nekroskop88 07.04.06, 09:26 coś trzeba zrobić, buraki obwiesiły mi szkołę plakatami reklamującymi Uniwersytet Warmińsko-Mazurski. nie będzie mi się Olsztyn reklamował, cholera jasna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Makbrajd jest robota 07.04.06, 09:29 nekroskop88 napisał: > coś trzeba zrobić, buraki obwiesiły mi szkołę plakatami reklamującymi > Uniwersytet Warmińsko-Mazurski. nie będzie mi się Olsztyn reklamował, cholera > jasna ;-) > > wydrukuję plakaty z Twą podobizną i oblepimy uniwerek w Olsztynie będziemy tam z Nutopią niebawem przejazdem to się zrobi co trza Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Makbrajd jest robota 07.04.06, 09:30 świetnie, dopiszcie, że aby mnie spotkać trzeba studiować w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Makbrajd jest robota 07.04.06, 09:31 hmmm myslałem raczej o tekście: "jesli nie chcesz się na niego natknąć to unikaj białegostoku" Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Makbrajd jest robota 07.04.06, 09:33 nie! ma reklamować Białystok ale lepiej będzie zrobić plakaty z Nutopią i podpisać "Najwięcej Miss Polski pochodziło z Białegostoku" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Makbrajd jest robota 07.04.06, 18:36 już to pisałam ale napisze jeszcze raz: (przechylona głowka a stópki w pozycji baletowej nr 1) chciałabym by na świecie panował pokój, żeby żadne dziecko na świecie nie było głodne i tu zacytuję moją idolkę marysię karej tzn że zazdroszę że one są takie szczupłe (te dzieci) ale te muchy....fuj bardzo mi i szkoda naprawde i jeszcze powiem że to okropność zabijać niewinne zwierzątka. Odpowiedz Link Zgłoś