malmoni20 17.05.06, 12:14 macie już jakieś? kiedy urlop? odwiedzicie jakies ciekawe miejsca w te wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy7733 Re: plany wakacyjne 17.05.06, 12:20 ja osobiscie jak co roku mam mnostwo planow i pomyslow na najblizsze wakacje :) a noz widelec cos z nich wyjdzie w tym roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: plany wakacyjne 17.05.06, 12:23 Planów brak. Nie chciałabym wylądować na urlopie 40 km pod Warszawą. Na pewno nie dam się poraz trzeci namówić na weekend w Kołobrzegu w towarzystwie koleżanki, rozkapryszonej córki i palanta faceta, w tym roku nie będę piątym kołem u wozu. Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: plany wakacyjne 17.05.06, 20:29 mi sie marzy w tym roku tydzien jogi nad morzem. chetnie pojade z towarzyszem (-ką) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: plany wakacyjne 18.05.06, 09:33 moje plany wakacyjne będą zależeć od decyzji jaką w czerwcu dostane Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: plany wakacyjne 18.05.06, 14:22 jak zwykle Wyspa... a czy coś więcej, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: plany wakacyjne 18.05.06, 22:31 pozmianialbym podklady kolejowe, albo porobil cegly, albo ponaprawial szklarnie na jakims obozie wolontariackim ale czasu za malo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: plany wakacyjne 19.05.06, 13:02 Ja myślę o wypadzie na Węgry albo do Chorwacji. Węgry są bliżej i cenowo podobno są zbliżone do Polski, więc nie powinny nadwyrężyć kieszeni. Natomiast w Chorwacji jest zarówno morze, jak i góry. Mógłbym więc w dzień wybrać się na przechadzkę, a po południu pochlapać. Problemem może być - tradycyjnie - brak chętnych do wspólnego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
chinski.smok Re: plany wakacyjne 19.05.06, 20:04 a ja, kurna, jadę do Meksyku!!!! ... chociaż nie bardzo to do mnie dociera.... Odpowiedz Link Zgłoś