Dodaj do ulubionych

Kolonko.com

11.05.06, 16:37
www.maxkolonko.com/main/mmk/a/mariuszmaxkolonko.html
Nie wiem o kim więcej wazeliny napisał o sobie czy Veronique?
Obserwuj wątek
    • paula245 Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:43
      Z bio Maxa:

Kawaler. Planuje zareczyny z utalenowana, aktorką Weronika Rosati.
      Mariusz Max Kolonko uwielbia spędzać czas w swym domu z ukochaną Weronika 20
      minut od Manhattanu w historycznym, 100. letnim miasteczku w New Jersey

:/ :/ :/

--
      Moje Forum Prywatne-Styl-Przewodnik po.
      • szukajacy_sensacji Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:46
        On uwielbia spędzać czas z Weroniką TYLKO jak jest 20 minut od Manhattanu?
        • szukajacy_sensacji Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:52
          Czytam te bzdury i zastanawiam się, co za analfabeta to pisał:
          "Mariusz Max Kolonko to takze autor reportaży z bazy wojskowej Guantanamo na
          Kubie, gdzie był pierwszym polskim dziennikarzem relacjonujacym stamtad
          ...oraz jedynym dziennikarzem telewizyjnym,ktory trzymał rece na atomowych
          przyciskach. Jako jeden z nielicznych amerykańskich dziennikarzyi pierwszy z
          polskich, Mariusz Max Kolonko
          kilkakrotnie relacjonowal z centrum amerykańskiej obrony terytorialnej NORAD
          wykutym w skałach Gór Cheyenne, po 11.09.2001 jednym z najbardziej tajnych
          miejsc amerykasnkiej obrony kraju"

I do tego:
          "Mariusz Max Kolonko jest jedynym dziennikarzem, któremu właściciel fabryki
          Oskarów zezwolił na własnoręczne odlanie Oskara ( w tym Oskara dla Andrzeja
          Wajdy w 2000 r.)" - to ile on odlał tych Oskarów, bo najpierw zrozumiałem, że
          jednego, ale potem okazało się, że więcej.

Ta strona to jakiś koszmar, gorsze to jeszcze niż ofiszial sajt Tapira!
          • sabeena Re: Kolonko.com 11.05.06, 17:05
            > "Mariusz Max Kolonko to takze autor reportaży z bazy wojskowej Guantanamo na
            > Kubie, gdzie był pierwszym polskim dziennikarzem relacjonujacym stamtad
            > ...oraz jedynym dziennikarzem telewizyjnym,ktory trzymał rece na atomowych
            > przyciskach. Jako jeden z nielicznych amerykańskich dziennikarzyi pierwszy z
            > polskich, Mariusz Max Kolonko
            > kilkakrotnie relacjonowal z centrum amerykańskiej obrony terytorialnej NORAD
            > wykutym w skałach Gór Cheyenne, po 11.09.2001 jednym z najbardziej tajnych
            > miejsc amerykasnkiej obrony kraju"

zesz mac
            jak sie nie skupie nic z tego nie kumam

bosssskie
    • szukajacy_sensacji Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:44
      "Kawaler. Planuje zareczyny z utalenowana, aktorką Weronika Rosati." Widzę w
      tym zdaniu pięć błędów. A tak poza tym, to on chyba cierpi na megalomanię. Już
      nie wiem kto jest bardziej pomylony - on czy ona.
      • paula245 Re: Kolonko.com 11.05.06, 16:54
        w wywiadzie na wirtualnemedia.pl pisze,że on sam jeden jako ten palec stworzył
        oba te dzieła,znaczy strony.hi hi
        • laferme Re: Kolonko.com 12.05.06, 08:53
          zaraz zaraz, jakie planuje??
          przeca oni nie są juz ze soba?? czy cos ominelam??
          • laferme Re: Kolonko.com 12.05.06, 08:55
            o ja cie piernicze, jakie tam są foty LOL
            • drzejms-buond Re: Kolonko.com 12.05.06, 09:46
              "odlał własnego oskara"...he,he..ja na niego mówię..STANISŁAW
              :-D)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka