Dodaj do ulubionych

A na balkonie

23.05.06, 12:56
Siedzi sobie gołębica i tuli do siebie młode.
Jak mnie gołębię denerwują normalnie bo sraja bez opamiętania, to ten widok
mnie rozczula.
Tylko mi nie mówcie że to mój instynkt bo to nieprawda :PPPPP
Obserwuj wątek
    • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 12:58
      to Twój instynkt...;) do serca przytul psa, weź na kolana kota, gołębiu ziarna
      daj, on za to Cię pokocha;););)
      • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 13:00
        Gołebiu coś dam, tylko żeby mnie nie dziobnął :)
        A instynkt realizuję na króliku - to taka wersja dla wygodnickich :PPP
        • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 13:01
          nie dziabnie ręki, która go karmi, w tym się różni od polityków;) królowi cześć
          ode mnie;)
    • jeanne_ne Re: A na balkonie 23.05.06, 13:00
      słodki musi być ten widok....
      pewnie, że Twój instynkt, który daje juz o sobie znać..hehehe:)))
      • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 13:02
        instynkt, instynkt z całą pewnością, zaraz jej zacznie pokarm lecieć...;););)
        • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 13:03
          chytra_hydra napisała:

> instynkt, instynkt z całą pewnością, zaraz jej zacznie pokarm lecieć...;););)

I fałdy mi się wygładzą i będziemy tu sobei wspólnie forumowo cysiać :PPPP
          • conejito13 Re: A na balkonie 23.05.06, 13:33
            > I fałdy mi się wygładzą i będziemy tu sobei wspólnie forumowo cysiać :PPPP

i tempkowac i ginkowac i fasolkowac i dzidziulkowac i kupkowac etc...
            ...uchowaj nas...
            a mi ostatnio ptak nasral na swiezo umyte okno (przez moja rodzicielke umyte,
            wiec wiekszy wkurw byl). ale lubie jak se tak cwierkaja. ale golebi nie lubie.
            chyba ze te do jedzenia (golabki znaczy:)
      • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 13:02
        Poleciała gdzieś!!! Zostawiła dwie małe sraczki same!!!
        Idę ich pilnować, cholera to wie czy tu jakieś jastrzębie nie krążą!!!!
        • jeanne_ne Re: A na balkonie 23.05.06, 13:05
          poleciala po żarcie!!!!! nakarmic młode, opanuj sie kobieto!!!
          ale zerknąć możesz, czy dzieci ktoś nie porwie:)))
          • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 13:06
            A ja jej właśńie żarcie niosłam - pod dziób by dostała.
            A do małych nie podejdę, bo je potem zostawi i mi przyjdzie własna piersią
            wykarmić :PPP
            • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 13:08
              no przecież już masz czym, kochana, masz czym;););)
              • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 13:09
                I w gazetach mnie opiszą "Zwariowana sekretarka wykarmiła gołebie własnym
                75B" :PPPPPP
                • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 13:10
                  nie chwal się;P;P;P
                • jeanne_ne Re: A na balkonie 23.05.06, 13:41
                  ale za to jaki szlachetny czyn...:)))
                  • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 13:43
                    A tej latawicy dalej nie ma.
                    A sraczki same siedzą i się boją, czuję, że się boją!!!
                    • jeanne_ne Re: A na balkonie 23.05.06, 13:49
                      nie chcę byc złym prorokiem, ale chyba poszła na ląfry, zostawiła dzieci...
                      nie będe Cie namawiać, żebys je przygarbęła
                      • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 13:54
                        No jak za godzine lafirynda nie wróci to ide karmić.

Przepraszam, ktoś wie czym sie karmi małe gołębie??????????????
                        • katimai Re: A na balkonie 23.05.06, 13:58
                          jak to czym?? pierwsią :DD
                          • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 13:59
                            Jestem ciekawa co konkubent powie na obdziobane cyce :DDDD
                            • jeanne_ne Re: A na balkonie 23.05.06, 14:09
                              może nie być tym zachwycony..:DDDDD
                              ale szlachetność czynu powinien zrozumieć
                            • jeanne_ne Re: A na balkonie 23.05.06, 14:09
                              jak będziesz miała dziecko, to możesz je miec pogryzione....
                              • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:13
                                jeanne_ne napisała:

> jak będziesz miała dziecko, to możesz je miec pogryzione....

A butelki to na cholerę wymyślili???
                                Protestuję przeciwko byciu mleczarnią!
                                • jeanne_ne Re: A na balkonie 23.05.06, 14:15
                                  głupia jesteś, żadne butelki oszczędź dzieciakowi tej męczarni i karm piersią,
                                  to najlepszy pokarm dla dziecka...nie bądź frajerka
                                  • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:17
                                    Ty się CIP za dużo naczytałas :PPP
                                    • jeanne_ne Re: A na balkonie 23.05.06, 14:19
                                      ja ich w ogóle nie czytałam
                                      • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:22
                                        jeanne_ne napisała:

> ja ich w ogóle nie czytałam

No niewiele tracisz - troche rozrywki w stylu: Czy jedzenie lodów przeziębi
                                        dzidzię w brzuszku :PPPP
                                        • jeanne_ne Re: A na balkonie 23.05.06, 14:26
                                          nie mam czasu na czytanie bzdetów.
                                          a zobaczymy, czy Ty sie tak będziesz smiała jak będziesz w ciąży...;>
                                          poczekamy, zobaczymy.....:))))
                                          wtedy wszystko sie zmienia
                          • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 13:59
                            a w razie braku jednak pokarmu, wybierz się na przechadzkę i nazbieraj nieco:
                            glist, robali, gąsienic etc;) bo tym matka karmi, tym! ja chcę na to
                            popatrzeć!!!!!;););)
                            • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:01
                              chytra_hydra napisała:

> a w razie braku jednak pokarmu, wybierz się na przechadzkę i nazbieraj nieco:
                              > glist, robali, gąsienic etc;)

Zdaje mi się, że w zoologicznych widziałam taki asortyment, to ja już poświęce
                              swoje złocisze, bo nie wiem gdzie szukac glist :PP
                              • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:02
                                pokop trochę, pod ziemię się wgryź, bo potem dziobem musisz im to podawać;)
                                • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:04
                                  A mleka one nie piją??
                                  Bo UHT mam 3 zgrzewki :)))
                                  • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:05
                                    och, zapewne, daj im dwie zgrzewki na razie, jak zostanie, matka z pewnością
                                    wychłepcze za jednym posiedzeniem...;)
                                    • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:06
                                      A może lepiej zgęszczane???
                                      • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:07
                                        ale też co najmniej dwie zgrzewki... hehehehe;)
                                        • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:08
                                          I herbatke koperkową :)))
                                          Ide na Niemowle zebrać informacje :PPP
                                          • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:09
                                            świetnie, przygruchaj sobie jaką psiapsiółeczkę;)
                                            • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:10
                                              Tylko nie wiem czy une sie losem gołębiątek przejmą.
                                              • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:11
                                                ja wiem, ale Ci nie powiem... może oszczędź sobie biedna stresu informacyjnego,
                                                co?;) bo Cię potraktują niezbicie bitnie;)
                                                • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:12
                                                  To ja lepiej tu z dupskiem zostanę, a po glisty niech no która skoczy :PPP
                                                  • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:14
                                                    rusz dupsko i sama leć na polowanie;) dobrze zrobi Tobie i srajtyglom, glistom
                                                    może nieco mniej;) i nie przynoś na zapas, bo Ci się rozmnoży pod biurkiem;)
                                                  • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:17
                                                    Łopatki nie mam, łyżką mam kopać???
                                                  • r.kruger Re: A na balkonie 23.05.06, 14:17
                                                    a Leoś, zazdrosny nie będzie? o hmm, rodzeństwo?
                                                  • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:18
                                                    r.kruger napisała:

> a Leoś, zazdrosny nie będzie? o hmm, rodzeństwo?
                                                    >

Zostawie je w biurze, Leoś z tej zazdrości mógłby zapomnieć, że jest
                                                    jaroszem :)))
                                                  • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:18
                                                    a może jemu to lata?...;)
                                                  • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:20
                                                    Zapytam :))
                                                    Chociaż on jak jedynak chowany :PPPPPPP
                                                  • r.kruger Re: A na balkonie 23.05.06, 14:20
                                                    a może on też by gąsienniczki skosztował?
                                                    a z "cysiania" to się babole nie naśmiewać ;) bo ja się tak odchudzam że ktoś
                                                    mnie "wysysa"
                                                  • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:21
                                                    rany boskie, kruger, kto?!;)
                                                  • r.kruger Re: A na balkonie 23.05.06, 14:23
                                                    8kg pasożyta :)))
                                                  • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:24
                                                    uff... to tylko bywszy soliter, a już się bałam, że wampirzę dorosłe, to
                                                    mogłoby się niedobrze skończyć;)
                                                  • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:23
                                                    r.kruger napisała:

> a z "cysiania" to się babole nie naśmiewać ;) bo ja się tak odchudzam że ktoś
                                                    > mnie "wysysa"

Toś sposób se znalazła!!!
                                                    A ja ciężką głodówke przechodzę, bo cysianie przez konkubenta nie przyniosło
                                                    spodziewanych efektów :PPPP
                                                    >
                                                  • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:24
                                                    chloe, chloe... przez konkubenta?... no błagam Cię... obcego znajdź, wpije się
                                                    na amen!;)
                                                  • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:27
                                                    Tylko co konkubent na to?????
                                                  • r.kruger Re: A na balkonie 23.05.06, 14:31
                                                    jak ja nie lubię tej nazwy "konkubent" "konkubina" błe
                                                    gach, gachowa ...
                                                  • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:35
                                                    r.kruger napisała:

> jak ja nie lubię tej nazwy "konkubent" "konkubina" błe
                                                    > gach, gachowa ...

Też nie lubię - podpada pod patologie, nie?
                                                    Ja tak dla jaj :)
                                                  • r.kruger Re: A na balkonie 23.05.06, 14:37
                                                    dla jaj? to już lepiej dla k****a
                                                  • chytra_hydra Re: A na balkonie 23.05.06, 14:50
                                                    dla jaj, dla jaj... a potem nie ma kto gołębiątek karmić!;)
                                                  • chloe30 Re: A na balkonie 23.05.06, 14:56
                                                    Lafirynda wróciłam.
                                                    Ide do niej z prowiantem a ta co??? Frrrruuuuuu na najwyższą belkę. I sraczki
                                                    na pastwę losu zostawiła, no jak ona ich broni??
                                                    Normalnie współcczuje jej dzieciom :PPP
                                                  • r.kruger Re: A na balkonie 23.05.06, 19:22
                                                    skąd w niej tyle jadu ?
    • ja27-09 Re: A na balkonie 23.05.06, 19:49
      "Cieknący dach i dziury w niebie,
      Róże przed domem i mlode gołębie..."

A ja mialam kiedyś gniazdko z gołąbkami na parapecie w kuchni. Ale tylko raz,
      więcej nie chciały zagościć. Pomimo przeganiania, gołebica postawiła na swoim i
      se u mnie zamieszkała.
      • chloe30 Re: A na balkonie 24.05.06, 08:56
        To miałaś chyba głośne pobudki :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka