czatowykaleka 03.04.06, 11:59 niech fiutek sie ujawni,zobaczymy wtedy czy jest taki mocny!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzes_wies Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 12:06 Drogi kaleko, prawdę mówiąc nie chce mi się wierzyć ,że ów bohater nam się ujawni. W zasadzie to i tak nie ma większego sensu , bo kim jest wiedzą wszyscy. A że to miękki fiutek - jestem przekonany, wiec po co sprawdzać jaki jest mocny? :p Odpowiedz Link Zgłoś
procestofiut Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 12:06 kaleka nie badz cipa, nie ignoruj mnie za celne spostrzezenia. Od czasow interii walczylismy z cysorzem aby prawdy nie ignorowano, a ty ulomie czatowy namawiasz do ignorowania osoby, ktora ma inne zdanie niz ty i cala reszta potencjalnych cip z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 12:24 Fiucie jasnym jest, że zaśmiecić to miejsce przyszedłeś. Po celnych uwagach to widać, po wyrafinowanym języku jakim tą oszałamiającą wieść nam przynosisz. A niech wszyscy będą tu "cipy" i "pipy" i miękki fiut wie jeszcze co jeszcze. Nie szkoda ci czasu i talentu, na którym jak widać ci nie zbywa, że zawracasz sobie nami głowę? Cóż uczyniłeś w poprzednim wcieleniu, że takim nieszczęściem jesteś sam dla siebie. Gdybym napisał "utrapieniem dla innych jesteś", to bym przecenił twoje znaczenie, boś tu jest przecież anonimowo, po ubecku. Odpowiedz Link Zgłoś
procestofiut Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 12:46 faktycznie jestescie cipami, a wiem to z tego linku: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=cipa&forum=33883&A_szukaj=tresc&ile=15&sort=data_desc&ktory=1 sami siebie nazywacie cipami, wiec ja rowniez was tak traktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 12:51 Ignor jak stąd na Kamczatkę Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 13:04 Bank DoMinet już powstał, fiuciku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 14:05 Czy wielkie NIC zasługuje na coś innego? Oczywiście - ignor. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-nad-rzeki-bug Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 14:13 Ty też Jagus zasługujesz na ignor na 40-tkach. Nawet na bana! Za floodowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 14:18 tak Jaguś, sam wielki operator tora, uprzedza Cie tutaj o banie;) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 14:19 Jasne! Na stos z nią! Z floodową czarownicą!~I niech liścia zdejmie, aby ją odrzeć z godności przed kaźnią!!! (bosz... skąd się tacy biorą) Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 14:21 miiu, jak to skąd z Lublina;) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 14:23 Cześć yetku, co za spotkanie. Biedne miasteczko, ten Lublin:( Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 14:26 szkoda miiu ze w tak nie sprzyjających warunkach to spotkanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: IGNORUJCIE "fiutka"na forum!!!!!!!! 03.04.06, 19:42 Zycie pisze jednak piękne scenariusze... Okazało się, że gdy już po wczorajszej nieco burzliwej rozmowie w 40-tkach grzecznie się pożegnałam i wyszłam - ktoś mnie zbanował zaocznie. Ponieważ nie mogę wejść do pokoju, żeby dowiedzieć się kto, za co i na jak długo zbanował mnie pod moją nieobecność - bardzo proszę znajome nicki, żeby zapytały o to w moim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś