Dodaj do ulubionych

SYLWESTER W GORACH -FINISZ

20.10.01, 13:26
informuje ze komu mialam osobiscie wyslac adres juz to uczynilam .Pozostalym
zainteresowanym,chetnym podaje teraz:
Barbara Zwijacz
Wojdyłówka 32
34-511 Kościelisko
tel.(o18)20-703-66
Wedlug moich obliczen jeszcze wolne miejsca sa.
A reraz ..a teraz kochane dzieci ....robta sobie co chceta !My tam bedziemy na
pewno!:)))
samanta

Obserwuj wątek
    • Gość: Papas Re: SYLWESTER W GORACH -FINISZ IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.10.01, 15:45
      Kocham góry i zimowy klimacik.Jestem chętny aby się załapać.Podajcie coś
      bliższego tzn. jakie przewidujecie towarzycho i wogóle coś na temat imprezki.
      Jacy sylwestrowicze będą mieli prawo wstępu {wiek}
      pozdrawiam
    • Gość: kama Re: SYLWESTER W GORACH -FINISZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 15:53
      Samanto, podaj szczegóły, ja tez jestem zainteresowana.
      Koszty i.t.p.
      K.
      • Gość: samanta1 Papas i Kama IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:08
        Wiek nieograniczony,nie mam zwyczaju robic podzialow.czuje sie swietnie zarowno
        w towarzystwie 20-latkow jak i ich rodzicow!:)) Obecni chetni maja rozpietosc
        wieku od 28 lat do 43 .Goralska chalupa ,warunki skromne ale przyzwoite(za
        stodole biegac nie trzeba) .Cena 20-30 zl.za dobe. Jakie towarzystwo??Mam
        nadzieje ze odpowiednio stukniete!:)) Przeciez ja znam wszystkich tylko z
        netu ! Jak sobie zorganizujemy Sylwestra tak sie bedziemy bawic! Nie przewiduje
        w tych warunkach sukni balowych i garniturow z muszkami ale jesli sie ktos
        upiera to jego wola!:)) Starczy???:)))
        • Gość: kama Re: Papas i Kama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:11
          Samanto, mogę się z Toba kontaktować przez maila, bo na chwilę obecną nie mam
          żadnych planów....i chętnie bym sobie taka imprezę zorganizowała...
          K.
          • Gość: samanta1 Kama IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:19
            Nie iwem czy gdzies tam wczesniej sie logowalam:samanta1@poczta.gazeta.pl
            • Gość: kama Re: Kama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:23
              dziękuję, odezwę się do Ciebie.
              Pa
        • Gość: crimen Re: Papas i Kama IP: 212.1.96.* 20.10.01, 16:15
          Samantko, jak sprawdzisz kto jest stukniety? :)))
          • Gość: samanta1 Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:18
            Skarbie ,mam swiromierz!!! Nie znasz tego przyrzadu??:)
            • Gość: crimen Re: Crimen IP: 212.1.96.* 20.10.01, 16:20
              Nie potrzebuje.Wiesz ze ja swiry rozpoznaje na odleglosc:)
              • Gość: Iza Do Samanty IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:22
                czemu wiek od 28 lat?
                czyzby tu tylko starzy przeinternetowywali?
                • Gość: samanta1 Re: Do Izy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:24
                  Zglosil sie jeden 18-latek ale chyba zrezygnowal.Moze za starzy dla niego
                  byliscmy?:)
                  • Gość: kama Re: Do Izy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:25
                    a ja mam 25, skończę 27 października
                    Fajnie, będę najmłodsza...
                    K.
                    • Gość: samanta1 Re: Do Izy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:27
                      Zrobie Ci charakteryzacje na "stara pudernice"!!!:)))
                      • Gość: kama Re: do samanty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:29
                        chyba nie trzeba, podobno wyglądam poważniej, niż 25...
                        • Gość: samanta1 Re: do samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:31
                          Bede jednak musiala Cie ucharakteryzowac! Upodobnie Cie do siebie czyli do Baby
                          jagi!!:))
                          • Gość: kama Re: do samanty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:33
                            super, sama świadomość, że ktoś się mna zaopiekuję od początku jest wspaniała...
                            • Gość: samanta1 kama IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:35
                              jasne !Bede Ci dziecko robila za mamusie a raczej zla macoche!!!:))) zartuje!!!
                              • Gość: kama Re: kama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:38
                                fajnie, wybieram zła macochę...
                                Mam ukochana mamusię, to w ten najpiekniejszy wieczór w roku, mogę sobie
                                pozwolić na złą macochę.
                                A tak z ciekawości ile masz lat???
                                • Gość: samanta1 Re: kama IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 17:12
                                  36 coreczko!!:)))
                                  • Gość: kama Re: kama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 18:37
                                    mamusiu, mam w pracy koleżankę rok od Ciebie młodszą i ona jest tak jak moja
                                    starsza siostra. Mamusia jest natomiast koleżanka w wieku mojej mamy, 47l
                                    • Gość: samanta1 Re: kama IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 18:59
                                      Alez Kamciu sloneczko! nie pocieszj mnie bo ja nie mam kompleksu wieku!:)))
                                      • Gość: do Semi Re: kama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 19:18
                                        Samntko, już przestaję, obiecuję...
                                        Dzięki za odpowiedź na wątku Żal, zamyśliłam się głęboko, kiedy to przeczytałam.
                                        K.
                • Gość: Iza Re: Do Samanty IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:31
                  a jesli ktos jest w wieku emerytalnym to tez moze?
                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:32
                    Iza,mowilam ze wiek jest nieistotny .jesli emeryt wesoly i nosic go nie
                    trzeba...;)))
              • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:22
                Crimenku...wracaj!!!!:)))
                • Gość: crimen Re: Crimen IP: 212.1.96.* 20.10.01, 16:25
                  Uwazaj bo Cie zaskocze w Szczecinie Skarbie:)
                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 16:27
                    To obietnica czy grozba??:))) Stesknilam sie za Toba Krolu Mostow i
                    Pijaczkow!!!;))
                    • Gość: crimen Re: Crimen IP: 192.168.0.* / 216.252.191.* 21.10.01, 18:30
                      Tylko tesknota, Skarbie:)
                      • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 18:33
                        Zawsze to lepsze jak alimenty!;)) Co ja chrzanie? Pogielo mnie juz chyba
                        zupelnie!!!;)))
                        • Gość: crimen Re: Crimen IP: 192.168.0.* / 216.252.191.* 21.10.01, 18:38
                          Nie martw sie.Wyprostujemy:)
                          • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 21.10.01, 18:42
                            Mnie tak ale mam wrazenie ze Ty jestes juz zgubiony!;)))(czytalam juz:))
                            • crimen Re: Crimen 23.10.01, 19:57
                              Kobieto, poradz cos zamiast szydzic:)))
                              • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 19:58
                                jestes wstretny,prawie skonalam przez te dwa dni!
                                • crimen Re: Crimen 23.10.01, 20:02
                                  Ja tez:(
                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 20:06
                                    A baryleczke ma na poprawienie nastroju???Nieeeeeeee????????????
                                    To z kim wychlal? ;)
                                    Gluuupio ...wiesz..????:(
                                    • crimen Re: Crimen 23.10.01, 20:09
                                      Skarbie, bez Ciebie ani kropli:)
                                      • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 23.10.01, 20:13
                                        Tak wiec jestesmy jak dwie ryby na pustyni:(
                                        jak przyjedziesz to zamienimy role :Ty bedziesz duuuuzo mowil a ja bede
                                        sluchac!!!(przeczytalam Twoj telegram!;)))
                                        • crimen Re: Crimen 23.10.01, 20:14
                                          Nie zamilkne ani na chwile:)
                                          • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 23.10.01, 20:18
                                            A paczki do pierdla bedziesz mi nosil jak mnie zamkna za rachunki
                                            telefoniczne??? ;)))
                                            • crimen Re: Crimen 23.10.01, 20:21
                                              Wykupie cele koedukacyjna.Z Toba:))
                                              • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 23.10.01, 20:23
                                                Mnie nie kupisz ...... w tym miejscu chcialam palnac cos w stylu ze musisz o
                                                mnie powalczyc ....ale to juz chyba po herbacie!;)))
                                                • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 23.10.01, 20:25
                                                  ...ej!To kto bedzie mi fajki nosil i cebule??????
                                                  • crimen Re: Crimen 24.10.01, 20:32
                                                    Na pewno nie zginiesz z glodu, powalczyc tez moge.
                                                    Tylko ustawiaj ich w czworki, bo moge nie dac rady:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 24.10.01, 20:34
                                                    Dobrze Kochanie,dla Ciebie wszystko!:)
                                                  • crimen Re: Crimen 24.10.01, 20:39
                                                    Jak my sie dobrze rozumiemy:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 24.10.01, 20:42
                                                    W koncu stanowimy ten sam gatunek"wolowy";)))
                                                  • crimen Re: Crimen 25.10.01, 20:20
                                                    Nooo...mam nadzieje ze bardziej z jajem niz "wolowy" :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 20:23
                                                    Byka zazwyczaj ma jaja ale byczyca...?;)dzien dobry kochanie!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 26.10.01, 18:12
                                                    Dobry wieczor Skarbie:)Byczyca ma byka, a byk musi miec
                                                    jaja:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 19:59
                                                    ja tam nie wiem czy byczycy potrzebne sa jaja byka!;))Ale dyskusja!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 27.10.01, 14:37
                                                    No ale skoro zaczelismy, to kontynuujmy:)Sprawe byka
                                                    chyba rozstrzygnelismy;)A co z ta byczyca? :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 17:15
                                                    chyba nie bedziesz wymagal zeby miala jaja??:)))))))))))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 28.10.01, 21:21
                                                    No nie.Badz taka jak do tej pory:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:26
                                                    Dobrze ze nie chcesz mnie przerabiac!:)))
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 17:29
                                                    Po co przerabiać kogoś kto jest doskonały?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:44
                                                    Crimen...znowu mnie rozbestwiasz!:)))
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 17:51
                                                    Daj dzubka Skarbie:)Przecież wiesz że ja lubię się zadawać tylko z podobnymi
                                                    sobie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:56
                                                    Fajnie,od jutra sie bede golic.:)) Mozesz zajsc do tego mojego glupiego
                                                    watku "uroczego"??? To bedzie DOBRE miejsce na rozmowe.:)))
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 18:04
                                                    Już tam byłem,tylko nie zauważyłaś:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:22
                                                    To wszystko ten metyl!!!:(((
                                                  • Gość: crimen Re: Crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 29.10.01, 18:31
                                                    Kochanie, czy staczasz się beze mnie? :((((
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:57
                                                    jak Ciebie nie bylo to w ogole nie pilam.metyl to spod mostu!:))
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 20:02
                                                    To straszne:)Skaży Diadia,kak żyt'.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 29.10.01, 20:16
                                                    Tak,tak...do tanga trzeba dwojga..;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 20:20
                                                    Chyba nie każesz mi tanczyć tanga i to z różą w zębach?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 29.10.01, 20:52
                                                    hmmm...nieglupi pomysl...:))) A potrafisz tanczyc?
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 21:26
                                                    Nie bój się, troszkę potrafię:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 21:29
                                                    troszke?????????? O rany,ja bede w kierpcach,bedzie bolalo!!!:)
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 22:11
                                                    No dobrze.Mogę Cię na rękach nosić:)W ten sposób chyba nic nie podepczę?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:45
                                                    Nie ale padniesz po jednym tancu!!!:)) bede musiala wtedy innego partnera
                                                    szukac!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 22:48
                                                    No trudno.Ale jak padnę to już tego nie zobaczę:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:55
                                                    Pomysl ze tylko nogi moga byc niesprawne a cala reszta w porzadeczku....;)))
                                                    Hmm..to moze lepiej bede uwazala na nogi zebys nie podeptal .Postarasz sie?:))
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 23:00
                                                    Ja się zgodzę a Ty mnie znowu od "pantofli" zwyzywasz:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:31
                                                    Tak kochanie!:)))) Zajrzyj do skrzynki.
                                                  • crimen Re: Crimen 29.10.01, 23:43
                                                    Ty też;-)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:29
                                                    zrobilam to dzisiaj:)Twoja kolej!
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 11:47
                                                    No to sprawdz:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 11:51
                                                    ooooo!panicz wstal?? A ja zaraz do pracy:(
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 14:57
                                                    Kochanie, serdecznie Ci współczuję:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 16:53
                                                    Nie pamietam czego ale dzieki!:)
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 18:04
                                                    Jak to czego?Obowiązku pracy i to dzisiaj:)Wszystko doszło?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 18:43
                                                    Tak.odpisalam nie zajrzales?
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 19:19
                                                    Zajrzałem.Teraz Ty:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 19:49
                                                    najpierw tu poodpisuje!:))
                                                  • Gość: crimen Re: Crimen IP: 10.1.2.* 30.10.01, 20:15
                                                    Tylko nie wiem czy doszło?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 20:29
                                                    Wszystko doszlo! za chwile puszcze odpowiedz.daj odpisac!;)
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 20:57
                                                    Tobie to chyba nie wypada odpisywać? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:03
                                                    teoretycznie nie ale zawsze bylam cwana!!!;)
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 21:18
                                                    ... i za to Cię lubię;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:27
                                                    To moze przerzuc sie na "blondynke" ona jest jeszcze cwansza!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 21:42
                                                    Przecież mówiłem Ci że nie przepadam za "blondynkami" ;)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:44
                                                    Dobrze ze nie jestem blondynka!!!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 21:58
                                                    Ty to Ty;)))Byczyco:))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:11
                                                    Przestan kwiczec! Nie jestem blondynka ,slowo!!!:)
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 22:27
                                                    W Twoim przypadku to naprawdę nie ma znaczenia:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:38
                                                    Oooooooooooooooooooooo.....!Ooooooooooooooooooooooo!Ooooooooooooooooo????
                                                    nawet jak sie przemaluje na czarno to i tak nie zmadrzeje????????
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 22:51
                                                    Skarbie.Czy to jakaś prowokacja? ;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 23:15
                                                    Alez skaaaad???????;))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 30.10.01, 23:22
                                                    No więc czy mam coś odszczekać publicznie? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 08:03
                                                    To zalezy co chcialbys odszczekac:)
                                                  • crimen Re: Crimen 31.10.01, 09:16
                                                    Wszystko, co mogło by Cię urazić:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 12:46
                                                    Jak na razie sama slodycz splywa z ust Twoich ..poza naszymi zartami
                                                    oczywiscie:))
                                                  • crimen Re: Crimen 31.10.01, 19:10
                                                    Kochanie, mam to we krwi;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:19
                                                    Jak zwykle skromny do bolu!;))))
                                                  • crimen Re: Crimen 31.10.01, 20:02
                                                    Pozory mylą:))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:10
                                                    czy moje pisanie dochodzi do Ciebie???
                                                  • crimen Re: Crimen 31.10.01, 21:09
                                                    Co nieco dochodzi:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:12
                                                    To dobrze bo cos cicho siedziales.;)
                                                  • crimen Re: Crimen 31.10.01, 21:29
                                                    Od teraz zaczynam krzyczeć;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:39
                                                    Mozesz mnie spoloszyc,uwazaj..;)
                                                  • crimen Re: Crimen 31.10.01, 22:12
                                                    Skarbie, przecież to nie na Ciebie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 23:01
                                                    Ogolnie do wrzaskow jestem przyzwyczajona ale Twojego bym nie zniosla!;)
                                                  • crimen Re: Crimen 01.11.01, 15:30
                                                    Głos mam rzeczywiście donośny, ale krzyczeć na Ciebie.Nigdy!Gdzie Ty sie
                                                    podziewasz w taką pogodę;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 15:53
                                                    jak to gdzie? Na cmentarzu bylam.Ty chyba nie lubisz tego chlopa z torba a on
                                                    zaraz bedzie szedl do Ciebie!:))
                                                  • crimen Re: Crimen 01.11.01, 17:09
                                                    Oczywiście że lubię.Waruję pod drzwiami i czekam na niego.Już go odesłałem do
                                                    Ciebie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 18:08
                                                    Bidulek!Ale mu dzisiaj d..zmarznie!;)
                                                  • crimen Re: Crimen 01.11.01, 18:12
                                                    Pewnie.Znowu go wypędziłem na deszcz:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:03
                                                    Masz sklonnosci sadystyczne!!!;)))))))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 01.11.01, 19:40
                                                    Nie tym razem.No ale co robić, poczta musi dojść.Sprawdz:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:50
                                                    sprawdze :) Apollo powinien opuscic to forum,nie uwazasz???!!!! (metoda
                                                    Mario!:)))
                                                  • crimen Re: Crimen 01.11.01, 20:00
                                                    Masz rację Kochanie, ale kto to jest Apollo? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 01.11.01, 22:58
                                                    jakis debil zakompleksiony ktory odreagowuje stresy na forum.zabilabym chetnie
                                                    tego tepego sk..... ale nie bede sie denerwowac!:)))
                                                  • crimen Re: Crimen 01.11.01, 23:08
                                                    Teraz już wiem Kochanie, sam zauważyłem że to debil;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:35
                                                    Kotku!A tego dziada z torba nie przegapiles? :))) jak tam mostowe
                                                    przeselka??;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 01.11.01, 23:41
                                                    No, no.Bez prowokacji Diabliczko:)Już go posłałem do Ciebie.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 00:25
                                                    Chyba zrobimy zrzutke na buty albo na szewca!!:))
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 00:52
                                                    Najpierw niech ładnie poprosi:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 00:53
                                                    Gorzej jesli zastrajkuje!!:))
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 01:06
                                                    To kupimy gołębie pocztowe:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:08
                                                    zdechlyby z wycienczenia!!:) Crimen odpowiedz tej dziewczynie z dolu ,bo jak
                                                    bozie kocham nie wiem co jej napisac!!
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 01:12
                                                    To co?Mam ją namówić jako trzecią chętną? :))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:25
                                                    Hmmm..chyba pojawila sie para dla niej!Cha,cha,cha!!!! rob co chcesz ale zrob
                                                    cos!!!!!
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 01:29
                                                    Ja Ci radzę rób jak uważasz:))) Dobrze niech będzie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:34
                                                    Tylko podaj prawdziwa cene i ze haracz trzeba placic!!:)))Sprawdzales czy ten
                                                    sam telefon Tobie podalam jak ten w pirwszym poscie?
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 01:44
                                                    Telefon ten sam.A resztę gazdzina powie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:52
                                                    Boga w sercu nie masz!!!! Nabroiles a teraz ogonek pod siebie i do domciu???:)))
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 02:00
                                                    Skarbie, jak możesz?Jak ja z ziemi zapomnianej przez boga mogłem cokolwiek
                                                    nabroić? :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:05
                                                    Zdolny jestes..nabroiles!!:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:11
                                                    Crimenku!Ide spac! Do jutra ..Buziaki!
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 02:16
                                                    Skromny nie jestem, ale takich zdolności u siebie nie podejrzewałem:)Pa Skarbie.
                                                    Buziaczki i do zobaczenia rano:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 11:47
                                                    dzien dobry Crimenku! Buziaki poranne wchlonelam!!:)))
                                                  • Gość: crimen Re: Crimen IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:01
                                                    Dzien dobry Kochanie.Znowu wypędziłem tego dziada;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 14:46
                                                    O cholera!To on tak drapie w drzwi????????;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 14:50
                                                    Zmęczony bidulek.Nalej mu coś na rozgrzewkę:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 15:01
                                                    Wszystko wychlalam bo w skrzynce nic nie znalazlam!?
                                                  • Gość: crimen Re: Crimen IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:13
                                                    Zaraz powtórzę;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 15:27
                                                    No to przeczytam !;)) A buuuuzi?????;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 15:32
                                                    Nie było buzi?Przepraszam Kochanie ;-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:10
                                                    Sluuup!-oblizalam sie!;)))Wzajem!:-*
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 16:26
                                                    Oh, Kochanie, jak Ty słodko umiesz buzi dać:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:32
                                                    Cha!Ze mnie tez zdolna bestyja!!!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 16:59
                                                    Co prawda, to prawda:)Listonosz poszedł:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:18
                                                    A chociaz wiesz dokad? to moze sprawdze czy nie zabladzil?;)
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 17:40
                                                    I co?Spotkałaś dziadygę? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:47
                                                    Nooo..!Za chwilke dostanie kopa powrotnego!!:))
                                                  • crimen Re: Crimen 02.11.01, 18:03
                                                    Już dostał.Aż mnie noga boli:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 11:18
                                                    Jak tam dzionek przedwojenny ulanie??;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 03.11.01, 14:30
                                                    Jak w koszarach, Skarbie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:11
                                                    I tak trzymac zolnierzu!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 03.11.01, 15:19
                                                    Dyżur w kuchni i warta poza kolejką;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:24
                                                    Dla kogo te wspanialosci???;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 03.11.01, 16:45
                                                    Oczywiście dla ułana.Po co się duren pchał w kamasze? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 17:09
                                                    Ja tam rozkazow Ci nie bede wydawac bo znowu zarzucisz mi ,ze jestem domina:))))
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 01:36
                                                    Już jestem Skarbie, tylko nawalony jak Ułan:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:34
                                                    Ladnie..zostawil mnie na odwyku i sam sie nachleptal!;))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 11:53
                                                    Dla Ciebie mam bardziej wysublimowane trunki.Przecież wiesz;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:15
                                                    Wiem Kotku,wiem..:)))) O ktorej ulanowi konczy sie przpustka? :(
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 12:37
                                                    Jak zwykle, w środku nocy:(Może jeszcze zdążę utulić Cię do snu:-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:51
                                                    Nie pisz do mnie w takim tonie bo..Auuuuuuuuuuuuuuu..........:(((
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 13:22
                                                    Nie płacz Skarbie.Wpuść dziada, może poweselejesz:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 13:32
                                                    A Ty wlacz radio "Z",caly czas leci Cohen.Lubisz go??
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 14:44
                                                    Mistrz Leonard?Jasne:))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 14:55
                                                    Hmmm...nie taki umysl scisly...co za ulga!!!;))))
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 15:48
                                                    Cholera, wydało się.To już nie będzie pracy nad dohumanizowaniem?Szkoda:)Tak
                                                    mnie to intrygowało:))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 04.11.01, 16:33
                                                    Kotku,nie mysl tyle bo Cie glowa rozboli i to nie od trunkow!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 16:44
                                                    jAK TO?Mam przestać myśleć?Wtedy to zostaje już tylko dołaczyć do tych trzech
                                                    przygłupów:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 16:52
                                                    Alez mysl moj drogi tyle ,ze nie o zdroznych i gorszacych rzeczach.Jezu!Co ja
                                                    za glupoty pisze????? Jak nie bedziesz o tym myslal to juz w ogole nic nie
                                                    zostanie!!;))))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 17:18
                                                    Aż mi lżej Kochanie:)Przecież wiesz jak ja lubię grzeszyć:)))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 04.11.01, 17:32
                                                    Szczerze mowiac to nie wiem bo i skad????;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 18:21
                                                    Jak to skąd?Stąd że mnie ciągnie do grzesznic:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 18:40
                                                    I to niby ja mam byc ta grzesznica,he??przeciez nazywasz mnie aniolkiem??;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 04.11.01, 23:39
                                                    Bo ja lubię grzeszyć z aniołkami:))))
        • Gość: Papas Re: Samanta - no to jedziem IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 21.10.01, 19:43
          Mam głęboką nadzieję że wszystko będzie OK i będę mógł być.
          Mogę i na klepisku. Bardzo dzięki za wyczerpującą informację.
          • Gość: samanta1 Re: Samanta - no to jedziem IP: 213.76.59.* 21.10.01, 21:31
            Ty nie licz na klepisko tylko miejsce sobie zarezerwuj!:))Jestem pewna ze to
            bedzie Sylwester nad Sylwestrami!!!:)))
            • Gość: Ronja Re: Samanta - no to jedziem IP: 212.244.252.* 22.10.01, 07:37
              Cholera, zastanawiam się nad tym Waszym ASylwestrem i jak zwykle mam problemy z
              podjęciem decyzji...
              • Gość: samanta1 Re: Samanta - no to jedziem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 13:11
                Pozwol ze i pomoge:JEDZIESZ,DZWON I REZERWUJ! NO JUZ SZYBCIUTKO!!!:)))
                • ronja Re: Samanta - no to jedziem 22.10.01, 13:15
                  He, he, ja mam liczne wąty, jak to ze mną bywa. 2 miesiące przed Sylwestrem
                  wiedzieć, gdzie się go spędzi??? Zazwyczaj decyzję podejmowałam nawet dopiero 3
                  godziny przed północą...
                  • Gość: samanta1 Re: Samanta - no to jedziem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 13:18
                    tu sie tak nie da! Chyba nie chcesz spac z psem gazdy w budzie???:))))
                    • ronja Re: Samanta - no to jedziem 22.10.01, 13:45
                      no tak, rezerwowanie w ciemno też grozi spaniem z psem gazdy...
                      • Gość: samanta1 Re: Samanta - no to jedziem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 15:05
                        ..nie badz drobiazgowa kochanie! Zawsze to jednak w lozku!:)))
                        • ronja Re: Samanta - no to jedziem 22.10.01, 15:53
                          Ej, kto tam będzie w moim łóżku spał, to wsio rawno, zważ że jestem z klubu
                          jeździeckiego, gdzie na sianie pokotem się leżało, nie patrząc kto zacz. Chodzi
                          mi o to, że współlokator/ka może mi się trafić nie z wycieczki i co wtedy?
                          • Gość: samanta1 Re: Samanta - no to jedziem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 17:17
                            przestawimy wyra ,zaden problem!:)
                            • Gość: Ronja Re: Samanta - no to jedziem IP: 212.244.252.* 23.10.01, 10:40
                              Cholera! Cholera!
                              • Gość: samanta1 Re: Samanta - no to jedziem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 10:42
                                To juz dawno mi powiedziano ale zeby tak od rana ..Ronja!:)
                                • Gość: Ronja Re: Samanta - no to jedziem IP: 212.244.252.* 23.10.01, 10:44
                                  Samanto, nie do Ciebie to było tylko do sytuacji. Poza tym do glowy przyszło
                                  mi: Kurwa mać!
                                  • Gość: samanta1 Re: Samanta - no to jedziem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 10:46
                                    Ale chyba nie wzgledem Sylwestra to k...?:)))
                                  • Gość: Str. Re: Samanta - no to jedziem IP: *.wardynski.com.pl 23.10.01, 12:25
                                    No proszę, Ronja Przedpołudniowa Bluzgająca!

Strzyga z Oczami W Słup.
                                    • Gość: Ronja Re: Samanta - no to jedziem IP: 212.244.252.* 23.10.01, 12:33
                                      Bo dotychczas tylko wieczorami rzucałam przekleństwami na lewo i prawo ze
                                      szczególnym upodobaniem do biednych staruszek w autobusach?

Strzygo, a Ty co myślisz o Sylwestrze w górach?
            • Gość: Papas Re: Samanta - no to jedziem IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.10.01, 20:41
              Coraz bardziej się mnie to podoba. Kurde ale będzie bal.
              Zabieram beczkę fulla.
              Samanta zapewniam cię że odtańczymy taniec z ciupażkami.
              • Gość: samanta1 Re: Samanta - no to jedziem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 20:43
                czesc Wo..Papas!:))A ktoz to fulla pije na sylwestra? gorzoleczke bedziem
                chloc!!!:))
                • pomeranka Re: Samanta - no to jedziem 31.10.01, 21:24
                  Ja też chcę:))) Wiekowo się nadam, mam słabą głowę, więc więcej będzie dla
                  innych i mogę spać na kozetce w korytarzu:)))
                  Same plusy.
                  Samanto, tylko nie dojrzałam... gdzie się bawimy? :)

• Gość: Jolo Re: Samanta - no to jedziem IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 01:19
                    O rany a ja ,ja też chcę.Samanto napisz więcej szczegulow.Zresztą jade w
                    ciemno.Mam nadzieje że są jeszcze wolne miejsca? A czy same pary ?
                    • Gość: Bizon Re: Samanta - no to jedziem IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:22
                      SzczegOl najwazniejszy-znajomosc ortografii wymagana przy wykupie kart wstepu
                      • crimen Re: Samanta - no to jedziem 02.11.01, 01:33
                        Bizonie nie pesz człowieka który emanuje optymizmem:)Jolo, umów się z Pomeranką
                        i rezerwuj miejsce u gazdziny.Telefon na górze.
                        • Gość: Bizon Re: Samanta - no to jedziem IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:39
                          To nigdy nie bylo moim celem, ale niech sie mlody czlowiek uczy.. Witaj,
                          Crimenie, gdzie byles gdy ja suszylem dno "Slivovitz Passover" 70% produkcji
                          POLNISSKOSHER ? Eh, dobrze to czuc spalona sliwka ....
                          • Gość: Bi do JOLO IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:49
                            Nie przejmuj sie, chlopie, wal na ten watek z ranczyka, a juz Panie Cie
                            przyholubia. Ja moge Wam tylko pozazdroscic tego Sylwka.....
                          • crimen Re: Samanta - no to jedziem 02.11.01, 01:50
                            Eeee, sam chciałem zastrzelić swojego polonistę.Darowałem mu wtedy gdy
                            wymieniono go na młodą polonistkę.Mocno żałuję, ale sam fakt osuszania
                            śliwowicy umknął mojej uwadze.Takimi trunkami nigdy nie gardzę:)
                            • Gość: samanta1 Jolo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:54
                              Nie wkurzaj sie ! To byl zart!!!!:))))) Nie ma kart wstepu..zadnych!!!
                            • Gość: Bizon Re: Samanta - no to jedziem IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:56
                              Mam nadzieje ! Badz co badz bylo to 70 nieoszukiwanych procent....
                              • crimen Re: Samanta - no to jedziem 02.11.01, 02:05
                                Nie przestraszysz mnie.W młodości i spirol ćwiczyłem.A niedawno walczyłem ze
                                śliwowicą Łącką, o podobnej mocy:)
                                • Gość: Bizon Re: Samanta - no to jedziem IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:21
                                  Sliwowica Lacka ?! A co to takiego ?! Napisz szybko bo palce juz niuie trfiuja
                                  w klwiuszfe i chfe spoac mi sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
                                  • crimen Re: Samanta - no to jedziem 02.11.01, 02:28
                                    Robią to górale z Łącka, nielegalnie.Ponieważ jednak robią to od kilkuset lat,
                                    ma to status półlegalny.Paranoja, nie? :)))Idę spać.Do jutra.
                                    • Gość: Bizon Re: Samanta - no to jedziem IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:32
                                      Skombinuj mi butelczyne albo dwie, prosze. Ja tez idefr sdpea csfml,ml.
                                      Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
                                      • Gość: Jolo Re: Samanta - no to jedziem IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 02:40
                                        Panowie co tak szybko spać, mnie jeszcze nie wyganiają więdz posiedze troche
                                        jeszcze .Tak czy owak do zobaczenia w gorach!
                                        • pomeranka Przepraszam, ja w kwestii formalnej 02.11.01, 14:17
                                          Dobra, jedziem. tylko na jak długo? Na ile mam rezerwować? Ile osobodób? Tylko
                                          nie mówcie, że ile chcę, bo nie będe tam kwitła sama jak się rozpędzę...
                                          • Gość: crimen Re: Przepraszam, ja w kwestii formalnej IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:26
                                            Witaj Pomeranko.No to jedziem:)Co do terminu niech się wypowie Samanta, ale
                                            jakoś tak po świętach:)))
                                      • Gość: crimen Re: Bizon IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:06
                                        Bizonie, niestety ostatnia butelka którą miałem, odeszła w niebyt.Będę jednak o
                                        Tobie pamiętał, gdy znowu ruszę szlakiem śliwowicy.Chyba że interesuje Cię też
                                        zwykła kozacka "siwucha"? :)
                                        • Gość: samanta1 Pomeranka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 11:20
                                          czas pobytu wedle indywidualnego uznania .Ja jade 27-go lub 28-go .Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka