Dodaj do ulubionych

PILNIE POSZUKUJE!

19.12.02, 16:26
Witam wszystkich.
Wiem, ze moze to nie odpowiednie miejsce, ani pora nie ta, ale zaryzykuje.
Jestem babka kolo trzydziestki i szukam.... nowych znajomych. Moze ktos do
mnie napisze po prostu? A moze ktos, tak jak ja czuje sie samotny w te
grudniowe dni i tez nie bardzo wie co zrobic ze soba w sylwestrowa noc...
Czekam niecierpliwie. Zdesperowana.
Obserwuj wątek
    • Gość: kalafior Re: PILNIE POSZUKUJE! IP: *.ri.ri.cox.net 20.12.02, 02:43
      tu sie nie ma co zalamywac .....na to rada prosta dobrego kija w reke i na
      ulice wieczorkiem , napotkanego pierwszego chlopa miedzy uszy....i za wlosy do
      domu.....i juz jest weselej...pozdrowienia....
    • Gość: Nikt Re: PILNIE POSZUKUJE! IP: gnom:* / *.wroc.gazeta.pl 20.12.02, 10:44
      a skadzes jest zdesperowana, ze tak samotnie sie miewasz??
      • pooh333 Re: PILNIE POSZUKUJE! 20.12.02, 12:42
        Gość portalu: Nikt napisał(a):

> a skadzes jest zdesperowana, ze tak samotnie sie miewasz??

nie az tak strasznie zdesperowana i jak sobie pomysle, ze moglam zostac uzanan
        za jakas neurotyczke, to slabo mi sie robi. dzis swieci sloneczko i jest juz
        zupelnie prawie OK. :-))) A jestem z Wrocławia. Pozdrawiam
    • Gość: Ja Re: PILNIE POSZUKUJE! IP: *.gda.cdp.pl / *.crowley.pl 20.12.02, 11:26
      Ja też jestem koło trzydziestki, bardziej pod koniec dwudziestki. Też nie wiem
      co robić w sylwka, ale zdesperwoany to chyba jeszcze nie jestem. Ale jak chcesz
      to możemy sobie popisać. Lubie pisać :-))
      • pooh333 Re: PILNIE POSZUKUJE! 20.12.02, 12:44
        Gość portalu: Ja napisał(a):

> Ja też jestem koło trzydziestki, bardziej pod koniec dwudziestki. Też nie
        wiem
        > co robić w sylwka, ale zdesperwoany to chyba jeszcze nie jestem. Ale jak
        chcesz
        >
        > to możemy sobie popisać. Lubie pisać :-))

Uwielbiam pisac, czasem moje maile to laboraty cale (i ponoc ciekawe zreszta) :-
        ))) A i magicznej trzydziestki tez jeszcze nie przekroczylam. pozdrawiam.
        • Gość: Ja Re: PILNIE POSZUKUJE! IP: *.gda.cdp.pl / *.crowley.pl 20.12.02, 12:51
          No to podaj mi maila swojego.
          Co prawda siedzę w pracy i koledzy siedzący w pokoju często krzyczą do mnie,
          żebym w końcu przestał klepać w klawiaturę... o właśnie teraz tez krzyczą.
          Ale po trochu coś można popisać :-))
          • pooh333 Re: PILNIE POSZUKUJE! 20.12.02, 13:00
            Gość portalu: Ja napisał(a):

> No to podaj mi maila swojego.
            > Co prawda siedzę w pracy i koledzy siedzący w pokoju często krzyczą do mnie,
            > żebym w końcu przestał klepać w klawiaturę... o właśnie teraz tez krzyczą.
            > Ale po trochu coś można popisać :-))

Tak jest - pooh333@gazeta.pl - czekam :-))
            • Gość: Ja Re: PILNIE POSZUKUJE! IP: *.gda.cdp.pl / *.crowley.pl 20.12.02, 13:09
              Poszło. Teraz ja czekam :-))
              • Gość: Ja Re: PILNIE POSZUKUJE! IP: *.gda.cdp.pl / *.crowley.pl 20.12.02, 13:23
                No czekam normalnie na list i nic ;-)))
                • ulalka Re: PILNIE POSZUKUJE! 20.12.02, 13:27
                  moze gazeta zjadla?? bywa.. ;))
    • ceslavie Re: PILNIE POSZUKUJE! 21.12.02, 14:51
      Okrutne jest to, ze tak wiele osob w grudniowe wieczory czuje sie samotnie..
      wydawalo mi sie ze sama jestem w tych odczuciach. Pedzimy przez rok caly nie
      mamy czasu na sentymenty a przychodzi chwila, kiedy...
      Pozdrawiam Cie Pooh'u, juz do Ciebie pisze. :-)
      zastanawialm sie jeszcze dlaczego nikt jeszcze nie wykombinowal sylwestra dla
      samotnych?
    • turbodopalacz18 Re: PILNIE POSZUKUJE! 22.12.02, 16:34
      CZESC MLODA TRZYDZIESTOLATKO!!!NAPRAWDE JESTES TAK BARDZO ZDESPEROWANA W TE ZIMNE,GRUDNIOWE WIECZORY?MYSLE ZE JESTEM W STANIE CI POMOC MALUTKA!!!.CHCESZ WIECEJ INFORMACJI NAPISZ DO MNIE........
      • pooh333 Re: PILNIE POSZUKUJE! 23.12.02, 11:09
        turbodopalacz18 napisał(a):
        wybacz Malutki, ze podziekuje za troske i odmowie. jestem wielka nie malutka i
        takie malutkie zagrywki mnie nie ruszaja. ale zycze powodzenia. pa Malutki..
        > CZESC MLODA TRZYDZIESTOLATKO!!!NAPRAWDE JESTES TAK BARDZO ZDESPEROWANA W TE
        ZIM
        > NE,GRUDNIOWE WIECZORY?MYSLE ZE JESTEM W STANIE CI POMOC MALUTKA!!!.CHCESZ
        WIECE
        > J INFORMACJI NAPISZ DO MNIE........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka