Gość: potwor Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) IP: 65.196.106.* 19.12.02, 19:28 dlaczego nie, tylko zalezy jeszcze w jakim kierunku, i czy masz na ta miotle licencje.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) 19.12.02, 19:35 he he... asekurant/ka.. a mowil/a, ze sie czarownic nie boi... ;)) licencji taaakim czarownicom nie potrzeba, a kierunek.. mhmm..mozna sie zawsze dogadac, zeby bylo po drodze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwor Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) IP: 65.196.106.* 19.12.02, 20:30 ja tam dalej jak warszawka nie latam, raz mi sie tylko zdarzylo gdzie indziej, a a propos asekuracji - przezorny zawsze ubezpieczony. no wiec jak z tym ostatecznym kierunkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) 19.12.02, 20:38 a skades do tej warszawki latasz? czy tylko nad ewentualnie wchodzi w gre? ;)) no i nie masz Ty przypadkiem choroby lokomocyjnej?? albo leku wysokosci? to powinno obojgu sprawiac przyjemnosc... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwor Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) IP: 65.196.106.* 19.12.02, 20:58 A tak latam sobie tu i tam po tej Warszawce, choroba lokomocyjna juz od dawna nie daje mi sie we znaki - a kiedys tam bylo tak "wymiotnie" pieknie.... Lek wysokosci - tak mam...codziennie rano na przystanku jak mam wysiasc z tramwaju...a to wszystko przez to ze kiedys spadlem z drabiny przy obieraniu poziomek... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) 19.12.02, 21:07 yoy... biednys Ty.. :(( to ja Cie moge schowac do zapasowej kieszonki, co ja mam na.. dupce.. ;)) cieplo CI bedzie, nie bedzie leku wysokosci, ani zawrotow glowy.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwor Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) IP: 65.196.106.* 19.12.02, 21:14 no tak, ale jak zapomnisz i usiadziesz na ..hmmmm..dupce... to nic ze mnie nie zostanie, wiec moze masz jakas inna kieszonke gdzie mozesz mnie schowac?.... bo ja nie mam nic przeciwko podrozowaniu na miotelce....widzisz, bo jak bym wtedy te miotle mial to bym z tej drabiny nie spadl, i nie musiala bys mnie teraz w kieszonce na ..... d u p c e .... nosic. Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) 19.12.02, 21:20 mhmm... nie chcesz na ksztaltnej dupce...? ;))) ba!.. trzeba bylo zadzwonic, to bys nie spadl z tej drabinki... ale mam jeszcze kieszonke... zaraz zaraz... ta.. ale w niej nosze zasmarkane chusteczki... ;P a!.. mam jeszcze kieszonke na piersi... no ale jak Ty potwor, to czy ja sie nie wystraszse podczas lotu i nie zbocze z trasy, jak mi tak wychyniesz z niej..?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwor Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) IP: 65.196.106.* 19.12.02, 21:51 wiesz, na dupce to ja nie mam nic przeciwko, tylko abys nigdzie nie usiadla bo mnie potem wskrzeszac za pomaca magicznych sztuczek trzeba bedzie, a po co naduzywac wlasnych zdolnosci, prawda...:)) gdybym znal numerek, napewno bym zadzwonil, a tak teraz sie mecze przez te wysokosciowe leki... ....i naprawde prosze, tylko nie chusteczkami, bo "pooootttwwwooorrrnnniiiee" kichne, i wtedy naprawde z miotelki pospadamy...:(( ...masz jeszcze kieszonke na piersi... zdawalo by sie ze tam najbezpieczniej, bo jak mnie sama wykreowalas, to chyba az tak wielkim potworem nie jestem, prawda??? No a jak sie nam przez jakikolwiek przypadek z trasy zboczyc uda, to proponuje jakies milutkie miejsce, gdzies gdzie bedzie rownie przyjemnie i cieplo jak w tej kieszonce na piersi..... ... bo krasnale sa wsrod nas ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) 19.12.02, 21:58 siadam tylko na miotle.. wiec wlasciwie nie ma mowy o siadaniu, bylbys absolutnie bezpieczny.. fakt.. leki moga byc nieprzyjemne.. tylko mnie jedno zastanawia.. kiedy to Cie wykreowalam?? mhmm... mowisz dziwnie znajomo, chcesz sie przytulac do mojej piersi, choc jeszcze nie wiesz, czy mam tam serce ;))) i jeszcze mnie na zboczenia namawiasz... ;)) a to krasnalki maja telefony?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwor Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) IP: 65.196.106.* 19.12.02, 22:15 zupelnie nie dawno, od tak przez przypadek, dlaczego - nie wiem, tak jakos wyszlo ... czy mowie znajomo, byc moze i tak, po polsku tak pieknie sie czasem wypowiedziec mozna, a jezyk to taki kwiecisty jak zaden inny... a serce napewno masz )))))) - slyszysz jak bije??? Nawet krasnoludki to slysza, az im te malutkie komoreczki brzecza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) 19.12.02, 22:25 heh... no i juz nic nie wiem.. nie wiem jak mi sie to udalo, nie wiem kto Ty jestes.. moze moglbys napisac na priva?? jakiegos @... z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwor Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) IP: 65.196.106.* 19.12.02, 22:35 ...ha, jak ci sie to udalo, tez nie wiem, ale dam ci mala podpowiedz. Jak uwaznie przeczytasz tresc tych postow, to napewno sie domyslisz, kim jestem... jezeli nie, poprostu ci odpowiem... a poza tym, to jak tam przerwa swiateczna przebiega...chyba czasem warto odpoczac po jakims okresie wysilania sie, prawda?... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) 19.12.02, 22:45 to ja poprosze o odpowiedz.. bo dzis zegar mojego mozgu wolno nadal chodzi...bo nadal mam katar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwor Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) IP: 65.196.106.* 19.12.02, 23:01 no widze ze dzis procesor kiepsko chodzi u Ciebie...z pamiecia tez nie lepiej... no dobrze, here is the answer.... nie znasz mnie, ani ja ciebie, poprostu wolno rozmawiamy sobie na rozne tematy... niemniej jednak bardzo milo mi sie z toba rozmawia, tak jakbym znal cie od jakiegos czasu, wiec mam nadzieje ze jeszcze kiedys podysputujemy na drazniace nas zagadnienia... ja niestety na dzisiaj musze uciekac - nie mozna wiecznie siedziec w pracy, prawda? poszukam cie jeszcze kiedys, moze cos wiecej dowiemy sie o sobie... naprawde bylo mi bardzo milo....................................... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) 19.12.02, 23:13 do uslug :))) chiba juz wiem :))) ale niech bedzie, ze jestes potwor :)) pozdrooveczki serdeczne :)) ps. czarny kot? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwor Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) IP: 65.196.106.* 19.12.02, 23:19 ... a ja tam nie wierze w czarne koty, bo ostatnio jak sie do takiego kotka niechcacy dorwalem to mnie na szczescie kominiarz pieskami poszczul... ... a spodnie przeciez zawsze mozna zalatac, no nie? ... tylko szkoda,ze nikt nie zanotowal tego mojego nowego rekordu swiata w biegu przez "P L O T K I".... ... to narazisko... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: polatamy na miotle, potwor?? ;)))))) 20.12.02, 08:06 te, potwor-klon!! ty siem pod mojego potwora nie podszywaj! moj potwor siem loguje i jezd mi przypisany, wylosowany i w ogole!!!! nicka zmien !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Czort :)) 20.12.02, 12:31 a co to jednemu psu burek?? a moze ja tez mam swojego potwora?? o!.. na dodatek podobno go wykreowalam ;)) czort napisała: > te, potwor-klon!! ty siem pod mojego potwora nie podszywaj! > moj potwor siem loguje i jezd mi przypisany, wylosowany i w ogole!!!! > nicka zmien !!! Odpowiedz Link Zgłoś