Dodaj do ulubionych

Hura, hura, hura!!!!

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 23:18
Jadę na sylwestra na Słowację, w góry!!:) Hotel - pełny wypas, same
atrakcje.:))
Fajne towarzystwo w moim wieku do tego!!:))
A teraz uwaga: MAM WSZYSTKO ZA FRIKO ŁĄCZNIE Z TRANSPORTEM!!!!:))))

Nie, nie, nic w zamian, hehe....:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: flo Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.stacje.agora.pl 05.12.02, 23:40
      Może ci potrzebna osobista asystentka?
      :))))
      • Gość: samanta Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 23:57
        nieladnie zazdroscic ale...zazdroszcze ci:))))) Siuuuuuuper ,cieszem siem,na
        pewno bedzie fajowsko.pamietaj..masz zrobic duuuuuuuuzo zdjec,no!:)))))))
        • Gość: martucha_ Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.chello.pl 06.12.02, 00:02
          gdzie mozna taki urlop sobie zalatwic? zaraz zzieleniej z zazdrosci ;))))))))
    • 0nly Re: Hura, hura, hura!!!! 06.12.02, 00:12
      no fajnie pom,
      tylko jak juz bedziesz jezdzic na tym Sylwestrze to go nie przejedz za
      bardzo.....

:)
    • Gość: pom Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 00:18
      Dziewczyny, nie zazdrośćcie za bardzo bo dopiero 5.12 i może wszystko się
      wydarzyć!:) A potem będziecie się cieszyć, że mi się plany pokitrasiły.
      Zresztą, chyba Was bym troche zrozumiała.:))
      W każdym razie, jak to wypali, to fartola będę mieć takiego że hej.:)))
      Bo trafiło mi się jak slepej kurze i kulawej na autostradzie!! Że żywa chodzi.:)

Tylko powiedzcie co robić.... BO NIE MAM CO NA SIEBIE WŁOŻYĆ!!!!
      • 0nly Re: Hura, hura, hura!!!! 06.12.02, 00:23
        zapytaj wprost Sylwestra, lub jego kolezanek ktore tez jezdzily na nim na
        slowacje, co masz na siebie wlozyc, bo moze sie okazac ze nic......

:)
        • Gość: pom Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 00:29
          • Gość: martucha_ Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.chello.pl 06.12.02, 00:30
            to zalezy jakie masz palny. jak jedziesz z fajnym facete, to nic nie zakladaj ;))))))
            • Gość: pom Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 00:32
              Facet jak facet. Fajny troche jest.:) Ale ma plusa za tego Sylwestra.:))
          • Gość: pom Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 00:31
            Sylwester zeznawał, że mam zabrać ciuchy robicze, bo będę za fizycznego robić i
            góry deptać... może nawet narty mi się do nich przypnie.
            No i ma jakowąś kiecke zabrać, bo niby miałabym się źle czuć w dżinsach na
            balu...
            • Gość: leziox Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.arcor-ip.net 06.12.02, 02:27
              POmcia zapomniała dodać że to jest ogólnopolski zjazd zboczeńców i każdy będzie
              za siebie własną nagą skórą płacić,znaczy wymieniać itd.
              No ale i takie wczasy to wczasy więc POmcia-wszystkiego dobrego w dniu zboczka!!
    • kitek1 a ja do czech............... 06.12.02, 07:10
      i jakbys sie pomcia,
      rozmyslila,
      to nie bezinteresownie,
      moge cie wziasc, za darmo:)
    • emperor slodziutka... 06.12.02, 09:15
      ... a pojedziesz przez Cracoooofff ?? :))

Gość portalu: pom napisał(a):

> Jadę na sylwestra na Słowację, w góry!!:) Hotel - pełny wypas, same
      > atrakcje.:))
      > Fajne towarzystwo w moim wieku do tego!!:))
      > A teraz uwaga: MAM WSZYSTKO ZA FRIKO ŁĄCZNIE Z TRANSPORTEM!!!!:))))
      >
      > Nie, nie, nic w zamian, hehe....:))))
    • saqqara Pom, wspanialej zabawy zycze!!! 06.12.02, 09:46
      i trzymam kciuki, ze sie uda na maxa, ze bedzie Cie glowa bolala od wrazen i
      szampana!:)))
      • emperor Re: Pom, wspanialej zabawy zycze!!! 06.12.02, 09:49
        Szaki, Pom nie spedzi tam sylwestra, poniewaz spedzi go ze mna, chce ja
        zaprosic, mam dla niej lepsza i bardziej atrakcyjna oferte:)
        • saqqara Re: Pom, wspanialej zabawy zycze!!! 06.12.02, 10:00
          ale Pom ma juz obiecany full wypas! co Ty mozesz jeszcze dorzucic? spacer po
          odbudowanym kopcu? wez przestan... :)
          • emperor Re: Pom, wspanialej zabawy zycze!!! 06.12.02, 10:05
            hahahaaa.... przestan mnie rozsmieszac kobieto, na Slowacji full wypas? widac
            ze koles chce opierdolic impreze najtanszym kosztem, nie wspominajac o
            warunkach... uwierz mi, mam blisko na Slowacje i oferty wcale nie wygladaja tak
            jak na ulotkach:))
            • kitek1 za to ci, hucie............ 06.12.02, 10:08
              dymy,
              emperorek pokaze:)
              • emperor Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 10:13
                nic z tych rzeczy kitek, Las Vegas i Rio czeka na Pomcie:))
                • saqqara Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 10:20
                  moze i czeka, ale nie z Toba:))
                  • emperor Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 10:31
                    co ty mozesz wiedziec kobieto.... :)

saqqara napisała:

> moze i czeka, ale nie z Toba:))
                    • saqqara Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 11:15
                      nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze nic:)
                      • emperor Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 11:23
                        moze ty opowiedz Szaki cos o swoim sylwestrze:))
                        • saqqara Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 11:26
                          a co chcesz wiedziec? do kogo i z kim ide? spedze go w wawce, to pewne:)
                          • emperor Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 11:32
                            gdzie i z kim? :)
                            • saqqara Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 11:40
                              gdzie? do pewnej baaardzo symaptycznej kobietki, tu ja pozdrawiam:))a z kim?
                              tego jeszcze nie wiem...
                              • emperor Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 11:45
                                gdybys mnie zaprosila dwa lata temu to bym z toba poszedl, kim jest ta kobitka
                                i dlaczego ja nie mam zaproszenia, pomimo tego ze i tak bym nie przyszedl? :)
                                • saqqara Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 11:58
                                  2 lata temu to ja zylam w nieswiadomosci ze takie cudo jak Ty po tym padole
                                  chodzi wiec wybacz:))

skoro nie przyjdziesz to po co Ci zaproszenie?:)
                                  • emperor Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 12:08
                                    chodzi, chodzi, bog jest na ziemi juz 23lata i 9 dni:))

zaproszenie sie przyda, tak zeby miec:)
                                    • saqqara Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 12:28
                                      to teraz rozumiem dlaczego jestem taka zagorzala ateistka:)))

aaa, bijesz rekord? w zeslym roku ile miales zaproszen?
                                      • emperor Re: za to ci, hucie............ 06.12.02, 12:43
                                        jestem tutaj po to aby cie nawrocic:)

nie zbieram zaproszen, ale i tak wszedzie jestem mile
                                        widziany...hahahahahaaaa:)))
    • iwusia Re: Hura, hura, hura!!!! 06.12.02, 11:19
      Pomcia to super! kurcze zazdroszcze Ci, ja spędzam na białej sali chyba w tym
      roku:(
      Zycze Ci szalonej zabawy:))
    • Gość: pom Re: Hura, hura, hura!!!! IP: *.klubwww.koszalin.com.pl 06.12.02, 13:37
      Kurczę, sama sobie zazdroszczę...:) Ciągle mam wrażnie, że po drodze coś się
      spitoli i nici!! Ale powiem Wam, że gdyby miała z jakims pacanem jechać i nawet
      jakby mi do tego dopłacali to bym nie pojechała! Bo tak naprawdę najważniejsze
      jest towarzystwo a nie poboczne atrakcje, tak sobie myślę...
      Co nie przeszkadza mi biegać za butami już teraz...:))))))
      • emperor HAPPY NEW YEAR!!!! 31.12.02, 13:36
        pomimo tego zycze aby twoje marzenia staly sie rzeczywistoscia a sukcesy
        przerosly twe najskrytsze oczekiwania....... jedna lampka szampana dzisiejszego
        wieczoru - tylko i wylacznie za twoje zdrowie:)
        • Gość: czort panu juz podziekujemy!!!! IP: 213.17.168.* 31.12.02, 13:43
          sliczne zyczenia! i ile taktu!!! pierdolony wegorz!
          • Gość: pom Re: panu juz podziekujemy!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:46
            Daj mu pokój, Czorcie, nie chciał źle!!
          • emperor pani juz podziekujemy!!!! 31.12.02, 14:06
            i wez sie nie wychylaj!

Gość portalu: czort napisał(a):

> sliczne zyczenia! i ile taktu!!! pierdolony wegorz!
            • czort Re: pani juz podziekujemy!!!! 31.12.02, 14:14
              mlody, nie dostales jeszcze wirtualnie wpierdol? ja juz jezdem po alkoholu -
              to mogem i nawet sprawniej mi to pojdzie!
              pom - dobrymi checiami pieklo wybrukowane jezd, wiesz?
              • Gość: leziox Re: pani juz podziekujemy!!!! IP: 62.246.97.* 31.12.02, 15:40
                Przeglądając rozmaite wątki to już chyba każdy zauważył,że Czort jezd po
                alkoholu.Ehm...a kiedy Czort nie jezd po alkoholu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka