dla każdego i zdetonujcie się > razem z tym całym jebanym Vikingiem. > Będzie wtedy można założyć nowe forum towarzyskie ze świeżymi psychopatami,a > nie z towarami co ich data przydatności do spożycia minęła jeszcze za Gierka. > Idąc dalej tym tropem życzę jak najbardziej obrzyganej i rozrywkowej zabawy. Masz racje leziu, wszyscy siem kurwa zastarzeli i trzeba powymieniać.............. tylko co dalej, już nikt nie bedzie taki sam i tyle.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj Randyjko :)) 05.12.02, 21:53 jakos nie zauwazylam, zebys sie zestarzala... poszukam okularow.... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Randia!!!!!! 05.12.02, 21:57 nie mow takich strasznych rzeczy, kto bedzie do mnie na francuski przychodzil? ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Randia!!!!!! 05.12.02, 22:03 No właśnie to miało się zrozumieć jako ironię :))))))) Wszystko co pisz, patrz sygnaturka :)))) Matruś i Ulalala jak młoda jako bożek, tok jako i wy, tylko widocznie Leziak coś nam się ku.wa zestarzał......:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Qrde ! Co sie porobiło na tym świecie ostatnio !!! 06.12.02, 17:48 babskie lekcje francuskiego i to tylko z udziałem samych kobitek, O !:( :) martucha_ napisała: > nie mow takich strasznych rzeczy, kto bedzie do mnie na francuski przychodzil? > ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly kontkreta odpowiedz "nerwowego organizatora".... 10.12.02, 17:31 na konkretne pytanie........ Odpowiedz Link Zgłoś