girl32 09.05.06, 16:20 A raczej nasza polityka.Człowiek cały dzień biega i nic nie załatwi.A na dodatek ....ło matko.Tragedyja:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleyu Re: Cholerny świat... 09.05.06, 16:30 Przynajmniej sobie pobiegałaś :) Ja siedze cały dzień przed kompem i już mi sie w głowie kręci - a nic nie piłem mocniejszego aż od piątku. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Cholerny świat... 09.05.06, 17:26 girl32 napisała: ło matko. Tragedyja :))) Trafilas na audycje niedocenionego Ojca Rydzyka i Umysl Ci stanal deba ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ohio_rybun Re: Cholerny świat... 09.05.06, 17:48 Girl co Ty się przejmujesz. Zwal wszystko na konia. Ma duży łeb niech się przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Cholerny świat... 09.05.06, 22:21 facettt napisał: Trafilas na audycje niedocenionego Ojca Rydzyka i Umysl Ci stanal deba ? :) A to pech!Nie słucham takich audycji.Ale nie zaprzeczę,że "zakręcona" jestem od jakiegoś czasu;),ale jeszcze dwa tygodnie i się "odkręcę":) Odpowiedz Link Zgłoś