wiosenny_ludzik 25.03.06, 16:24 to postawić go na betonie :-) Skutecznie zablokować forum można zaś tak: Cisza na morzu, cisza... Raz dwa trzy, początek gry :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malmoni20 Re: Szczyt bezczelności wg strusia 25.03.06, 16:55 to chyba zostanę cielątkiem :DDD, nie moge milczeć dłużej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenny_ludzik I o to chodziło :-) 25.03.06, 16:59 Taki jeden pan z telewizji to powiedział, że trzeba rozmawiać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: I o to chodziło :-) 25.03.06, 17:01 no to wywołałeś ludziku wilka z lasu, a właściwie wilczycę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: bo tu sami upadli są 25.03.06, 17:17 jak na razie tylko upadłe kobiety ;), eh gdzie ci mężczyźni się podziali? Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja jestem: 25.03.06, 18:09 o ile nie upadła, to na pewno opadła. Ostre przesilenie z powodu brudnej, hałaśliwej wiosny. Niech już się oczyści. Pozdrawiam wszystkie upadłe kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: jestem: 25.03.06, 18:16 mumuja napisała: > Pozdrawiam wszystkie upadłe kobiety Też pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: jestem: 25.03.06, 18:21 chyba nie powinnam nic pisać, bo jestem jeszcze w półśnie i mogę nie kojarzyć prawidłowo :-) Powitam Cię jak na spotkaniu anonimowych upadłych kobiet: Dobrze, że jesteś! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ragnarook Re: Szczyt bezczelności wg strusia 26.03.06, 22:51 wiosenny_ludzik napisała: > Cisza na morzu, cisza... To fragment, który wywołuje u mnie solidne rozbawienie, z powodu skojarzenia z komiksem :Kudłaczek i Bąbelek, czyli skąd się bierze woda sodowa i nie tylko..." Temu tekstowi towarzyszyło stato bałwanów morskich.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
olowa Re: Szczyt bezczelności wg strusia 27.03.06, 10:34 nie dośc postawić na betonie, to jeszcze przestraszyć!! Odpowiedz Link Zgłoś