Dodaj do ulubionych

Kiedy ta wiosna...

23.03.06, 06:44
nadejdzie?? Tak smętnie na tym dworze, że masakra!! Mgła, nic nie widać, a do
tego zimno! Pora by zrzucić z siebie futra, kurtki, kalesony(jak ktoś
ma:)))))), buty zimowe. Pora brać swoje połówki w teren, wyjść na ulice i by
nie przytulać jej bo zimno, tylko przytulić z miłości:)))))))))Wiosna, ach ta
wiosna...kiedy Ona nadejdzie..
Śniegom mówimy NIE!:)
Obserwuj wątek
    • agent006 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:33
      Zdecydowane NIE!!!!! U mnie za oknem czysty błękit a słońce próbuje wyraźnie nadrobić zaległości :)))
      • to-wlasnie-ja Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:41
        Jaka mgla ??? sloneczko i rzeski poranek :)
        • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:42
          we Warszawie:) i zobacz kiedy ja pisałem posta.. nie było wtedy słońca:(( Nad
          Służewcem była taka mgła, że nic nie było widac..zresztą na Ochocie i całej
          Warszawie też:(( Ale słońce się przebija:D
          • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:44
            Słońce świeci u mnie i nie oddam go!;)))
          • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:44
            A 1000 km na zachod, slonce swieci juz od 6.15 :)))
            Trzeba wiedziec, gdzie zamieszkac:))))))))))))))))))))
            • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:46
              Polska to piękny kraj, no i polska to trudna język:)
              • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:46
                tak, mlekiem i miodem plynacym:))))))))))
                • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:47
                  Polska to kraj sexu i rozpusty;))
                  • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:50
                    bo sex jest boski:))))
                    • to-wlasnie-ja Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:52
                      juz od rana ??? wstydzcie sie, do pracy a nie o sexie ;)
                      • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:54
                        Oooo....
                        Kochana nie irytuj się tak;)Złość piękności szkodzi:)
                        • to-wlasnie-ja Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:56
                          :P
                          • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:01
                            :P
                            ;)))
                            • to-wlasnie-ja Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:03
                              mnie dzis juz nic nie pomoze . Jestem zla i smutna i juz ! :((
                              • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:05
                                Nie przesadzaj, koniec zimowej depresji!!!
                                :-) tak powinnas czynic :-))
                                • to-wlasnie-ja Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:07
                                  zimowej nie mam, mam prywatna :(
                                  • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:13
                                    To powinnas pozbyc sie tego, co powoduje te prywatna...:)
                              • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:07
                                No coś Ty.Mówiłam,ze Cię przytulę.Masz mnie.Nie zapominaj;)))
                                • to-wlasnie-ja Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:11
                                  Wiem Kochana :) ale i tak mi zle :(((
                                  • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:12
                                    To idż na pocztę to Ci się humor poprawi.Tylko nie czyń tak samo...hihihihi...
                                    • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:15
                                      No to może jeszcze coś...

Żona przychodzi do domu i szczebiota do męża:
                                      - Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu ZAMIATAM śmieci,
                                      patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój
                                      rozmiar!
                                      Mąż:
                                      - Taaa... Poszczęściło Ci się.
                                      Po paru dniach żona znowu mówi:
                                      - Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie,
                                      futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar!
                                      Mąż kręci głową z podziwem:
                                      - Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale
                                      szczęścia
                                      nie mam. Wyobraź sobie, wkladam wczoraj reke pod poduszkę,
                                      wyciągam bokserki, przymierzam - i ....... nie moj rozmiar !!!!!! :)))

• to-wlasnie-ja Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:22
                                        :)))) dzieki
                                        • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:24
                                          to-wlasnie-ja napisała:

> :)))) dzieki
                                          >

Już lepiej?
                                          • to-wlasnie-ja Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:34
                                            :((( musi przejsc samo. Uciekam pozalatwiac spr. urzedowe, papa
                                            • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:35
                                              to-wlasnie-ja napisała:

> :((( musi przejsc samo. Uciekam pozalatwiac spr. urzedowe, papa
                                              >
                                              Miłego stania w kolejkach.Papa...
                                              • majki1976 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:39
                                                no, miłego
                                                • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:43
                                                  majki1976 napisał:

> no, miłego

A idziesz gdzieś Majki?
                                                  • majki1976 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:45
                                                    szedł gość do urzedu to mu pozyczyłem miłego stania
                                                  • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:48
                                                    Gościówa....:)
                    • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:53
                      A rozpusta? :)
                      • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 07:57
                        Rozpusta jest wszedzie, wiec nie warta wspomnienia:))
                        • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:02
                          :)
                          • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:13
                            wiosna Wam się udziela:))) i
                            DOBRZE!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            )))))))
                            • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:17
                              tam da rim tam da ram
                              jutro do mojego miasta wracam!:))))))))))

na weekend, ale zawsze:D
                              • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:18
                                A gdzie to Twoje miasto?daleko?
                                • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:19
                                  200 km na południe od Warszawy:))) jadąc drogą krajową nr 9:))
                                  • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:21
                                    Hmmm...tajemniczy jesteś.Nic mi to nie mówi,no chyba,ze zaraz mapę Polski
                                    rozłoże...:)
                                    • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:24
                                      Ostrowiec Św.:))) świetne miasto położone u podnózy pięknych Gór
                                      Świętokrzyskich z przecudownymi okolicami, zamkami, parkami,
                                      krajobrazami ...drogami:))))) szlakami rowerowymi:)))ech...chce wiosny i lata!
                                      CIEPŁA!
                                      • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:25
                                        bmwariat napisał:

> Ostrowiec Św.:))) świetne miasto położone u podnózy pięknych Gór
                                        > Świętokrzyskich z przecudownymi okolicami, zamkami, parkami,
                                        > krajobrazami ...drogami:))))) szlakami rowerowymi:)))ech...chce wiosny i
                                        lata!
                                        > CIEPŁA!
                                        Prewdę mówisz.Cudnie tam jest.Byłam ,widziałam.
                                        • majki1976 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:27
                                          ;-)
                                      • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:27
                                        Znasz jakas inetersujaca strone z Twoim miastem,
                                        to chociaz sobie wirtualnie poogladam, czy to prawda, co tak zachwalasz:)))
                                        • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:30
                                          a proszę
                                          tu są zdjęcia

www.mac.blokowe.pl/gallery/
                                          portalu dobrego niestety nie ma, był,ale Maciek(kumpel) jakoś nie może go
                                          uruchomić na nowo..
                                          • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:49
                                            Dziekuje:)
                                            Przyznam, ze miasto ma co pokazac, nie jest plaskie, lubie takie ze schodami,
                                            wzniesieniami itp..)
                                            Jedynie czego nie lubie to te blokowiska:(
                                            Wydaje mi sie., ze lepiej byloby inwestowac w stre budownictwo, tzn. restaurowac
                                            itp. Wydaje mi sie, ze miasto ma duzy potencjal w starych uroczych kamienicach,
                                            szkoda, ze niszczeja, tak jak np. ta ulica Czysta...
                                            Zdjecia ciekawe, ale napewno nie ukazuja wszystkich zalet, i tylko realny pobyt
                                            pozwala na wlasciwa ocene:))
                                            • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:56
                                              Miasto to zostałe uznane przez ekspertów z banku światowego jako jedno z 5,
                                              które będą najszybciej się rozwijac. Obecnie planowana jest zmiana całkowita
                                              rynku, zostanie zmieniona płyta rynku, kamieniczki będą wyremontowane, scena na
                                              tym rynku zmieni oblicze, a na schodach będących obok tej sceny będą kaskady.
                                              Obok Kościoła(tego najbardziej fotogenicznego czyli Św. Michała) będzie
                                              najbardziej oryginalny pomnik Jana Pawła II. Będzie zaczynał się u podnóża tych
                                              schodów, a kończył na górze.. Schody te też zostaną wyremontowane. Planowana
                                              jest budowa lotniska krajowego. Powiem Wam tak, moje miasto 10 lat temu było
                                              inne, upadał jeden zakład za drugim, bezrobocie sięgało 30 %. Obecnie jest dużo
                                              lepiej i widac te zmiany gołym okiem. Miasto zmienia oblicze na lepsze.
                                              Bezrobocie troche spadło ( 18 % chyba teraz jest), buduje sie. Wybudowano
                                              najnowocześniejsza pływalnie w Polsce Rawszczyzna, gdzie od 2 tygodni trenuje
                                              Otylia i Korzeniowski, wybudowano nowy stadion, ktory będzie nadal
                                              przebudowywany, będzie budowa hali widowiskowo-sportowej, otworzono Galerie
                                              Ostrowiec..Coś się rusza, a zwłaszcza że jestem bardzo związany z moim miastem,
                                              to bardziej mnie to cieszy:))))
                                              • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 09:01
                                                Mozesz byc z niego dumny, a propos, czy te zdjecia sa Twojego wykonania?

Moja rada, te odrapane mury nie pokazalabym oficjalnie,
                                                tylko dla wlasnego archiwum, zeby moc pozniej porownywac, a na stronie
                                                umiescilabym tylko piekno:))
                                                To tylko moje odczucie, bo jak widze wandalizm, to odechciewa mi sie zyc...:(
                                                • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 09:06
                                                  nie, nie są robione przeze mnie. Właśnie oto chodzi, by pokazać piękno i
                                                  brzydotę. Kontrast:) Wiesz, że za tymi ruinami na ulicy Czystej, stoją
                                                  nowoczesne bloki? Nie wiem czemu architekt postanowił tam umieścić te bloki,
                                                  ale nie był to najlepszy pomysł. Być może jest w planach jakaś zmiana ulicy
                                                  Czystej..nie wiem.
                                                  • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 09:15
                                                    na: Ul. NOWA
                                                    ....pewnie:))

Te stare beda napewno zburzone...

Kontrasty sa dobre, ale mnie odtracaja, gdy sa zbyt brutalne...:(
                                                  • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 09:17
                                                    a skąd znasz ulice?:)))
                                                    tamte bloki sa na ulicy Słowackiego:)
                                                  • bettina75 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 09:19
                                                    Nie znam, tylko sobie ze zdjec zapamietalam, szczegolnie te CZYSTA :))
                                                    A nazwa ulicy NOWA to jest czysty wyrob mojej wyobrazni:))
                            • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:17
                              A Tobie się nie udziela?
                              • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:18
                                mi już się wiosna, lato udzielila od sierpnia 2005:))
                                • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:19
                                  Aaaa..no chyba,ze tak:)
                                  • majki1976 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:19
                                    eloł
                                    • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:20
                                      eloł:)
                                      • majki1976 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:21
                                        u mnie zajebista pogoda-słoneczko swieci
                                        • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:23
                                          majki1976 napisał:

> u mnie zajebista pogoda-słoneczko swieci

O jak brzydko mówisz w ten słoneczny poranek;))))
                                    • girl32 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:21
                                      majki1976 napisał:

> eloł

Witaj piękny;)
    • anick3151 Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:31
      oczywiscie, że nadejdzie. Już ptaki o niej ćwierkają, mój kot znika na całe dnie
      a w ogródku widać prócz śniegu placyki trawki. Poszargana zimą, ale się odradza
      Zawsze tak było:)nie traćmy nadziei, ona ma kolor zielony
      • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 08:35
        ta.. i mój pies ma cieczke...echhhhhhhhhhhh
        • sweetchocolate Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 10:08
          pies??? ;p
          • bmwariat Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 10:31
            pies-suka:) na ulicy jak widzisz czworonoga podobnego do w/w psa to mówisz jaki
            łady pies czy suczka?:)))
            • sweetchocolate Re: Kiedy ta wiosna... 23.03.06, 10:35
              hehehe no fakt nie mam w zwyczaju zaglądać im pod ogon <lol> mój pies- on ;)
              właśnie z tego powodu szaleje od jakiś dwóch tygodni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka