audrey.h 17.05.06, 18:25 najwidoczniej muszę go lubić, bo takim określa większość moich znajomych smak (i zapach) czerwonej herbaty, którą ubóstwiam :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qoobaq Re: smak ścierki do podłogi ;) 17.05.06, 18:52 moi okreslaja to jako smak popiolu z ogniska i tez sie w glowe pukaja jak spytam czy chca 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: smak ścierki do podłogi ;) 17.05.06, 18:55 też lubię hihi a to nie jest przypadkiem rozmoczony karton? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
odrej.hepbern Re: smak ścierki do podłogi ;) 17.05.06, 18:57 > a to nie jest przypadkiem rozmoczony karton? ;))) w kazdym razie smak chyba trudny do opisania jak widac :))) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 18:59 audrey to odrej jednymi slowy :) postaram sie go juz tu nie mieszac. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 19:30 bo w pierwszej chwili pomyślałem, że ktoś się pod Ciebie podszywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 19:41 > bo w pierwszej chwili pomyślałem, że ktoś się pod Ciebie podszywa :) no i tez wlasnie czym predzej pospieszylam wyjasniac, zeby nie bylo, ze ja to nie ja :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 19:58 trap z burty Arki Ci spuściłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:07 > trap z burty Arki Ci spuściłem :) ...nie chcialabym wyjsc na glupola Mateusz, ale musze to przyznac: nie lapie z ta Arka :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:10 no po zgłoszeniu się Twoim, wrota LISTY otworzyłem. Bo LISTA to Arka :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:13 aaaaaaach ja niedomyslna! dzieki serdeczne :) a propos Listy, to link do Hymnu mi sie nie otwiera, wyswietla sie info, ze taka wiadomosc zostala skasowana czy cus... :( -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:15 o kurczę, dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:19 juz powinno z hymnem LISTY być wszystko ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:23 ide sprawdzic :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:25 i daj znać, czy juz działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:35 dziala :) dobre to! az przy okazji zajrzalam sobie do mojej 'plytoteki' iTunes i znalazlam cos... o czym w innym watku wzmiankuje :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: smak ścierki do podłogi ;) 18.05.06, 11:14 tez lubie:) moj szef kiedy stwierdzil ze jedzie makrela:) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: smak ścierki do podłogi ;) 18.05.06, 11:30 tak, tak, o rybnych skojarzeniach tez kiedys uslyszalam :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: smak ścierki do podłogi ;) 18.05.06, 11:53 kiedy po raz pierwszy piłem prawdziwą japońską herbatę (dawno, dawno temu) podawaną przez bez przerwy kłaniającą się Kyoko z Osaki, to po pierwszym łyku myslałem, że to rozwodniony rosół, tym bardziej, że kolor był słomkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś