kwiecienka1 Re: eee 09.04.06, 11:58 to wszystko wina Platformy! pozdrawiam Kwiecienka i Debiutanckie Muffinki musiałam się pochwalić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: eee 09.04.06, 12:00 a z czem te muffiny? :) kubu zasliniony na samą mysl (chociaz z debiutanckim pasztetem z orzechami na kanapce) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: eee 09.04.06, 12:54 czekoladowe (wersja oficjalna) kakaowe (wersja nieoficjalna; czekolady nie było, ale znalazłam w kuchni kakao ...) pozdrawiam Kwiecienka Idzie na Spacer (bo wiosna wpadła na chwilkę) Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: eee 09.04.06, 13:35 ten Spacer brzmi jak Wojna. Kwiecienka Idzie na Wojnę (bo bomba wpadła na chwilkę) Mejk PiS nie War! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: eee 09.04.06, 15:39 hehe poszłam sobie tylko po lody na wieczór :) a wiosna, niestety, jutro znowu nam ucieknie... więc póki co korzystam :))) pozdrawiam Kwiecienka po Spacerze Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: eee 09.04.06, 16:49 na tropie to był kapitan Sowa tako rzekł Bareja Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: eee 09.04.06, 17:55 ... a w Stumilowym Lesie mieszkała Sowa Przemądrzała. - I jeśli ktokolwiek wie cokolwiek o czymkolwiek - powiedział sobie Miś - to tylko Sowa Przemądrzała - albo nie jestem Kubusiem Puchatkiem. A przecież nim jestem - dodał. Sowa zajmowała pod Kasztanami staroświecką, uroczą rezydencję, najwspanialszą ze wszystkich, tak przynajmniej zdawało się Puchatkowi, bo była tam i kołatka, i sznur od dzwonka z chwaścikiem... Odpowiedz Link Zgłoś