kamilar 16.04.06, 21:45 zauważyłem, że są tak aż dwa z Kevinem Spaceyem. Kurcze, a jakoś tego aktora specjalnie nie lubię:) Wolę np Nicolasa Cage'a a na liście nie ma żadnego jego filmu;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shining_star21 Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:46 kamilar napisał: > zauważyłem, że są tak aż dwa z Kevinem Spaceyem. Kurcze, a jakoś tego aktora > specjalnie nie lubię:) > Wolę np Nicolasa Cage'a a na liście nie ma żadnego jego filmu;) a 8 milimetrów??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:51 Niet, Pan życia i śmierci też niet. Może Skarb narodów, ale to bardziej ze względu na Helenkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:52 kamilar napisał: > Niet, Pan życia i śmierci też niet. Może Skarb narodów, ale to bardziej ze > względu na Helenkę:) hmmm,nie oglądałam:/ ja bardziej lubię psychologiczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:54 Coś w stylu: Moją głębia, mnie przygnębia?:) Ostatnio oglądałem dużo filmów, ale jedynie Hotel Rwnda mi się podobał, a Crash to genialny film, oglądałem go chyba w listopadzie a w tym roku dostał oskara:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:57 Z psychologicznych: Sideways (dobry film), Met Joe Black (może i nie psychologiczny ale oryginalny), Ziemia niczyja, Wybawca (akcja obu w serbii), Deathwatch Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 21:58 Joe Black-oglądałam:) Kiedyś był taki film"Kwiaty na poddaszu"-fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:02 Kwiaty na poddaszu nie widziałem, chyba. Pamietam, że jak bylem szczylem, jeszcze w podstawówce, to zachwycilem się filmem Kieślowskiego "Podwójne życie Weroniki". A potem już mi się specjalnie nie podobał. Zresztą to ja w ogóle bylem pokrzywdzony, bo mieliśmy jeden TV, a ojciec oglądał filmy w stylu komando foki, życzenie śmierci 34. On nie lubil tych "ambitnych". Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:16 mój oglądał Bruce'a Lee,Samych swoich itd. jutro znów mnie czeka sajgon z samymi swoimi,chyba że ucieknę do kompa:) Stalowe magnolie były fajne,a oglądałeś "Dróżnika"? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:17 Nie, tego teżnie widziałęm. Widziałaś Siekierezadę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:18 to to samo co teksańska masakra piłą mechaniczną? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:20 nekroskop88 napisał: > to to samo co teksańska masakra piłą mechaniczną? ;-) > > nie,skiekierezada to coś innego,to chiba o Edwardzie Stachurze Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:24 Stachura, Stachura... tak, znam, to ten słynny malarz ;-) a na poważnie - to on był z Białegostoku, nie? kiedyś chyba nawet recytowałem jego wiersz na polaku, ale już nie wiem jaki... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:30 dobra nie jest z Białegostoku ;-) (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:33 nekroskop88 napisał: > dobra nie jest z Białegostoku ;-) (chyba) > > a ja lubię zespół SIEKIERA;) bo byli z Puław,tak jak i ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Tymon 16.04.06, 22:35 ajaja, nie mam jaj. Jaja uwłaczają kobiecie, jaja przeszkadzają mężczyźnie... Jakoś tak to szło Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Tymon 16.04.06, 22:36 kamilar napisał: > ajaja, nie mam jaj. Jaja uwłaczają kobiecie, jaja przeszkadzają mężczyźnie... > Jakoś tak to szło :)))))Bardzo ciekawe spostrzeżenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:20 kamilar napisał: > Nie, tego teżnie widziałęm. Widziałaś Siekierezadę:) nie!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:23 Czyli oszczędziłąś półtorej godziny życja. Jakkolwiek kumpel mówił, że jego kumpel po obejrzeniu tego filmu, jebnął wszystko i pojechał w Bieszczady:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Przeglądając swoje ulubione filmy 16.04.06, 22:26 kamilar napisał: > Czyli oszczędziłąś półtorej godziny życja. Jakkolwiek kumpel mówił, że jego > kumpel po obejrzeniu tego filmu, jebnął wszystko i pojechał w Bieszczady:) Bowe,Bieszczady są cudowne!!!Z resztą,kocham polskie góry...Marzenie-wyjechać gdzieś na stałe do kraju górzystego;-) Odpowiedz Link Zgłoś