Dodaj do ulubionych

Poszukuję samotnego taty

10.05.06, 08:18

Cześć! Mam 27 lat i wybieram się na urlop z 4-letnim synem. Może jest tu
jakiś samotny tata z dzieckiem który mógłby nam towarzyszyć(to będą nasze
pierwsze wczasy nad morzem i sądze że z towarzystwem zawsze
rażniej).Zainteresowanych proszę o kontakt na priv: sloneczko9791@gazeta.pl
Pozdrawiam:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: tata Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:47
      Matrymonialno-towarzyskie to nie na tym forum;))
      • Gość: tylko na moment Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:01
        tata, a nie widzisz że ta kobieta szuka współtowarzysz podróży ew. wspólny
        wypoczynek a nie jest to cel matrymonialny(wiesz co to znaczy przyjażń i dobre
        towarzystwo??) pewnie nie!
    • Gość: tato Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:18
      a jestes mamą czy tatą? z Twojego postu nie wywnioskowałem
      • Gość: tylko na moment Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:34
        jaestem mamą ( także samotną)gdyby było inaczej to byłabym zainteresowana
        powyższą propozycją. Wiem jak ciężko jest samotnej osobie której brakuje
        przyjaciół dlatego rozumiem dziewczynę która szuka towarzystwa na wczasy. jeśli
        miałabym więcej odwagi też bym poszukała;-)(ale myślę że w towarzystwie synka
        nie będę się nudziła,tylko żeby pogoda dopisała bo wybieramy się nad morze pod
        koniec lipca). pozdrawiam tato:-)
        • Gość: tato-mamo Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:18
          A dlaczego nie szukacie biedne samotne mamy z dzieckiem innych samotnych mam,
          tylko taty? Musi mieć fiuta żeby być dobrym towarzystwem na urlopie?
          • Gość: fan Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.koba.pl / *.koba.pl 10.05.06, 19:42
            Gość portalu tato-mamo napisał(a) bzdety następujące:
            > A dlaczego nie szukacie biedne samotne mamy z dzieckiem innych samotnych mam,
            > tylko taty? Musi mieć fiuta żeby być dobrym towarzystwem na urlopie?

Ty, mocher! Ganiaj stąd! Zazdrościsz, że nie stać?
            • Gość: fago Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:18
              A czego ma zazdrościć? Żałosnego szukania kawałka chłopa na forum i do tego pod
              głupim pretekstem? DD
              • Gość: fan Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.koba.pl / *.koba.pl 10.05.06, 23:04
                Po prostu nie sie nie wpierd..... Propozycja widocznie go nie dotyczy, a jak ma problem z oceną takich sytuacji, to niech poszuka forum socjologia i tam pofilozofuje. Psycholog jakiś czy co?
                • Gość: tylko na moment Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:31
                  Dzięki fan;-).
                  • Gość: tylk ona moment Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:41
                    A wszystkim miłego słonecznego dzionka życzę. :-))
    • remo29 Re: Poszukuję samotnego taty 12.05.06, 01:05
      Dżizas, fajny post ;))
      Twoje Bobo ma fajną mamę :) Trzeba mieć ikrę, żeby wymyśleć coś takiego...
      Szacuneczek i powodzenia w poszukiwaniach taty-kompana ;)
      • sloneczko9791 Re: Poszukuję samotnego taty 12.05.06, 09:45
        Dzięki za ciepłe słowa, teraz wiem że nie był to aż tak szalony pomysł.
        Niektórzy nie podzielają twojego zdania( j/w, ale grunt to nie przejmować
        się.Ja uważam że samotnemu tacie też może być trudno znależć kompana na wczasy
        i dlatego ten post.Pozdrawiam cieplutko :-)
        • Gość: fan Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.koba.pl / *.koba.pl 12.05.06, 23:26
          Nie przejmuj się jakimiś giertychami. Powinnaś na forach towarzyskich jeszcze spróbować. Powodzenia i obyś wypoczęła w dobrym towarzystwie :).
          • Gość: fan1 Re: Poszukuję samotnego taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:40
            DDDDD
          • lesio341 Re: Poszukuję samotnego taty 21.05.06, 10:29
            Bylbym zainteresowany mozesz podac cos wiecej
            Mam 34lata nie palacy sredniego wzrostu
            i raczej spokojnego usposobienia
            • ktotocoto Słoneczko pozdrawiam i popieram. 21.05.06, 10:42
              Słoneczko:
              Popieram Cię.
              Pozdrawiam Cię.
              Podobasz mi się.
              • sloneczko9791 Re: Słoneczko pozdrawiam i popieram. 22.05.06, 08:34
                ktotocoto:
                Dziękuję!
                Dziękuję!
                Dziękuję!

Pozdrawiam :-))
            • sloneczko9791 Re: Poszukuję samotnego taty 22.05.06, 08:37
              Podawałam e-mail: sloneczko9791@gazeta.pl więc jeśli chcesz wiedzieć coś więcej
              na napisz. Wstępnie mam urlop od 29.07 do 05.08 i jedziemy do Karwii.
              pozdrawiam.
              • sloneczko9791 do lesio341 22.05.06, 08:39
                > Podawałam e-mail: sloneczko9791@gazeta.pl więc jeśli chcesz wiedzieć coś
                więcej
                >
                > na napisz. Wstępnie mam urlop od 29.07 do 05.08 i jedziemy do Karwii.
                > pozdrawiam
                • lesio341 Re: do lesio341 22.05.06, 22:00
                  ale ten mail nie dziala podaj jakis inny
                  • sloneczko9791 Re: do lesio341 23.05.06, 07:52
                    Hej!
                    adres jest dobry tylko trzeba go wpisać w adres: sloneczko9791@gazeta.pl

Pozdrawiam

• sloneczko9791 Re: Poszukuję samotnego taty 16.05.06, 12:48
      Hej! Widzę że mnie przeniesiono. może tutaj będzie większy odzew. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka