Dodaj do ulubionych

DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ

IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 13:55
Bizon po dluzszej internetowej przerwie,
poyslal:"pewnie od Samanty mi sie oberwie,
szybciutko wiec limeryk,
jeden a moze cztery, k-
obiecina niech sie rozerwie".

Witaj Mila ! Poslusznie melduje, panie oberleutnant, ze znowuz jestem. Kto tak
mawial, Koteczku ? Ufff, to byla dosc dluga przerwa spowodowana przez Koty i
Okolicznosci, nie ostatnia zreszta w ciagu najblizszych 2 miesiecy, ale o tem
potem. Zapomnialem zapytac Cie dlaczego nie jadasz wolowiny. Chodzi Ci o
chorobe wscieklych krow ? Biedactwo Ty moje ! Ja jestem juz tak wsciekly i
popierdolony, ze zadna cholera nie da mi rady a co dopiero jakis tam glupi
prion.
Jak Twe szanowne samomoczopoczucie ? Mam nadzieje, ze wszystko ok, czego zycze
Ci w drugich slowach mego listu. Dzis wieczorem sle obiecany mail...
Pozdrawiam tez wszystkich internetowych przyjaciol, ktorzy z wrodzona im
niedyskrecja zajrza tu, choc watek nie do nich adresowany. Ale dobrze
zrobiliscie, dobrze... Witajcie wiec lub zegnajcie, jesli jak zawsze wybywacie
na week-end
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ 19.10.01, 13:57
      Biziu!
      Wiedziałam, że to Ty.
      Czy zrobiłeś zapas piwa i żeberek na weekend.
      Pozdrawiam słodko!
      PA!
      • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 14:06
        Witaj Kwiecie ! Ach, marze ja, marze o Twej watlej lodyzce-kibici....
        W mojej lodowce wszystko w najwiekszym porzadku: zeberka juz mocza sie w piwie
        a przy tym radosc spotkala mnie wielka 2 dni temu, bo robiac remanent w
        zamrazalniku, w jego przepastnych glebiach znalazlem, male wprawdzie, ale PETKO
        KIELBASY JALOWCOWEJ ! Wyobrazasz sobie moje szczescie? Mag-nolio ?
        • mag_nolia Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ 19.10.01, 14:09
          chwalebna Ci to chwila faktycznie!
          Jakże się to stać mogło, pewno po którymś tam piwie pętka liczyć przestałeś
          zagłębiając się w limeryki
          i tak właśnie powstała dziś radość z odnalezionej wędlinki
          PA!
          • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 14:16
            Nie, nie, to niemozliwe ! Ja licze moje peta kielbasy dokladniej niz Kubus
            Puchatek swoje garnczki miodu To chyba jakies dobre Mzimu wepchnelo kielbase
            tak gleboko. Tak, to na pewno Mzimu...
            • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 14:39
              Hooooooooooooooooooooooo, hisse !
              • mag_nolia Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ 19.10.01, 14:47
                Zajrzałam tu jeszcze do Ciebie, bo widzę, że sam z sobą mówić zaczynasz.
                No więc lodówka sprzątnięta na niedzielę, zapełniona, a gościom zaproszenia
                rozesłane?, bo do mnie jeszcze nie przyszło!?!?.
                • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 14:56
                  Mag_nolio, wiedz, iz zaproszenie do mojej lodowki dla wszystkich Milych Osob
                  Przybite jest do tejze lodowki ogromnym hufnalem i zawsze znajdzie sie dla
                  Ciebie lyk piwa i jakies zeberko..
                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 15:16
                    pieknie kurcze,pieknie!!Widze ze to juz publiczna lodowka a myslalam ze to
                    tylko mnie taki zaszczyt kopnal!!:((( Buuuuuuuuuuu:(((
              • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 14:51
                Biziu kochany! Chyba terrorysci siedza mi na laczach bo mam okrooopne problemy
                zeby w ogole wejsc na to zasmarkane forum.nawet nie wiem czy uda mi sie to
                wyslac!Nie zre wolowiny bo nie chce zeby mozg mi sie zrobil gabczasty .I tak
                wystarczajaco durna jestem!A tak w ogole to dziendoberek ..( to z Klossa bylo?)
                i buziaczki ..dla kocicy tez!Fifi niech sie sam caluje!!;)
                • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 14:53
                  Och..zapomnialam sie podpisac ..MZIMU(ale chyba to zle raczej:((
                • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 14:59
                  Bez obawy, Samanto, Twoje slowko dolecialo do mnie jak na skrzydlach. Witaj po
                  raz drugi ! Cytat byl ze "Szwejka". Nie mow mi, ze TY nie czytalas "Szwejka" w
                  tlumaczeniu Hulki-Laskowskiego ! Nigdy w to nie uwierze, ale buziaczki
                  rozbuziaczkowione sle mimo to ...
                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 15:14
                    :((Czytalam ale nie mam takiej pamieci do cytatow jak Ty! Moze mam poczatki
                    Alzheimera?? Ide stad bo szlag mnie trafi z ta powolnoscia, zajrze poznym
                    wieczorkiem wtedy troche sprawniej chodzi.
                    • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 15:24
                      Nie badz zazdrosna, Samanto ! Czy ja urzadzam Ci sceny z powodu twych brewerii
                      pod mostem z tym pijaczyna Crimenem ? Do zobaczenia wieczorem.
                      • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 15:38
                        Urzadz mi scene Bizonku!Urzadz! uwielbiam sceny zazdrosci!!!!!:)))))))
                        wreszcie cos sie zacznie dziac!!!!:))) Potem bedziemy sie tlukli czym
                        popadnie!!;)
                        • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 15:42
                          BIZON. NIGDY. NA. KOBIETE... etc.ale moge, jesli sobie tego zyczysz, Kochana,
                          nawrzucac Ci pare wiazanek kwiatow polskich
                          • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 19:39
                            Eeee tam ,to nie ma tak" jakbys chciala"! Gdyby tak spontaniczna
                            awanturka..Oooooo! To co innego!;))
                            • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 20:43
                              Badz cierpliwa, Najdrozsza, jeszcze bedziesz przeklinala dzien, w ktorym
                              wyslalas mi pierwszy post, a teraz biegnij do Twej skrzynki na listy, moze cos
                              tam jest. Ja umieram z glodu i ide jesc.
                              • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: 213.76.59.* 19.10.01, 20:45
                                Ho,ho,hoooooooooo!!!!!!!!To brzmi obiecujaco!!!:)) Lec,zjedz,nie umieraj!!!
                                • Gość: aniela Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.ci.uw.edu.pl 19.10.01, 20:49
                                  romas-sromas (ze wtrącę trzygoszowy swoj rym)
                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: 213.76.59.* 19.10.01, 20:52
                                    To ja jeszcze tlumacza poprosze!:)
                                    • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 21:02
                                      Byla,czytala i sama sobie w lapki klaskala bo dobrze (prawie) odgadywala.:)))

A tera pora na Telesfora!

byl Bizonek iiiijaaaaa..,iiiiijaaaaaaaaaa!!!
                                      co sie z tlumem ludzi mijal
                                      czesto myslal o jedzeniu
                                      lubil spiewac przy goleniu
                                      piesn wesola iiiijaaaa,iijaaaaaaa...!!! :))))

Limeryk chyba zrozumialy??;))
                                      • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 21:47
                                        Niepokoi mnie Twoj stan, Samanto, albo zaszkodzila Ci jakas potrawa albo ten
                                        hasz jest wyjatkowo odlotowy. JA NIC NIE ROZUMIEM !
                                        • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 21:50
                                          :((((((((((((( no co Ty..Bizonek...:((( Wyjasnie na priv!
                                          • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 22:06
                                            Dlaczego, :-( a nie :-))), Samantkonagleposmutniala ? Ty tez jadlas dzis
                                            chinska zupe z pudelka ? Jesli tak, to rozumiem, sa lepsze menus na wieczor.
                                            • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 22:12
                                              Musisz popracowac nad onomatopejami, Samanto przesmieszna ! Ja wzialem to "ija"
                                              za ryk osla i doszukiwalem sie aluzji... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                            • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: 213.76.59.* 19.10.01, 22:13
                                              Bo myslalam ze zrozumiesz glebie mojej tworczosci!!! Buuuuuuuuuuu!!!:((((
                                              Nie,nie jadlam chinskiej zupki....kotletka zmemlonego:)
                                              • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 22:16
                                                No nie rycz juz, nie rycz, glupia ! Obiecuje, ze jeszcze kiedys Cie pochwale za
                                                cos tam.
                                                A ten kotlet to z marchewka i z groszkiem byl ? Taki dobrze obsmazony z
                                                chrupiaca skorka ?
                                                • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:26
                                                  No,no! Ty se Bizon nie pozwalaj! Mnie tak za wszystko chwala ze moglby mnie
                                                  wreszcie ktos opieprzyc! Ale nie zrozumiec???? Buuuuuuuuuuuuu ...... Kotlecik z
                                                  chrupiaca skoreczka i buraczkami !Mniam!:))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 22:30
                                                    I znowu ryczysz ? Po TAKIM kotleciku i w dodatku z buraczkami ??? I kiedy
                                                    wlasnie grupa "Vox" w radio Pogoda spiewa " Magdalene" ???? No dobrze juz,
                                                    dobrze, niech Ci bedzie,ze nie zrozumialem, bo po nocnym dyzurze jestem jak ta
                                                    mysz, ktora przepuscili przez petle czasu
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:32
                                                    Kotlecik z buraczkami byl dawno! Mysz???????Ja chce myyyyyyyyyszkeeeeeeeeeeeee!
                                                    Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 22:41
                                                    Przestanze ryczec jak, nie przymierzajac, syrena bialego samochodu z napisem
                                                    SOS Médecins na masce ! Zbudzisz Prosper i Fifi ! Myszke chcesz, powiadasz ? A
                                                    ja jestem pewien, ze jak poszperasz w domu to na pewno znajdzie sie jakas
                                                    gumka. I pomysl sobie o kotleciku !
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:44
                                                    Ja chce myszke bo dostalam kota!(tak twierdzi moja mamusia!) Gumke????fe!Biziu
                                                    o co mnie podejrzewasz?? Myszka z gumka???To juz perwersja!;)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 22:47
                                                    Tak mamusia powiedziala ? No prosze, nie znam Szan. Rodzicielki, a czuje z nia
                                                    cos na ksztalt wspolnoty mysli. Ciekawe, nieprawdaz, Koteczku ?
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:49
                                                    Alez tak , tylko mamusia tez mowi ze swoj do swojego ciagnie....nie martwi Cie
                                                    to Myszko???
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 23:01
                                                    Jedyne,co mnie martwi to, ze Ty tam a ja tu, albo, jesli wolisz Ty tu a ja tam,
                                                    Koteczku ! A miedzy nami ocean piwa i autostrada zeberek ...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 23:07
                                                    Taaak..o na piwie mozna sie posliznac a o zeberka noga zahaczyc...kto rzuca nam
                                                    te klody pod nogi???

Ps. Koncze na dzis Biziaczku ,obowiazek wzywa.Caluje Twoj Bizonowy leb
                                                    caluskiem kotleciano buraczkowym.Milych snow!!!
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 23:10
                                                    Milych snow, Samanto !
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 23:24
                                                    ... i limeryksobotnioprzebudzeniowy, bo nie mam juz sily dzis na
                                                    ustosunkowywanie sie w Twej skrzynce na listy

Pewnej pani z miasta Kolomyja
                                                    strasznie kiedys zwiedla szyja.
                                                    I choc bardzo duzo jadla,
                                                    wkrotce glowa jej odpadla,
                                                    tej pani z miasta Kolomyja.
                                                    Jestes ma Muza, Samantokotlecikowoburaczana !
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 20.10.01, 00:11
                                                    Niech spierdala na inne forum ten amator owlosionych plecow !
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 20.10.01, 23:33
                                                    No tak, nie ma Cie... Albo chlasz borygo z Crimenem albo spisz- tertium non
                                                    datur. A moze wlasnie datur ??? No to spij sobie albo pij, dziecino, albo cos
                                                    tam jeszcze, a zaraz po przebudzeniu niech Cie Twe bose stopki zaprowadza do
                                                    skrzynki na listy. No to ide sobie, jeszcze tylko...

Pewien Bizon bardzo chory,
                                                    wylazl ze swej ciemnej nory
                                                    by do Samanty napi-
                                                    sac i w ekran sie gapi
                                                    mimo bardzo poznej pory.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 13:35
                                                    Ja sobie wypraszam !Nigdy borygo nie chlalismy jeno szlachetne trunki!!!
                                                    Ostatecznie nie zadaje sie z byle jakim pijaczkiem ale Ksieciem Rynsztokow a to
                                                    zobowiazuje!;) Mialam wieczorny napad i wzielo mnie na malowanie.wstalam z
                                                    bolem glowy od smrodu rozcienczalnika i farb-gorsze jak kac!:(
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 21.10.01, 16:30
                                                    Oto pytanie, ktore jak fala powraca na usta wszystkich internautow : czy jestes
                                                    tam, Samanto ? U mnie byl kolejny bug spowodowany przez tych dupkow z Wanadoo.
                                                    Biegnij teraz do skrzynki i zobacz czy doszedl mail z "dodatkiem". Czekam na
                                                    potwierdzenie choc kleja mi sie oczy...
                                                    W pewna sloneczna niedziele,
                                                    po pracy, gdzie dzialo sie wiele
                                                    wrocil Bizon do domu,
                                                    wypil piwo po kryjomu,
                                                    a teraz lozko sciele.
                                                    Do dupy ten limeryk, chyba lepiej nic niz takie cos. Trudno
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 17:54
                                                    Bizonku!Nawet jak ze zmeczenia rogami orzesz podloge to i tak tworzysz
                                                    wspaniale limeryki!!!!))) A teraz wez piwo w dlon i maszeruj do skrzynki!:)))
                                                    Buziak w skolatana ,zaspana glowe!
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 21.10.01, 18:43
                                                    Zlotko Ty moje, dziekuje za komplemenet ! Bez piwa bo zaraz siadam za
                                                    kierownica i jade daleko (do Denis'a-pamietasz ?)za to z zeberkiem (zlamanym 3
                                                    lata temu i pobolewajacym od czasu do czasu, kwituje odbior. Ty zas, Samanto,
                                                    trzasnij zelazkiem w drzwiczki swej skrzynki-moze cos wypadnie . Milego
                                                    wieczoru, Najdrozsza i, prosze, nie spij sie znow na umor szlachetnymi trunkami
                                                    typu plyn do mycia szyb ! Pa!
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: 213.76.59.* 21.10.01, 18:49
                                                    Najpierw trzasne w skrzynke a pozniej w Ciebie jak nie przestaniesz byc
                                                    zlosliwy!!!!!!!!;)))))))))))) Milej podrozy Biziu i uwazaj na zakretach!:)))
                                                    Pa,pa!
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 19:06
                                                    Zostales do trzasniecia Ty bo ze skrzynki nic nie wypadlo.:((( Gdzies Ty to
                                                    poslal Bizonku????
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 21.10.01, 19:12
                                                    No tak, to moja starcza glowa ! Znow najpierw zaanonsowalem na forum to, co
                                                    chcialem dopiero napisac. Trzasnij teraz-wyleci tylko uwazaj na zwierze !
                                                    Ja znikam, bo obowiazki,jak Ty to nazywasz, czekaja. Buziaczki
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 19:17
                                                    To ide SE trzasne!:)) buziaczki!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:38
                                                    Wyceluj w swoja skrzynke butelka po piwie lub ogryzionym zeberkiem to tez cos
                                                    Ci wypadnie!:)))Buziaczki dobranockowe! Twoja wierna psiapsioleczka Samanta.
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 22.10.01, 01:50
                                                    Zdzielilem dwiema butelkami po "Zywcu" znalezionym przez Jeannot i... huknelo,
                                                    trzasnelo, dym posial sie gesty, zapachnialo siarka i saletra, BUM ! WRRRUM !
                                                    SRU ! TRRRRRRRRRRACH ! No i prosze ! Coz widzimy, prosze wycieczki ? ONA w
                                                    pelnej krasie ! Pas mal, pas mal du tout ! A teraz, zanim zaspiewa panna
                                                    Gieras, Samanta znajdzie kogos, kto DOBRZE zna francuski i przetlumaczy...
                                                    Buziaczki (hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm) tym bardziej buziaczkowe .....
                                                    Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. ? No coz .... To bylem ja- Bizon, ale
                                                    jeszcze sprawdze .
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 22.10.01, 02:25
                                                    Najlepiej jest, jak mowi Mag_nolia, odpowiadac sobie samemu

Dzisiaj limeryku nie bedzie,
                                                    Bo kiedy B. przed komputerem w nocy siedzie
                                                    Na obrazek patrzy,
                                                    a potem raz dwa trzy
                                                    do pracy gna w wielkim pedzie.
                                                    To jest naprawde do dupy i mozesz mowic co chcesz, Kochanie, ja wiem, ze stac
                                                    mnie na wiecej i lepiej. Moje prywatne, mieszkajace w lodowce Biuro Polityczne
                                                    postanowilo i nie ma od tego odwolania: TO JEST DO DUPY, ale wspolnymi silami
                                                    wzniesiemy ten gmach na chwale limerykow i damy odpor wrogim silom, ktore
                                                    probuja dac odpor na nasz odpor. No to my im pogonimy kota, prosze ja kogo.
                                                    Chyba juz sobie pojde, Samanto, bo Prosper zaanektuje cala poduszke a ja tej
                                                    bezczelnej aneksji musze dac odpor po naszemu, po proletariacku, twardo i
                                                    stanowczo. Ale jak tu dawac odpor, kiedy w radio "Pogoda" leci "Only you"
                                                    Platters'ow & Diriffters'ow ? No powiedz sama, Mila moja, jaki ja moge byc
                                                    stachanowiec przy takiej muzyce ? To ja chyba sobie naprawde pojde... co ? ze
                                                    Maryla Rodowicz teraz spiewa w " Pogodzie" ? Nic mnie to nie obchodzi ! Ide
                                                    spac i juz ! A to, ze zaraz beda Brathanki nic a nic mnie nie obchodzi. Jeszcze
                                                    tylko czterowiersz przeczytany przed laty w meskiej toalecie studia na
                                                    Mysliwieckiej: gdy dola ci zbrzydla a zycie jest pieklem, wsadz leb do kibla i
                                                    nakryj sie deklem. Tym niezwykle optymistycznym akcentem zegnam Cie Samanto do
                                                    dzisiaj, goraco caluje i pozdrawiam szanownych Wscibskich, do ktorych zwraca
                                                    sie Tuwim :

... i ty cenzorze, co za wiersz ten
                                                    na pewno skarzesz mnie na ciupe,
                                                    calujcie wy mnie wszyscy w dupe.
                                                    Wasz Bizon
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 13:17
                                                    kochany Bizonku!Mysli zawarte w twoim liscie sa tak glebokie ze po dluzszym
                                                    zastanowieniu moge
                                                    powiedzec :hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
                                                    Hmmmmmmmm!Hmmmmmmmm????? Hmmmmmmmmmm!!!!!!! caluje radosnie bo juz po
                                                    pracy!!!:)))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 22.10.01, 23:34
                                                    Tylko pol ???!!! Alez Ty skapiradlo jestes, Samanto ! Ja na Twoim miejscu
                                                    dorzucilbym pare piwerow...
                                                    Wrocilem, Najdrozsza, po zupelnie popierdzielonym poniedzialku, jakigo
                                                    najgorszym wrogom nie zycze. Jedna taka zachorowala i pracowalem 12 godzin. 12
                                                    godzin bez przerwy, pelnych stressu, nerwow, pyskowek, wyklocania sie z 50-oma
                                                    palantami, a do tego doszla jeszcze awaria glownego komputera i strach, ze
                                                    przepadly najpilniejsze wezwania. Zapewniam Cie, Mila,ze wychodzilem z roboty
                                                    na czworakach, a samochodzik sam dowiozl mnie do domu, bo ja juz nic nie
                                                    widzialem. Nie wspomne juz o awanturze, jaka urzadzila mi Prosper...
                                                    Jestes tam jeszcze ? Odezwij sie, prosze !
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 23.10.01, 00:26
                                                    No i znow, zgodnie z tradycja sam sobie odpowiadam.
                                                    Milego dzionka, Samantocorazmniejtajemnicza.
                                                    A teraz co ? Nooooo ? Ktore z dzieci odpowie ? No swietnie, Jasiu !
                                                    BUZIACZKI !
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 08:49
                                                    Ja Ci tez milego dnia bo chyba dzisiaj odpoczywasz? Buziaczki Biziu!
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 08:47
                                                    Jakie pol??Pisalam cos o polowce??? Czyzbym nieswiadomie juz pisala o
                                                    chlaniu???;) Prosper ma racje ,tez pewnie sie biedaczka martwila ze zostanie
                                                    bez michy i drapania za uchem. No,ale dobrze ze sie znalazles ,moge spokojnie
                                                    isc do pracy .:))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 23.10.01, 12:48
                                                    I znow mijamy sie, Samanto ! Ha, trudno ! Ja zaraz lece do pracy a potem do
                                                    Philippe'a, wroce wiec dosc pozno, ale zajrze tu. Milego popoludnia pelnego
                                                    buziaczkow od.......... ? Mnie.
                                                    Wyszedl Bizon do pracy we wtorek,
                                                    rzucil Prosper do zabawy korek,
                                                    A gdy pozniej przed ekranem siedzie,
                                                    to nikogo juz nie bedzie
                                                    bo wszyscy wroca do swych norek.
                                                    Pieeeeeeeeeeeeeknie mi wyszlo, nieprawdaz, Koteczku ?
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 16:46
                                                    Prawdaz koteczku-Bizoneczku,bardzo zgrabnie wyszlo! Widze ze wena Cie nie
                                                    opuszcza. Moglibysmy w jednych butach chodzic tak ladnie sie wymijamy.Twoja
                                                    Prosper chyba chcialaby byc u mnie dzisiaj na kolacji ,kupilam halibuta
                                                    wedzonego..pyszotka!:)) Zamiast tego ma korek ...;) Czy zauwazyles jak nasza
                                                    jesien podgonila przez ostatnie kilka dni??? Drzewa lysieja jak wsciekle...az
                                                    smutno sie robi.... Leb mnie boli..chyba mi sie woda zagotowala w
                                                    chlodnicy ..bredze??? bez wzgledu na stan ducha i umyslu jak zawsze BUZIACZKI!
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.dhcp212-198-212.noos.fr 23.10.01, 21:42
                                                    Samanto, Kochanie, czy jestes gdzies tam ? W przerwie meczu nadaje rozpaczliwe
                                                    SOS od mojego kumpla, co juz wiesz...Cyk
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 22:19
                                                    Biziu!Ty piles??????? Dlaczego SoS? Co"CYK" ? ????????
                                                    Czy my do cholery musimy sie tak ciurkiem wymijac? Zostaw ten mecz i mi
                                                    wytlumacz co i kogo mam ratowac?
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 24.10.01, 19:06
                                                    Patatajpatajpatatajpatatajpatataj... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Stop.
                                                    Oto ja, Samanto, Twoj jedyny i unikalny B. Czy Twa dusza blaka sie tam gdzies
                                                    po kablu ? Jesli jestes, wez kawal poledwicy wolowej i trzasnij w skrzynke.
                                                    Buziaczki.
                                                    P.S. Ja NIGDY nie pije
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 20:10
                                                    obylo sie bez poledwicy wolowej .trzasnelam parowka i tez wyskoczylo!:))
                                                    Dopiero wrocilam z narady wojennej z rodzicami moich pociech .jestem padnieta
                                                    ale na pewno odpisze! Na razie musze cos wrzucic na ruszt bo umieram z glodu
                                                    moj wyjatkowy,niepowtarzalny Bizonie Stepowy!S
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 24.10.01, 23:57
                                                    Witaj mi w czwartek rano, Samantozmijanki ! Czekam na Ciebie na plazy w
                                                    Jeltkowie, a tymczasem, na przebudzenie, limeryczek :
                                                    W srode poznym wieczorem
                                                    wrocil Bizon do swej nieforem-
                                                    nej nory, sluchal radia "Pogoda"
                                                    gdzie spiewa Jarocka wiecznie mloda,
                                                    po czym zasnal, nakrywszy sie worem.
                                                    Buziaczki nizewykle czwartkowe- B.
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 24.10.01, 23:59
                                                    P.S. Masz jeszcze te parowke ? To trzaskaj w skrzynke !
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 07:14
                                                    Strzelilam i z wrazania parowka wypadla mi z reki!Ale niespodziewanka!Witaj
                                                    Bizonie!:))Wiecej bedzie w skrzynce ..jesli odpowiednio agresywnie ja
                                                    potraktujesz oczywiscie!:)) Milego dnia Biziu!
                                                  • ronja Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ 25.10.01, 07:52
                                                    Cześć, Samanta, nudzi mi się z rana... Nie oznacza to rzecz jasna że nie
                                                    zatroszczono się o odpowiednią ilość pracy dla mnie, bo zatroszczono się... Ale
                                                    nie mam do kogo gęby otworzyć...
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 25.10.01, 22:33
                                                    Samanto ! Wolanie Twe rozdziera moje serce ( co nie przeszkadza mojej meskiej
                                                    proznosci byc mile polechtana....), jestem ale przeciez dzis CZWARTEK i za pare
                                                    minut wezwie mnie na dywanik tow. Obowiazek. Jesli masz jeszcze te parowke
                                                    to.... TRRRRRRRRRACH ! w skrzynke ! Buziaczki bizonskie i czule ...

• Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 22:39
                                                    Trrrrrachnelam ,jestem w trakcie odpisywania ale dopiero jutro pewnie
                                                    trrachniesz w swoja skrzyneczke.:)Nie pusz sie tak Bizonie,nie pusz !!!!;))
                                                    Spokojnej nocy !
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 25.10.01, 22:45
                                                    Ja sie pusze ??? To Prosper sie puszy, wspolczesna literatura amerykanska jest
                                                    napuszona (wg. Hellera), gdybym sie puszyl to nie bylbym Bizonem lecz kaczka
                                                    edredonowa, o! ona dopiero sie puszy ! Taka jest napuszona,ze sama nie wie co z
                                                    tym swoim napuszenstwem zrobic. A moze moje buziaczki tez sa napuszone ? No,
                                                    przyznam, ze moze moj brzuch jest lekko napuszony od piwa i zeberek ...
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 25.10.01, 22:51
                                                    Hoooooooooooooooooooooooooooooo, hisse !
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 23:04
                                                    Caaaaaaaaaaaaaaaly Bizon!!!!:))))))))))))))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 23:03
                                                    No dobrze juz dobrze...To nie badz taki polechtany!!!:))))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 27.10.01, 01:08
                                                    Ja polechtany ? JA polechtany ?! To Prosper moze mowic, ze jest
                                                    polechtana,wciaz ja gliglam za uszkiem i po okraglejszym nawet od mojego,
                                                    brzuszku. Fifi tez moze uwazac sie za arcy-polechtanego, jak zreszta cala
                                                    zgraja tych glupich kocurow z mojego podworeczka. Nawet slupek na przystanku
                                                    tramwajowym jest bardziej polechtany ode mnie. Ech, zycie, zycie ! Zeby tak
                                                    ktos chcial mnie naprawde polechtac.... (np. kawalkiem kielbasy.....)
                                                    A na sobote, limeryczek glupiutki calkiem:

Sobota,sobota,
                                                    imieniny kota.
                                                    Prosper idzie spac,
                                                    k... jego* mac
                                                    To i u mnie na spanie ochota.
                                                    * powinno byc "jej"
                                                    Buziaczki B.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 17:22
                                                    Ide odpisac drogi,niepolechtany Bizonie.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 18:13
                                                    Masz jeszcze to puste pudelko??? To rzuc w skrzynke !;)))) Buziaczki..w slupek
                                                    tramwajowy niestety!;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 19:33
                                                    Zgadnij czym sobie umilalam czas na arcyciekawych zajeciach??? Brawo Biziu!
                                                    pisalam limeryki!:)))
                                                    Zamiast grzecznie siedziec w domu
                                                    zachcialo sie samancie dyplomu
                                                    i choc trudna na to rada
                                                    ze zmeczenia na pysk pada
                                                    nie ma sie pozalic komu.

Nooo..pozaluj mnie Bizonku,pozaluj!;)))

Byla Bizio raz kochany
                                                    przylozyc go do rany
                                                    lecz mial niewielka wade
                                                    jak znalezsc na to rade?
                                                    bo pluje do Sekwany!

Nie wyszlo? ojej!Trudno sie mowi!;))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 27.10.01, 21:58
                                                    Witaj poraz drugi, Samanto ! Zapomnialem Ci powiedziec (!), ze Twoje limeryki
                                                    sa super. Zjadlem chinska zupke, jakos mnie mdli i sam nie wiem co mam za soba
                                                    zrobic. Czy w watku o blondynce wciaz odbywa sie pyskowa ? Nie chce mi sie
                                                    zagladac...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:11
                                                    Ej!Nakrylam Cie kolderka a ty jeszcze nie spisz??? ;))) Pan wrew chyba odpadl :)
                                                    To nie byla pyskowka kochanie tylko wymiana pogladow.:)) Masz fantastyczny glos
                                                    Bizonie!:)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 27.10.01, 22:17
                                                    Ej ! Nie zdradzaj naszych tajemnic ! Ale komplement przyjmuje, moja meska duma
                                                    i tak dalej... Gdybys Ty mnie NAPRAWDE nakryla kolderka, to na pewno juz bym
                                                    nie zasnal........
                                                    A teraz spadam, bo oczy sie kleja. Buziaczki Samanto, zajrze tu jutro !
                                                    P.S. Nie zapomnij o nabozenstwie !
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: 213.76.59.* 27.10.01, 22:28
                                                    No widzisz !I bez wiejskiej kielbasy zostales polechtany!!!;)))Jesli nie
                                                    przykrylabym Cie kolderka to sama moglabym miec problemy z zasnieciem.Wiesz ,to
                                                    wedle zasady - czego oczy nie widza...;))))) Czy jesli krzykne Jezus Maria!!!!-to
                                                    zostanie mi zaliczone nabozenstwo???;)))

• Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 19:56
                                                    Witaj Samanto ! Nie ja bede Cie rozliczal z Twej poboznosci, zrobi to Najwyzszy
                                                    duzo lepiej ode mnie. Ja moge tylko ujac sie za Toba w Najwyzszych Instancjach,
                                                    co uroczyscie Ci obiecuje, jak rowniez wypic duzo piwa za zbawienie Twej
                                                    grzesznej (hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm) duszyczki. Co do kolderki, to
                                                    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
                                                    Poza tym wyobraz sobie, ze masz przed soba najwiekszego dupka zolednego na tej
                                                    ziemi, bo zupelnie zapomnialem o zmianie czasu na zimowy, wstalem dzis rano o
                                                    GODZINE (!) wczesniej, o czym dowiedzialem sie z radia PO wyjsciu spod
                                                    prysznica calkowicie juz rozbudzony. Bylem taki wsciekly, ze nawet nie mialem
                                                    ochoty na piwozranajaksmietana ! Wystawiasz sobie, Kochanie ? Mam tylko
                                                    nadzieje, iz chociaz Tobie niedziela uplynela w miare rozsadnie. B.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:06
                                                    Rozejrzyj sie...spedzilam ja zupelnie kretynsko!!!:((( Najbardziej wymowne jest
                                                    Twoje "hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm". :))))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:10
                                                    Czy znaczy to, ze spedzilas niedziele na forum, Samantobezboznaikolderkowa ? A
                                                    moje "hmmmmmmmmmmmmmmmm" bylo wymruczane bizonowym barytonem, prawie basem,
                                                    choc najlepszy bas mam po pol basa, ale to dopiero za 3 tygodnie.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:12
                                                    Taaak...:(((((((( Ale dopiero teraz czuje sie jak w domku!!!!!!!:)))))))))))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:31
                                                    Czarodziejko...........................
                                                  • samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ 28.10.01, 20:34
                                                    Jaaaaaaaaaa...?-zapytala niewinnie
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:40
                                                    Ty-odpowiedzial cieplym barytonem, wpijajac w nia wzrok i delikatnie chwytajac
                                                    jej szczuple przeguby dloni ....
                                                    ...Prosper, cholero ! Nie wbijaj we mnie pazurow, bo ja tu sie erotycznie
                                                    wywnetrzam a ty zbijasz mnie z pantalyku !
                                                  • samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ 28.10.01, 20:43
                                                    prosper,cholero!Zabieraj te lapy bo zaczyna byc interesujaco!!!;)))Zobaczysz
                                                    malpo!Nie dam Ci szprotek wedzonych!!(to do kocicy!)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:55
                                                    No i uleciala wena, uleciala wizja, przy ktorej zeberka z piwem sa jak stara
                                                    Maciaszkowa przy Ani Przybylskiej ze "Zlotopolskich" ( a moze z "Klanu"? ). Ona
                                                    taka jest, ta wredna kocica: przylazla, pochwalila sie slimakiem, wbila pazury
                                                    a teraz spi, zmuszajac mnie do siedzenia jak panienka z dobrego domu-ze
                                                    zlaczonymi kolanami. Jak wy tak mozecie, dziewczyny ? To boli po minucie !
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:10
                                                    Wypraszam sobie!Ja nie wbijam pazurow!;)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 21:19
                                                    Czy to WSZYSTKO, co w moim opisie rozni Cie od Prosper ? TO ZACZYNA BYC
                                                    INTRYGUJACE ! Uwazaj, dziewczyno, bo wysle Ci "hmmmmmm" tak dlugie, ze do rana
                                                    bedziesz otwierac moj post...
                                                    P.S. A ja lubie dlugie pazury ale nie Wbijane tylko Drapiacedelikatnierozne
                                                    Miejsca
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:28
                                                    Miaaaau.....!Mrrrrrrrrrrrrrrr..........:))))
                                                    Dlugie nie sa ale drapac potrafia tu i owdzie!;))))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 21:33
                                                    Kusicielko.....
                                                    Ja to sobie teraz wszystko przemysle na boczku, bo musze wyprasowac cos na
                                                    jutro, zeby byc podobnym do ludzi. Zajrze pozniej, a jesli Cie juz nie
                                                    bedzie,to zycze Ci cieplej nocy pelnej gwiazd i buziaczkow. Pa !
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:37
                                                    Dzieki Biziaczku! Nie mysl za duzo bo glowa Cie rozboli!;))))) Buziaki
                                                    slodkie!:)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 29.10.01, 00:01
                                                    A ode mnie jeszcze slodsze... Ide spac, Samanto, a mozg mam tak zlasowany, ze
                                                    nawet najglupszy limeryk nie przychodzi mi pod klawiature. Zreszta tak bedzie
                                                    lepiej, bo damy chwile oddechu pewnym wrogom limerykow i dzieki temu beda mieli
                                                    milsze przebudzenie, buszujac z rana po watkach.
                                                    IDE SPAC. TERAZ. JUZ.
                                                    Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
                                                    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hyc. Buziaczki
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 00:03
                                                    Ci tez!Cmok,cmok,cmok...:)))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 29.10.01, 00:05
                                                    No i jak ja mam teraz spokojnie zasnac, prosze ja kogo ? Znow ta kolderka...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 00:13
                                                    Juz Cie przykrywam....;))) Aaaaa..kotki dwa...:)))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 02:51
                                                    Pewien pan, co hodowal krowy
                                                    wpadl kiedys na pomysl nowy:
                                                    gdyby tak je piwem poic
                                                    i zaraz potem je doic,
                                                    czy mleko szloby szybciej do glowy ?
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 02:53
                                                    To byl limeryk srodkowonocny przeslany wraz z wieksza iloscia Buziaczkow. J.B.
                                                    M.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:25
                                                    Piekny limeryk!hmm....z reguly takie sa.
                                                    Znowu chlodny dzien ,jak myslisz ociepli sie .....?????
                                                    Chyba mam jesienna chandre... zamiast limerykow jakies go...nka mi wychodza.

raz Bizon co wazyl chyba z tone
                                                    wedrowal po lesie merdajac ogonem
                                                    spotkal w flanele ubrana dziewczynke
                                                    ktora w zachwycie strzelila flupia minke
                                                    gdy chciala go poglaskac w inna poszedl strone

Buziaczkow bylo wiecej ale i tak za malo jak dla takiej pazery jak ja.
                                                    Chitra nie jestem to dam wiecej! Caluchy caluchowate ...S.

• Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 12:19
                                                    Czy jestes tam gdzies, Samanto ?
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 16:49
                                                    Zas..linie tramwajowe!!!:((( O tej porze jade do pracy.teraz ja jestem a Ty w
                                                    pracy:(
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 00:33
                                                    Usmiechnij sie w srode rano, Samanto ! :-)))))))))))))))))))))))))))) O,
                                                    wlasnie tak ! I przestan opowiadac michalki o jakims zwierzeciu, ktore jakoby
                                                    omijalo watki. Na dzien dobry- limeryk, a kiedy go przeczytasz, zrob z niego
                                                    kulke i trzsnij gdzie trzeba. Buziaczki
                                                    Na pewnej mijance pod Oliwa
                                                    tory tramwajowe biegly krzywo.
                                                    Dziwila sie pewna Szczecinianka:
                                                    Co to za glupia mijanka ?
                                                    A potem poszla na piwo.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 08:10
                                                    :-))))))) Usmiecham sie!!! Dzisiaj jest juz duuuzo lepiej.Wiesz ze baby maja
                                                    narowy i napady chandry.;)) Buziaki slodkie jak karmelki...a pozniej zaprzaszam
                                                    do skrzynki.:-*
                                                    S.
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:18
                                                    Jestes.... ?
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:20
                                                    jestem! Z jasminka sobie gawedzilam!:)))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:24
                                                    Dzieki za mail,Samanto, szczegolnie zas za tytul..................Uwazaj,bo
                                                    jeszcze uwierze i... A te nadgarstki juz zaczynam widziec we snie...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:28
                                                    czy ja wygladam na klamliwa istote? Masz koszmary nocne z nadgarstkami w roli
                                                    glownej?:)Dluuugo Cie nie bylo... Nawet Wielokropekzprzecinkami juz mi dogryzal
                                                    ze markotna jestem .
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:34
                                                    Mnie juz sie zdarzylo pare razy uwierzyc kobiecie- dostaje sie za to tak w
                                                    czache,ze najwiekszego bizona z mojego stada zwalilo z nog i racice mu
                                                    zmiekly...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:38
                                                    pare?Para to dwa! ponoc do trzech razy sztuka!;))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:45
                                                    Poprawiam : "kilka". A glupi jestem tak jak bylem...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:47
                                                    To pocieszajace!:))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:50
                                                    Dla kogo, Koteczku ? Dla mnie ??? W MOIM wieku ??? Z moim siwym i trzesacym sie
                                                    lbem ???
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:54
                                                    Myslalam o sobie ale skoro zaslaniasz sie trzesacym lbem ...;)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:04
                                                    BIZON.NIGDY.NIE.ZASLANIA.SIE.PRZED.KOBIETA.BIZON.NAWET.LUBI.SIE.ODSLANIAC.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:05
                                                    Nie mowimy o kobiecie,mowimy o mnie! ;))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:11
                                                    Tu ? Na publicznym forum ? Na oczach tlumu ? Ja nie jestem ekshibicjonista...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:14
                                                    Musisz wszystko przekrecac??;)))))))))))))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:18
                                                    Coz takiego znow przekrecilem, Najdrozsza ? We lbie mi sie przekrecilo, ot co!
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:21
                                                    Ja mam tez przekrecone wiec moze nie zlapalam sensu..?;))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:25
                                                    Sensu w tym wiekszego nie ma, ale co innego chodzi mi po glowie : czy bedziemy
                                                    mieli okazje poodkrecac sie choc ociupinke, skoro wszystko jest zakrecone ?
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:28
                                                    To zalezy co sznowny pan rozumie przez"poodkrecanie"?;))))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:31
                                                    Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:38
                                                    Hmmmmmmmmmmmm??????????????????????????????????????
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:40
                                                    No tak ! Nareszcie zrozumialas !
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: 213.76.59.* 31.10.01, 19:56
                                                    Nieprawda!!! Byly znaki zapytania!!! Siadaj,jedynka!!!! ;)))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 20:02
                                                    Siadam, pszepani i ide karmic zwierzeta : Prosper i siebie. A pani niech
                                                    trzasnie w skrzynke gdzie kolacze sie PROSBA. Wroce pozniej. Buziaczki, och
                                                    jakie slodkie.....
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:09
                                                    Prosba spelniona.. widzisz..tytuly nie klamia!;)))) Smacznego dzieci!
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 23:05
                                                    Witaj, Kochanie ! Podziekowania ukaza Ci sie po TRZASNIECIU. Troche
                                                    zbalamucilem po drodze, bo musialem uregulowac sprawe z pewnym gnojem na jednym
                                                    z sasiednich watkow. N.B. Dziekuje za wziecie mnie w obrone, ale nie powinnas
                                                    znizac sie do dyskusji z czyms takim. Kolacja byla do dupy, bo "ona" zjadla
                                                    cala moja fasolke z zamrazalnika i nie uprzedzila mnie jak zwykle ...
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 23:45
                                                    Gdzie jestes, Samantoktorabroniszbizonajaklwica ? Ja mialem jakies
                                                    przeladowanie stron "Gazety", a po Tobie ani sladu, nawet zapach denaturatu
                                                    ulotnil sie juz...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 14:54
                                                    Jestem a po Tobie nawet klak siersci sie nie ostal......:)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 01.11.01, 15:19
                                                    Pewnej Samancie ze Szczecina
                                                    bardzo kiedys zrzedla mina,
                                                    bo, trzasnawszy w skrzynke,
                                                    zdziwila sie ociupinke
                                                    gdyz ktos znow o nadgarstkach wspomina.
                                                    Witaj, Mila ! Trzsnelas ? Nie ? to trzskaj szybko, tylko uwazaj na nadgarstki.
                                                    Buziaczki od Bizona i Wszystkich Swietych
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDWICY WOLOWEJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 15:51
                                                    :)))) na nadgarstki bede od dzisiaj uwazala jak na skarb!:)) trzasnelam ,a
                                                    jakze! A Tyyyyyy???????? Trzasnales ? Niee??? To prosze szybciutko nadrobic
                                                    zaleglosci!:))) Buziaki!!!
                                                  • Gość: Apollo Re: Do Bizona IP: 63.83.145.* 01.11.01, 19:26

Widzisz Bizon jestem Tworem Twojej Wlasnej fantazji a taki to problem iz
                                                    fantazja wczesniej lub pozniej znika a TWORY zostaja.Milego dnia Zycze jestes
                                                    cieniutki cieniutki oj cieniutki i nudniutki i to strasznie.Pozdrowienia i
                                                    uklony dla Kaczuszki
                                                  • Gość: samanta1 apollo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:41
                                                    Posluchaj zasrancu jeden! Siad i sluchaj co Pani do ciebie mowi ! Omijalam cie
                                                    z daleka ale nie zycze sobie zebys sie pchal do MOJEGO watku ze swoimi
                                                    kompleksami zbitego psa! Skopal Ci Bizon dupe bo sam sie o to prosiles ale ode
                                                    mnie wara!!!!!! Buda!I zeby moje oczy wiecej cie tu nie ogladaly bo tak ci
                                                    zycie obrzydze ze szybko bedziesz musial opuscic to forum albo zmienic nick!
                                                    Dobrze ci radze..nie przeginaj!W ostatecznosci zaprowadze do uspienia do
                                                    weterynarza i przerobia cie na maczke w bacutilu !! Troche kultury przydaloby
                                                    ci sie .To jest forum towarzyskie dla ludzi a nie zakopleksionych ,niewyzytych
                                                    malolatow .
                                                  • Gość: Apollo Re: apollo IP: 63.83.145.* 01.11.01, 21:34
                                                    Myslenie nie jest Twoja silna strona ,pomysl zanim napiszesz.Caluje raczki i
                                                    mysle iz byla bys bardzo zdziwiona widzac mnie przed Soba.Szczecin ladne
                                                    miasto i mile przelotne wspomnienia.Koncze bawic sie z Wami bo zabawa jest dla
                                                    Was nieznana.
                                                  • Gość: samanta1 Re: apollo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:46
                                                    Slusznie!Koncz wasc!wstydu oszczedz..sobie! Powinienes pozegnac to forum!
                                                  • Gość: Bizon Re: apollo IP: *.abo.wanadoo.fr 01.11.01, 23:10
                                                    Witaj Kochanie ! Dopiero teraz skonczylem LIST, ktory zaczalem pisac o 16H30
                                                    (oczywiscie z przerwami na kolacje i siusiu). Jestem WY-KON-CZO-NY ! Momentami
                                                    bylem tak wkurwiony na osobe, do ktorej pisalem, ze mialem ochote pierdolnac
                                                    czyms w komputer (dokladnie jak Ty), wytrzymalem jednak do konca a to, co
                                                    splodzilem jest tak ostre, ze moje wypowiedzi wobec niektorych intruzow sa jak
                                                    caluski czulej dziwki w porownaniu z LISTEM. Pociecha dla mnie bylaby Twa tu
                                                    obecnosc... A propos intruzow... Czy mozesz oddac mi przysluge i nie wdawac sie
                                                    w polemiki z pewnymi prymitywami na tym forum ? Miej troche godnosci, prosze i
                                                    buziaczki sle buziaczkowo-zmeczone...
                                                  • Gość: Bizon DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 01.11.01, 23:13
                                                    Oczywiscie poprzedni post byl pod adresem, co wyzej.....
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:30
                                                    Domyslilam sie Bizonku ze te caluski nie byly zaadresowane do tego wyzej!
                                                    dyskusje z tamtym osobnikiem zakonczylam definitywnie. Ale to niewazne!
                                                    Hmmm..szkoda ze mnie tam nie moglo byc .Reszte napisze na priv.bo tu jakos
                                                    publicznie sie zrobilo!Niemniej buziaki przesylam !!!!:)))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 01.11.01, 23:33
                                                    JESTES ...........................
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:33
                                                    Przed snem chwila dla krokodyla:

Na fotelu Bizon siedzi
                                                    i limeryk nowy kleci
                                                    Wciaz tematy nowe wplata
                                                    by po twarzy usmiech latal
                                                    i smuteczki precz odpedzil

Bim ..Bam! godzina 23 .33 !!!Ojej!Pozno juz!!! Cmok,cmok!!:-*
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 01.11.01, 23:37
                                                    Pracujesz jutro ? A ja, wyobraz sobie, tak bylem zaabsorbowany LISTEM, ze
                                                    wymienilem dzisiejszy nocny dyzur (czwartek !)na cos podobnego w grudniu...
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:37
                                                    A dlaczego nie ma Cie tu ?
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 00:46
                                                    Jak to nie? jestem!:))
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 00:45
                                                    cztery dni wolnego ...jutrzejszy mamy odpracowany!:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 00:49
                                                    cialo tu a dusza....:)))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:50
                                                    Trzaskaj szybko, Samanto i jeszcze szybciej odpowiadaj !!!!!
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:58
                                                    Czekam na odpowiedz, nie chce budzic Mlodego...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:05
                                                    Mlodego armaty nie obudza ale starsza mialaby duuuuzo do powiedzenia na ten
                                                    temat:(((( Kiedys Ci opowiem o urokach mieszkania z mamusia!:))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:08
                                                    Biedactwo .... ! Wspolczuje... A teraz trzasnij jeszcze raz
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:10
                                                    sama sobie wspolczuje!!! Ide trzasnac!:)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:34
                                                    Ja tez trzasnalem i rozumiem.... Ide teraz spac bo Prosper mnie wzywa i
                                                    popiskuje. Sama jest dzisiaj, bo Fifi spi u siebie....
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:37
                                                    Dobranoc!Pchly na noc,karaluchy do poduchy....
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:42
                                                    Wolalbym do poduchy....buziaczki rozne........, po ktorych mowi sie
                                                    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                    m B.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:50
                                                    Noooo...dobrze....:)Buziaczek tuuuu...i tu.....i jeszcze tuuuuu....No nie! W
                                                    ten sposob to Ty nigdy nie usniesz!Coraz bardziej Ci sie oczy swieca!!;)))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:52
                                                    Juz kolderka rozkopana i namiocik z niej nieduzy.....
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:59
                                                    Bizon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:01
                                                    Co takiego, Kochanie ?
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:03
                                                    Juz Ty dobrze wiesz co!!!;))))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:07
                                                    Przysiegam na obraz (tak mowil moj zmarly przyjaciel Staszek Rozenblum-stary,
                                                    warszawski Zyd z Powisla-prawdziwe dziecko W-wy), ze nie wiem....
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:10
                                                    szatanie!Nie kus!!!;)))pa! cmok,cmok,cmok.......;)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 10:58
                                                    Dziendoberek Najdrozsza ! Spalbym sobie jeszcze ale ta glupia Prosper obudzila
                                                    mnie lizac mnie w czubek nosa, bo na dole darl sie jej przyjaciel Fifi i trzeba
                                                    bylo wypuscic te kretynke na podworko. Buziaczki
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 11:43
                                                    Witaj Bizonku kochany !za to ja raczylam spac do 10-tej! Jak tam nastroje
                                                    poranno-poludniowe??? caluski!
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:53
                                                    Nastroje w porzadku, znow zlapalem dzis dodatkowy dyzur wieczorem. A teraz
                                                    wylaczaj komputer.
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 12:17
                                                    Hmmm...masz na mysli moje finanse czy rozmowe,ktora juz odbylismy???:))))
                                                    Na"szczurku" sie zemszcze jak juz bedzie mial dziewczyne.Obiecalam mu to !!:))))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 03.11.01, 00:41
                                                    Puk puk ! Jest tam jaka Szczecinianka ?
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 03.11.01, 01:04
                                                    Trudno. W takim razie ja tez ide spac. Milego dzionka, Samanto i milego
                                                    trzaskania w skrzynke. Buziaczki czule- Twoj Bizon
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 01:24
                                                    Byla ale juz wczesniej trzasnela w skrzynke i jak zwykle szybko odpisala.A
                                                    Ciebie juz nie ma..... Bizoooon...spisz.....????
                                                    Hmmmm...to ja tez pojde ...Milego dnia Biziu! buziak na dobranoc!
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 03.11.01, 09:48
                                                    Witaj Najdrozsza ! Na chwileczke tylko wpadam, bo juz wypadam i, jesli natlok
                                                    zajec pozwoli, zajrze PM. Za list dziekuje : pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekny byl !
                                                    Ja tak nie potrafie.... Buziaczki i milego dnia. P.S. Pozdrow Mag_nolie, jesli
                                                    gdzies ja spotkasz i powiedz, zeby nie martwila sie o impreze. B
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 11:24
                                                    Witaj Bizonie Stepowy,ktory ciagle w biegu jest! Magnolii nie spotkam ,dzisiaj
                                                    jest przeciez sobota.O impreze wiecej osob juz sie martwi ,masz juz gosci na
                                                    krzywy ryj!;))))Ja rowniez zycze milego dnia !Pa.Buziaczki !!!
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 03.11.01, 14:43
                                                    Patatajpatatajpatatajpatataj.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Stop.
                                                    To ja. Jestes, pocieszycielko strapionych Bizonow ? Wpadlem, by powiedziec Ci,
                                                    iz mozesz trzaskac, a ja spadam slac Ci w locie buziaczkow krocie. Pa!
                                                    Patatajpatatajpatatajpatataj.....
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 03.11.01, 14:56
                                                    Dupek jestem zoledny, bo zapomnialem dodac, iz frugie "patataj" nastapi za 5-10
                                                    minut. Czekam wiec na jakis Promyczek od mej Ukochanej..... Pojem sobie troche
                                                    trawy czekajac...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:07
                                                    te posty tak sobie przysiadaja jak te wrony..gdzie im sie podoba! Trawy??????To
                                                    juz nie zeberka????????????????? Przysiadz Bizonku troche bo raciczki zedrzesz
                                                    a nowych nie dostaniesz. Calusy nostalgiczne aczkolwiek nie mniej czule!
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:04
                                                    ha!Nie bylam przygotowana na patataj ..a wiesz czym to grozi????:)))))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:28
                                                    trzasnelam ..przeczytalam ale odpowiedz dostaniesz po powrocie .Hmmm..to
                                                    dluuuugo .Uzbroje sie w cierpliwosc:)
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:00
                                                    Witaj Kochanie ! Ja tez trzasnalem i wypadlo : troche smutne ( o smutnych
                                                    nastrojach w kazdym razie mowiace :-(((( ) ale przy tym takie mile bo cos o
                                                    szyjach, o rzutach i buziaczkach :-)))) Dziekuje ! Sadzilem, ze dopande Cie in
                                                    flagranti z Crimenem na sasiednim watku ale kiedy tylko pojawilem sie, Was juz
                                                    tam nie bylo. No to ide szukac dalej...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: 213.76.59.* 04.11.01, 19:14
                                                    Czesc Biziaczku!crimen dzisiaj juz jedzie wiec musimy sie nagadac na zapas i
                                                    wychlac pare beczulek!:)))) Nie moze byc zawsze wesolo,nie ma tak dobrze
                                                    niestety.Dlaczego nie bylo mojego ulubionego patataj..?;))))Znowu chcesz
                                                    podzilac z zaskoczenia???? Buziaki!!!!!
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:32
                                                    Naduzywanie patatajow, w przeciwienstwie do alkoholu moze byc szkodliwe dla
                                                    zdrowia, Najdrozsza. Zmartwil mnie Twoj wczorajszy smuteczek, stad ta uwaga
                                                    wyzej, tak przeciez lubie kiedy jestes usmiechnieta... Bez komentarza
                                                    pozstawiam to, co wydarzylo sie dzis w watku o "zazdrosci...". Namaciowalem sie
                                                    do apollo , nie bede maciowal mackowi, byloby to zbyt uwlaczajace dla Ciebie i
                                                    dla mnie. Masz racje, zawiodl mnie moj krajan, cos za blisko jest tamtych
                                                    dwoch. Olewamy to ? Olewamy !
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:37
                                                    Bizonie Najdrozszy.Zawsze sa jakies smuteczki..Ty tez jakis dzisiaj nieswoj
                                                    jestes.Zmeczony?Zmartwiony? Maciusiowi juz odpowiedzialam i dalsza rozmowa jest
                                                    zupelnie zbedna.Niech sie chlopczyna cieszy .
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:46
                                                    Rzeczywiscie, nocke zarwalem troche bo rozmowy z Bieta przeciagnely sie do
                                                    pozna a praca w niedziele, to...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:55
                                                    To co?Przykryc kolderka?;)))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:59
                                                    Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..................... Wiesz co mysle o Twojej
                                                    kolderce, Kochanie, niestety jeszcze za wczesnie, bo musze nakarmic Prosper i
                                                    sie a potem......... noooooo ? zgadnij ! PRA-SO-WA-NIE!
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 20:01
                                                    Prasowanie? A co?Mecz jest dzisiaj?
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:06
                                                    Brawo, Samanto !!! Jestem pelen podziwu dla Twej inteligencji ! Lyon-Lille w
                                                    Canal+. Przed Toba nic sie nie ukryje ! A tak przy okazji, moze bysmy stworzyli
                                                    nowy watek, bo ten dlugo sie otwiera ? Co Ty na to ?
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:12
                                                    szkoda ze to tylko dobra pamiec a nie inteligencja. Nowy watek?fakt ,ten
                                                    potrzebuje duuuzo czasu. Do dziela Mistrzu ,nikt tego lepiej nie zrobi!:)))))
                                                  • Gość: Bizon Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:15
                                                    Pochlebiasz mi, Malgorzato...
                                                  • Gość: samanta1 Re: DO SAMANTY SZCZECINSKO-PORTOWEJ CO NIE JADA POLEDW IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:18
                                                    Cha,cha,cha! Ty na wszystko masz odpowiedz! Znowu pochlebiam?( to juz nie jest
                                                    lechtanie tylko pochlebianie??;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka