makbrajd 16.05.06, 21:15 co 10 minut jakiś samolot wojskowy, transportowy przelatuje nad mym blokiem w kierunku lotniska i tak od niemal godziny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: idzie wojna 16.05.06, 21:17 "wojna to niezbyt pożyteczna rzecz" ze pozwolę sobie po alexowemu coś rzec zwłaszcza, ze "pokój i braterstwo to pożyteczna i pomocna sytuacja" Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: idzie wojna 16.05.06, 21:16 Ja tam wojny się nie boję. Mam w szawce dwa granaty i drogo Polski nie sprzedam;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: idzie wojna 16.05.06, 21:18 kamilar napisał: > Ja tam wojny się nie boję. Mam w szawce dwa granaty i drogo Polski nie sprzedam > ;) wino garnatowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: idzie wojna 16.05.06, 21:19 Dobra jak dajecie wino, to ja się poddaję. Dziadek walczyli, pradziadek walczyli i g.... z tego mieli, a ja przynajmniej wino dostanę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: idzie wojna 16.05.06, 21:21 Polski nie oddamy! Samolot - Twój wróg! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: idzie wojna 16.05.06, 21:22 Mów za siebie. Wszystko zalezy od tego, kto nas atakuje. Jak Ruskie to dobrze-ropa bedzie tania, jak Szwedzi to lepiej-lekarze nie będą ieli gdzie emigrować, jak Niemcy to też fajnie-w czerwu będą derby Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: idzie wojna 16.05.06, 21:25 Po warkocie samolotów rozpoznaję, że to Indonezyjskie Siły Zbrojne. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: idzie wojna 16.05.06, 21:27 ja myślę, ze to czeskie siły zbrojne się odważnie zapuściły nad bydgoszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: idzie wojna 16.05.06, 21:39 Zgadza się, czeskie, lecą w kierunku Bałtyku, aby wylądować na swych lotniskowcach z potężnej zresztą marynarki czeskiej wojennej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: idzie wojna 16.05.06, 21:39 To Czesi mają dostęp do morza? Nie wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: idzie wojna 16.05.06, 21:50 nekroskop88 napisał: > To Czesi mają dostęp do morza? Nie wiedziałem... > > ehh czego to teraz w szkołach uczą.... przecież wszyscy doskonale znamy historię dzielnej marynarki wojennej Czech, która za takim oddaniem walczyła ze szwabskimi ubotami nie tylko na bałtyku ale też na atlantyku! a te dzielne myśliwce czeskie, które tak zaciekle broniły Pragi i Sudetów a potem Londynu.... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: idzie wojna 16.05.06, 21:52 No ba, o tym wszyscy wiedzą rodzeni jeszcze w latach 70-tych:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: idzie wojna 16.05.06, 21:53 A tak na poważnie, to za komuny Czesi mieli jakiś statek wojenny pod swoją banderą:) Ale w bloku sowieckim wszystko było możliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: idzie wojna 16.05.06, 21:40 Słyszałem o tym, mówili w radio "Czeskije durnosti"! Odpowiedz Link Zgłoś