fantka 21.05.06, 18:37 Ja będę chciała zaliczyć Mazury. Ale boję się kleszczy. Podobno plaga :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 09:52 A u mnie to zależy, czy uda mi się kogoś znaleźć do wspólnego wyjazdu, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 10:32 Ja się zgłaszam;-))) Gdzie jedziemy???? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 10:40 Myślałem o Chorwacji albo o Węgrzech. Chciałbym nie tyle posmażyć się na słońcu, ile połazić, pozwiedzać, zobaczyć coś ciekawego (np.Jeziora Plitwickie - pl.wikipedia.org/wiki/Jeziora_Plitwickie ). Chorwacja jest o tyle ciekawym krajem, że są tam zarówno góry jak i morze. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 10:48 ja niestety wakacji planować nie moge :( Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 12:43 wesola_kicia napisała: > ja niestety wakacji > planować nie moge :( O, a to czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 13:09 bo nie wiem jak mój krwiopijczy pracodawca postąpi z urlopem Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 13:37 wesola_kicia napisała: > bo nie wiem jak mój krwiopijczy pracodawca postąpi z urlopem Najwyższy czas rozejrzeć się za mniej krwiopijczym pracodawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 18:47 najpierw chce znajść a potem odejść Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 23.05.06, 07:52 Rozumiem. Jesteś na etapie szukania. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 17:28 Ale w końcu jakiś urlopik uda się wziąść i co wtedy? Tylko mi nie mówcie że malowanie kuchni ;( Odpowiedz Link Zgłoś
374.4w Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 18:11 szczęściarze!, ja to chyba musze zaplanować najpierw znalezienie sponsora;) Marzę o spacerze brzegiem morza. Ten wiatr we włosach, zachód słońca, ciepły piasek... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 18:39 Tak to dobre... możesz mi na słowo wierzyć :) A co do sponsora, to tylko niektóre dziewczyny i niektórzy chłopcy, potrafią znaleźć sponsora/sponsorkę. Jak do tej pory nie potrafiłyśmy tego zrobić, to już w tym zakresie marne mamy szanse na przyszłość. A szkoda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
374.4w Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 18:50 Zgadzam się ;).to kwestia charakteru, podejścia do życia, nie wiem dokładnie czego Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 19:01 To chyba sprawa pewnego podejścia do tematu. Ja zawsze żle się czułam jak mi ktoś fundował chociażby kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 30.05.06, 15:23 zrobiłam odwrotnie odeszłam a teraz szukam Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 30.05.06, 18:08 trzeba było odwrotnie to bardziej komfortowa sytuacja byłaby Odpowiedz Link Zgłoś
ernest-wampir Re: Plany wakacyjno-urlopowe 31.05.06, 18:35 tak, i jakże rycerska postawa :-p Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 31.05.06, 18:46 fantka to było taktyczne zagranie spoko pracuje nadal Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 01.06.06, 19:03 Pogoda taka brzydka że mam problem z planowaniem wakacji. W Polsce za zimno W Afryce za gorąco Czy ktoś ma jakiś sensowny pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 02.06.06, 09:40 fantka napisała: > Pogoda taka brzydka że mam problem z planowaniem wakacji. > W Polsce za zimno > W Afryce za gorąco > Czy ktoś ma jakiś sensowny pomysł? Węgry lub Chorwacja. Szczególnie Węgry są na tyle blisko, ze można tam pojechać nie nadwyrężając za bardzo kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 10.06.06, 16:57 Do Kenii to pojechałabym nawet jutro! Wystarczy sygnał i dwie godziny na spakowanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: Plany wakacyjno-urlopowe 10.06.06, 17:24 ja chce nad morze!!! może się uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 10.06.06, 17:28 Ja nad Bałtykiem lubię rano bursztyny zbierać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: Plany wakacyjno-urlopowe 10.06.06, 21:04 tak nad Bałtyk chcę !!!!!! :))) jakiekolwiek morze może być Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 11.06.06, 17:29 Ale w tym roku nad Bałtykiem może być zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: Plany wakacyjno-urlopowe 11.06.06, 18:36 nieważne kocham morze i nie zastanawiam się dlaczego ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 11.06.06, 20:23 A ja poszukuję piękniego odludnego miejsca na najbliższy "długi weekend" (Boże Ciało), żeby odzyskać siły psychiczne. Niezbyt daleko od Warszawy, ale moze tez niezbyt blisko (tzn <= 150 km - jesli na jeden dzien, moze troche wiecej km, jesli da sie gdzies nocowac - namiotu nie mam i nie zdaze chyba skombinowac:) ). Dziękuje z góry za rady i wskazówki:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 15:14 misbaskerwill napisał: > A ja poszukuję piękniego odludnego miejsca na najbliższy "długi weekend" (Boże > Ciało), żeby odzyskać siły psychiczne. > Niezbyt daleko od Warszawy, ale moze tez niezbyt blisko > (tzn <= 150 km - jesli na jeden dzien, moze troche wiecej km, jesli da sie > gdzies nocowac - namiotu nie mam i nie zdaze chyba skombinowac:) ). > > Dziękuje z góry za rady i wskazówki:)))))) Poszukam coś w swoich okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
paula8567 Re: Plany wakacyjno-urlopowe 16.02.15, 13:20 Zdjęcia z wyprawy www.youtube.com/watch?v=37Zi5c1YU-A Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 11.06.06, 20:24 Ponawiam (po prostu miał być nowy wątek a nie wyszło:))) ) _____________________ A ja poszukuję piękniego odludnego miejsca na najbliższy "długi weekend" (Boże Ciało), żeby odzyskać siły psychiczne. Niezbyt daleko od Warszawy, ale moze tez niezbyt blisko (tzn <= 150 km - jesli na jeden dzien, moze troche wiecej km, jesli da sie gdzies nocowac - namiotu nie mam i nie zdaze chyba skombinowac:) ). Dziękuje z góry za rady i wskazówki:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Prośba "pilna" 11.06.06, 21:06 A ja wyjeżdżam właśnie do Warszawy. Mogę Ci odstąpić klucze od mojego mieszkania, bo akurat nie ma mi kto karmić królika;-) Ale to niestety w centrum niewielkiego miasta i 240 km od Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 06:55 Niestety ja Ci nie mogę pomóc. Nie znam żadnej mety. Ale od czego internet. Wrzuć zapytanie do wyszukiwarki i ofert masz bez liku :) Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 16:58 > Nie znam żadnej mety. Ale od czego internet. > Wrzuć zapytanie do wyszukiwarki i ofert masz bez liku :) :)))))))))) Człowiek czasem zapomina o najprostszych rozwiązaniach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 17:20 hotelepolski.pl/noclegi/mazowieckie.html Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 13.06.06, 14:40 dzięki:-))) jutro mam jeszcze popołudniu podsumowanie rocznej pracy, na razie nadrabiam (zostało już tylko 6 ostatnich miesięcy do nadrobienia:))), a potem to będzie szybka decyzja:) Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 16:57 screen napisała: > A ja wyjeżdżam właśnie do Warszawy. Mogę Ci odstąpić klucze od mojego > mieszkania, bo akurat nie ma mi kto karmić królika;-) Ale to niestety w centru > m > niewielkiego miasta i 240 km od Warszawy. Bardzo fajnie. Uwielbiam króliki. Mają takie delikatne mięsko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: Prośba "pilna" 13.06.06, 16:09 oj chyba nie dostaniesz tych kluczy ja w piatek do pracy ale moze w sob-niedz pojade gdzies np sandomierz :D Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Prośba "pilna" 13.06.06, 16:41 Sandomierz jest piękny. Byłam tam w kwietniu. Odpowiedni na taki dwudniowy pobyt. :-) Odpowiedz Link Zgłoś