nekroskop88 19.03.06, 21:17 łażenia po innych forach, zawsze mnie ktoś sprowokuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: Muszę się oduczyć 19.03.06, 21:21 Przestałem zaglądać na TT, na HP, na Forum Historicum, zostało tyko FB i Kopytko. Przy czym FB wiele razy w zamysle porzucałem:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Muszę się oduczyć 19.03.06, 21:22 A ja łażę po forach łomżyńskich, olsztyńskich, rzeszowskich, lubelskich i zawsze znajdzie się burak obrażający Białystok, wtedy wkraczam ja i potem myślę, że jednak trzeba było się nie odzywać. Choć nie powiem, czasem mi tego brakuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Muszę się oduczyć 19.03.06, 21:24 Ja tam na szczęście nie chodzę. Bo po co i tak tego nie zmienisz. Zawsze pozostanie jakieś forum do którego nie zajdziesz bo zabraknie Ci czasu. A swoja drogą ciekawe, czy w UM jest stanowisko dla człowieka broniącego honoru miasta w internecie, bo sam rzecznik prasowy to słabo sie stara:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Muszę się oduczyć 19.03.06, 21:27 A po co im człowiek broniący honoru miasta, skoro im właśnie na tym zależy by Białystok tego honoru pozbawić? Pewien dupek powiedział, że Białystok to miasto bez wyrazu i infrastruktury, na którym ciąży miano wielkiej wsi. Ja się z nim zgadzam, ale nie powiem mu tego. Walczę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś