paula245 11.05.06, 16:37 www.maxkolonko.com/main/mmk/a/mariuszmaxkolonko.html Nie wiem o kim więcej wazeliny napisał o sobie czy Veronique? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula245 Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:43 Z bio Maxa: Kawaler. Planuje zareczyny z utalenowana, aktorką Weronika Rosati. Mariusz Max Kolonko uwielbia spędzać czas w swym domu z ukochaną Weronika 20 minut od Manhattanu w historycznym, 100. letnim miasteczku w New Jersey :/ :/ :/ -- Moje Forum Prywatne-Styl-Przewodnik po. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:46 On uwielbia spędzać czas z Weroniką TYLKO jak jest 20 minut od Manhattanu? Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:52 Czytam te bzdury i zastanawiam się, co za analfabeta to pisał: "Mariusz Max Kolonko to takze autor reportaży z bazy wojskowej Guantanamo na Kubie, gdzie był pierwszym polskim dziennikarzem relacjonujacym stamtad ...oraz jedynym dziennikarzem telewizyjnym,ktory trzymał rece na atomowych przyciskach. Jako jeden z nielicznych amerykańskich dziennikarzyi pierwszy z polskich, Mariusz Max Kolonko kilkakrotnie relacjonowal z centrum amerykańskiej obrony terytorialnej NORAD wykutym w skałach Gór Cheyenne, po 11.09.2001 jednym z najbardziej tajnych miejsc amerykasnkiej obrony kraju" I do tego: "Mariusz Max Kolonko jest jedynym dziennikarzem, któremu właściciel fabryki Oskarów zezwolił na własnoręczne odlanie Oskara ( w tym Oskara dla Andrzeja Wajdy w 2000 r.)" - to ile on odlał tych Oskarów, bo najpierw zrozumiałem, że jednego, ale potem okazało się, że więcej. Ta strona to jakiś koszmar, gorsze to jeszcze niż ofiszial sajt Tapira! Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Kolonko.com 11.05.06, 17:05 > "Mariusz Max Kolonko to takze autor reportaży z bazy wojskowej Guantanamo na > Kubie, gdzie był pierwszym polskim dziennikarzem relacjonujacym stamtad > ...oraz jedynym dziennikarzem telewizyjnym,ktory trzymał rece na atomowych > przyciskach. Jako jeden z nielicznych amerykańskich dziennikarzyi pierwszy z > polskich, Mariusz Max Kolonko > kilkakrotnie relacjonowal z centrum amerykańskiej obrony terytorialnej NORAD > wykutym w skałach Gór Cheyenne, po 11.09.2001 jednym z najbardziej tajnych > miejsc amerykasnkiej obrony kraju" zesz mac jak sie nie skupie nic z tego nie kumam bosssskie Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:44 "Kawaler. Planuje zareczyny z utalenowana, aktorką Weronika Rosati." Widzę w tym zdaniu pięć błędów. A tak poza tym, to on chyba cierpi na megalomanię. Już nie wiem kto jest bardziej pomylony - on czy ona. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:54 w wywiadzie na wirtualnemedia.pl pisze,że on sam jeden jako ten palec stworzył oba te dzieła,znaczy strony.hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Kolonko.com 12.05.06, 08:53 zaraz zaraz, jakie planuje?? przeca oni nie są juz ze soba?? czy cos ominelam?? Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Kolonko.com 12.05.06, 08:55 o ja cie piernicze, jakie tam są foty LOL Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kolonko.com 12.05.06, 09:46 "odlał własnego oskara"...he,he..ja na niego mówię..STANISŁAW :-D) Odpowiedz Link Zgłoś