Dodaj do ulubionych

Plany wakacyjno-urlopowe

21.05.06, 18:37
Ja będę chciała zaliczyć Mazury.
Ale boję się kleszczy. Podobno plaga :(
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 09:52
      A u mnie to zależy, czy uda mi się kogoś znaleźć do wspólnego wyjazdu, czy nie.
      • screen Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 10:32
        Ja się zgłaszam;-))) Gdzie jedziemy????
        • tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 10:40
          Myślałem o Chorwacji albo o Węgrzech. Chciałbym nie tyle posmażyć się na słońcu,
          ile połazić, pozwiedzać, zobaczyć coś ciekawego (np.Jeziora Plitwickie -
          pl.wikipedia.org/wiki/Jeziora_Plitwickie ). Chorwacja jest o tyle
          ciekawym krajem, że są tam zarówno góry jak i morze.
          • wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 10:48
            ja niestety wakacji
            planować nie moge :(
            • tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 12:43
              wesola_kicia napisała:

> ja niestety wakacji
              > planować nie moge :(

O, a to czemu?
              • wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 13:09
                bo nie wiem jak mój krwiopijczy pracodawca
                postąpi z urlopem
                • tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 13:37
                  wesola_kicia napisała:

> bo nie wiem jak mój krwiopijczy pracodawca postąpi z urlopem

Najwyższy czas rozejrzeć się za mniej krwiopijczym pracodawcą.
                  • wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 13:40
                    oj pora
                    • tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 14:42
                      Na co czekasz?
                      • wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 22.05.06, 18:47
                        najpierw chce znajść
                        a potem odejść
                        • tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 23.05.06, 07:52
                          Rozumiem. Jesteś na etapie szukania.
                          • fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 17:28
                            Ale w końcu jakiś urlopik uda się wziąść i co wtedy?
                            Tylko mi nie mówcie że malowanie kuchni ;(
                            • 374.4w Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 18:11
                              szczęściarze!, ja to chyba musze zaplanować najpierw znalezienie sponsora;)
                              Marzę o spacerze brzegiem morza. Ten wiatr we włosach, zachód słońca, ciepły
                              piasek...
                              • fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 18:39
                                Tak to dobre...
                                możesz mi na słowo wierzyć :)

A co do sponsora,
                                to tylko niektóre dziewczyny i niektórzy chłopcy,
                                potrafią znaleźć sponsora/sponsorkę.
                                Jak do tej pory nie potrafiłyśmy tego zrobić,
                                to już w tym zakresie marne mamy szanse na przyszłość.
                                A szkoda ;-)
                                • 374.4w Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 18:50
                                  Zgadzam się ;).to kwestia charakteru, podejścia do życia, nie wiem dokładnie czego
                                  • fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 27.05.06, 19:01
                                    To chyba sprawa pewnego podejścia do tematu.
                                    Ja zawsze żle się czułam jak mi ktoś fundował chociażby kawę.
                          • wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 30.05.06, 15:23
                            zrobiłam odwrotnie
                            odeszłam a teraz szukam
                            • fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 30.05.06, 18:08
                              trzeba było odwrotnie
                              to bardziej komfortowa sytuacja byłaby
                              • ernest-wampir Re: Plany wakacyjno-urlopowe 31.05.06, 18:35
                                tak, i jakże rycerska postawa
                                :-p
                              • wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 31.05.06, 18:46
                                fantka to było taktyczne zagranie
                                spoko pracuje nadal
                                • fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 31.05.06, 19:35
                                  a pomogło to zagranie?
                                  • wesola_kicia Re: Plany wakacyjno-urlopowe 31.05.06, 20:39
                                    pomogło :)
                                    • fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 01.06.06, 19:03
                                      Pogoda taka brzydka że mam problem z planowaniem wakacji.
                                      W Polsce za zimno
                                      W Afryce za gorąco
                                      Czy ktoś ma jakiś sensowny pomysł?
                                      • tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 02.06.06, 09:40
                                        fantka napisała:

> Pogoda taka brzydka że mam problem z planowaniem wakacji.
                                        > W Polsce za zimno
                                        > W Afryce za gorąco
                                        > Czy ktoś ma jakiś sensowny pomysł?

Węgry lub Chorwacja. Szczególnie Węgry są na tyle blisko, ze można tam pojechać
                                        nie nadwyrężając za bardzo kieszeni.
                                        • fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 10.06.06, 16:57
                                          Do Kenii to pojechałabym nawet jutro!
                                          Wystarczy sygnał i dwie godziny na spakowanie się.
                                          • flowe Re: Plany wakacyjno-urlopowe 10.06.06, 17:24
                                            ja chce nad morze!!! może się uda ;)
                                            • fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 10.06.06, 17:26
                                              Nad Bałtyk chcesz?
                                              • fantka Re: Plany wakacyjno-urlopowe 10.06.06, 17:28
                                                Ja nad Bałtykiem lubię rano bursztyny zbierać ;)
                                                • flowe Re: Plany wakacyjno-urlopowe 10.06.06, 21:04
                                                  tak nad Bałtyk chcę !!!!!! :)))
                                                  jakiekolwiek morze może być
                                                  • tapatik Re: Plany wakacyjno-urlopowe 11.06.06, 17:29
                                                    Ale w tym roku nad Bałtykiem może być zimno.
                                                  • flowe Re: Plany wakacyjno-urlopowe 11.06.06, 18:36
                                                    nieważne kocham morze i nie zastanawiam się dlaczego ;))))))
                                                  • misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 11.06.06, 20:23

A ja poszukuję piękniego odludnego miejsca na najbliższy "długi weekend" (Boże
                                                    Ciało), żeby odzyskać siły psychiczne.

Niezbyt daleko od Warszawy, ale moze tez niezbyt blisko (tzn <= 150 km - jesli
                                                    na jeden dzien, moze troche wiecej km, jesli da sie gdzies nocowac - namiotu nie
                                                    mam i nie zdaze chyba skombinowac:) ).

Dziękuje z góry za rady i wskazówki:))))))
                                                  • tapatik Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 15:14
                                                    misbaskerwill napisał:

> A ja poszukuję piękniego odludnego miejsca na najbliższy "długi weekend" (Boże
                                                    > Ciało), żeby odzyskać siły psychiczne.
                                                    > Niezbyt daleko od Warszawy, ale moze tez niezbyt blisko
                                                    > (tzn <= 150 km - jesli na jeden dzien, moze troche wiecej km, jesli da sie
                                                    > gdzies nocowac - namiotu nie mam i nie zdaze chyba skombinowac:) ).
                                                    >
                                                    > Dziękuje z góry za rady i wskazówki:))))))

Poszukam coś w swoich okolicach.
          • paula8567 Re: Plany wakacyjno-urlopowe 16.02.15, 13:20
            Zdjęcia z wyprawy
            www.youtube.com/watch?v=37Zi5c1YU-A
    • misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 11.06.06, 20:24
      Ponawiam (po prostu miał być nowy wątek a nie wyszło:))) )

Niezbyt daleko od Warszawy, ale moze tez niezbyt blisko (tzn <= 150 km - jesli
      na jeden dzien, moze troche wiecej km, jesli da sie gdzies nocowac - namiotu nie
      mam i nie zdaze chyba skombinowac:) ).

Dziękuje z góry za rady i wskazówki:))))))
      • screen Re: Prośba "pilna" 11.06.06, 21:06
        A ja wyjeżdżam właśnie do Warszawy. Mogę Ci odstąpić klucze od mojego
        mieszkania, bo akurat nie ma mi kto karmić królika;-) Ale to niestety w centrum
        niewielkiego miasta i 240 km od Warszawy.
        • fantka Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 06:55
          Niestety ja Ci nie mogę pomóc.
          Nie znam żadnej mety. Ale od czego internet.
          Wrzuć zapytanie do wyszukiwarki i ofert masz bez liku :)
          • misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 16:58
            > Nie znam żadnej mety. Ale od czego internet.
            > Wrzuć zapytanie do wyszukiwarki i ofert masz bez liku :)

:))))))))))
            Człowiek czasem zapomina o najprostszych rozwiązaniach:))))
            • fantka Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 17:14
              Misiu już znalazłeś coś ciekawego?
              • fantka Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 17:20
                hotelepolski.pl/noclegi/mazowieckie.html
                • misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 13.06.06, 14:40
                  dzięki:-)))
                  jutro mam jeszcze popołudniu podsumowanie rocznej pracy, na razie nadrabiam
                  (zostało już tylko 6 ostatnich miesięcy do nadrobienia:))), a potem to będzie
                  szybka decyzja:)
        • misbaskerwill Re: Prośba "pilna" 12.06.06, 16:57
          screen napisała:
          > A ja wyjeżdżam właśnie do Warszawy. Mogę Ci odstąpić klucze od mojego
          > mieszkania, bo akurat nie ma mi kto karmić królika;-) Ale to niestety w centru
          > m
          > niewielkiego miasta i 240 km od Warszawy.

Bardzo fajnie. Uwielbiam króliki. Mają takie delikatne mięsko:))
          • pomysl.po.wypiciu Re: Prośba "pilna" 13.06.06, 16:09
            oj chyba nie dostaniesz tych kluczy
            ja w piatek do pracy ale moze w sob-niedz pojade gdzies np sandomierz :D
            • fantka Re: Prośba "pilna" 13.06.06, 16:41
              Sandomierz jest piękny. Byłam tam w kwietniu.
              Odpowiedni na taki dwudniowy pobyt.
              :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka