04.05.06, 12:02

Obserwuj wątek
    • navision Re: proc- koniec z trollowaniem 04.05.06, 12:19
      wkrotce proces7 bedzie mial bardzo ograniczony dostep do sieci. Juz
      uniemozliwilem mu wejscie do pokoi tlenowych. Wkrotce i tu go odetna a i o
      blogu i jego likwidacji tez pomyslimy. Dosc chamstwa i trollowania w sieci. To
      nie moze pozostac bezkarne.
      • nieboski Re: proc- koniec z trollowaniem 04.05.06, 14:12
        popieram, popieram:) widze ze moja wielomiesieczna walka jako opa boskie_yapko
        z chamstwem, ktore reprezentuje proces, szarm i ich poplecznicy, przynosi
        owoce.
        • ziolo29 Re: proc- koniec z trollowaniem 04.05.06, 15:34
          nieboski cudownie prowokuje <faja>,ale taki siamotny tutaj :Djedno wiem, warto
          czekać na jego "oficjalne przeprosiny":D
        • lejdik Re: proc- koniec z trollowaniem 04.05.06, 22:56
          nieboski- dugopis od tlenu w nagrode dostaniesz (oczywiście w przypadku gdy
          ktoś go dla Ciebie zechce skręcić)
        • naptor Re: proc- koniec z trollowaniem 06.05.06, 11:59
          Twoj sposob rozumowania Rafal jest jak najbardziej poprawny- moze jedynie
          chciales to zbyt szybko zrobic a taki sposob jest nie popularny. No ale w
          gruncie rzeczy chodzi nam o to samo.
      • naptor Re: proc- koniec z trollowaniem 06.05.06, 12:01
        Popieram- jednak mozna by to bardziej uzasadnic solidnymi argumentami Navi.
      • narcyzka6 Re: proc- koniec z trollowaniem 06.05.06, 22:59
        Navision czy ty aby nie przesadasz z tym banowaniem procesa .nawet jesli
        rozrabia to zasluguje na szanse i prosze wpusc go na czat tlenowy.wiem ze w
        gruncie rzeczy jesteś dobrym człowiekiem tylko udajesz twardziela.
    • jagus007 Re: procw 04.05.06, 15:22
      To tlenowe FAQ bardziej kojarzy mi się ze środkowym palcem wystawionym
      przychodzącym po pomoc, niż z udzielaniem odpowiedzi na pytania nurtujące
      czatujących.
      Najbardziej chyba podoba mi się ten fragment: " Pamiętaj również, że pokój
      Pomoc, nie służy, do ogolnej dyskusji o bzdetach, lecz do pomocy w sprawach
      tlenu, jak również czatów tlenowych."
      Niedawno przekonałam się, że ten pokój służy ewentualnie pomocy w sprawach
      technicznych (sprzęt, oprogramowanie), natomiast sprawy czatowe są tam
      gremialnie uważane z bzdety, a nicki, które przychodzą z czatowymi problemami -
      klasyfikowani są jako trolle.
      Szczegółowe uzasadnienie mojej opinii na stronie zmieszane.blox.pl/html
      Pozdrawiam

• czatowykaleka Re: procw 04.05.06, 15:32
      navisionie i boskie_yabko,wam juz sie kompletnie w kapucynach
      popieprzyło,udajcie sie czym predzej do lekarzy od głowy,obawiam się,że i tak
      juz jest dla was za późno.ograniczać mozecie tylko siebie i ewentualnie swoje
      dzieci,i to tez do czasu.
      • miia1 Re: procw 04.05.06, 15:36
        kaleko, siebie już bardziej nie mogą... chyba ;)
    • sprawa7 Re: procw 04.05.06, 17:27
      Jestem zdania, że za nickiem "Navision", nie kryje sie człowiek, lecz system.
      Jest to system stosowany do zarządzania firmą, w tym przypadku czatów tlenowych.
      Jest wysoce prawdopodobne, że do systemu wkradł się błąd, a nawet wirus, bo nie
      jest możliwe, aby jakikolwiek program był tak zupełnie pozbawiony sensu. Totalne
      bzdury wypisuje ten system!

"System Microsoft Dynamics NAV* umożliwia sterowanie firmą w dowolnym kierunku i
      w dowolny sposób. Możesz trzymać rękę na pulsie dzięki szybkiemu dostępowi do
      precyzyjnych informacji. Twoim atutem będzie szybkie reagowanie na potrzeby
      klientów i zmiany na rynku, a Twoja firma będzie zarządzana w najbardziej
      efektywny sposób. System Microsoft Dynamics NAV pozwala skoncentrować się na
      skutecznym prowadzeniu działalności."

* NAVISION

przedruk ze strony Microsoft
      • dzika_o Re: procw 04.05.06, 18:29
        i zostaną w tym tlenie same duże kolorowe dzieci (dobrze ujęte odnośnie koloru
        w podanym przez navisiona linku), ciumkający desperaci i jełopy... świat
        tlenowy stanie się mdły jak nadmiar miodu albo miód w ogóle. Działaj Navision,
        stwórz świat złożony z owieczek dolly, może będzie on idealny w waszych
        oczach , ale jakże słaby i pozbawiony indywidualności. A propos, czy owieczka
        Dolly żyje jeszcze?
        • miia1 Re: procw 05.05.06, 00:04
          Niestety, dzika, Dolly nie jest już zbyt żywa.
          www.biotechnolog.pl/ciekawostka-27.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka