proces7 22.03.06, 21:02 Podajcie linki z galeriami fotek ludzi czata o2, jeśli jakieś znacie. Ja znam dwie galerie: 30ztlenu.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?109739 www.republika.pl/szafa_czatusiowa/galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
30czatusiow Re: galerie fotografii 22.03.06, 21:20 Bucha cha cha cha cha cha Stary link, stare foty. Myślałam że jesteś dorosły a Ty dzieciak jeszcze :P , tanie chwyty i reklama nam nie potrzebna. Na stronie jest taki napis :"PROSZĘ o przemyślane decyzje co do prezentacji własnego wizerunku w sieci. Zdjęcie już umieszczone w witrynie usunę na prośbę zainteresowanej osoby.30czatusiow@vp.pl ".... a znaczy to mniej więcej tyle że ludziki nie są dziecmi i doskonale wiedzieli że to miejsce publiczne i każdy może tam zajrzeć. Może poszukaj sobie innych galerii a my dziękujemy za zwiększenie odwiedzin na stronie, :D może dostaniemy dodatkowy serwerek :D:D. Najbardziej szkodzisz sobie . Bez komentarza :P Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: galerie fotografii 23.03.06, 00:35 30czatusiow napisała: > Najbardziej szkodzisz sobie . Bez komentarza :P W jaki sposób sobie zaszkodziłem? Jak bez komentarza, skoro usiłujesz tu jednak coś napisać? To Ty jesteś ta Mrs Jones? Ta, która najpierw kazała mi się przebrać za "penisa7", bo ją to podniecało, a potem, jak już jej żądze zostały zaspokojone, to wezwała pshemo, by mnie zbanował? Okropna jesteś, wiesz. P.S. Może galeria jest stara i link stary, ale fotki się chyba jeszcze nie zdezaktualizowały, jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: galerie fotografii 24.03.06, 18:28 No i co narobiłeś? Zamknęli szafę! :D Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: galerie fotografii 24.03.06, 18:40 Fotki wiszą u mnie na blogu, spokojnie, Guciu. Odpowiedz Link Zgłoś