Dodaj do ulubionych

A co tu sie dzieje???

15.04.06, 20:37
Romy, co to za powycinane wątki?Do tego wysyp nowych nicków.
Czyżby nam tu ktoś naszą oazę spokoju demolował?
Obserwuj wątek
    • maro76 Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:39
      magiel świąteczny
      witamy i zapraszamy;)))
    • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:41

> Romy, co to za powycinane wątki?

dzizas, przesluchanie:))
      chodzi o to, ze ktos sie posuwa do znieslawienia i zniewagi w rozumieniu kc.
      niestety...
      najpierw byly tylko bluzgi i krzyk, potem zaczal sie bazar. malo znany
      forumowicz karolek28 przywlokl z Seriali watek z motywem artysty serialowego i
      artysta sie najwyrazniej zamterializowal.
      • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:42
        przepraszam, "kacperek28". mam nadzieje, ze w dobrej wierze przyniosl, ale
        zrobilo sie niemilo.
        • maro76 Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:45
          karolek:))))))
          • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:46
            bardzo przepraszam obu panow:))
            • zniewolonyumysl Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:48
              Co się dzieje? Powtarzam raz jeszcze nie jestem Mosqwą , znam tylko jego i
              Wiesię , napisałem prawde o ich układzie i o tym jak podle Marta z nim
              postąpiła. Nie wiem jakim posłuchem ona się tu cieszy, że wszyscy na mnie
              wskoczyli:)
              • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:53
                > napisałem prawde o ich układzie

dziekujemy serdecznie.
        • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:47
          dzięki za wyjaśnienia,Romy,bo się poczułam zdezorientowana,jakbym do innego świata trafiła
          ale dlaczego akurat u nas ten magiel?tego nie rozumiem
          • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:49
            bo ktos przywlokl ten watek. tam jest na dole, o praniu brudow na Serialach.
            • zniewolonyumysl [...] 15.04.06, 20:51
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • wieslawa-siemiankowska Re: A co tu sie dzieje??? 15.04.06, 20:53
                Ty masz obsesje biedny człowieku:)
              • romana_polka ? 15.04.06, 20:55
                drogi zniewolonyumyśle,ale dlaczego chcesz się dzielic tą wiedzą akurat z nami?
                w miejscu,gdzie jesteśmy mili i kulturalni i w cudzych brudach się nie grzebiemy?
                • romy_sznajder Re: ? 15.04.06, 20:57
                  zniewolonyumysl juz nie odpisze. saturn8 rowniez, i aaraabbeella tez nie.
                  • maro76 Re: ? 15.04.06, 20:58
                    romy_sznajder napisała:

> zniewolonyumysl juz nie odpisze. saturn8 rowniez, i aaraabbeella tez nie.

pewnie odpisze pod nowym nikiem:)
                  • wieslawa-siemiankowska Re: ? 15.04.06, 20:58
                    Obawiam się ,że zniewolony umysł zaraz założy kolejny nick:( Aha Romy masz
                    maila:)
              • romana_polka Romy 15.04.06, 20:58
                nie tnij tak wszystkiego jak leci,bo będziesz miała pracowitą noc
                nie wiem ile można nicków założyc na 1 nazwisko,chyba jest jakiś limit
                • wieslawa-siemiankowska Re: Romy 15.04.06, 20:59
                  Nicków to sobie możesz zakładać tysiące, nie ma limitu. I kto powiedział ,że
                  trzeba prawdziwe dane wpisywać ?:)
                  • romana_polka Re: Romy 15.04.06, 21:00
                    ja tam nie wim,ja prosta kobita ze fsi jezdem
                    na żadnym podstępach sie nie znom
                    • romy_sznajder Re: Romy 15.04.06, 21:04
                      nie tne jak leci. w watku o brudach wyrzucilam tylko slowo pwszechnie uznane za
                      obelzywe. bede wycinac tylko insynuacje prywatne i prowokacje pod naszym, tzn.
                      forumowym, adresem.
                      • romana_polka Re: Romy 15.04.06, 21:11
                        ja opóźniona w rozwoju jestem i wolno czytam :)więc złe słowo mych ocząt niewinnych nie skalało
                      • julki1 [...] 15.04.06, 21:12
    • eukaliptus1 [...] 15.04.06, 21:40
      • shatmach zal... 16.04.06, 00:06
        Hmm, co sie tu dzieje? Z tych waszych wypowiedzi wnioskuje, że chodzi o Moskwę
        z Mjm. Słuchajcie to jest sprawa stara jak świat. Podobno jedna z dziennikarek
        (kumpela jego żony) obrabia mu tyłek na necie. W notkach o Moskwie nawet na
        blogu Mjm
        były podobno jej wypowiedzi no i na nieoficjalnym forum Moskwy. On to podobno
        wszystko czyta. Żal niektórych.
        • shatmach Re: zal... 16.04.06, 00:11
          Ooo, teraz widze, ze ominęło mnie kilka ciekawych wątków...
        • romana_polka Re: zal... 16.04.06, 00:11
          nie jesteś na bieżąco
          dzisiaj się u nas piorą po gębach publicznie
          • shatmach Re: zal... 16.04.06, 00:12
            Romana właśnie widze. Zajrzałem do jednego wątku, a tu ich tyle jest i połowe
            wymazanych.
            • romana_polka Re: zal... 16.04.06, 00:15
              ja też weszłam w tą telenowele mocno w trakcie
              powiem ci tylko,że te wszystkie nowe nicki jakie widzisz zakłada 1 osoba
              • shatmach Re: zal... 16.04.06, 00:15
                I to ta dziennikarka?
                • romana_polka Re: zal... 16.04.06, 00:16

podobno aktor :)
                  • shatmach Re: zal... 16.04.06, 00:18
                    Pewnie przeistoczyła się teraz w aktora. Czytałem jej wypowiedzi na tym
                    nieoficjalnym forum założonym przez jakiegoś fana Mjm. Podobne były.
                    • romana_polka Re: zal... 16.04.06, 00:20
                      wiesz co, nie wydaje mi się,te wykropkowane to pod adresem dziennikarki baaaardzo osobiste wycieczki były
                      • shatmach Re: zal... 16.04.06, 00:22
                        No niestety nie mogę już więcej poczytać.

Ehh, ale żeby tak publicznie? Facet musi mieć faktycznie pecha.
                        • shatmach Re: zal... 16.04.06, 00:23
                          Zaraz, ale jeśli to było pod adresem dziennikarki to czy to nie jest tym razem
                          On? Hmmmm.
                        • romana_polka Re: zal... 16.04.06, 00:25
                          obsada:dziennikarka - wiesława
                          aktor - arabella i wszystkie te szmateksy i numerowane nicki
                          ale o co w tym chodzi to ja nie wiem
                          • shatmach Re: zal... 16.04.06, 00:26
                            Rozumiem. Wiesława to niby ta która kiedyś tyłek obrabiała, a teraz u nas na
                            forum mamy aktora. Tylko kto to jest...
                            • romana_polka Re: zal... 16.04.06, 00:31
                              nie wiem kto jest kto ale w pewnym momencie były 2 strony i się wzajemnie obsypywały komplementami,z tym że wiesia zdecydowanie mniej agresywnie
            • romana_polka Re: zal... 16.04.06, 00:15
              a biedna Romy siedzi i zawija w papierki,tfu,przepraszam,znaczy kasuje :)))
    • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 00:28
      a jeśli to naprawde aktor na gościnnych występach na TbO to mnie qrna zaszczyt w tyłek kopnął - taka gwiazda mnie,nic nie znaczący pyłek we wszechświecie,zmiażdżyła ironią wysokiej próby,o!
      • shatmach Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 00:33
        Ciekawe czy Łepkowska jeszcze tu zagląda. Doskonały temat na scenariusz Mjm. Do
        Santany zgłaszcza się kumpela jego byłej (przypadkowo dziennikarka) i zaczyna
        mu życie "umilać". Tajemnicze maile do przychodni i Santa Maryja czytająca je w
        wypiekami.
        • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 00:35
          ja to sie bardzie martwie o Maryję,że ją Santana w afekcie zadźga - takie mniej więcej emocje prezentuje aktor-nie-aktor na naszym forum
          • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 00:40
            a czy ten czlowiek [albo jego 'znajomy'] nie robi kreciej przypadkiem roboty?
            przeciez tu jest polowa fanow mjm. gdybym ogladala ten serial, to pewnie widzac
            bohatera sobotniej nocy na tbo skrecilabym sie ze smiechu.
            • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 00:43
              no nie?
              dlatego nie chciało mi sie wierzyc w aktora,ale te ich przepychanki jakoś tak prawdziwie brzmią jednak
              lubię Santanę,ale gdyby to naprawdę on pisał dużo by stracił w moich oczach
              • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 00:53
                widac bylo utrate kontroli. najpierw mial to byc rzekomy znajomy, potem tak
                bliski znajomy, ze zagladal do lozka, potem jak na znajomego za duzo jadu
                poszlo. no i reagowal na posty wieslawy, dajac sie wciagnac w dialog. every dog
                has his day....
                • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 00:55
                  dobra, niewazne.
              • shatmach Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 00:55
                Ja wiem tylko, że Santana to wszystko czyta, co pisała ta niby dziennikarka.
                Wiecie jakoś bym się nie zdziwił gdyby to był faktycznie on, ale na 100% tego
                nie powiem. Może to jakiś kolega który chce w ten sposób "pomóc" Santanie. A
                jeśli Wiesława jest faktycznie tą dziennikarką to niezłe z niej ziółko. :)
                • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 00:59
                  wyglądało wiarygodnie dlatego,że najpierw pisali w 3 osbie jako znajomi zainteresowanych a potem w przeskoczyli do pierwszej
                  • romana_polka a w ogóle to jestem na siebie zła 16.04.06, 01:01

że sie dałam w to wciągnąc
                    • romy_sznajder Re: a w ogóle to jestem na siebie zła 16.04.06, 01:03
                      no cos ty! tak moze powiedziec kazdy, kto przeczytal z zainteresowaniem,
                      niesmakiem albo ciekawoscia. luuuz.
                      • romana_polka Re: a w ogóle to jestem na siebie zła 16.04.06, 01:05
                        nie chodzi o czytanie,bo oni sami wrzucili to na widok publiczny,ale o komentowanie
                • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:00
                  ja nie bardzo wierze w kolege. ilez to zachodu zakladac tyle nickow?! komu by
                  sie chcialo tuz przed swietami? zreszta to bylo ewidentne zlamanie prawa,
                  pomowienia, latwe do identyfikacji szczegoly spoleczne, zniewagi. po co miec
                  wrogow, jak sie ma takich przyjaciol?
                  • shatmach Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:03
                    Romy myslisz, ze to on?
                    • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:06

> Romy myslisz, ze to on?

sek w tym, ze ja nie ogladam mjm i rzekomego onego widzialam teraz na zdjeciu w
                      innym watku. ale kimkolwiek jest, zachowal sie jak frustrat. klase natomiast
                      pokazalismy MY:)), zobacz w pierwszym watku o brudach na forum Seriale. ktos
                      [kto?] przywlokl myslac... nie wiem, co? ze zaczniemy sie dopytywac o pikantne
                      niesmaczne szczegoly? nici.
                      • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:10
                        romy_sznajder napisała:

>
                        > > Romy myslisz, ze to on?
                        >
                        > sek w tym, ze ja nie ogladam mjm i rzekomego onego widzialam teraz na zdjeciu w
                        > innym watku. ale kimkolwiek jest, zachowal sie jak frustrat. klase natomiast
                        > pokazalismy MY:)), zobacz w pierwszym watku o brudach na forum Seriale. ktos
                        > [kto?] przywlokl myslac... nie wiem, co? ze zaczniemy sie dopytywac o pikantne
                        > niesmaczne szczegoly? nici.

pikantne szczegóły to nam wrzucili gratis,nawet nie cza było sie prosic :)))
                    • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:08
                      nie wiem jak Romy,ale mi się wydaje,że to możliwe
                      najpierw pisał,że zła kobieta wyrządziła wiele krzywdy biednemu aktorowi a pod koniec,że MI zrobiła,że JA poniosłem jakieś straty
                      • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:11
                        romcia, ostatnia rzecz, ktora bede robic, to roztrzasac publicznie: on czy nie.
                        przeciez o to tez chodzi. ciszej nad ta trumna, naprawde.
                        • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:17
                          romy_sznajder napisała:

> romcia, ostatnia rzecz, ktora bede robic, to roztrzasac publicznie: on czy nie.
                          > przeciez o to tez chodzi. ciszej nad ta trumna, naprawde.

wiesz co,ja oglądam mjm i lubię Santanę,więc roztrząsam czy to on,czy nie on,z nadzieją że to jednak nie on,bo mi się ta osoba co pisała wybitnie nie spodobała (zagmatwane ale prawdziwe)
                          • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:22
                            i to jest bol serialu, ze "sztuka" sama nijak sie nie obroni, bo bohaterow
                            trzeba lubic.
                            • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:31
                              sztuka to by się pewnie obroniła,gorzej ze "sztuką"
                              jeśli oglądasz jakiś serial,w którym pan X gra anioła,a wiesz że w realu to s...syn co pije i tłucze żonę to jednak nie pasi,no chyba,że to genialny aktor jest,wtedy istnieje tylko postac a aktor i jego charakter znika
                  • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:04
                    jedyna hipoteza,która się jakoś broni,to że ktoś chciał zrobic aktorowi koło pióra,bo te posty imho bardzo źle świadczą o aktorze (jeśli to on jest ich autorem),więc teoretycznie ktoś sprytny może udawac aktora tylko skąd zna takie szczegóły?
                    • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:10

> jedyna hipoteza,która się jakoś broni,to że ktoś chciał zrobic aktorowi koło p
                      > ióra,bo te posty imho bardzo źle świadczą o aktorze

wniosek: aktor powinien zawiadomic organy scigania, a ograny niech probuja
                      namierzyc uzytkownika zalogowanego piszacego ze zmiennego IP. trudne, baaardzo,
                      ale aktorzy wiele moga przeciez, moga swoja twarza rozpoczac kampanie w prasie
                      kolorowej przeciw oszczerstwom w necie na przyklad. tak, jak zbigniew holdys
                      zorganizowal kampanie przeciw piractwu;)
                      • shatmach Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:14
                        Ja mógłbym Santane zawiadomić o tym, co sie tu działo bo ktoś z oficjalnego
                        forum Mjm go zna, ale czy to ma sens? Mysle, ze On to wszystko czytał, a poza
                        tym teraz to już właściwie nie ma, co czytac bo wszystko wymazane.
                        • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:21
                          no wiesz, trudno, zeby nie bylo wymazane, jak ktos, kto poczatkowo podawal sie
                          za jego znajomego lamal prawo. w jakis formalny sposob czuje sie odpowiedzialna
                          za elementarne poszanowanie kodeksow i jakas przyzwoitosc na TbO. mozliwe, ze w
                          nocy cos zakwitnie, ale jutro juz nie bedzie. w takiej formie, jak dotad, czyli
                          wysmiewania badz prowokowania nas, albo wywlekania prywatnosci osob prywatnych
                          bede wyrzucac. sa dwie opcje - wyrzucam i zostawiam slad, albo wyrzucam bez
                          sladu. sladow juz za duzo chyba.
                          • shatmach Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:24
                            Właśnie czytam sobie forum Seriale. Ja jestem w lekkim szoku. Ktoś po nim
                            jedzie, jakaś koleżanka broni, ktoś tam jeszcze jest kuzynem. No cyrk.
                          • romana_polka Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 01:25
                            ja mam nadzieję,że to już koniec,że to jednorazowo komuś puściły nerwy
                            najbardziej mnie jednak nurtuje pytanie dlaczego u licha na TbO,jesteśmy raczej niszowym forum
                            choc byc może w tym wypadku miejsce nie grało roli,ważne żeby ubita ziemia była
    • szukajacy_sensacji Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 10:31
      Ale bajzel! (przepraszam za wyrażenie, proszę nie wycinać!) Wchodzę sobie na
      forum, a tu pełno postów wyciętych, wrzawa i piekiełko. Widać komuś się nudzi i
      zakłada non-stop nowe konta. Ciężko się w tym połapać, oj ciężko...
      • romy_sznajder Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 10:33
        i tu mam zdanie odrebne, gdyz uwazam ze jest PORZADEK!
        • szukajacy_sensacji Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 10:38
          romy_sznajder napisała:

> i tu mam zdanie odrebne, gdyz uwazam ze jest PORZADEK!

Po wycince jest trochę porządku na samym forum, ale zamieszanie panuje w
          głowie - o co w tym wszystkim chodzi to ja nie wiem i jakoś mnie to nie
          zajmuje, idę tv oglądać (na Kino Polska Szpiega w masce dają!).
          • paula245 Re: A co tu sie dzieje??? 16.04.06, 11:39
            jeżeli ten bałagan będzie się pogłębiał to ja nie widzę innego wyjścia jak
            przenieść się na forum wymagające zaproszenia zeby nam tu nikt nie bluzgał-
            tylko dlaczego my się mamy wynosić?Niech to tałatajstwo stąd idzie!
            • wieslawa-siemiankowska Re: Do Shatmacha 16.04.06, 11:49
              Shatmach:)
              1. Santana nie ma żony
              2. Nie znasz sprawy -to nie pisz w tak definitywny sposób.
              3. Pisanie o mnie " niezłe ziółko" - jest lekką przesadą.
              A poza tym masz maila:)
              • romy_sznajder Re: Do Shatmacha 16.04.06, 11:55
                wieslawo. nie po to siedzialam tu pol nocy tnac posty naruszajace twoja
                prywatnosc, zebys znowu to wywlekala.
                no rany boskie, dorosli ludzie!
                • wieslawa-siemiankowska Re: Do Shatmacha 16.04.06, 12:05
                  Tu tu w nocy nadal coś się działo ? Sorry, ale poszłam spać. Natomiast zabolały
                  mnie osobiste wycieczki Shatmacha pod moim adresem typu " niezłe ziółko" itp
                  itd. Rozumiem ,że mógł sobie pokomentować jak wszyscy- ale po dalej pisał
                  jednostronne bzdury i nie szczędził głupot? Mógł do mnie napisać na priva, jak
                  parę innych osób , skoro był ciekawy ?
                  • romy_sznajder Re: Do Shatmacha 16.04.06, 12:09
                    oczywiscie, ze sie dzialo. byly nawet "prawdziwe" szczegoly na temat Twojej
                    anatomii i stanu majątkowego.
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Do Shatmacha 16.04.06, 12:29
                      O Chryste Panie:) Możesz podrzucić jakieś szczegóły na priv ?
              • shatmach Re: Do Shatmacha 16.04.06, 12:28
                wieslawa-siemiankowska napisała:

> Shatmach:)
                > 1. Santana nie ma żony
                > 2. Nie znasz sprawy -to nie pisz w tak definitywny sposób.
                > 3. Pisanie o mnie " niezłe ziółko" - jest lekką przesadą.
                > A poza tym masz maila:)

1.Ok, byłej żony (tak zostało mi to przedstawione)
                2.Masz rację, że nie znam. Napisałem tyle ile wiem. Po tym, co się tu działo
                miałem chyba prawo do pewnych przypuszczeń.
                3.A widziałaś uśmieszek na końcu?
                • wieslawa-siemiankowska Re: Do Shatmacha 16.04.06, 12:31
                  Shatmach, masz dwa maile ode mnie. Zajrzyj do skrzynki:)
                  • shatmach Re: Do Shatmacha 16.04.06, 12:52
                    Wiesławo przeczytane i odpisane.
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Do Shatmacha 16.04.06, 13:23
                      Też Ci napisałam.
                      • romy_sznajder Re: Do Shatmacha 16.04.06, 13:56
                        szczegoly? nie, nie. to niesmaczne, wulgarne i wolalabym to zamknac na zawsze.
                        publicznie i prywatnie. wykasowalam, bo uznalam za szczyt dziecinady i braku
                        kultury.
                        podkrecanie sensacji wywolanych przez trola jest, IMO, celem trola. nie wchodze
                        w to, nie dam sie wciagac. z mojej strony koniec tematu, mam dosc.
                        • falka32 Re: Do Shatmacha 16.04.06, 14:11
                          z radością przyjmuję nowy, obowiązujący od dzisiaj (wczoraj?)pseudonim Santany
                          na użytek komentarzy o MjM: TROLL
                          Romy, a ty nie masz możliwości zablokowania IP użytkownika, żeby się nie logował
                          pod kolejnymi nickami?
                          • wieslawa-siemiankowska Re: Do Shatmacha 16.04.06, 14:13
                            Jak ma zbiorcze IP to się nic nie da zrobić. Poza tym istnieją kafejki
                            internetowe, serwery proxy itp.
                            Shatmach masz maila:)
                        • shatmach Re:--- 16.04.06, 14:14
                          Romy to może wykasuj te wątki związane z tą sprawą. Po świętach znowu się
                          zacznie wałkowanie tematu bo pewnie sporo osób nie będzie wiedziało o co chodzi.

Tak poza tym to chciałem publicznie przeprosić Wiesławę. Ona wie za co. :)
                          • romy_sznajder Re:--- 16.04.06, 14:27
                            przeciez wykasowalam. ten tez usunac?
                            nie ma mozliwosci ani zablokowania IP, ani namierzenia takiego kogos srodkami
                            dostepnymi nawet nie mnie, bo ja moge tylko zabanowac kogos z nicka, ale adminom
                            gw tez sie nie uda taki numer.
                            • romana_polka Re:--- 16.04.06, 19:37
                              A dzisiaj go nie było? Bo mi sie wydaje,że to wczoraj to było jednorazowe szaleństwo.Wydaje mi sie,że tylko masochista by to ciągnął dalej,wiec sprawa umrze w naturalny sposób.Ja bym ten wątek zostawiła żeby nie powstało 50 nowych jak reszta dobije po świętach i dowie sie,że tu były jakieś zadymy.
                              • wieslawa-siemiankowska Re:--- 16.04.06, 19:41
                                Dzisiaj był ponownie i to znowu w kilku wcieleniach (jak widać nudzi się w
                                święta) i jeszcze ciekawsze kąski powyciągał.
                                • romana_polka Re:--- 16.04.06, 19:47
                                  no to widze że biedna Romy ma zajebiste święta
                                  nie wiem jak rozwiązac ten problem,ale tak na wszelki wypadek zgłaszam,że jestem przeciwko ukrywaniu forum
                                  • romy_sznajder Re:--- 16.04.06, 19:50
                                    dzis feber jest czujna:)) ja sie spozniam;)
                                    • romy_sznajder Re:--- 16.04.06, 19:53
                                      kto mowi o ukrywaniu? nie, nie, nie. chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać
                                      siłom i godnościom osobistom.
                                      • romana_polka Re:--- 16.04.06, 19:55
                                        ktoś wspomniał pare postów wyżej
                                        • romy_sznajder Re:--- 16.04.06, 19:57
                                          przez jednego trolla?! no...bez jaj.
                                          • feber Re:--- 16.04.06, 19:58
                                            nie, nie, nie
                                    • wieslawa-siemiankowska Re:--- 16.04.06, 19:54
                                      A może jednak ukryć to forum ? Kiedyś też tu był wysyp kretynów.
                                      • mameluch Re:--- 16.04.06, 20:02
                                        nie nie nie, takie fora (telewizyjne, muzyczne czy podobne) nie mają za bardzo
                                        sensu kiedy są zamknięte.
                                        • romana_polka Re:--- 16.04.06, 20:03

ja mam alergie na dor selekszyn
                                          • romy_sznajder Re:--- 16.04.06, 20:05
                                            zwlaszcza nasze, na ogol, mimo otwartosci jest tu jakis poziom, bo nie jestesmy
                                            prymitywami:P, z rzadka cos sie wydarzy, ze tak powiem: na zasadzie kontrastu:)
                                            • dora38 Re:--- 16.04.06, 20:08
                                              selekcji nie robic, bo to forum skończy tak jak czesine
                                              • aga_ata Re:--- 16.04.06, 20:13
                                                Może znudzi się w końcu ludziom zakładanie takich głupich wątków i będzie spokój.
                                                Bo z prowokatorami od gianniego już sobie radzimy:))))
                                                • romy_sznajder Re:--- 16.04.06, 20:14
                                                  to jeden ludź.
                                              • wieslawa-siemiankowska Dora 16.04.06, 20:36
                                                A jak się skończyło z Czesinym forum ?
                                                • romy_sznajder Re: Dora 16.04.06, 20:48
                                                  czeska zamknela i...hmm. odeszla. uwazam, ze nie ma tematu, a juz na pewno nie tu.
                                                  • wieslawa-siemiankowska Re: Dora 16.04.06, 20:56
                                                    Jak to ot tak sobie ? Nagle?
                                                  • romy_sznajder Re: Dora 16.04.06, 20:58
                                                    tak wlasnie. nie ma o czym mowic.
                                                  • aga_ata Re: Dora 16.04.06, 21:18
                                                    wracając do tematu trolli i inszych, to uważam, że należy pozostawić to sobie.
                                                    niech będzie jak jest.
                                                    O!
                                                  • dora38 Re: Dora 16.04.06, 21:29
                                                    wiem tylko tyle, co tutaj było wspominane, czsem wprost, czasem miedzy wersami.dziwna sprwa.koniec tematu
                                                  • drzejms-buond ewrybady w miestje 18.04.06, 10:45
                                                    nosz cholera..zawsze ominie mnie NAJCIEKAWSZE!!!
                                                    :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka