Dodaj do ulubionych

Wiosna siedzi u mnie

23.03.06, 22:16
Siemanko.Krótka wiadomosc dla tych co czekaja na wiosne i nie moga sie jej
doczekac.Mianowicie nakrylem kanalie niedawno przy sklepie z piwem i zabralem
ja do domu.No,nie powiem,urocza ta wiosenka.Pare dni siedzi juz i mnie i sobie
dogadzamy.Ale juz od jutra wypuszczam ja na spacerek,w koncu ktos musi po
browarek smignac.Moze ja i spotkacie,jak bedzie cieplej to znaczy ze juz
jest.Obiecala mi ze sie wami zajmie juz jutro,wiec czekajcie.POzdruffka.
Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: Wiosna siedzi u mnie 23.03.06, 22:18
      na noc możesz ja zabierać,
      ale na dzień ją oddaj :P
      • leziox Re: Wiosna siedzi u mnie 23.03.06, 22:22
        No oddam oddam juz jutro,zachlanna bestia z niej,tylko wpuscic do wyra,to
        wygonic trudnAle jutro idzie na wybieg.Gwarantowane.
        • wesola_kicia Re: Wiosna siedzi u mnie 23.03.06, 22:23
          to się ciesze:)
          • nezja Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 10:29
            Bozeszzzzz ten to nawet wiosence nie odpusci;p;-)
            • girl32 Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 10:29
              I dobrze...chłopak potrzebował jej widocznie:)
              • nezja Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 10:47
                Tia?!-to ciekawe jak to wyglądało z Panią zimą ....hym ...dziw , ze wogóle ją
                mielismy hehehe;-)
                • girl32 Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 10:50
                  nezja napisała:

> Tia?!-to ciekawe jak to wyglądało z Panią zimą ....hym ...dziw , ze wogóle ją
                  > mielismy hehehe;-)

No niestety ZIMY nie potrzebował.Bezdomna bidula tuła się poświecie i nie ma
                  gdzie pójść:)
                  • nezja Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 10:58
                    No niestety ZIMY nie potrzebował.Bezdomna bidula tuła się poświecie i nie ma
                    gdzie pójść:)

To nie mógł sobie jej przygarnąć ?!, tak pewnie z wiosenki juz dawno byśmy sie
                    cieszyć mogli , nie?!;-)Wstrętny ten jegomosc , ze hej:-(Samolub:-)
                    • girl32 Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 10:59
                      Musimy na niego zapolować i wykrasć mu tą WIOSNĘ:)
                      • nezja Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 11:01
                        Musimy na niego zapolować i wykrasć mu tą WIOSNĘ:)

...hehehe przeciez juz ją wypuszcza ...no co Ty:-)
                        • girl32 Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 11:02
                          Ale pewnie uwiązaną i tylko na dzień...
                          Podłożymy mu ZIMĘ,może nie zauwazy:)
                          • majki1976 Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 11:04
                            dobry pomysl
                          • nezja Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 11:08
                            Podłożymy mu ZIMĘ,może nie zauwazy:)

hahahaha, a jak sie pochoruje to bedziesz miała go na sumieniu , ja tam nic
                            nie wiem i nie wiedziałam o twoich planach , jakby co;-)Ja to sie tam leziox
                            boje , ciut...oberwie sie nam za to jak nic łehehhehehehehe.juz sie nie moge
                            doczekać buhahaha;-)
                            • majki1976 Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 11:15
                              hej NEZJA co u ciebie w ten miły wiosenny poraneczek, przedpołudniowy
                              • nezja Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 11:20
                                Witam , majki .Dziękuje jakos , jakoś;-)
                            • girl32 Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 11:17
                              Ja tam nic nie mówiłam...to ona..ta wstrętna girl.
                              Lepiej już sobie pójdę.Żegnalska jestem!Pa robaczki...
                      • majki1976 Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 11:01
                        urzadzamy polowanko na wiosnę
                        • leziox Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 17:28
                          No co,byla na dworzu,lebiega jedna,browarek przyniosla,no to siedzimy tera na
                          tarasie i sie raczymy odpowiednio.Zime wywalilem juz jakis czas temu na ryja z
                          chaty,bo przy niej wszystko bylo z zimna sztywne tylko ta najwazniejsza rzecz
                          wlasnie nie,to po cholere mnie takie towarzycho.
                          • wesola_kicia Re: Wiosna siedzi u mnie 24.03.06, 17:29
                            przyznaj się
                            znowu jest u Ciebie??
                            • leziox Re: Wiosna siedzi u mnie 26.03.06, 16:29
                              No znowu jezd,znowu.Chcialem ja wam wszystkim oddac,to ona mowi ze powloczyla
                              sie juz troche po ulicach i przeciez cieplej jest,wiec czego ja od niej
                              chce,móglbym ja troche przytulic etc.I tak od rana do wieczora.Juz powoli
                              zaczyna mnie meczyc ta sytuacja...
                              • paulinaml1 Re: Wiosna siedzi u mnie 26.03.06, 16:33
                                musisz byc bardziej stanowczy,powiedz jej ze mozecie zostac przyjaciolmi haha
                              • frostinio To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 16:49
                                leziox napisał:
                                Juz powoli zaczyna mnie meczyc ta sytuacja...

- zeby nie uciekla i idz z kolegami na piwo z jej powodu :)
                                www.warsteiner-portal.de/swf2/index.php
                                • leziox Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 17:02
                                  Nie mam kaloryferów w domu,niestety wiec i przykuc jej nie da rady,a co do piwa
                                  i kolesiow to jej nie przeszkadza ze polaze tam,mowi ze jak sie calkiem nagrzeje
                                  i w krzakach bez lisci spal bede,to ona bedzie nade mna czuwala i ogrzewala
                                  wiosennym,cieplym oddechem,zebym sie nie przeziebil,a potem pojdziemy do domu
                                  sie przytulac.No i co tu z taka zrobic?
                                  • paulinaml1 Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 17:07
                                    taka tolerancyjna ?to na pewno nie kobieta,hahaha, to musi byc gej;p
                                    • leziox Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 17:33
                                      Juz ty mi tutaj nie sugeruj ze mnie oraz nas wszystkich pedalska wiosna czeka bo
                                      strach na ulice byloby wyjsc.A zreszta wypuklosci ma tam gdzie trzeba i w ogole
                                      wyglada na kobite,zreszta kto slyszal o wiosnie z kutasikiem?Oj,Tolkien jak nic
                                      ci sie pomylil,albo inna Narnia.
                                      • emilka222 Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 17:41
                                        Z Wiosną nie zadzieraj:) Trzymaj , nie puszczaj!!!!!!Mogę Ci pomóc w
                                        doglądaniu Jej.....ewentualnie...ale browarek na winko zamienisz. Ok?
                                        • leziox Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 18:01
                                          Moze byc i winko,ja tam wszystko zdzierze w zasadzie,no,wszystko oprocz
                                          calvadosu bo tego denaturatu jakos nie cierpie.Byle wiosenka zazdrosna sie nie
                                          zrobila bo wtedy jak nic awanturka z tego na cale osiedle bedzie.
                                          • emilka222 Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 18:03
                                            Z Wiosenką mam dobre układy....to mnie się radziła, czy może do Ciebie wpaść.
                                            Mam nadzieję, że nie żałuje:) Będzie dobrze...gwarantuję:)
                                      • paulinaml1 Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 18:32
                                        moze to facet po odpowiednich operacjach i zabiegach hormonalnych hahha
                                        • girl32 Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 19:05
                                          Jak sama nazwa wskazuje to ONA.
                                          • paulinaml1 Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 19:14
                                            w tych czasach,szczegolnie ze jestesmy w UE niczego nie mozna byc pewnym ,plci
                                            tez nie;p
                                            • leziox Re: To przykuj ja kajdankami do kaloryfera 26.03.06, 22:43
                                              A co mi tam.Plec to pojecie wzgledne,jezeli po dobrym chirurgu to tez sie
                                              nadaje,co mam byc za bardzo wybredny.Wszystko co na drzewo nie ucieknie i do
                                              wody nie wskoczy...
                                              • gocha033 A nie lepiej taka Zlota Rybke zamiast Wiosny? 26.03.06, 22:50
                                                Ta Ci nie ucieknie!

A ladna jest - i zobacz jak do Buzi dobrze bierze :)

img.wapster.pl/midlet/netox/ZlotaRybka.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka