Dodaj do ulubionych

Nie ma mnie...

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 22:00
nie ma mnie kto przytulic,pocalowac ,za uchem podrapac w celu pocieszenia i
wyciagniecia z dolka...Prosze mnie chociaz wirtualnie pomiziac ,po glowce
poglaskac to moze mi cieplej sie na duszy zrobi...:((((
Obserwuj wątek
    • kitek1 zebys ty mi takich swinstw kiedys, nie przysylala 19.12.02, 22:03
      to moglbym sie poswiecic,
      ale......:((((((((((((((
    • Gość: Slawek Re: Nie ma mnie... IP: 80.48.4.* 19.12.02, 22:04
      Samciu, ja cie pomiziam, przytule i z dolka wyciagne :))))))
      Do zobaczenia juz wkrótce - bardzo sie na to ciesze :)))))))))))))))))))
      • czarowna_ica Re: Nie ma mnie... 19.12.02, 22:10
        Samantko :))) posylam CI spora porcje dobrych fluidkow i glaskam po glowce..
        nie daj sie :))
      • Gość: ech... Re: Nie ma mnie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 22:12
        Taki piekny ,erotyzmem nasycony obrazek mu przyslalam,ktory dostalam od Pomci
        (kobieta przynajmniej wie co ladne;) a Ty Kitek tego nie doceniles...Dziiiiwny
        jakis z Ciebie facet jest...;)
        Slawek...obawiam sie ,ze mnie nie bedziesz mial okazji pomiziac... wlasnie o to
        chodzi..:(((( Ide do wyrka ale najpierw chyba sie pochalastam szarym mydlem:(
        • Gość: samanta no tiaaaaaaa........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 22:13
          zamiast nicku wpisalam tytul...Efekt wieczornego spozywania alkoholu daje sie
          we znaki....:(((
          • czarowna_ica Re: no tiaaaaaaa........ 19.12.02, 22:15
            a z drugiej strony.. kiedy go spozywac?? do pracy? :((
            • Gość: samanta Re: no tiaaaaaaa........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 22:17
              nooo...dzieci mialyby ubaw majac w klasie uchleptana pańcie.Ot byloby
              wesolosci,bylo...
              • czarowna_ica Re: he he he...zasmial sie hrabia ponuro.... 19.12.02, 22:32

• kitek1 zebys jeszcze troche honoru miala.............. 19.12.02, 22:14
          i mego ulubionego pompidelka,
          w to nie mieszala:(
          • Gość: samanta Re: zebys jeszcze troche honoru miala............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 22:16
            oj biedaku...Ty chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.Pom juz dawno
            ci mowila ,ze to od niej dostalam osiolku.(bez obrazy)
            • kitek1 babol jestes 100%........................... 19.12.02, 22:18
              po co dalej tymi paskudztwami sie chwalisz,
              i na pompidelko, konsekwetnie zwalasz:(
              • Gość: samanta Re: babol jestes 100%........................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 22:20
                zwalasz?ja po prostu nie chce sobie przypisywac zaslug ,no! Odzalowac nie
                moge ,ze mi wirus zezarl ten obrazek
                • Gość: leziox Re: babol jestes 100%........................... IP: *.dialo.tiscali.de 19.12.02, 22:51
                  Samanta,ja też dostałem od ciebie ten sam obrazek,co Kitek i mnie się akurat
                  podobał,co chyba oznacza że nie jestem jakimś stetryczałym impotentem jeszcze.
                  Co do głaskania cię po główce,to nie wiem,ale mogę do ciebie przyleźć z
                  woreczkiem marychy oraz manierką ziubera i będziemy wtedy razem narzekać i
                  marudzić aż nowy rok nas przy tym zastanie,a co,kurwa!
                • czarowna_ica Re: babol jestes 100%........................... 19.12.02, 22:58
                  Gość portalu: samanta napisał(a):

> zwalasz?ja po prostu nie chce sobie przypisywac zaslug ,no! Odzalowac nie
                  > moge ,ze mi wirus zezarl ten obrazek

ale moze Pom go jeszcze ma i Ci znow wysle?? ;)
                  • Gość: pom Re: babol jestes 100%........................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 00:19
                    A no bo faktycznie obrazek ja do Samci a Samcia Kitkowi.:)
                    Nie wiem, czy go mam, może i mam, ale nie sprawdzę, bo mam już lepsze. Ale ich
                    nie prześlę:))))))
                    • kitek1 i znowu, twoje akcje spadly............... 20.12.02, 06:23
                      jak ty takie bzdury,
                      w swoim kompiku kisisz:(
                      • Gość: pom Mogę nawet krachnąć... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 20.12.02, 10:32
                        na Twojej giełdzie, jak to od jakiś obrazków w kompiku ma zależeć.:)
                        • kitek1 no bo jak, sprytne dzieci hodowac................. 20.12.02, 15:53
                          z taka matka,
                          i potem im tlumaczyc,
                          po kiego,
                          mamuska,
                          takie cioolstwa w kompiku trzyma:(
                          • Gość: pom Wzruszyłeś mnie.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 16:12
                            o dzieciach już myślisz.:))
                            • kitek1 nawet, jak sie instrumenty, bardzo............. 20.12.02, 18:26
                              instrumentalnie traktuje,
                              to takie rzeczy sie zdarzaja,
                              pompuszku mily,
                              • czarowna_ica Re: nawet, jak sie instrumenty, bardzo........... 20.12.02, 18:53
                                mhmmm.. dzieci to te rzeczy??
                              • Gość: pom tylko że .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 18:54
                                nie wierzę już, że ktoś chce je nie-instrumentalnien traktować:(
                                • kitek1 tylko że ....to twoj kompik, teraz za orkiestre... 20.12.02, 19:19
                                  deta robi,
                                  wiec na pewno,
                                  lepiej sie na tym znasz:(
                                  • Gość: pom Takie masz o mnie dobre zdanie?? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 19:25
                                    Że niby z pułkiem się zadaję? :(
    • czort ja ciem chyba u...e nogi przy samej 20.12.02, 08:02
      dupie!!! jak siem u mnie nie zjawisz!!! kurwa mac, a co to znow na boki kcesz
      lazic? nastepne ryze bachory do chalupy przyprowadzac?????
      • Gość: samanta Re: ja ciem chyba u...e nogi przy samej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 15:06
        Up...nogi tym ,ktorzy faktycznie zawinili a nie mi!!! I tak mam gorzej od
        ciebie,nie narzekaj.czeka mnie Sylwek przed monitorem kompa, bo bez psa nigdzie
        sie nie rusze przeca....Szlag!
        • czarowna_ica Re: ja ciem chyba u...e nogi przy samej 20.12.02, 16:24
          heh.. piesek?? ło matko.. no to faktycznie... biedna Samcia...
          • Gość: samanta Re: ja ciem chyba u...e nogi przy samej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 19:28
            dzieki za wspolczucie tym bardziej ze ten piesek tak naprawde nie jest
            piskiem...Ups...chyba to zdanie dziwnie brzmi:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka