Dodaj do ulubionych

Przeglądając swoje ulubione filmy

16.04.06, 21:45
zauważyłem, że są tak aż dwa z Kevinem Spaceyem. Kurcze, a jakoś tego aktora
specjalnie nie lubię:)
Wolę np Nicolasa Cage'a a na liście nie ma żadnego jego filmu;)
Obserwuj wątek
    • shining_star21 Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:46
      kamilar napisał:

> zauważyłem, że są tak aż dwa z Kevinem Spaceyem. Kurcze, a jakoś tego aktora
      > specjalnie nie lubię:)
      > Wolę np Nicolasa Cage'a a na liście nie ma żadnego jego filmu;)
      a 8 milimetrów???
      • kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:51
        Niet, Pan życia i śmierci też niet. Może Skarb narodów, ale to bardziej ze
        względu na Helenkę:)
        • bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:52
          kamilar napisał:

> Niet, Pan życia i śmierci też niet. Może Skarb narodów, ale to bardziej ze
          > względu na Helenkę:)
          hmmm,nie oglądałam:/
          ja bardziej lubię psychologiczne:)
          • kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:54
            Coś w stylu: Moją głębia, mnie przygnębia?:)
            Ostatnio oglądałem dużo filmów, ale jedynie Hotel Rwnda mi się podobał, a Crash
            to genialny film, oglądałem go chyba w listopadzie a w tym roku dostał oskara:)
          • kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:57
            Z psychologicznych: Sideways (dobry film), Met Joe Black (może i nie
            psychologiczny ale oryginalny), Ziemia niczyja, Wybawca (akcja obu w serbii),
            Deathwatch
            • bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:58
              Joe Black-oglądałam:)
              Kiedyś był taki film"Kwiaty na poddaszu"-fajny:)
              • kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:02
                Kwiaty na poddaszu nie widziałem, chyba.
                Pamietam, że jak bylem szczylem, jeszcze w podstawówce, to zachwycilem się
                filmem Kieślowskiego "Podwójne życie Weroniki". A potem już mi się specjalnie
                nie podobał.
                Zresztą to ja w ogóle bylem pokrzywdzony, bo mieliśmy jeden TV, a ojciec oglądał
                filmy w stylu komando foki, życzenie śmierci 34. On nie lubil tych "ambitnych".
                • bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:16
                  mój oglądał Bruce'a Lee,Samych swoich itd.
                  jutro znów mnie czeka sajgon z samymi swoimi,chyba że ucieknę do kompa:)
                  Stalowe magnolie były fajne,a oglądałeś "Dróżnika"?
                  • kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:17
                    Nie, tego teżnie widziałęm. Widziałaś Siekierezadę:)
                    • nekroskop88 Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:18
                      to to samo co teksańska masakra piłą mechaniczną? ;-)
                      • bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:20
                        nekroskop88 napisał:

> to to samo co teksańska masakra piłą mechaniczną? ;-)
                        >
                        >
                        nie,skiekierezada to coś innego,to chiba o Edwardzie Stachurze
                        • nekroskop88 Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:24
                          Stachura, Stachura... tak, znam, to ten słynny malarz ;-)

a na poważnie - to on był z Białegostoku, nie? kiedyś chyba nawet recytowałem
                          jego wiersz na polaku, ale już nie wiem jaki...
                          • nekroskop88 Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:30
                            dobra nie jest z Białegostoku ;-) (chyba)
                            • bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:33
                              nekroskop88 napisał:

> dobra nie jest z Białegostoku ;-) (chyba)
                              >
                              >
                              a ja lubię zespół SIEKIERA;)
                              bo byli z Puław,tak jak i ja;)
                              • kamilar Tymon 16.04.06, 22:35
                                ajaja, nie mam jaj. Jaja uwłaczają kobiecie, jaja przeszkadzają mężczyźnie...
                                Jakoś tak to szło
                                • bad_habit Re: Tymon 16.04.06, 22:36
                                  kamilar napisał:

> ajaja, nie mam jaj. Jaja uwłaczają kobiecie, jaja przeszkadzają mężczyźnie...
                                  > Jakoś tak to szło
                                  :)))))Bardzo ciekawe spostrzeżenia;)
                    • bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:20
                      kamilar napisał:

> Nie, tego teżnie widziałęm. Widziałaś Siekierezadę:)

nie!:/
                      • kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:23
                        Czyli oszczędziłąś półtorej godziny życja. Jakkolwiek kumpel mówił, że jego
                        kumpel po obejrzeniu tego filmu, jebnął wszystko i pojechał w Bieszczady:)
                        • bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:26
                          kamilar napisał:

> Czyli oszczędziłąś półtorej godziny życja. Jakkolwiek kumpel mówił, że jego
                          > kumpel po obejrzeniu tego filmu, jebnął wszystko i pojechał w Bieszczady:)

Bowe,Bieszczady są cudowne!!!Z resztą,kocham polskie góry...Marzenie-wyjechać gdzieś na stałe do kraju górzystego;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka